Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Както кажеш :) Поне не се стигна до циганска разправа...

Та, в GTA 4 забелязах, че са вложили много внимание към малките детайли. Примерно като изляза от кола с включено радио, то се чуво дори като съм излюзал от колата. Абе героя защо ми се струва, че говори на някакъв сръбски диалект или нещо от сорта? Или наистина е сърбин или Rockstar си нямат ни най-малка представа от руска реч. Ако някой успее да ми каже "Невероватно" на какъв език е... Историята ми изглежда интересна за сега. Пак в стил GTA Vice City - Нико излиза голям пичага, а брачед му пълен неудачник, който дължи мангизи на някой гангстерски бос. Играта е доизпипана много добре. Има само една лоша черта и тя е, че не мога да си настроя контролите, а трябва да играя с фабричните...

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Както кажеш :) Поне не се стигна до циганска разправа...

Та, в GTA 4 забелязах, че са вложили много внимание към малките детайли. Примерно като изляза от кола с включено радио, то се чуво дори като съм излюзал от колата. Абе героя защо ми се струва, че говори на някакъв сръбски диалект или нещо от сорта? Или наистина е сърбин или Rockstar си нямат ни най-малка представа от руска реч. Ако някой успее да ми каже "Невероватно" на какъв език е... Историята ми изглежда интересна за сега. Пак в стил GTA Vice City - Нико излиза голям пичага, а брачед му пълен неудачник, който дължи мангизи на някой гангстерски бос. Играта е доизпипана много добре. Има само една лоша черта и тя е, че не мога да си настроя контролите, а трябва да играя с фабричните...

Можеш да ги настоиш ... за KB се влиза в подменюто Control Maping, а за друг контролер се влиза в най-долното подменю (става въпрос за менюто Controls)

Хах, мерси, не го бях видял тва :)

И специално за MasterI - скрийн в 1280х1024.

clipboard01sd1.jpg

Играта е достатъчно добре оптимизирана, само дето май трябва да се купуват нови чаркули, преди да се купи играта biggrin.gif И за Vice City си купувах нов комп, и за San Andreas. За четворката още не, но скоро май и това ще стане.

За изморилите се от стария монотонен тон на полицейските преследвания в GTA, тук можеш да им избягаш, независимо колко звезди си натрупал. Системата е нещо като тази на Driver Parallel Lines - когато те загубят, продължават да те търсят, а самото ниво на издирване отпада, когато излезеш от издирвания район. Районът е по-голям в зависимост от нивото на издирване.

Този път Нико не може да се гмурка (или не съм намерил бутона за гмуркане). Играта наистина си заслужава!

И ,разбира се, чакаме тоя hotfix.

Хах, мерси, не го бях видял тва :)

И специално за MasterI - скрийн в 1280х1024.

clipboard01sd1.jpg

Играта е достатъчно добре оптимизирана, само дето май трябва да се купуват нови чаркули, преди да се купи играта biggrin.gif И за Vice City си купувах нов комп, и за San Andreas. За четворката още не, но скоро май и това ще стане.

За изморилите се от стария монотонен тон на полицейските преследвания в GTA, тук можеш да им избягаш, независимо колко звезди си натрупал. Системата е нещо като тази на Driver Parallel Lines - когато те загубят, продължават да те търсят, а самото ниво на издирване отпада, когато излезеш от издирвания район. Районът е по-голям в зависимост от нивото на издирване.

Този път Нико не може да се гмурка (или не съм намерил бутона за гмуркане). Играта наистина си заслужава!

И ,разбира се, чакаме тоя hotfix.

Защо пък специално за мен правиш скрийн?През оная ми работа е как ти върви играта-за мен важното е фрейма да не пада под 28.Това че играта е оптимизирана мой човек са ПЪЛНИ глупости.Виж графиката на GRiD и тогава говори за графична оптимизация.

Относно националността на Нико - да, сърбин е, или е от някоя от бившите югославски републики. Добре му се получава говорът на английски със силен източноевропейски акцент. Обачее... сръбският в играта е супер смешен и нереален - точно като на американец, на който са му написали фонетично какво трябва да каже и той и представа си няма какво значат думичките, които произнася... :)

Колкото до контролите - въобще не е нужно да се играе с default settings - в менюто има "Custom mapping", или нещо подобно се казваше - оттам се настройват. (Макар че аз не успях да ги настроя точно както искам - например няма възможност да се върви напред използвайки десен бутон на мишката) sad.gif

Абе хора с виста съм и когато я инсталирам ми показзва your system is incotoble with P.Лошо как да го оправя.Всичко съм правил хаш проверки и кво ли още не и не се оправя.Със windows vista ultimate съм.

И аз това си мислех - що не взема да пробвам на виста.

Прекарах последните няколко часа в ъпдейт на Vista x64, драйвери, дефрагментация, инсталация на играта и остана още малко пък да видим какво ще стане ...

Абе хора с виста съм и когато я инсталирам ми показзва your system is incotoble with P.Лошо как да го оправя.Всичко съм правил хаш проверки и кво ли още не и не се оправя.Със windows vista ultimate съм.

и аз съм така .. хелп :)

Защо пък специално за мен правиш скрийн?През оная ми работа е как ти върви играта-за мен важното е фрейма да не пада под 28.Това че играта е оптимизирана мой човек са ПЪЛНИ глупости.Виж графиката на GRiD и тогава говори за графична оптимизация.

