Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton - Antivirus, Internet Security, 360 v.2013

Featured Replies

Официален сайт на Norton

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Norton Internet Security осигурява бърза и неограничена защита срещу всички видове интернет заплахи. В новата версия, той разполага с иновационна нова архитектура, която драстично намалява времето за зареждане, сканиране, заеманата памет, както и времето за инсталиране на приложението. Освен това, разполага и с "Silent-Mode", който при своето включване, спира да Ви информира за сигнали и нови актуализации. Работи под Windows XP/Vista/7/8.

Norton Internet Security предпазва Вашия компютър от неоторизирани хакерски атаки, вируси и Spyware. Включва в себе си Norton AntiVirus и Norton Personal Firewall в пълните техни функции.

Norton Internet Security е сред най-бързите и леки софтуерни пакети за цялостна компютърна сигурност на пазара - използвайте ефективно времето пред, а не в очакване на системата ви за защита да си свърши работата.

Публикувано изображение

Norton AntiVirus 2013 е продукт от ново поколение, осигуряващ бърза и неограничена защита срещу всякакъв вид зловреден софтуер. В новата версия, той разполага с иновационна нова архитектура, която драстично намалява времето за зареждане, сканиране, заеманата памет, както и времето за инсталиране на приложението. Освен това, разполага и с "Silent-Mode", който при своето включване, спира да Ви информира за сигнали и нови актуализации. Работи под Windows XP/Vista/7/8.

Norton 360 е ново софтуерно решение от водещия разработчик на софтуер за сигурност и защита - Symantec.

Norton 360 ще защити изцяло вашето PC. Има вградена антивирусна система, която ще ви пази от опасни вируси, ще ви пази от кражба на важни за вас данни и файлове, спира всякакъв spyware. Освен това ще оптимизира файловете и регистрите на вашата система, за да работи по-бързо и ефикасно.

Какво ново:

Поддръжка на Windows 8

Включили сме много подобрения, за да може нашите програми да поддържат и интегрират с Windows 8 поради предстоящото му официално излизане.

Разширени функции в лентата с инструменти на Norton, за да ви се даде възможност безопасно да сърфирате в уеб пространството както и да са защитени вашите данни за самоличност.

Значителни подобрения на производителността, които ще гарантират че вашия компютър ще работи по-бързо с продуктите на Norton , отколкото с всеки друг продукт за сигурност, включително и Windows Defender .

Мощна фишинг защита, която използва обширните данни на новата Norton’s vast URL reputation, която подобрява ефективността на фишинг защитатата не само в най-популярните сайтове, но също така и в най-новите и рядко посещавани сайтове.

Репутационен Firewall:

Smart Firewall сега използва силата на огромното количество данни в сървърите на Norton , за да се даде възможност на потребителите да взимат по лесно решения , когато се появи запитване от защитната стена .

Интеграция на Norton Power Eraser.

Винаги се обновява през цялото време.

Всички пачове и продуктови ъпгрейди ще бъдат изтеглени автоматично и няма да се изисква рестартиране.

Дистанционно управление:

Сега включва вградена функция, която ви позволява да управляватe продуктите на Norton чрез портала за управление дори и без инсталиране на Агент за управление.

Връзки за сваляне на последната актуална версия

Norton 360 2013 20.1.0.24 RUS http://buy-download....0-1-0-24-RU.exe

NIS 2013 20.1.0.24 RUS http://buy-download....0-1-0-24-RU.exe

NAV 2013 20.1.0.24ENG http://buy-download....-0-24-EN-US.exe

NIS 2013 20.1.0.24 ENG http://buy-download....0-1-0-24-EN.exe

Norton 360 2013 20.1.0.24 ENG http://buy-download....-0-24-EN-US.exe

За да премахнете напълно програмата от вашия компютър, използвайте Norton Removal Tool

Примерни настройки за Публикувано изображение http://uriel76.blogspot.com/

Как да възстановяваме легитимни програми отчетени като заплаха от Download Insight базирани на WS.Reputation.1

Download; http://dox.bg/files/dw?a=5ae5038eac

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 273
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Браво колега просто чудесно си описал всичко, страшно си се постарал ! Адмирации...

Ще си позволя да споделя моите побутвания по програмата, които не са много. Ще покажа снимки само на раделите, в които съм правил корекции...

