Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Който иска да може да си променя настройките - Да свали файла, който съм прикачил и да го сложи в папката на играта.

Скойнс благодаря ти за файла и извинявай за преди, просто се ядосах и после един човек хвърли масло в огъня и си излях нервите, не където трябва!!

:hush::yanim:

И все пак, може ли някак си някой от някъде да ми помогне с тия текстури, защото вече...!? :down:

post-184606-1228636412_thumb.jpg

post-184606-1228636423_thumb.jpg

post-184606-1228636429_thumb.jpg

post-184606-1228636439_thumb.jpg

post-184606-1228636444_thumb.jpg

Редактирано от DeluxBG (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

SUN__CITY, няма ли някакъв начин да намаля резолюцията например на 1024х768 извън играта?Пробвах със 19 инча монитор,но той ми изкарва,че не потдържа 47 хертза.. Моля ако някой знае как да реша този проблем да пише.Благодаря предварително!!!! :down:

Че как искаш да пуснеш на 47 херца? :hush:

Здравейте,как да fix-на проблема с "пияната" камера за постоянно ?

п.п.несъм преглеждал темата дали има отговор на този вапрос..

Пробваи де смениш няколко пъти резолуциите

Малии снощи водих мацката на бар и Нико така се напи, че едва излязох от бара, а като пое чист въздух падна на земята и 5 минути не можех да го изправя(е, простено му е все пак имаше имен ден вчера biggrin.gif ). Успях да се добера до някаква кола да закарам момата у тях(не питай колко стълба събори по пътя) и о чудо - в момента в който ми даде, че мисията е приключена Нико изтрезня на секундата.

btw, мъглата е направена яко:

f1b80962c32eadf5.jpg

Ок, много въпроси и не чак толкова много отговори. Този пост ще бъде обобщаващ на всичко полезно до сега.

1) Пияната камера и безспирачните коли са поставени от Rockstar (R*), за да не може да се играе с кракната игра.

Фиксове (Изпробвайте ги всичките):

а) Рестартирайте играта.

б) Намалете резолюцията и рестартирайте играта.

в) Сложете Compatibility Mode на GTA IV.exe на Windows 2000.

г) Изтриите RockstarGamesSocialClub (Отидете в папката Rockstar Games и изтриите от там.) Маунтнете диск №1 на GTA IV и влезте в него (Десен бутон->Open/Explore). Влезте в папката RGSC и пуснете setup.exe. Давате Repair и играете. Благодарение на Lyudmil

2)Текстурите... Разбрах на какво се дължи проблема.

Фиксове:

a) Рестартирайте играта.

б) Дайте Alt+TAB докато сте в играта.

в) Свалете Tune-Up Utillities 2009 и пуснете оптимизатора на memory-то, ако използвате Windows XP и свалете WinCleaner Memory Optimizer, ако използвате Windows Vista. И двете програми имат навика да оптимизират от време на време, което може да доведе до "зацепване на играта" за няколко секунди, но пък все пак е по-добре от колкото да нямате нищо.

3) Сейфовете.

Фиксове:

а) Загасете интернета, пуснете RGSC и дайте Login. Програмата ще изплаче, че не може да се свърже със сървъра. Натиснете Start in offline mode. Пуснете играта и натиснете бутона "Home". Регистрирайте Offline акаунт.

4) Настройките.

Фикс:

а) Свалете прикачения файл и го сложете в папката на играта.

Искренно се надявам, че съм помогнал.

commandline.txt

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Инструкциите за пияната камера и спирачките не е необходимо да се следват, има си крак решаващ и двата проблема напълно. Крак, с които играя в момента.

Но пък аз имам малък проблем - заседнах на мисията, където Влад ме праща да убия Иван. Иван се качва на един строеж и аз ест. трябва да го последвам, но не мога да открия с кой клавиш и как да се покатеря по проклетата стълба. Някакви съвети?

Инструкциите за пияната камера и спирачките не е необходимо да се следват, има си крак решаващ и двата проблема напълно. Крак, с които играя в момента.

Но пък аз имам малък проблем - заседнах на мисията, където Влад ме праща да убия Иван. Иван се качва на един строеж и аз ест. трябва да го последвам, но не мога да открия с кой клавиш и как да се покатеря по проклетата стълба. Някакви съвети?

Отиди при стълбата и натискаш E и F едновремено.Тази мисия ще има особен край но няма да го разкрия

А ти очевидно не си чел/а правилата?

Вчера минах в централната част на града и намерих една площадка с хеликоптери. Е няма такава игра. Drawing Distance на 8/100 и виждам абсолютно целият град. Коли, дори фаровете им, хора ... всичко. Представям си какво ще е на 1680х1050 (установих, че в момента играя та 1024х640) и с Drawing Distance на 100/100.

А пред апартамента ми е невероятната цигания. Успях да вкарам 3 коли в пакрмястото biggrin.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Skoins като включа програмата, какво да натисна!

Не разбрах какво е "пуснете оптимизатора на memory-то"

Днес намерих ето това - за всички по нещо :speak:

Patch coming in the next few days

Posted by adamcs at 02:07. Category: General

Rockstar have just revealed on our forum that a patch for GTA IV PC is due to be made available in the next few days. Here is what they had to say:

Driver News

We’re pleased to announce that in co-operation with Nvidia a new driver has been released that improves performance and fixes a major issue with 7900 series cards. If you haven’t gotten the driver yet download it here: http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html

ATI has also agreed to officially release Catalyst 8.12 which will release on Dec 10th from http://game.amd.com. Expect significant performance improvements when using this new driver.

