Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Сега за какво се правиш на интересен?! Просто замълчи. Ако ще се правиш на важен изгледай клиповете. Всичките. После говори.

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Сега за какво се правиш на интересен?! Просто замълчи. Ако ще се правиш на важен изгледай клиповете. Всичките. После говори.

Аз затова говоря-защото съм ги гледал. :wors:

Хора препоръчвам ви докато чакате да излезе GTA IV можете да разцъквате just cause cool.gif

Хммм... аз днеска мислех да я тегля.Я кажи как е ? cool.gif

Редактирано от akashi (преглед на промените)

Играта е много добра.Историата е супер зарибявашта.Има много голям остров ходенето пеша просто е невъзможно.Но затова има опциа в играта да ти доставят превозни средства.Всеки които харесва GTA и тази ще му се хареса.Играта е почти и само джунгла има и 1-2 града(с небостъргачи) biggrin.gif .Играта е доста "extreme". .Тази игра наистина си заслужава има ослепителна графика: ето ти gameplay

cool.gif

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Стига оффтопик! Страница и малко само оффтопик се чете. Кажете нещо ново за играта или просто замълчете! angry.gif

Четох че Нико е стар воиник които си е прекарвал времето по затворите,това обяснява защо е коравяга cool.gif.Рапъра Seryoga е направил доста добър клип на песента "Liberty City: The Invasion" - http://www.youtube.com/watch?v=pwB-nC_2eFY

Четох че Нико е стар воиник които си е прекарвал времето по затворите,това обяснява защо е коравяга cool.gif .Рапъра Seryoga е направил доста добър клип на песента "Liberty City: The Invasion" - http://www.youtube.com/watch?v=pwB-nC_2eFY

За първи път виждам певец да пее буквално за игра, че и клип е направил! Това явно показва какво ни чака :eek: . А между другото, някой знае ли дали има танкове или някой тежки машини? Доста клипове съм гледам за играта, но танк не съм видял.

За първи път виждам певец да пее буквално за игра, че и клип е направил! Това явно показва какво ни чака :speak: . А между другото, някой знае ли дали има танкове или някой тежки машини? Доста клипове съм гледам за играта, но танк не съм видял.

Може би ще трябва да си искаш танк с чийт? ;) Е, дано си има танкове и иначе, защото аз кодове не ползвам!

Баси, на мен пък тоя клип въобще не ми харесва :)

Хм, абе някой знае ли какво стана с "2 Days 2 Vegas"? Нали щеше да има и такава, на 11 страница (май тя беше) има сравнения между двете игри даже. Някой знае ли кога излиза или дали вече не е излязла?

Ooo, да! Супер! Много ще е готина! Само дето нещо няма трейлъри sad.gif

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Хм, абе някой знае ли какво стана с "2 Days 2 Vegas"? Нали щеше да има и такава, на 11 страница (май тя беше) има сравнения между двете игри даже. Някой знае ли кога излиза или дали вече не е излязла?

Ooo, да! Супер! Много ще е готина! Само дето нещо няма трейлъри sad.gif

темата е за GTA

Але таз GTA 4 няма ли да я дръпнат за по-рано да излиза.FAR CRY 2 вече я обявиха не за 18-21 ноември,както си беше,а за 30-ти септември.

Ще има доста конкуренти на GTA IV но като тази игра няма и нищо не може да и стъпи на малкиа пръст.Ако някой е играл да напише как е cool.gif.Четох че когато питали Нико защо е дошъл в америка той е казал че дължал пари на българин които го е преследвал

дано изискванията да са подобни на тези от San Andreas и Vice City

Хахахахахаха!!! Извинявай. Погледни някой трейлър. После се опитай да си спомниш какво си написал и опитай да не се засмееш.

Айде стига прогнозирахте какви ще са изискванията. Разбирам ако имате пророчески способности, но

дано изискванията да са подобни на тези от San Andreas и Vice City
... Те, Rockstar няма да забравят да съобщят изискванията, бъдете спокойни!

Хах нали ви казах, че ще излиза и за PC. Ама как се бяхте навъсили само :)

не ми се вярва да излезе за PC. те са скл договор некъв да не излиза за РС а само за конзоли за да изкарат още некой лев. а и са платили доста пари за да направат града както истинският

не ми се вярва да излезе за PC. те са скл договор некъв да не излиза за РС а само за конзоли за да изкарат още некой лев. а и са платили доста пари за да направат града както истинският

Але всезнайко.Баце играта официално вече е потвърдена от Rockstar че ще излиза за PC и то на 18 Ноември в U.S.A и на 21 ноември в Европа,само дето по БГ тракерите сигурно една седмица преди това.Изискванията със сигурност няма да са като на Вайс Сити и Сан Андреас,но и няма да са чудовищни.Както за времето си Сан Андреас беше с нормални изисквания.Големината на играта се знае че ще е от порядъка на 12-15Гб.

Неможеш да кажеш че изискваниат няма да са големи.Едно е стари игри от някога друго е нови.Каквото е било някога няма да се повтори

Але всезнайко.Баце играта официално вече е потвърдена от Rockstar че ще излиза за PC и то на 18 Ноември в U.S.A и на 21 ноември в Европа,само дето по БГ тракерите сигурно една седмица преди това.Изискванията със сигурност няма да са като на Вайс Сити и Сан Андреас,но и няма да са чудовищни.Както за времето си Сан Андреас беше с нормални изисквания.Големината на играта се знае че ще е от порядъка на 12-15Гб.

о наистина ли? защото аз се занимавах малко с друга работа и от доста време не съм проверявал сайта. моят процесор не е от най-силните но да се надяваме че ще тръгне. а така и така аз може да си зимам ексбокс до края на годината... а между другото те бързо ще я качат и разпространят в нета та за тва не се притеснявам.

Пфффф!!!!!! 15 гб! Абе вие кво очаквате бе!! Тва е просто игра...най голямата която съм виждал е WoW - 9гб. Това да не е разработка на FBI!!! Не вярвам играта да е повече от 6-7 гб. :)

Пфффф!!!!!! 15 гб! Абе вие кво очаквате бе!! Тва е просто игра...най голямата която съм виждал е WoW - 9гб. Това да не е разработка на FBI!!! Не вярвам играта да е повече от 6-7 гб. :)

Така е но нали и производителите на хард дискове трябва да ядат

Пфффф!!!!!! 15 гб! Абе вие кво очаквате бе!! Тва е просто игра...най голямата която съм виждал е WoW - 9гб. Това да не е разработка на FBI!!! Не вярвам играта да е повече от 6-7 гб. :rolleyes:

Gears of War от 2006-та година е 11 GB....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.