Settings:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Забележки:

* В изключения от всички видове детекции и сканиране съм добавил папка, в която съдържам програми и всички подобни нещица....

* Стената е на автоматичен режим, понеже на мен така ми допада повече.

* Изключил съм Smart дефинициите, нета ми е добър, искам да получавам всичко от сървърите на Symantec....

* Заключил съм си настройките с парола, понеже никой натрапник, гадинка и прочие не може да неутрализира (изкл / вкл) толкова лесно модулите на Norton, защото ще се изиска парола за да се направят промените...

Network Security Map

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Състояния след инсталация на Norton, интеграция в стената и Работния център, трябва да изглеждат така:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

================================================================================================

Ето как да пуснете контрола на програмите или "HIPS":

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Прилагате промените и това е :), вече ще бъдете информирани и питани.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Браво колега просто чудесно си описал всичко, страшно си се постарал ! Адмирации...

Ще си позволя да споделя моите побутвания по програмата, които не са много. Ще покажа снимки само на раделите, в които съм правил корекции...

Settings:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

* В изключения от всички видове детекции и сканиране съм добавил папка, в която съдържам програми и всички подобни нещица....

Network Security Map

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Браво, дано бъдат от полза на някой.Аз лично ги намирам за неудобни, тъй като при мен се наблюдаваше завишаване на фалшивите тревоги.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Както съм писал и преди според мен така се събужда програмата. Всеки сам решава, аз предлагам... така са при мен, не съм имал проблеми, то 100% защита няма, така, че имайте и това в предвид независимо от настройките.. Да, дано да са от полза на някого .. за желаещите да бутат стената.. да се погледне в първи пост връзката към блогът на колегата :)

Нортон само при мен ли не помни паролите навсякъде или и при вас е така?Където си реши ги помни а на други въобще мълчи.

Нортон само при мен ли не помни паролите навсякъде или и при вас е така?Където си реши ги помни а на други въобще мълчи.

Има известни проблеми и при мен, а и във форума им е пълно с теми за проблеми с Identity Safe.

http://community.nor.../Toolbar_IDSafe

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Има известни проблеми и при мен, а и във форума им е пълно с теми за проблеми с Idebtity Safe.

http://community.nor.../Toolbar_IDSafe

Мерси значи си е от програмата да не се напрягам.

Тук в Kaldata запомни ли я?

Преди време,като ползвах KSOS имах проблем със запомнянето на паролата - даваше ми,че сайта не поддържа тази опция.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тук в Kaldata запомни ли я?

Преди време,като ползвах KSOS имах проблем със запомнянето на паролата - даваше ми,че сайта не поддържа тази опция.

И тук и на доста други места.Ако има примерно да се слага Е Mail и парола плюс нещо дрyго не помни и т.н.Аз си мисля,че най вече е заради Хрома,защото той е доста капризен.Трябва да крия тоолбара при Xрома,защото пък ми крие бyтона за слизане на доло(ако не ползвам мишка).А бе мразя когато програмите не са направени както трябва.Всеки гледа да метне там, да изкара парата и това е.Есет 6 месеца имаше 3 bugg-а на моя комп до като на 6 месец го оправиха...пък съм с кyпен лиценз...Смятай.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

И тук и на доста други места.Ако има примерно да се слага Е Mail и парола плюс нещо дрyго не помни и т.н.Аз си мисля,че най вече е заради Хрома,защото той е доста капризен.Трябва да крия тоолбара при Xрома,защото пък ми крие бyтона за слизане на доло(ако не ползвам мишка).А бе мразя когато програмите не са направени както трябва.Всеки гледа да метне там, да изкара парата и това е.Есет 6 месеца имаше 3 bugg-а на моя комп до като на 6 месец го оправиха...пък съм с кyпен лиценз...Смятай.

Проблема не е в програмата в това съм 95% сигурен. Същото е наблюдавано с Sticky Password,KSOS,PURE2 менаджъра помни паролите но сайта не позволява логването. Що се отнася до Хрома ми затова е Хром http://www.kakvo.org...rg/sinonim/хром

Сложих го преди месец във връзка с тестването и винаги с него проблеми при отваряне на защитени връзки. Ту сайта не отваряше коректно,ту логина аве хром ( куц, сакат, инвалид, недъгав) :D

пп. Пуснах Нортона на виртуалката и както каза Highagain програмата директно абдикира и остави компа незащитен!При това избрано предварително триална версия. Просто се затвори и не искаше да се пусне. Ами ако беше я затворил вредоносен код?

