Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Мисията с Playboy X на строежа е супер трудна.Трябва да избия 950594309503495 човека

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Май става въпрос за камерата, при управление на кола т.е. искат да се върти сама, като в NFS примерно ..

Да... точно. Колите да се управляват само с клавиаурата (без да се мести и мишката) :huh:

Моята 1ст среща с МИшел малко се оплеска.Като стигнахме затворения панаир и тръгнахме към Боулинга ,рекох за по-пряко да мина през мини-голфа и тая тъпа шундафера взе че цопна в един от каналите пълни с вода ,и не може да излезе.След Безполезни усилия да я накарам да си изкара мокрия задник от водата се наложи да и резна гръцмуля.Разбира се ,наложи се пак да хода да я взимам от тях.Хм фръцла :huh:

XZibit_X - минава се от първия път, ако спипаш помпака biggrin.gif Направо ги разцепих, че и ми остана броня. Ти ги виждаш на кой етаж са на картата, движиш се прицелен с помпа (или с узи) и като видиш някой ги размазваш. Ако си по-точен можеш да пробваш само с пищак главата biggrin.gif Не беше лесна, но ако я минеш ти отключва оня квартал над Манхатън... Май Куийнс се казваше, забравих.

Забележете че иска кинти за да минаваш по мостовете като в Европа biggrin.gif . Аз обаче нали съм си бай Ганьо давам газ ,чупя бариерата да ме гонят куките .

Малко информация за новия пач : http://www.shacknews.com/onearticle.x/56254. Опасявам се че xactoR е прав ... So we recommend you remove the hack before upgrading to the patch. 99% ще трябват нови крака sad.gif

бях разочарован от сан андреас

сега съм още по-разочарован от 4

бях решил да си купя оригиналната игра

обаче след това което пробвах никога не бих дал пари за 10гъбки инсталационно пълни с музика и 3 гъбки игра, която не струва

а повечето хора в българия я играят само за да могат да се похвалят, че видите ли на компютърът им вървят новите тежки игри

особенно децата във възрастовата граница 15-19 години

това че играта излезе за пц за мен си е огромен гаф и грешка

играта си струва да бъде играна само на конзолите от ново поколение - осбенно хбох360 (все пак е правена с МС)

аз се връщам на вайс сити

Работата е там че не е оптимизирана добре за PC сега ще дам пример.Crysis конзолите не успяха да е подкарат защото нямали нужния hardware за играта.А за PC GTA IV е по тежка от crysis

GTA 4 ми тръгна но имам следния проблем. Около човека сичко е сиво, като се приближа се оправя и като се одалеча пак става сиво! Къфф и тоя бъг?!

На мен пък много ми харесва камерата. Същата работа като в undercover. И като си има впредвид, че в тоя GTA трябва да се намалява много за завойте и да се използва ръчната спирачка за да се взимат добре, то ефекта на камерата е добър. Ако следиш трафика никога няма да се блъснеш, въпреки че влизаш насляпо в завоя. Аз свикнах и много се кефя. По-натам има една мисия, в която трябвда да се убие един руснак. Пича кара "баварец" и видимо е посетил финладската рали школа. За да го настигнеш си трябва наистина стабилно каране, а аз дори нямах подходящо оръжие, та го пуцак с пистолета. Това доведе до пет-шестминутно преследване и през цялото време си мислех "ех, ако можех и аз така да карам". Но не е трудно, само трябва да се внимава и определоно следенето на трафика наоколо и съобразяването с конкретната кола е от голямо значение.

Не четете това ако се в началото на играта.Хора какво да правя да убия Playboy X или приятеля му забравих му името започваше с D ,е*аси гадното .Вие какво направихте

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Хора какво да правя да убия Playboy X или приятеля му забравих му името започваше с D ,е*аси гадното .Вие какво направихте

Оф и аз съм там и се чудя. Изпълнил съм 100% от мисиите на Дуейн и ~75% от тези на Х. Освен това Х обеща да даде много пари. И все пак май май затворника ми се нрави повече, въпреки, че и той е леке. Не знам, ще видя. Точно това е интересното в играта, от време на време трябва да се правят избори от които зависи донякъде историята.

