Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Ако изобщо съм говорел за цените добре,само дето имам предвид характеристиките,че 4850 се доближава повече до 9800gtx+.

И 9800GT се доближава до 9800GTX ама едната е среден клас другата е висок нали?

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

И 9800GT се доближава до 9800GTX ама едната е среден клас другата е висок нали?

Нека не задръстваме темата.Това което говориш няма нищо общо и 4850 и 9800gt/gtx/gtx+ са висок клас.Стига това е тема за игра,не за видео карти.

Тва щях да кажа. Мерси за помощта не се карайте, ориентирах се, че става дума за един вид 9800GTX :)

GTA 4 илиза след 4 дни!

А дотогава ще се задоволя с новоизлязлия RELOADED релийз на Saced 2! :)

Много хипотези пуснаха тука... В крайна сметка когато излезе, излезе :lol6:

Според мен играта изкуствено е отложена,което означава че е в следствие на микроикономически причини,а не че трябва да дооправят нещо,както стана и със Assasin's Creed,отложиха я с един месец,но по торрент тракерите излезе когато трябваше,мисля че и тук ще стане същото,просто е прекалено известна играта,за да не я откраднат преждевремнно. ;)

Според мен играта изкуствено е отложена,което означава че е в следствие на микроикономически причини,а не че трябва да дооправят нещо,както стана и със Assasin's Creed,отложиха я с един месец,но по торрент тракерите излезе когато трябваше,мисля че и тук ще стане същото,просто е прекалено известна играта,за да не я откраднат преждевремнно. ;)

Ти мисли, но Rockstar казаха, че правят играта НА НОВО за PC. Няма да е порт, а истинска игра...

Обикновено се "краде" готово копие, след като играта е вече в така наречения "златен стадий" (демек когато един диск е пуснат в голямата пералня на дискове и от него излизат милиони). Докато тези милиони станат готови и докаго почнат да се разнасят, някой успява да барне някое от първите копия и ... ето го в интернет. Но не винаги става така. Понякога се случва да се направи имейдж чак след като някой е купил играта и диска е стигнал до дома му (общо взето се случва рядко). За Крийд-а не знам, но не мисля, че R* ще направят играта "златна" по предварителния план. Всъщост, ако го бяха направили, щяхме да разберем и до ден-два да я имаме. Но тъй като не са я дали за копиране ... ще се наложи да почакаме най-рано до последните дни на този месец, че и до 2-ри декември, ако се наложи :whist:

Убивайте времето с Undercover biggrin.gif

Аз пък най ги мразя тея копия без кракове и прочие. Крийда го пуснаха седмици по-рано и какво от това? Крашваше при Йерусалим. В крайна сметка пак трябваше да чакаме крайната дата за да играем играта като хората. Относно GTA 4, въобще няма да си правя труда да правя хиляди хакерии и да си търся крак (ако въобще има такъв). CloneDVD например са само копирани оригиналните игри без крак :lol6: Чудя се защо въобще ги пускат. Да я изтеглим и да чкаме крак по-късно? Хм, може би... Но аз винаги их предпочел да изчакам седмица две за свестния, сигурен и лесен за употреба RELOADED релийз ;)

Убивайте времето с Undercover biggrin.gif
Колкото чакане толкова цъкане clap.gif

... че и повече :blink:

Момчета, сега последно да чакам ли играта за утре (20.11.2008) ?

Не мисля... Абе тя като излезе няма как да не разбереш, тъй че споко :huh:

А системните изисквания има ли ги в форума, че не ги видях !? :huh:

Момчета, сега последно да чакам ли играта за утре (20.11.2008) ?

Може и да има някъква вероятност за 21-ви,ако я откраднат,но тя не е голяма.Ще се види,ако ли не още 10-ет дена чакане.Има ги системните изисквания.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

несебоите скоро 6е излезне те хареките си знаят работата. за мене ГТА е наи яката игра ЕВАР и псосто с радос 6е я разцъквам. моа комп е много мо6ен ма пак не сам сигорен 4е 6е варви на макс

несебоите скоро 6е излезне те хареките си знаят работата. за мене ГТА е наи яката игра ЕВАР и псосто с радос 6е я разцъквам. моа комп е много мо6ен ма пак не сам сигорен 4е 6е варви на макс

Не вярвай на изискванията.На новия Томб Райдар излъгаха много яко за видео картата,а пук за тая сигурно ще излъжат за процесора(да ле 4 ядрен).Другите работи ги покривам освен 2.5Гб РАМ за Виста,на което също не вярвам,а и да е така,то не прави голяма разлика,като при Undercover искаше 3Гб за Виста,а на мен на 2Гб ми върви на макс biggrin.gif.

Имаше един сайт дето ти казва дали определена игра ти тръгва на компа !?

Някой сеща ли се !?

Сигурно GTA 4 няма да я има ама ми го дайте ако се сещате ! :P :P

Не вярвай на изискванията.На новия Томб Райдар излъгаха много яко за видео картата,а пук за тая сигурно ще излъжат за процесора(да ле 4 ядрен).Другите работи ги покривам освен 2.5Гб РАМ за Виста,на което също не вярвам,а и да е така,то не прави голяма разлика,като при Undercover искаше 3Гб за Виста,а на мен на 2Гб ми върви на макс biggrin.gif.

Игрите искат най вече добро CPU и добра видео карта .Изискванията за GTA IV са доста не конкретни.И пак повтарям GTA IV ще зарежда само веднъж.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Игрите искат най вече добро CPU и добра видео карта .Изискванията за GTA IV са доста не конкретни.И пак повтарям GTA IV ще зарежда само веднъж.

Това не би трябвало да има общо със нещо друго освен с харда,тоест да заема повече място на харда и 18Гб-та го оправдават,но това няма общо с видеото или процесора.

сега да си изкажа мнението за играта...

графика - на много добро ниво...въпреки, че никога в серията не е било от значение за мен графиката...

историята е що годе на ниво...мултито е добър придатък...

малко ме разочарова, че липса пилотиране на самолет...

картата на игра е огромна...

http://canurunit.com -- ето сайта който търсих, избирате си играта от менюто за PC и стискате палци ! biggrin.gif

Да ти кажа този сайт ЛЪЖЕ!!!Според него няма да ми тръгне дори CoD1 , а пък аз подкарвам почти на макс къде , къде по-силни игри :speak:

akashi е напълно прав! Изкара ми, че Assassin's Creed е невъзможно да ми тръгне, а аз я игая на макс даже... Тъпотийка.

Доколкото дали ще ви върви - видеото му е майката :wors:

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.