Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Я пак някой да провери официалния сайт на играта... бауши.

caputszk5.th.jpgthpix.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

То и като казаха, че ще излиза на 2 декември си ъпдейтнаха сайта след 3 седмици. Ще се види. Не остава много.

това с изискванията е мног гадно бе.Излиза че хората с послаби комютри ще си останат само с сан андреас

да пуснат някакъв пач да се намали двойно изискването за видеп карта и рам тогава ще имаме повече шанс да я играем макар и с развалена графика но няма значение

Пхахаха, къде си чувал за такова нещо? "Да ги намали два пъти". Просто си купете нови PC-та.

това с изискванията е мног гадно бе.Излиза че хората с послаби комютри ще си останат само с сан андреас

да пуснат някакъв пач да се намали двойно изискването за видеп карта и рам тогава ще имаме повече шанс да я играем макар и с развалена графика но няма значение

Пач за намаляване на изискванеята ?!? ohmy.gif

Пач за намаляване на изискванията е чист мит,никога е нямало.

Хора аз ще мога ли да я подкарам

Windows Vista

Amd Athlon 64 3500+2.21ghz-Голяма издънка :speak:

3х1 гб рам Pqi 667mhz

Ati Radeon 3850 256bit 512mb GDDR3

Ще я подкараш 100%, ама дали ще сече е друг въпрос :clap:

Някой знае ли друга игра с този т.нар. Euphoria engine? Много ми хареса от скрийновете и ми е интересно дали Rockstar са го изобретили...

Ще я подкараш 100%, ама дали ще сече е друг въпрос :clap:

Някой знае ли друга игра с този т.нар. Euphoria engine? Много ми хареса от скрийновете и ми е интересно дали Rockstar са го изобретили...

Попринцип физичните енджини не се правят от компаниите разработчици на игри. Графичните ендижини ... при тях често се случва да са разработени от същата фирма, направила дадена игра. Но Rockstar да пишат енджин ... biggrin.gifbiggrin.gif

Освен това въпросът ти е за Google, не е за тук (поне не за тая тема) :clap:

Euphoria is a game animation engine created by NaturalMotion based on Dynamic Motion Synthesis, NaturalMotion's proprietary technology for animating 3D characters on-the-fly "based on a full simulation of the 3D character, including body, muscles and motor nervous system".

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

За подписа извинявайте а за играта и аз вече незнам кога ще излезе но съм съгласен че 2 седмици не са фатални :huh:

Тоест този петък? Еми супер, тамън за уикенда :P

Ако си купя един процесор AMD ATHLONX2 5200+2.6ghz dual core ще ми сече ли?Питам,защото знам изискванията,но все пак има хора,които имат опит и могат да ми кажат,ако искат де. cool.gif

Значи вече не се намира старата партида AMD 5200 Dual Core 2.60Ghz 90nm 2mb cashe.Има само от новата партида AMD 5200 Dual Core 2.70Ghz 65nm 1mb cache.Няма да имаш проблеми с играта тя ще ти върви добре, но до това на какви детаили и резолуция ще ти върви трябва да попиташ него - http://flash4e.com/?load=Play&cat=Romance&gid=5 .Аз лично имам AMD 5600 2.90Ghz 65nm 1mb cache,ATI HD 3850 512mb sapphire,2gb ram 800mhz и всички игри си ги играя на високи детаили и резолуция.Играта за съжаление ще излезе на 2 декември в Америка и 3 декември в Европа - http://www.thegtaplace.com/news/20416/rock...ta-iv-pc-delay/

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Хах, тоя сайт с гадателя е много откачен biggrin.gif Аз го питам "Тъп ли си?", а той ми отговаря "Of course" ;)

В крайна сметка така и не азбрах когаизлиза. От една страна ми казват 21-ви ноември, от друга 3-ти декмври...

Може ли някой от спецовете да ми каже кой е GeForce еквивалента на ATI HD4850?

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Хах, тоя сайт с гадателя е много откачен biggrin.gif Аз го питам "Тъп ли си?", а той ми отговаря "Of course" :rolleyes:

В крайна сметка така и не азбрах когаизлиза. От една страна ми казват 21-ви ноември, от друга 3-ти декмври...

Може ли някой от спецовете да ми каже кой е GeForce еквивалента на ATI HD4850?

9800GTX.

И кво искаш да ме убедиш с това.Знам че 9800gtx+ е клокната 9800gtx и казвам че +-а повече може да се съревновава с 4850.

http://www.gpureview.com/show_cards.php?ca...1&card2=566

И кво искаш да ме убедиш с това.Знам че 9800gtx+ е клокната 9800gtx и казвам че +-а повече може да се съревновава с 4850.

http://www.gpureview.com/show_cards.php?ca...1&card2=566

КВО ща убеждавам аз си знам ама ти не можеш да загрееш явно ;).

Виж цените на двете карти и тогава ми говори.

КВО ща убеждавам аз си знам ама ти не можеш да загрееш явно ;).

Виж цените на двете карти и тогава ми говори.

Ако изобщо съм говорел за цените добре,само дето имам предвид характеристиките,че 4850 се доближава повече до 9800gtx+.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.