Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Да, аз не знам ако правят игра за GeForce 200, кой ще я купи :) Поне проблема не е в мене (Айлелуя!), щото те добре писаха, че трябва 512MB VRAM карта, а аз тръгнах да я играя с 320MB. Познай колко много мога да вдигам Detail Distance-a biggrin.gif Кога ще излиза този пач?

За video editora нещо?

Нали знаеш че 200 долара са 1-2 дена работа на запад и зад океана. Така че доста хора ще си я купят :)

То и едва ли има фирма за игри която да се съобразява с такива страни като нашата с това пиратство :)

А за пача не се надявайте за оптимизация, или поне видима. Най-много да оправят текстурите и толкова.

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Някой има ли представа как да направя така, че да може да си взема сейфовете и да си ги сложа на другия комп. ? Знам ги че са тук C:\Documents and Settings\*******\Local Settings\Application Data\Rockstar Games, но като ги пейстна на същото място на другия комп., не ги засича... и => не мога да си продължа играта.

Ама само как обясних biggrin.gif

Редактирано от Totalll (преглед на промените)

Еми, сигурно и от Razor1911 я играят. Толкова много геймъри я играят, няма да оставят да им се дръпне шалтера просто ей така. 100% ще пуснат нов крак... Ако не бръсначите, то някой друг ще я кракне, сигурен съм :) След като оправят графични бъгове, не мисля, че им е нужно да пипат ехе-то на играта, ама от Rockstar винаги гледат да ни направят сечено, нали се досещате.

Ами, точно там е проблема, че може нарочно да пипнат нещо. От друга страна е успокояващо, че едва ли ще сложат нова защита и едва ли ще променят драстично някоя от старите. Както и да е, времето ще покаже.

И докато при GTA новите драйвери на ATI не правят нищо полезно, то на бенчмарка на FarCry 2 има известнен приръст - от 35,28 на 37,74 fps средно от 3 опита. Това е над 5% увеличение. Освен това в нито един от трите опита fps-то не падна под 26, а преди падаше до 23 (при това преди ядрото на видео картата беше клокнато с още 5Mhz, не че е от голямо значение). Утре като пусна пак и PoP ще се загледам за подобрение, въпреки че той си върви идеално и с 8.11. (извинете ме за офтипека, но мисля, че е интересно)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

От Rockstar Toronto (support) са споменали че не са обявили официална дата за пача (10.12) както повечето си мислим, и че всъщност незнаят кога ще стане това - самите те ще бъдат известени близо 24ч преди релийза. Като направите една проста сметка излиза че е малко вероятно днес (четвъртък) да излезе пач, аз лично мисля че ако това се случи в петък ще е в най-добрия случай.

Редактирано от pcforce (преглед на промените)

Абе те пъво да си оправят графичните бъгове и прочие, пък после да мислят за кадрите. Сега като гледам, San Andreas с Frame Lmiter на On изкарва все по 25 кадъра/сек. Не вярвам някой да я е играл с изключен frame limiter, защото тогава играта става изключително бъгава и пълна със смешни случки. На никой не правеше впечтление, че вървеше с 25 кадъра и си мислехме, че върви гладко. Проблема при GTA 4 е, че на места има мн рязък dropping на FPS-тата, което прави движенията трудни. Примерно караш с една скорост и колата се движи гладко, завиваш навлизаш в гъсто населен район с много трафика и дъждовно време и кадрите падат с 10.

Нестабилните FPS са й проблема, който може да доведе до много "разпокъсан" геймплей. Не е фатално, но е странно да гледам как като влизам в интернет кафето падат до 20, и като затворя вратата стават 45 =/ Трябваше да направят един frame limiter за хората с по-слаби кати мисля аз.

Здравейте, сори за тъпия въпрос, ама как се взима такси? Всеки път тръгва да го краде, а аз искам да ме возят... cool.gif

Задържаш F ...

@Crimsader ... пусни си framelimiter-а от оня файл, дето дадоха по-горе.

