Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Да Ви кажа честно- немисля, че играта оправдава изискванията. Но тъй като Draw Distance ще бъде увеличен солидно, сигурно заради това са по-високите изисквания. Ако не е това, наистина незнам какво би изстреляло изискванията. Аз имам конфигурация за Препоръчителни изискавия, но ми е интересно защо са такива самите изисквания.

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Да Ви кажа честно- немисля, че играта оправдава изискванията. Но тъй като Draw Distance ще бъде увеличен солидно, сигурно заради това са по-високите изисквания. Ако не е това, наистина незнам какво би изстреляло изискванията. Аз имам конфигурация за Препоръчителни изискавия, но ми е интересно защо са такива самите изисквания.

Ако ти е тази от подписа не е за препоръчителни.

В крайна сметка не успяха да я оптимизират.

А пък и колкото и да я хвалят играта и каквато и да е изобщо, малко (или пък не толкова малко) попрекалиха. Играта бързо се превърта, така че не си заслужава толкова нещо.

Плюс това в изискванията не влиза само резолюцията, а и допълнителните ефекти в играта (ако има такива, разбира се; но предполагам...) и други работи, така че със всички настройки на + и всичко на макс, е почти сигурно, че няма да има много хора които да я подкарат с всичко без изобщо да им сече.

Аз мисля че се провалиха малко тоя път от R*

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

тамън си взех нов комп и след два три месеца вече почвам да се съмнявам дали ще подкарам игрите, гаси biggrin.gif

Ами то "нов комп" е едно, а добър (бърз) компютър е съвсем различно.

е под нов комп нямах предвид няква щайга с ATI и AMD x64 :rolleyes: Макар, че при компютрите няма ново, след една седмица все ще излезе нещо по-ново и добро ;) Да вземем например Compnay of Heroes Opposing Fronts - бас държа, че дори и с GeForce 200 няма да може да се играе на Ultra безпроблемно :P Просто има добре и не чак толкова добре оптимизирани игри...

В крайна сметка не успяха да я оптимизират.

А пък и колкото и да я хвалят играта и каквато и да е изобщо, малко (или пък не толкова малко) попрекалиха. Играта бързо се превърта, така че не си заслужава толкова нещо.

Плюс това в изискванията не влиза само резолюцията, а и допълнителните ефекти в играта (ако има такива, разбира се; но предполагам...) и други работи, така че със всички настройки на + и всичко на макс, е почти сигурно, че няма да има много хора които да я подкарат с всичко без изобщо да им сече.

Аз мисля че се провалиха малко тоя път от R*

1.Играта не се превърта бързо ще има доста часове gameplay.2 Играта ще зарежда само 1 път 3.Да наистина не успяха да е оптимизират и според мен това е напрвено нарочно за да се копува hardware.4.Играта си е много добра това че някои няма да могат да е подкарат това не е прави по лоша. 5 Играта наистина си заслужава

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Ами то "нов комп" е едно, а добър (бърз) компютър е съвсем различно.

Е, сега и ти пък

То под нов се има в предвид мощен biggrin.gif

1.Играта не се превърта бързо ще има доста часове gameplay.2 Играта ще зарежда само 1 път 3.Да наистина не успяха да е оптимизират и според мен това е напрвено нарочно за да се копува hardware.4.Играта си е много добра това че някои няма да могат да е подкарат това не е прави по лоша. 5 Играта наистина си заслужава

Нямам намерение да споря. Само ще кажа, че заради една игра, няма да има много хора които да дават по 1000-1500 лв за PC.

Вярно е че се зарежда само веднъж, но това не е единственото нещо. А и не съм казал, че се зарежда сто пъти....

За 5-тото ти мнение: Имах в предвид, дали си заслужава не като игра - в това ще си заслужава - а във останалото. Както казах - почти сигурно нов комп, и някой други работи, ноо..

Хм, всъщност ако е заради това:

3.Да наистина не успяха да е оптимизират и според мен това е напрвено нарочно за да се копува hardware.

съм съгласен от една страна - че е затова, но не съм съгласен че всички ще тръгнат да кУпуват hardware...

Абе както казах, няма да споря. Това си е мое мнение. След 20 дни ще се разбере всичко. Всъщност след 30 {нали я отложиха за 2 декември, де}

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Напълно съм съгласен с X-Zibit...

