Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Имам Windows XP Professional x64. Btw, не я качвам още. Първо трябва да довърша един проект на PS, после ще се занимавам.

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 286k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Искате да кажете, че в 22:00 играта GTA IV ще я има е биберона!

И аз имам акаунт там и найстина сайта ми харесва!

Дано не са слухове и ако може да ми дадеш линк към там, където го пише т`ва !

Мерси, хора края се вижда! :wub:

На пъба на нервна криза съм ЕЙ!! biggrin.gif

Който качи играта в БГ торент тракер ще има :lol6: от мен!! :ph34r:

Редактирано от DeluxBG (преглед на промените)

Ами попитай в чата може някой да ти каже.

58766b5415e7e6b6.JPG

Омръзна ми от хора, които просто са си наумили нещо и не ги е*е за друго! ИГРАТА НЕ Е FAKE!!! Доказателство от моя компютър!

Имам чувството,че послъгваш как така social club тва ше излезе през февруари :lol6:angry.gif

Ето ти още снимки! На вас ви трябва какво?! Да я кача? Ми не мога бе! Не разбрахте ли?!

ПРЕДИ да се обади някой, на който много му знае устата - отворил съм PS, защото снимките ги правя с по-добро качество през PrintScreen.

929747537deeff89.jpg

05612da613879cc5.jpg

0d60e71a0f3ac7d4.jpg

0ef335bd0108ba85.jpg

a11876c08d32f2fe.jpg

Също така... НЕ се обаждай без да знаеш! Social Club-а идва заедно с играта и е задължителна част от инсталацията!!!

OMG, яд ме е, че си похабих времето...

Ок, играта я инсталирах, но не мога да я играя... Трябва online активация, а за това трябва да изчакам датата на пускането на играта ИЛИ крак...

Ок, играта я инсталирах, но не мога да я играя... Трябва online активация, а за това трябва да изчакам датата на пускането на играта ИЛИ крак...

За датата просто дай на пред календара на компа,да стане на 3 декември.

Пробвах къде що кракове има, пробвах да сменя датата, но не става. Сигурно се свързва със сървър. Пробвах да махна кабела и да сменя датата. Е, пак не. Иска интернет biggrin.gif

Спокойно значи,няма релен крак.Сигурено късно тази вечер или утре сутринта ще има чиста версия с крак и по БГ тракерите.Дано.

Не съм ъплоадър никъде... За жалост. Иначе веднага щях. Ако искате кажете IP+Port ще ви add-на да ви сиидвам.

Аз го казах туй. Ако ще излезе, ще излезе в zamunda, но първо може да излезе в арена, но без крак. Проверявайте от време на време...

Да, ти сваляш играта и се ядосваш. Ние сме свалили играта, само слагаме крайника и вече сме минали 3-тата мисия, а ти още не си я свалил.

Ти не гледай крака ,ами ей сега като я качът ще се накачюлят 10 000 лийчари е един сийдар и ще има да я теглят два дена и то докато я истеглят ще излезе и крак.

Нещо от коментарите в биберона разбрах че играта щяла да излеза в замунда в 23 часа някъде тази вечер.Да се надяваме.

Според мен тои не играе ткиава игри от типа гта .

С грешка си... biggrin.gif

Да, ти сваляш играта и се ядосваш. Ние сме свалили играта, само слагаме крайника и вече сме минали 3-тата мисия, а ти още не си я свалил.

Защо да се ядосвам? Ядосан ли ти се струвам biggrin.gif Какво ме "грее" мен колко мисии ще си минал Ти и колко не?... angry.gif:down::nono::hush:

Не Аз ще се ядосвам а първо Вие. Ще почнете да "ревете" - ама тва е гадно онова е не знам си кво (както с NFS-то).

Аз ще си я дръпна (или купя) като излезе със всичките си "органи"... ( в момента Вие се ядосвате, че имате играта а не можете да я играете ;)biggrin.gif )

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Очевидно изобщо не разбра какво имах предвид, затова няма да се занимавам.

Е сори ама не се ядосвай... cool.gif

НЕ, от 2 страници това се обсъжда.

То всички страници се повтарят... едно и също се пише... не го ли разбра

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Дано да качат поне играта в Замунда или Арена.

Нали наще казват , че до 23:00 ше я има .

Гледам че на флуд върви работата, та и аз малко О.0 :

Ех тая младеж ... И аз съм фен на GTA серията и също чакам с нетърпение да излезе, но не мога да разбера вече какво толкова луднахте да я изтеглите още сега. Аналогично, би трябвало в момента всички да блъскаме "F5" в "Biberona.com" в очакване да я качат. Щом го раздавате геймъри, първото нещо на което трябва да се научите е търпение. Само така се постига резултат. Иначе това до някъде го виждам като тази простотия в YouTube, когато някой от известните потребители качи клип и най-бързият ламер се обажда : "first comment". Ей на това заприлича нашата тема - ламерска работа .. Аз разбирам да поставяте някакви рекорди за най-бързо превъртане на играта, от момента в който е излязла за PC, ами то половината няма да я подкарат, а другата изобщо не могат да я играят, та какво ми говорите тогава. Лично аз я пускам да се сваля във вторник вечерта с крак от ###### и до сряда сутринта трябва да е готова ... После може да напиша някой коментар по темата, относно това как е играта според мен и т.н.

Поздрави ..

така ли в кой сайт го виждаш ? Щот аз рова и никаде го нема

така ли в кой сайт го виждаш ? Щот аз рова и никаде го нема

Още не качен, но се говори че ще бъде след малко време.

и са кво стана ше я има ли скоро или не

Тя излезе вече и ще я има кракната много скоро. biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.