Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Как ше триеш GTA 4, бе алоу? :P Аз в такъв голям град винаги ще си намеря занимание. Не е тайна, че San Andreas я цъкам и до днес и съм правил какви ли не простотии ;) Макар, че бих се съгласил отчасти с тебе, тъй като за скромния ни бългаски бюджет, тези игри ни излизат доста соленичко. Не е като в Америка, там на 18-ия рожден ден нa детето му купуват кола, братче! biggrin.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Как ше триеш GTA 4, бе алоу? :wors: Аз в такъв голям град винаги ще си намеря занимание. Не е тайна, че San Andreas я цъкам и до днес и съм правил какви ли не простотии :P Макар, че бих се съгласил отчасти с тебе, тъй като за скромния ни бългаски бюджет, тези игри ни излизат доста соленичко. Не е като в Америка, там на 18-ия рожден ден нa детето му купуват кола, братче! biggrin.gif

На 16-тия laugh.gif .

Има лоши новини PC версиата на играта няма да излезе за 18 ноември.GTA IV за PC излиза на 2 декември - http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-IV-...7787&sr=1-5

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Има лоши новини PC версиата на играта няма да излезе за 18 ноември.GTA IV излиза на 2 декември - http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-IV-...7787&sr=1-5

Кво ми гледаш там.Това сигурно ще е в наличност в БГ.Ето къде гледай за датата http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV .

Да ти поясня че amazon.com не е някои български онлаин магазин.Освем това тук също потвърждават - http://www.citydisc.ch/games/detail.cfm?la...rt_nr=9483014.И не гледаи Wiki-то там информацията е стара.

Опа :speak: What the...? Жалко... Голямо портване ще е.

Нищо, тамън ще имам достатъчно време да поразцъкам новото CoD и Red Alert 3.

П.П. Подтвърдено ли е от Рокстар, че се отлага? Щото те Amazon когато си искат тогава могат да си я пуснат в продажба...

Не е потвърдено но сигурно скоро ще го потвърдят и не е само amazon - http://www.citydisc.ch/games/detail.cfm?la...;art_nr=9483014 просто тези онлаин магазини нямат сметка да е пускат по късно.Дано тези информации да са грешни

Ако наистина излезе на 2-ри декември, ще се конкорира с РоР4. И колкото и голям фен да съм на Prince of Persia съм 90% сигурен, че GTA IV ще продаде повече. Но и така да е няма лошо. Това ще означава, че Rockstar добре са се справили с продукта си.

Няма да се конкурират, щото не са от един и същ жанр. Единственото общо е, че са 3P (3-rd Person), като едното е шутър, а другото е екшън-приключение. И оттук започват разликите. Иначе си прав, GTA 100% ще продаде повече, когато и да се появи.

Не е обявено официално че GTA IV ще излиза на 2 декември.

Абе що в официалният сайт на играта не мога да намеря нищо за излизането й?

Но дори и да излезе на 2 декември, пак няма кой знае колко голяма разлика - половин месец.

Миналата година от края на октомври стана края на април - директно

Не е обявено официално че GTA IV ще излиза на 2 декември.

Ние говорим принципно какво ще стане, ако излезе на 2-ри декември.

Ние говорим принципно какво ще стане, ако излезе на 2-ри декември.

Когато ще да излиза.Имам предостатъчно време да я чакам пък и не е само тя играта която ще излиза тия месеци... ако почна да разцъквам другите може и да я забравя biggrin.gif

Абе що в официалният сайт на играта не мога да намеря нищо за излизането й?

Но дори и да излезе на 2 декември, пак няма кой знае колко голяма разлика - половин месец.

Миналата година от края на октомври стана края на април - директно

Цъкаш на Information и там пише 18 ноември в Америка 21 ноември в Европа.И миналата година правеха играта а сега само е портват за PC

Цъкаш на Information и там пише 18 ноември в Америка 21 ноември в Европа.И миналата година правеха играта а сега само е портват за PC

A, да.

Видях къде е! Е щом там пише така:

Developed by Rockstar North, Grand Theft Auto IV is available worldwide for Xbox 360® video game and entertainment system and PLAYSTATION®3 computer entertainment system and will be arriving on the PC November 18th and 21st for North America and Europe respectively.

значи, вероятно ще си излезе на 18-ти и 21-ви...

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Вече PC версиаята на GTA IV е обявена официално за 2 декември

Аз като гледам това е играта с наи големите изискваниа до момента.Сега някои ще споменат crysis да ама тя имаше значително по малко минимални изискваниа сега за препоръчителните е друг въпрос.Съжелявам хората които имат слаби машини този път от R* се оляха ;)

Препоръчани

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3

Процесор: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz

Памет: 2 GB (Windows XP), 2.5 GB (Windows Vista)

и 18 GB Място на твърдия(диск)

Видео карта: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Аи стига ле,добре от към видео карта мога да я подкарам изглежда на максимални,но пък от друга страна как така са дали тези две видео карти,като втората е значително по-мощна от първата,а пък и да иска четириядрен и триядрен процесор,НЕЩО ТЕЗИ ИЗИСКВАНИЯ МИ ПОНАМИРИСВАТ.За това което предлага играта са невъзможни.

Core 2 Quad и 2.5 гиги РАМ :gift: Тамън си ъпдейтнах апаратурата за GTA4 и виждам, че пак не ми достигат 512МБ РАМ, е а сих тир ве, аз на тая игра Световна Война ли ше прая... Никога не съм играел GTA игра като хората, винаги ми е сечало и съм я играл нормално 2 години, след като е излязла... Явно и GTA4 няма да направи изключение, Rockstar си правят много добре игрите, всичко доизпипано, ама от тея изисквания ми става много тъпо, ей! ;)

E, бахти изискванията. Те за какво изобщо я изкарват за комп, бе? Че то по евтино ще ти излезе конзола PS3, отколкото компютър на НАСА, че и повече.

Значи за да я подкараш на макс, трябва да имаш комп от 2000-3000 лв. Според мен с тези изисквания, играта за PC, ще им донесе само провал. Няма да има много хоора които изобщо да успеят да я подкарат без да сече, да не говорим за максималната резолюция която са казали, а именно - 2560x1600.

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

По спокойно тези препоръчителни изисквания сигурно са за DX10 режим.Също така ще добавя че PS3 и Xbox360 не подържат DX10,това беше една от причините crysis да не се появи за конзоли.Аз лично не съм изненадан от препоръчителните изненадан съм от минималните.Но като се има предвид че играта ще зарежда само 1 път.........Aко има голяма разлика в GTA IV между DX9 и DX10 аз минавам на vista :blow out candles:

Дано тази игра да не си остане само с големите изисквания и очаквания.Да се надяваме,че ще мога да я подкарам на медиум biggrin.gifbiggrin.gif НО са и много големи изискванията бе-тазгодишните игри дигнаха много летвата за изисквания.

тамън си взех нов комп и след два три месеца вече почвам да се съмнявам дали ще подкарам игрите, гаси biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.