Patch Is On The Way

We are working on making a patch available in the next few days. Since Grand Theft Auto IV is a Games For Windows – Live game the patch must be certified by Microsoft before release. The patch is already at Microsoft and we expect a speedy approval. The patch contains a variety of fixes including:

• A fix to the crash after legal screen that some German customers were reporting.

• Numerous improvements to the video editor: Smarter naming of videos, improved rendering quality, better fx during replays

• Fix to bowling while using certain sensitive mice

• Fix for ATI 1900 shadows

• Overall savings to memory

• Graphic improvements to particle systems and mirrors

• Multiplayer character settings are preserved

• Support for DirectInput controllers. Note: The current hack way of supporting these controllers may not work with the improved functionality. So we recommend you remove the hack before upgrading to the patch.

Issues with power management software have also been fixed (slow speed, double speed issues). Even after the patch comes out setting power management software to maximum performance is recommended. We’ve seen cases where power management software does not detect the game is running and puts the CPU in green mode.

Besides the patch we’ve also improved the way the Social Club handles data this should have greatly reduced or eliminated the Mma10 error. If you are still receiving this error after logging in and out of Social Club we would like to know as much info as you can about it.

А между другото тука имам едно списанийце дето купих преди време с 24 страници описание на играта мисиите и т.н. плюс кодове и прочие, така че ако има нещо може да попрочета и да споделя с вас. Най- после се реших да сложа играта , но сега трябва да си играя да я настройвам да махна пияни камери, газ на колите и ей такива. А и резолюцията ми седи на 800х600, което доста дразни. Та мисълта ми е, че още не съм пробвал нещата от списанието, но в близките няколко часа се надявам да стигна и до това.

Аз изпълних всичко написано за пияната камера и "автопилота" на колите,което написахте,но нещата не се промениха.Пак си е така.С кой друг крак да пробвам?С последния съм от описанието на замунда дето е.Интересно,че първите 10-15 минути не ми правеше проблеми като сложих другия крак.Излезнах от играта,после влязох пак и почна проблема с камерата и колите.Някой да има идея как да го оправя?Благодаря предварително. sad.gif

Аз вчера забравих да си платя нета, та в 24:00 ми го спряха. Аз си играх до 2 часа през ноща и си легнах. Днес останових, че като пусна играта без нет ... се започва с пияната камера и автопилота. Следователно ... нямам ли нет, не мога да играя. Мързи ме да пробвам различните начини за оправяне на проблема, а и утре пак ще имам нет и всичко ще е точно. Сега съм на другото PC и ... четейки коментарите се зарадвах на новината за задаващият се пач. Но ще си остане проблема с графичните настройки. Адски тъпо е да играеш на 1024х640 с над 30 кадъра, като можеш да пуснеш 1440х900 и пак да имаш такъв фреймрейт. Ама какво да се прави. Дано поне пача оправи скапаните текстури.

Дано поне пача оправи скапаните текстури.

И сенките...

Само да питам дали някой може да ми помогне...Инсталирах си играта без проблем, качих пачовете(краката) но като я пусна играта само ми дава, че сошъл клуба се зарежда в паметта за 3-4 секунди и се изключва...ако някой може да ми помогне ще съм супер благодарен, а ако съм нарушил някое правило се извинявам предварително...

Windows XP SP3

Athlon X2 6000+

8600GT 1GB 800 MHz

Ram- 4GB 800 MHz

Аз вчера забравих да си платя нета, та в 24:00 ми го спряха. Аз си играх до 2 часа през ноща и си легнах. Днес останових, че като пусна играта без нет ... се започва с пияната камера и автопилота. Следователно ... нямам ли нет, не мога да играя. Мързи ме да пробвам различните начини за оправяне на проблема, а и утре пак ще имам нет и всичко ще е точно. Сега съм на другото PC и ... четейки коментарите се зарадвах на новината за задаващият се пач. Но ще си остане проблема с графичните настройки. Адски тъпо е да играеш на 1024х640 с над 30 кадъра, като можеш да пуснеш 1440х900 и пак да имаш такъв фреймрейт. Ама какво да се прави. Дано поне пача оправи скапаните текстури.

При мен със стария crack беше обратното когато нета беше пуснат камерата се клатеше,а като го изключих играх 2 дни без проблем.Сега с този крак нямам никакви проблеми - http://free.######/details.php?id=baf...0ab4fbdd6a1f2a8

Хора, когато там едни "гангстери" бият Роман на баскетболното игрище, аз ги пребивам, после един тъпак се появява и трябва да го гоня с бракмата на брат`чеда и там като стигнеме до нещо като сграда, която се на намира на морето, не мога да го намеря тоя идиот!!?

Моля, помогнете, къде е ?

И друго нещо там като ми казва с кой копчета да се бия ми пише "Press | |to puntch" примерно!

И там където трябва да пише с кое копче да направя нещо, не пише !!

За оня смешник, караш зад него плътно и като отбие там на онова пристанище, го газиш с колата и готово .. Ако изостанеш, оня след като слезе май започва да бяга нагоре към корабите. Всички такива мишени от мисия се показват на картата с един кръг. Гледаш там и пак го газиш с колата :) Т'фа е .. О.0

За контролите, виж да не си нагласял нещо да управляваш с джойстик, защото гледам че го има в менюто ..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.