А някой намери ли приложение на парите. Не можеш да купуваш сгради/апартаменти. Общо взето най-скъпото нещо, което можеш да купиш е снайпер за 8500$. Ако играеш внимателно и не те хващат куките и не си изтрелваш посленият патрон (защото оръжието изчерва), никога няма да ти се наложи да купуваш оръжие пак. И какво да ги правя тия 50 000$ дето ги имам?

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

В интернет има коли и има даден телефон може да си купиш кола.

В интернет има коли и има даден телефон може да си купиш кола.

Пробвах, не става. Освен това не виждам смисъл да купувам, като мога да си открадна.

Избра ли кой да убиеш? И ако да ... какви са последствията?

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Айде стига с тези спойлери! Ако ще си пишете неща засягащи се навътре в играта използвайте SPOILER box!

Него пишете с <spoiler> </spoiler>

Сложете квадратни скоби, само.

!!!!!!!!!!!

Такаа, връщам се с нов фикс. Не ви ли се доигра мултиплейър? Ето как:

1) Инсталирате Хамачи. Свалете го от тук.

2) Пускате файла - ConnectionOverride.txt ВАЖНО!!! За да стане, отворете го с NotePad и го Save As ConnectionOverride.REG. Пуснете го след това.

3) Пускате Хамачи.

4) Правите си LAN игра и се радвате.

5) Не е задължително, но е препоръчително да намалите детайлите на играта на минимум. Това ще държи играта по стабилна, особено ако компютъра ви е сървъра.

6) Играйте!

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Съгласен съм със Skoinks, не ми разказвайте историята до края! :yanim: Някой да знае апартамента ми в най-северната част на Манхатън винаги ли ще ми бъде единствения в Манхатън, не искам все пак да ходя до Статуята на Свободата за 10 минути с кола.

За тези, които са по-напреде и са убили Фаустин, звъннете му по GSM-a :clap: Rockstar определено са вложили смисъл в играта си този път, като не правят отчайващо тъпи ситуации.

Съгласен съм със Skoinks, не ми разказвайте историята до края! :blink: Някой да знае апартамента ми в най-северната част на Манхатън винаги ли ще ми бъде единствения в Манхатън, не искам все пак да ходя до Статуята на Свободата за 10 минути с кола.

За тези, които са по-напреде и са убили Фаустин, звъннете му по GSM-a ;) Rockstar определено са вложили смисъл в играта си този път, като не правят отчайващо тъпи ситуации.

Ще имаш нов апартамен в близост до Сентръл Парк.

Някой знае ли тия Achievements само за чест и слава ли са или има някаква цел?!

Можете ли така да си спукате гумите а ?

А в прочем като го чакам тоя дето "Clining Up", той кога идва, че ми писна да чакам!

post-184606-1228855333_thumb.jpg

Можете ли така да си спукате гумите а ?

А в прочем като го чакам тоя дето "Clining Up", той кога идва, че ми писна да чакам!

W+S=^

Ще дойдат едни бандюги първо. Тогава му звънни по телефона и той ще излезе.

В интернет страницата пише GAY, защото братчеда създава профила с цел да се срещнеш с един педер@** и да го убиеш. По-тъпото е, че след като минеш мисията, оня идиот още го има в сайта, но не съм правил опит да видя дали ще ми отговори на е-mail.

Да де... Е целта ми не беше да покажа, че е гей ама както и да е biggrin.gif И след като Мишел ме пре**а, сега свалям няква русначка от тоя сайт за запознанства biggrin.gif A Brucie как ше си избохва не е истина... :)

Аз продължавам да се нервирам. Реших да прбвам на малко по-добра конфигурация - Интел Дуал Кор Т2370 1.73гхз, 3гб рам, нвидия 8400МГ. И този път се инсталира без проблеми, направих всичко по указанията, и когато опитам да стартирам играта, просто не се случва НИЩО. Излиза графиката на Разор и толкова. Нито грешка, нито поне някакво съобщение, НИЩО. Пробвах 3-4 различни крака, същата работа. Съмнявам се да е от това че конфигурацията е слаба, щото видях доста мнения на хора, които са я подкарали и на по-слаби щайги. Някой има ли някакви идеи?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.