Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Trailer №4
  • Отговори 2k
  • Прегледи 285,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Ами не знам да ви кажа .. с всяко ново издание взима да ми писва типа от тия игри ... но като цяло San Andreas беше хубава , Vice City от никаде не ми хареса , а 1-чката за това време беше просто перфеткна !!!

Еееее, то аз накрая ще изляза прав, че няма да излезе за PC.

1. За X360 има:

а) GTA IV

b) GTA IV Special Edition

2. За PS3 има:

а) GTA IV

b) GTA IV Special Edition

3. За PC има:

a) ??? ?? (Липсва)

b) ??? ?? ??????? ??????? (Липсва)

Пък ако случайно излезе и за PC (вероятност 0.5%)... изискванията ще са големички предполагам.

P.S.: Надявам се твърденията ми да се окажат грешни и да излезе и за PC!

А за PSP Slim някой знае ли дали ще излезне sad.gif

А за PSP Slim някой знае ли дали ще излезне sad.gif

Щом споменават единствено X360 и PS3 от 3-4 месеца, значи...

Ако стане както Pro Street - За PSP - 4 месеца след официалнато й обявяване.

Но там беше за 5 конзоли, мисля.. + компа..

А тук само за две конзоли, без PC!

Не! Няма да излезе..

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Един интересен коментар от човек който я е играл вече...

Разбрахте ли, че Българин бил причината Нико да се премести в Америка Дължал му пари, а нашенеца имал връзки и само го преследвал... хахахха

:P

Сега малко сериозно- кой от тук я е играл вече. Може ли нещо скрийнове на играта да покаже (как се разхожда Нико), нещо клипчета, да каже някакви нововъведения има ли? Давай народе, ние чакаме за PC :yanim:

Става както с Assassin's Creed - Уж играта не е излязла, а ние се пососваме..

Rommel42, изчакай поне оше 5-6- дни докато излезе и тогава питай.

Хайде да не превръщаме темата като оная помийна яма Underword пълна със спамърите на форума.Нищо чудно и българин да е замесен.Има и българи в рок....р така че може да стане като халф-лайф.

Лайв Стрийм

От известно време гледам стрийма. Играта не е това което очаквах. Движения и т.н. са си като в SA нищо, че има нов енджин. Запазила си е духа на старите GTA серии. Графиката според мене не е нищо особено, вярно, добра е, но не много.

Редактирано от Totalll (преглед на промените)

Мхм, гледах го. Съгласявам се с Totalll. sad.gif

Абе да ви питам, нали имаше едни програми, дето имитираха Хбох и PS2 PS3 PSP и т.н.Таа.. как се наричаха тези програми !!И от къде мога да си изтегля!!

Поздрави! cool.gifcool.gif

Програмите се наричат емулатори. Първо - Трябва да компютър Alienwear, (lawn) за да ти тръгнат през него. Второ - няма емулатори за X-Box. Трето - Трябват си УЖАСНО много настройки. Четвърто - Шансът да ти тръгне която и да е игра е 0,1%

Искам да попитам ще има ли pc версия на играта.По-рано май се казваше,че няма да има.Ако ще има кога ще излиза?

Искам да попитам ще има ли pc версия на играта.По-рано май се казваше,че няма да има.Ако ще има кога ще излиза?

Не се знае дали ще излезе. Някой казваше към октомври тази година (!).

Цък Много добра обложка за играта.... Просто информацията към нея е доста оптимистична-

System:

PC GAME

Sprache Game:

DEUTSCH

Sprache Anleitung:

DEUTSCH

Publisher:

TAKE 2

Verцffentlichung:

30. Oktober 2008

Lieferfrist:

Vorbestellung

Има няколко възможности:

1)Играта да НЕ излезе за компютър, и тази "поръчка" да е fake

2)Играта да ИЗЛЕЗЕ за компютър, октомври месец:

2.1)На НЕМСКИ език (както твърди сайта)

2.2)Официално Английски език

3)Играта да ИЗЛЕЗЕ за компютър посредством емулатор, които да завиши изискванията на играта (може и в Пъти)

30 Октомври 2008 година. 8 месеца до истината biggrin.gif

ПП) Между другото, ако сте забелязали за продълженията на GTA 3 (Liberty city Stories) и Vice City (Vice city Stories) беше изрично съобщено, че няма да излязат за компютър. За момента (да чукна на дърво) няма такава информация, което е обнадеждаващо.

