Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Ами ПОНЕ в България хората , които ще закупят GTA 4 ще са много , много малко .

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Те от България, така или иначе R* не печелят много.

Те от България, така или иначе R* не печелят много.

Друг път. Ти не знаеш, ама основният им дохот идва от България! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Е в интерес на истината един мой приятел има много конзоли(Xbox, Xbox360, PS2, PS3, Wii, GameCube, PSP, NintendoDS)А като него други не познавам, пък и едва ли има много хора с NextGen-ни в БГ. Така, че ако не излезе за PC повечето български геймъри сме прецакани. :P:)

Предлагам да бием, докато не се съгласят да я пуснат за PC biggrin.gif

Друг път. Ти не знаеш, ама основният им дохот идва от България! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Е в интерес на истината един мой приятел има много конзоли(Xbox, Xbox360, PS2, PS3, Wii, GameCube, PSP, NintendoDS)А като него други не познавам, пък и едва ли има много хора с NextGen-ни в БГ. Така, че ако не излезе за PC повечето български геймъри сме прецакани. :angry:;)

Предлагам да бием, докато не се съгласят да я пуснат за PC biggrin.gif

Основния им дохот не може да идва от БГ, понеже има общо под 7 млн. човека, а не всичките от тия играят на компютърни игри.

Ще бием, ама нищо няма да променим.

Да! Прави сте кофти ама много кофти ще е да я нямам на компа - а да трябва да си купя конзола за целта трябва да съм ебати миндера. За това няма да умирам да чакам за една игра. :tease::)

Еми, толкова пък заради една игра няма да умрем, че не можем да я играем.

Има и много други игри които излизат и за комп.

Споко ще излезе за PC, както става и с всяка друга игра. Хората просто немогат да се откажат от многомилионната PC клиентела cool.gif

Е пък дано да си прав , Saber , наистина се надявам да излезе зa PC.

Еми, значи много лошо.

Излиза San Andreas за конзоли и за компютър.

След нея излизат още две игри от същата поредица, но само за конзоли. sad.gif

Значи няма какво да се надяваме - GTA IV няма да излезе за Pc ;)

Логиката ти е меко казано глупава, без да се засягаш. :P Имай в предвид, че от R* пуснаха няколко игри от серията преди San Andreas да бъде пусната за PC.

Ама тъй кат гледам сайта абсолютно нищо не показва , че играта ще излезе за PC.

• 2 седмици по-късно...

Ето че вече дори не пишете във форума- нищо ново.SentLorlpMan май ще излезе прав!

Не пишем, щото няма какво. Разбра се че на 29 Април ще излезе играта и че ще я има само за конзолите. Никаква нова информация няма да излезе дотогава - най-много някой шот. Може да видите всиките скрийнове в сайта на GTA IV - R*. Това е!

GTA IV с крайна дата на излизане

В интервю за Computer & Video Games, Rockstar потвърдиха че GTA IV е „само на три-четири месеца от излизане” и че е „почти напълно завършена” в момента.

Допълнително разработчикът отбелязва, че доста неща са се променили от последните показвания на играта. „Тя е в много, много по-различно място сега, подобрена е по буквално всеки възможен начин”, казват от Rockstar.

Скоро след интервюто датата за излизане бе официално насрочена за 29 април. С други думи, няколко дни по-късно от 25 април, фискалния край на годината за Take Two, чиято дъщерна фирма е Rockstar Games.

Ето го и Сайта от където е взета информацията. 8 дена след рождения ми ден :headphones:

Еми...Ще има щастливци - които имат конзола ще я играят. Нали е сигурно, че няма да я има за PC?

Абе, нали Pro Street нямаше да я има за PSР, бе?

Какво стана? Играта излезе за PSP.. Макар толкова късно.

Според мен, дори да не обявят GTA IV и за PC, тя пак ще излезе....... По-късно...?

Така че, ако ще излезе и за PC, то ще има да се чака до ... може би края на лятото, щом официално ще излиза на 29 Април.

Абе, нали Pro Street нямаше да я има за PSР, бе?

Какво стана? Играта излезе за PSP.. Макар толкова късно.

Според мен, дори да не обявят GTA IV и за PC, тя пак ще излезе....... По-късно...?

Така че, ако ще излезе и за PC, то ще има да се чака до ... може би края на лятото, щом официално ще излиза на 29 Април.

Дано си прав!!! biggrin.gif

Лятото-зимата важното е да излезе да я дръпнем и PLAY

biggrin.gif

Ухааа!Дано да излезе!(за PC)Не ми се чака вече!

Бе, тя да излезе пък... Е, хубаво ще е да излезе по-раничко! На мен ми се струва, че нарочно НЕ я обявяват за РС играта...

Ей сега 2-3 страници пълни с въпрос- Кво печелят от Рокстара ако пуснат само за конзоли. Ае стегнете се малко! Иначе поне е ясно, че ще съществува.Стига да не е провал. А какво стана с 2 Days 2 Vegas? На Two-то беше?

Хммммммм, .. Тя май излязла вече.....

2 Days 2 Vegas я има за PC и X360 или ще я има !!!

По шотовете които гледам за нея, виждам, че тя ще е по реалистична от GTA IV !!!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Къде може да се види дата на излизането й ? Пък и важното е, че поне нея ще има за РС. Е, естествено няма да е по-хубава от GTA IV, но все пак ще е нещо... На Вас не ви ли изглежда по-реалистично направена?

:offtopic_s: Предлагам да дискутираме успоредно с GTA4 и нейната производна-а именно 2D2V. Ако 2рата се осъществи мисля, че ще е добре да я сложим в отделна тема. Съгласни ли сте?

Иначе тези шотове са добре, донякъде... =)

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.