Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Да излиза , че вече се побърквам angry.gif

Аз мисля че най-късно понеделник че е излязала,но може и да не е кракната.

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

GTA IV е супер тъпа игра съветвам ви като излезне въобще да не е играете biggrin.gif

Лелелееееее... :wub: Изпокарахте се. Нека отношенията ни да си останат чисто "професионални", пък рано или късно си проличава кой е простак кой не е... ;) А броя на съобщенията не е никакъв критерий за ранг. Когато станете нещо повече от user, елате да се разпореждате.

Стига сте спамили чакалнята за GTA 4 :) Всеки може да нарежда. Така само си показвате колко ви е интелекта и си докарвате яда на админите (а може би не). А и не ви прави чест няколко души да скачате на един. Чудя ви се бе хора, мене ако някой ме дразни, просто го игнорирам и не получавам нито ЛС, нито му виждам съобщенията му :)

GTA 4 ще излезе много скоро, така че вместо да се охкаме и да се вайкаме, нека ако някой е намерил нови скрийнове или интересни видеота, да сподели. Гледам мултиплейъра ще поддържа 32 играчи на сървър, така че ще става голяма патаклама май ;) Пък, дано по-нататък и да играем заедно, кой знае :sobbing:

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Rockstar has released a FAQ regarding the copy protection that will be used in the PC version of GTA 4, here are the details

* Activation via Internet (1x per system, no limits, Fallback for systems without web access)

* Copy protection Securom: The original disc is required for playing (Execpt: Download version of GTA 4, for example from Direct 2 Drive)

* Requirements for playing (singleplayer): Games for Windows Live account for saving/achievements (1x free creation), original disc, Securom runs in the background

Those playing GTA 4 with an illegally hacked version have, according to Rockstar, to fear that the game will not be fully playable.

:angel19:

http://i35.tinypic.com/35n8xz4.jpg Ако някой може да преведе долу в дясно.. колонката която е на немски.. ония кутийки в зелено, синьо...

Това е фалшива работа изкарали са HD4670 по добра от HD3850 biggrin.gif

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Един вече ударил джакпота biggrin.gif Второ теглене...

Един вече ударил джакпота biggrin.gif Второ теглене...

Добре де как я има по-рано.Не би ли трябвало да излезне на 2-3 в Европа също,както и в Америка?Май се оказа че играта иска 4 ядрен процесор само за най-високите резол8ии.

Pre-Order. И аз мислех да си я поръчам, ма ще си я сваля първо пиратка и ще я видя дали си струва.

А този пичага от youtube не може ли да качи играта в нета ?

И найстина, откъде я има тази игра ?

:)

А този пичага от youtube не може ли да качи играта в нета ?

И найстина, откъде я има тази игра ?

:)

Попитай него не нас biggrin.gif

Хора има някаква игра (фейк) ГТА 4 и си се пуска се едно истинска после почва един идиот да пее !!

biggrin.gif

Вижте!

Редактирано от DeluxBG (преглед на промените)

Pre-Order. И аз мислех да си я поръчам, ма ще си я сваля първо пиратка и ще я видя дали си струва.

До колкото знам pre-order-а не издва по-рано,а точно на датата когато излиза играта.

Пича е със съшия монитор като моя ... ама от къде е зел играта :)

Тои вече я е качил, но още няма крак за нея http://www.demonoid.com/files/details/1706981/

Евала,най накрая,утре сигурно че я играем. biggrin.gif

Между другото аз я свалям с 300-400Кбс,което не е зле за 1 сеедър,но ако набере сиидъри ще мога да я свалям с 2600Кбс,така че да се надяваме,още я няма в залива.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.