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Играта излезе тук в САЩ, вчера на 29-ти.

Айде някой да я намери в торентите, че не ми се дават 60$! ;)

Играта излезе тук в САЩ, вчера на 29-ти.

Айде някой да я намери в торентите, че не ми се дават 60$! ;)

Ама за PC ли излезе??? ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Бати мързеливците... Без извинение. Не можахте ли да прочетете няколко поста по-нагоре? Неее, за вас всичко на готово.

Бати мързеливците... Без извинение. Не можахте ли да прочетете няколко поста по-нагоре? Неее, за вас всичко на готово.

И какво точно трябваше да съм прочел, че не разбрах???Човекът казва, че играта е излязла, но не уточнява за какво е излязла, а малко по нагоре имаше линк за Xbox, така че ако беше излязла за Xbox, то той едва ли щеше да пита за линк, нали?Апък на песимистичните разсъждения(айде да не казвам спам) на SentLorlpMan изобщо не вярвам...(не целя да обидя никого... ;) , просто се издразних...)

Цитат от kaldata.com

Първи спекулации около GTA IV за РС

Публикувано от Shrek на 30.04.2008 - 10:07 (4 коментара) Игри

След като Grand Theft Auto IV излезе вчера на конзолния пазар е време да започнат спекулациите около появяването на нашумялата игра на РС пазара. Предшествениците на GTA IV се появиха за РС, но с значително закъснение, но от когато Rockstar започнаха да използват новият си енджин нито една игра не беше портвана. От друга страна разпространителите на играта в Швейцария от Citydisc вече имат РС версия на играта в каталога на сайта им, която всеки може да си поръча, а датата за пускане е 30 ноември тази година. Дали това е просто предвидливо действие на компанията или сме свидетели на първата спекулация около РС версия на GTA IV само времето ще покаже.

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=4&id=32201

Препоръчвам на всеки следващ, който ще пише в тази тема да прочете това преди да прави тъпи коментари и да задава тъпи въпроси от сорта "Ще излезе ли за PC" или "Кога ще излезе за PC". Никой не знае. Просто както е написано в коментара "само времето ще покаже". Затова моля ви бъдете търпеливи и ограничете ненужния спам.

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Цитат от kaldata.com

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=4&id=32201

Препоръчвам на всеки следващ, който ще пише в тази тема да прочете това преди да прави тъпи коментари и да задава тъпи въпроси от сорта "Ще излезе ли за PC" или "Кога ще излезе за PC". Никой не знае. Просто както е написано в коментара "само времето ще покаже". Затова моля ви бъдете търпеливи и ограничете ненужния спам.

Дано...!

Rumour is circulating that Rockstar will release a PC version of Grand Theft Auto IV in October this year.

According to reports, the rumour has surfaced in the world of French gaming press, which cites retail as a source for the date.

Previous games in the series - i.e. GTA III onwards - have taken between six to eight months to release on PC after debuting on console.

As such, and considering GTA IV is out on PS3 and Xbox 360 in April, an October release for the PC version would just about be sticking with tradition.

And don't forget that GTA IV on console was originally supposed to launch in October '07, so assuming that Rockstar has been working on the PC version quietly in the background - which surely it has - an October '08 release is actually plausible.

However, we'll tuck this one back in the rumour drawer for now. No light was shed on all this when we contacted Rockstar's UK arm earlier.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.