Просто си смешен.На GRID зарежда една писта, а на GTA IV 5 тона текстури

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Просто си смешен.На GRID зарежда една писта, а на GTA IV 5 тона текстури

А ти ще го отнесеш много скоро!

По темата:някой знае ли как да изключа напълно проклетите сенки в играта.

Излезнаха нови драйвери които уж поправят разни неща за nVidia карти.Според мен стабилизират фреймрейта.Става въпрос за 180.84-http://www.firingsquad.com/news/newsarticl...?searchid=21073Свалете ги от линка.

Редактирано от MasterI (преглед на промените)

Излезнаха нови драйвери които уж поправят разни неща за nVidia карти.Според мен стабилизират фреймрейта.Става въпрос за 180.84-http://www.firingsquad.com/news/newsarticl...?searchid=21073Свалете ги от линка.

И имайте впредвид, че са BETA cool.gif ... Пич, като даваш линкове за такъв софтуер си прави труда да обясниш по-подробно за какво става дума. BETA драйверите не са за всеки!

Мерси за линка. За сенките - мисля, че няма такъв филм в GTA 4. Специално сенките в играта не мога да им хвана цаката - независимо дали са на 16 или 1, изглеждат напълно еднакво и заемат един и същ размер VRAM.

В играта виждам много често замъглени текстури, които ту се оправят, ту пак се замъгляват. Не е фатално, но все пак е изнервящо. Спомням си за такъв шит в Града на Порока. Бях приятно зарадвам, като не го видях в Сан Андреас, а тука гледам пак се появил. И по-точно се появява при изменения във височина на терена и при влизане/излизане в/от сгради :blink: Дано тези драйвъри помогнат. Спомням си, че пак теглих нови драйвъри за RA3, тай като не можех просто да я играя със старите.

Игрта все повече и повече ме очарова. Сега открих, че като стане напечено, вадя си руската тухла, набирам 911 и викам линейката да ме heal-не :angry: Голяма лудница!

BETA, BETA ама пак вдигат фреймрейта. Аз и досега бях с BETA драйвери, специално за Red Alert 3. :P Пълна сволач!

Peace out!

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Мерси за линка. За сенките - мисля, че няма такъв филм в GTA 4. Специално сенките в играта не мога да им хвана цаката - независимо дали са на 16 или 1, изглеждат напълно еднакво и заемат един и същ размер VRAM.

В играта виждам много често замъглени текстури, които ту се оправят, ту пак се замъгляват. Не е фатално, но все пак е изнервящо. Спомням си за такъв шит в Града на Порока. Бях приятно зарадвам, като не го видях в Сан Андреас, а тука гледам пак се появил. И по-точно се появява при изменения във височина на терена и при влизане/излизане в/от сгради :blink: Дано тези драйвъри помогнат. Спомням си, че пак теглих нови драйвъри за RA3, тай като не можех просто да я играя със старите.

Игрта все повече и повече ме очарова. Сега открих, че като стане напечено, вадя си руската тухла, набирам 911 и викам линейката да ме heal-не :angry: Голяма лудница!

BETA, BETA ама пак вдигат фреймрейта. Аз и досега бях с BETA драйвери, специално за Red Alert 3. :P Пълна сволач!

Peace out!

Играта цепи мрака , но за съжаление ще требе малко ъпгрейд на компа - сече sad.gif

Shadow/Vehicle Density влиея съответно върху броя на сенките/колите. Между 1 и 16 има разлика. На 16 всичко хвърля сянка, на 1 само сградите, релсите на метрото и всичко по-голямо. Поне така би трябвало да е. Аз не съм обръщал внимание дали малките предмети хвърлят сенки при зададена стойност 1.

Аре де хора кажате как се оправя и аз искам да я играя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С висста съм.

На виста май вади малко по-добра графика (може би заради налиюието на DX10) при еднакви настройки, но до тук - върви още по-зле, забива още по-често и просто неспира да зарежда а нарочно съм задал 4GB swap, 4GB през ReadyBoost и самата рам - 2GB ...

Аре де хора кажате как се оправя и аз искам да я играя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С висста съм.

Кажи какъв ти е проблема.Текстури,Камера и т.н

@xactoR - именно и аз така си мислех, но специално за теста си избрах сянка на уличен стълб - най-тънката в играта. На 1 се вижда, на 16 пак се вижда толкова добре. Наистина не мога да разбера какво значение има тази опция и за това го държа на 8.

Сложих си новите драйвери на НеВидия,дето уж оправяли изчезващи сгради и пърформанс,ама стана така,че не мога да си мръдна настройките ни нагоре-ни надолу седи си на 800х600.Правих тая шмекерия с -norestrictions,ма пак не иска sad.gif

Скоро и аз ще я играя на Xbox360 и 24 инча :rolleyes:

Тествах новите бета драйвери 8.12RC3 на Vista x64 - има видимо подобрение в скоростта въпреки юе вградения тест дава едва 20fps average, но иначе играта върви гладко. Въпреки това продължава да забива. Не съм пробвал с тия драйвери на XP как ще е, ако вие имате някакви наблюдения пишете моля.

Който иска да може да си променя настройките - Да свали файла, който съм прикачил и да го сложи в папката на играта.

commandline.txt

R* успяха да кажат че PC версията ще е с подобрена графика но че ще е и много по тежка си замълчаха

SUN__CITY, няма ли някакъв начин да намаля резолюцията например на 1024х768 извън играта?Пробвах със 19 инча монитор,но той ми изкарва,че не потдържа 47 хертза.. Моля ако някой знае как да реша този проблем да пише.Благодаря предварително!!!! ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.