Проблема не е в програмата в това съм 95% сигурен. Същото е наблюдавано с Sticky Password,KSOS,PURE2 менаджъра помни паролите но сайта не позволява логването. Що се отнася до Хрома ми затова е Хром http://www.kakvo.org...rg/sinonim/хром

Сложих го преди месец във връзка с тестването и винаги с него проблеми при отваряне на защитени връзки. Ту сайта не отваряше коректно,ту логина аве хром ( куц, сакат, инвалид, недъгав) :D

пп. Пуснах Нортона на виртуалката и както каза Highagain програмата директно абдикира и остави компа незащитен!При това избрано предварително триална версия. Просто се затвори и не искаше да се пусне. Ами ако беше я затворил вредоносен код?

Здрасти Ники,ми не знам не ми прилича на bugg !!! Ти как мислиш?Нещо май не са доогледали, или?

Той на доста сайтове не помни Нортон и най вече на банката не помни логването, а точно там трябва.

И какво отговарят точно на твоите въпроси? Питай във форума им дай им нужната информация. Що се отнася до успешното затваряне през таск менажера на прозореца за активация,няма какво да се коментира. Дупка.

Що се отнася до успешното затваряне през таск менажера на прозореца за активация,няма какво да се коментира. Дупка.

Добре какво извършвате за да спрете програмата да пробвам и аз ? Как я карате да "абдикира" ? Тестове на виртуалки знаеш колко са .. достоверни нали.. Kaspersky и VirtualBox ... :)

Публикувано изображение

Добре какво извършвате за да спрете програмата да пробвам и аз ? Как я карате да "абдикира" ? Тестове на виртуалки знаеш колко са .. достоверни нали.. Kaspersky и VirtualBox ... :)

Прочети тука http://www.kaldata.c...00#entry2327278

Отвори менажера за активация,затвори главният прозорец и с таск менажера завърши процеса на активиране.

За Виртуалбокса казах проблеми с драйверите.

Не сър при мен е добре.. ако искаш и клип... бих направил, ако има невярващи иначе, не ми се занимава .. Не съм киноцентър Бояна ;)

Не сър при мен е добре.. ако искаш и клип... бих направил, ако има невярващи иначе, не ми се занимава .. Не съм киноцентър Бояна ;)

Аз не доказвам нищо. Просто си говоря.

Плюса е заради "киноцентъра" :D

И какво отговарят точно на твоите въпроси? Питай във форума им дай им нужната информация.

Що се отнася до успешното затваряне през таск менажера на прозореца за активация,няма какво да се коментира. Дупка.

Ми не съм писала никъде(то отдавна вече почти рядко пиша)влизам гледам,чета и събирам само това което ми е нужно.Дори медал нямам от репортнати неща, а други правят пачки. :D

Аз не доказвам нищо. Просто си говоря.

Ами и аз нищо не доказвам, не показвам и си говоря. Такова е положението при мен... Друг е въпроса, че упражнението е напълно безсмислено ! Както и да е... А за въпросното нещо, чудя се да им пиша ли понеже ще отнеме години докато видят какво съм им писал :) Като ги знам колко са разтропани..

Ефекта от клипа ти е с аналогично действие и ESS v6, я покажи как е при Касапа :)

https://phoenix.syma...orton/index.htm

Китайското промо май работи.

Пробвах да си направя регистрация, но половината неща не успявам да ги преведа на разбираем за мен език :D Дори Google Translate не успява да се справи с тези йероглифи :)

Microsoft Windows 8 Enterprise RTM x64 (64-bit) MSDN/TechNet на Български. (Build 9200)

..........................

.............................““““

Легално активиран.Все още няма активатори.

Много ми е интересно, защо се получава така ?

Публикувано изображение Публикувано изображение

Имаш една опция повече. Единственото нещо, което ми идва на ум, е че се дължи на операционната система, аз съм със 7 -ца.... Или се лъжа ? А другото интересно е че при мен след разархивиране същия файл веднага се елиминира, както показах на клипчето...

NORTON 20.1.1.2 Това ми е версията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.