Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Аз питам: ТИ побърка ли се? Играта излезе отдавна за конзоли. Зa PC излиза на 21 ноември... Четете бе хора! Не може само на готово!

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Нямам тътпение да излезе броя дните biggrin.gif ,няма да играя нищо друго докато не е превъртя все пак това ми е любимата игра

Напълно съм съгласен с тебе, братле! biggrin.gif

Абе един тъп въпрос, ама все пак ще питам. Понеже играта е интересна само и единствено без чиитове, а наличието им води до психическа настабилност (чудиш се дали да не вземеш набързо няколко милиона и да се кефиш ... правиш го и после ти става скучно)... Има ли чиитове за конзолните версии и дали има някаква информация по въпроса за ПЦ версията?

Абе един тъп въпрос, ама все пак ще питам. Понеже играта е интересна само и единствено без чиитове, а наличието им води до психическа настабилност (чудиш се дали да не вземеш набързо няколко милиона и да се кефиш ... правиш го и после ти става скучно)... Има ли чиитове за конзолните версии и дали има някаква информация по въпроса за ПЦ версията?

До колкото знам има чийтове, но за сметка на предните версии на играта, този път се активират чрез мобилния телефон на главния герой. Поне за конзолните е така, за PC ще изчакаме и ще видим :angry:

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

Незнам защо но мобилния телефон ми прилича на Sony ericsson W950 и W960.Да допълня че освем да се пише кодове на телефона ще може да повикаш полиция с него или просто да се базикаш.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Не следя много темата и не знам какви са системните изисквания на играта...Ако може някой да ми каже как ще върви на тая машина - мерси :)

Intel Pentium Dual Core 820 - 2800MHz

RAM- 2GB DDR2 800mhz

VGA - ati 4670 512MB DDR3

ще въври перфектно на нормал... за по-нагоре не мога да ти кажа.

Чийтове има. Гледах филмчета в youtube, където се изкачват на някакви покриви с коли и в горния ляв ъгъл, както при всички GTA, се изписа Cheat activated.

Интересното е, че картата този път ще се намира в телефона му, под формата на GPS ;)

Въренето пеша из претъпканите Ню Йоркси улици ще бъде също много реалистично. Имам предвид, че ако например бягаш и се блъснеш в човек, който яде сладолед, сладоледъд му ще падне или ще се изцапа и ще те изпрати с няколко чувала псувни. Гледах го в един приятел, който има XBox360 и GTA4. Боже гледам и не вярвам на ушите си! :lol6:

дали са сложили кучета ? :)

Да те гонят полицейски кучета, а и като цяло да има.. Няма да е лошо, но да ти кажа, не вярвам да са се сетили.. biggrin.gifbiggrin.gif

Да те гонят полицейски кучета, а и като цяло да има.. Няма да е лошо, но да ти кажа, не вярвам да са се сетили.. biggrin.gifbiggrin.gif

hxahxa да пишем писмо до R* да сложат в другата версия biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

hxahxa да пишем писмо до R* да сложат в другата версия biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

biggrin.gif

Също така ще е "хубаво" ако може да си имаш домашен любимец... <<хаха>>

Много неща може да има, но все още не знаем дали ги има. Като излезе след 1 месец точно вече, ще видим всичко..

или пък да можеш да си зимаш к*рви да ти изкарват пари на магистралата

има много идеи

Дано поне тази игра да я видим по торентите... Все повече игри са с нови системи за "анти кракване" и игра чрез регистрация в Интернет, което ги прави недостъпни за обикновения, средностатистически геймър sad.gif

Дано поне тази игра да я видим по торентите... Все повече игри са с нови системи за "анти кракване" и игра чрез регистрация в Интернет, което ги прави недостъпни за обикновения, средностатистически геймър sad.gif

Няма некракната игра до сега и никога няма да има.

И на мене не ми се вярва, по принцип в GTA игрите не слагат никакви животно... Идеята иначе е добра, мислил съм си и за това преди. Според мене diwaka има предвид хора, които разхождат кучета.

Все пак ако решат да слагат животни, работата м много кратно ще се увеличи.

Няма вече и месец още малко и излиза.В пулсар GTA IV за PC има цена - http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=11290 - 77лв

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

благодаря за инфото Xzibit... искам само да питам възможно ли е да се закупи от непълнолетен?

оо един месец! покрай Коледа голяма джиткане ще падне ;)

П.П. имаш 5-чка от мене biggrin.gif

искам само да питам възможно ли е да се закупи от непълнолетен?

В краен случай ще я купи баща ти. Обаче за първи път засичам подобен въпрос, а и никои не се е оплаквал. Така че спокойно ;)

За това за непълнолетните има торенти, а и не само за тях :P

Като истински фен на GTA, бих прибегнал до торенти само в краен случай. Съглсаен съм с RELOADED, когато казват "The quality of the original game always beats the quality of the cracked game!".

Като истински фен на GTA, бих прибегнал до торенти само в краен случай. Съглсаен съм с RELOADED, когато казват "The quality of the original game always beats the quality of the cracked game!".

qualititu е сащото само в цената е разликата :П

Тва е метафора... Виж ся, като си я купиш оригинална получаваш още Ръководство (с разни tip-ове и hint-ове) и не знам си кви още кирии... А и друго си е GTA 4 да ми краси шкафчето. Какво толкова го толерирате тва пиратство не знам...

П.П. Някой да е намирал разни тапети от GTA 4, които не са анимационните от Gamerzhut? :sobbing:

Тва е метафора... Виж ся, като си я купиш оригинална получаваш още Ръководство (с разни tip-ове и hint-ове) и не знам си кви още кирии... А и друго си е GTA 4 да ми краси шкафчето. Какво толкова го толерирате тва пиратство не знам...

П.П. Някой да е намирал разни тапети от GTA 4, които не са анимационните от Gamerzhut? :lol6:

Абе не че го толерирам, ама излиза без пари :P . И като ми омръзне играта я трия, и не губя нищо. А с оригинална игра след като я "врътнеш" онези от R* няма да ти върнат парите! biggrin.gif:clap:

Редактирано от Tiguer (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.