Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton - Antivirus, Internet Security, 360 v.2013

Featured Replies

NORTON 20.1.1.2

Това ми е версията.

=

Публикувано изображение

На 7 имаш ли я тази опцийка ?

Айде някой, който има инсталиран НИС същата версия на Windows 7 да каже има ли я тази опцийка ..

На няколко машини съм слагал НИС ... на 7 и не ми е правило впечатлени да има така опция.... колко набито око имам а ? :) хахаха

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 273
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

При уиндоус 7 я няма тая опция.

NIS 2013 с много добър HIPS базиран на репутация от file insight дори Комодовци биха му завидели малко. :tongue2:

Тестван работи безотказни и дава инфо за всичко ново което се пипне по компютъра за първи път.Обичам тази настройка. При ъпдейт на Уиндоус не задава тъпи въпроси.

Много добър умен ХИПС който не тормози потребителя излишно а му дава нужното инфо за да знае как да реагира.

Публикувано изображение

Ето как да пуснете контрола на програмите или "HIPS":

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Прилагате промените и това е :), вече ще бъдете информирани и питани.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Локери, заключвачи на файлове и тоже гадини ги хапва за закуска.

Публикувано изображение

Ползващите нортън си знаят от къде, с настройките на програмата се справя и сестра ми в 4 клас.

Ето как да пуснете контрола на програмите или "HIPS":

Прилагате промените и това е :), вече ще бъдете информирани и питани

Тц, тц, тц... :nono: Разваляш цялата програма....това вече не е Нортон!

Уау! Може ли видео как страхотния HIPS се справя с локера на реална машина.Нали е страхотен кво ви пука да го пуснете и на реална?И къде е инфото какво прави този локер?Всички дори и легитимните програми инжектират процес ама мен ме интересува какво и как променя че да знам да блокирам или не.Ако може понеже ви гледам че сте навътре в нещата да ми ги обясните тези неща.Една репутация не стига или стига?И въобще какво е репутация и къде може да се смени репутацията на даден файл че да стане с добра репутация.Въобще може ли да ми обясните кой са тези 5 слоя защита която предлагат Symantec? Благодаря! Ако не ви е станало нещо ясно мога да си повторя въпросите ама да не ми отговаря на някого сестрата в 4 клас.

Може ли видео как страхотния HIPS се справя с локера на реална машина.

В голяма беля вкарват случаен потребител, решил да мина на "ръчна"! Нямат си на идея в какъв филм го вкарват! Отново се върви към "осакатяване" на основният замисъл на програмата, с цел оплюване (тестване), ама както казваш ти- стиска ли му на някой даже с "великия" хипс на Касперски, да пробва с локерче на "жива" реална машина без виртуализация?!? Стиска ли му на някой....а??? Стиска ли му???

Една репутация не стига или стига?

Стига! С нормалните настройки в режим "автомат" е безупречно решение като превенция! Казвал съм много пъти- считам, че за масов потребител, е в пъти по-добре един файл погрешно да бъде пратен в карантината (от където може да бъде изваден по всяко време), от колкото да НЕ бъде засечен (поради липса на дефиниции) и стартиран вреден файл!

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

.. ама както казваш ти- стиска ли му на някой даже с "великия" хипс на Касперски, да пробва с локерче на "жива" реална машина без виртуализация?!? Стиска ли му на някой....а??? Стиска ли му???

Да стиска му :D Аз тестовете ги правя на реалната машина и без никаква виртуализация!

Снимката с локера е от реална машина!!! Нарочно не давам настройки като hUstle нека всеки сам си ги търси и променя, за да няма недоволни след това.

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

Аман от машини.

http://community.nor...ton/td-p/803780

• Първо. Не показваш как архива се появява на компютъра. Ако е през мрежата, Нортон ще знае от къде е дошъл!
  • Второ. Ти сам си показал (и добре, че си го дал, щото веднага щях да те контрирам), че репутацията е лоша
  • Трето. Архива е с парола! Такова нещо реално не се случва. Да, има програмки, които с в архив, а не голи, но архива не е с парола.
Като цяло- да, показваш, че модула Сонар не засича, но практически си лишил програмата да се разгърне изцяло. И пак питам- файла е с лоша репутация и би трябвало да отиде в карантината? Защо не е отива, питам аз? Имал ли си активен интернет? Нещо мъгла има около теста?

Разархивирах ли го на машината и стартирах ли го? С всичко на макс и Нортон се дъни Ето и на реална машина http://dox.bg/files/dw?a=f3de368581 Я пак виж дали има интернет? Тук можеш детайлно да се запознаеш Ясно е че не си запознат с програмата. Как ще проверя файла ако нямам нет? Първо се научи че като изключиш аутопротекта се изключва и Сонар и второ няма как да провериш репутацията на даден файл без активна връзка!

няма как да провериш репутацията на даден файл без активна връзка!

Точно това се чудя и аз! как имаш репутация, при това лоша, а не го праща там където му е мястото!? Значи имаш нещо изключено (не съм гледал в детайли целия клип)!? няма логика- да ти дава ръчна репутация, а да не го изтрива!

http://dox.bg/files/dw?a=c21f9261fa

Гледай сега по въпроса ти за нета, а файлът идва от флашка!

Дай го тоя файл....

И не ми отговори на въпроса- като имаш лоша репутация- защо стартира?

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Точно това се чудя и аз! как имаш репутация, при това лоша, а не го праща там където му е мястото!? Значи имаш нещо изключено (не гледал в детайли целия клип)!? няма логика- да ти дава ръчна репутация, а да не го изтрива!

Аз вече знам кое ми е изключено.Мозъкът.

На флашки и архиви Нортон има проблем.

Аз няма да пиша по форумите, че да се излагам ако съм направил нещо.

Както и да е.

Точно това се чудя и аз! как имаш репутация, при това лоша, а не го праща там където му е мястото!? Значи имаш нещо изключено (не съм гледал в детайли целия клип)!? няма логика- да ти дава ръчна репутация, а да не го изтрива!

Дай го тоя файл....

И не ми отговори на въпроса- като имаш лоша репутация- защо стартира?

Защото Нортон има проблем с архиви и флашки .

Аз вече знам кое ми е изключено.Мозъкът.

На флашки и архиви Нортон има проблем.

Аз няма да пиша по форумите, че да се излагам ако съм направил нещо.

Както и да е.

Дай файла!

Аз съм го пратил във форума и не мислиш ли че вече е късно да доказваш нещо?

Този отговор ми стига...ясно е...

Между другото- на клипа не се вижда индикатора за мрежата- телевизорчето! Що така?

Този отговор ми стига...ясно е...

Между другото- на клипа не се вижда индикатора за мрежата- телевизорчето! Що така?

Правим ти клип и с телевизорчето!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.