Между другото, като ти гледам аватара, само не ми казвай, че и X-Zibit ще го има в GTA 4 :cant believe:

Това наистина ли е вярно:

За съжаление в интернет пространството се разпростря новината че GTA IV е отложена за 2 декември и май вече се подвърждава със превюто на IGN,ето го и него само най важното.

Роб Нелсън лидерът на Rockstar Toronto,казва че PC версията на GTA 4 работи още от янураи месец тази година. Забавянето на играта за компютри е поради това,че те са портвали играта от конзолните версии,но в крайна сметка са рашили да напраят изцяло наново играта специално за PC,но със повече екстри.

Графиката ще е по-добра от конзлоните версии,ще има е видео редактор вграден в играта.

Прицелването е по лесно във PC версията.

Има опция за трафика в играта.Можете да регулирате трафика и да има задръсвания със 30 или повече коли.

Източник

Интересно наистина.

Аватара ми е от играта Pimp My Ride/

А колкото до изискванията на GTA IV те според мен са напълно оправдани защото GTA не се прави всяка година.От San andreas до предстоящата GTA IV са изминали 4-5 години така де San andreas е от 2004.И сега си представете че за такива големи периоди от време играта трябва да се конкурира с други заглавия като в същото време графиката не трябва да остарява много San andreas все още си има добра графика.

Аватара ми е от играта Pimp My Ride/

А колкото до изискванията на GTA IV те според мен са напълно оправдани защото GTA не се прави всяка година.От San andreas до предстоящата GTA IV са изминали 4-5 години така де San andreas е от 2004.И сега си представете че за такива големи периоди от време играта трябва да се конкурира с други заглавия като в същото време графиката не трябва да остарява много San andreas все още си има добра графика.

Ами след 2-3 години, изискванията на GTA IV ще ни се струват нормални, защото ще има игри с много по-големи.

Графиката на San Andreas е малко лошичка, защото някой предмети (оживени и неоживени) са като изрязани от списание, както беше казал някой, а и изглеждат много неестествено..

Разбрах те какво искаш да кажеш, но в момента на излизането е малко прекалено. След това стават нормални изискванията..!

GTA san andreas на резолуция 1680x1050 с АА 4 и максимални детаили има добра графика cool.gif .Когато излезе GTA IV и геймъри с добри машини започнат да пишат по форумите колко страхотна е новата GTA тогава геймърите със слаби машини ще изпитат едно чувство което не мога да опиша всеки които е имал салбо PC и не е можел да играе някое от любимите му заглавия го познава.

Хора незнам какво да кажа само заради процесора няма да мога да играя играта на макс с тия 3 ядра как ше са опраам незнам .....изискванията са големи но за мен играта си заслужава 100% цъках я за PS3 и просто се влюбих и нямам търпение да излезе че да я мятам яко в нас кат имам време ...... cool.gif

играта ще е яка но че няма да ми тръгне се вижда отдалече все пак дори да имах време да я играя и пари да си я купя оригиналма нямаше да го направя само защото ще трябва да си бръкна много надълбоко в джоба за нещо което може да ми писне бързо или да неми хареса

на тези които имат време за игри и възможност да я играят честито

но все пак ако я има в някой тракер бих си я свалил от там спестявам си време и пари

3 ядрен процесор? Тва е ламерско biggrin.gif

Не знам хора, да се надяваме, че ще е достатъчно оптимизирана. Тя иска 2,5 ГБ за Виста, обаче мойта е 32битова и няма смисъл да слагам повече... Тъй че все тая, надявам се да върви добре поне на медиум графика. Защото на мене ми е все тая дали ще я подкарам или ще я играя със сеч. GTA никога не съм играл без да ми сече. Обикновено ги играя 2 години след като е излязла и имам нов комп biggrin.gif

CoD World at War беше определена за 11 ноември, но излезе по-рано. Дано и с GTA4 да е така, щото вече няам търпение...

Още малко остана .Зимата на топличко ще се цъка тихичко GTA IV. biggrin.gif

Още малко остана .Зимата на топличко ще се цъка тихичко GTA IV. biggrin.gif

O, да ти кажа, не вярвам да е толкова тихичко.. biggrin.gif

GTA 4 Radio

Само вижте за какви парчета става въпрос. Не бях очарован много от радиото в GTASA, но в GTA 4 са го направили турбо яко :singer:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.