@pcforce ... никой не е мислил, че пача излиза на 10-ти. Драйверите на АТИ бяха насрочени за 10-ти. Аз нагоре казах, че от R* казаха "тези дни" преди 1 седмица ...

Аве нови части ли да си взмам на AMD Athlon™ 64 X2 DUAL Core Processor 3800+ 2.01 GHz 1,00 GB RAM Physical Address Extension щото нищо не се вижда 108МБ само използва кьжете кькъв е проблема плс

Каква ти е видео картата? ... Като цяло машината е слаба. РАМ-а не стига до никъде, процесорът е бавен, но ако и видео картата е смотана, това ще ти е основният проблем.

Аве хора имам един проблем!

Когато примерно говоря по телефона и после спра тоя тъпак си държи толефона в ръката!

Или пък някой кат ми звънне, аз давам Enter ама не реагира тоя !!

На кфо се дължи тфа ?

Каква ти е видео картата? ... Като цяло машината е слаба. РАМ-а не стига до никъде, процесорът е бавен, но ако и видео картата е смотана, това ще ти е основният проблем.

то видеото от каде се гледаше ????2

128 е май ?

то видеото от каде се гледаше ????2

128 е май ?

Ясно ... смени видео картата ...

Слабичко е :rolleyes:

Щом не знае къде да гледа, а и по останалите компоненти ... това е машина от баничарницата Технополис ;) Не става за тая игра.

Може да е даван този фикс но едва ли ще го открия в темата, но ми трябва.

Става дума за фиска, който спира люлеенето на камерата иначе играта си върви перфектно и няма проблеми

RAM: 3 Gb

VIDEO: Nvidia 9600GT 1Gb

CPU: Athlon 5200+ / 2.67Mhz

Играта върви на 1440х900 и всичко на HIGT

Върви, като масло

Може да е даван този фикс но едва ли ще го открия в темата, но ми трябва.

Става дума за фиска, който спира люлеенето на камерата иначе играта си върви перфектно и няма проблеми

RAM: 3 Gb

VIDEO: Nvidia 9600GT 1Gb

CPU: Athlon 5200+ / 2.67Mhz

Играта върви на 1440х900 и всичко на HIGT

Върви, като масло

Тоя "fix" ще го намериш във форумите под името GTA.IV.Razor1911.Crack.Only. И ми се иска да видя скрийншот от менюто с графичните настройки и от самата игра с FPS-то върху тях biggrin.gif

Тоя "fix" ще го намериш във форумите под името GTA.IV.Razor1911.Crack.Only. И ми се иска да видя скрийншот от менюто с графичните настройки и от самата игра с FPS-то върху тях biggrin.gif

xactoR ако ми кажеш, как да изкарам FPS няма проблем.

Не зная, как се прави клип иначе с удоволствие ще направя такъв

стс F я краде и да задържам и да не задържам все е тая...

А задържаш ли Е преди това за да свирнеш на таксито и да го спреш?

xactoR ако ми кажеш, как да изкарам FPS няма проблем.

Не зная, как се прави клип иначе с удоволствие ще направя такъв

С програмата Fraps ... стартираш и отиваш на секцията Screenshots. Избираш си копче за снимане, формат, директория, в която да се съхрани снимката, и слагаш отметка на "Include frame rate overlay on screenshots".

Интересно ми е, защото видео картата ти е среден клас, но с много видео памет. Може би това те удостоява с честта да играеш така.

С програмата можеш и клип да правиш, но няма да ти стигнат ресурсите на машината за да задържи добър frame rate.

А задържаш ли Е преди това за да свирнеш на таксито и да го спреш?

С програмата Fraps ... стартираш и отиваш на секцията Screenshots. Избираш си копче за снимане, формат, директория, в която да се съхрани снимката, и слагаш отметка на "Include frame rate overlay on screenshots".

Интересно ми е, защото видео картата ти е среден клас, но с много видео памет. Може би това те удостоява с честта да играеш така.

С програмата можеш и клип да правиш, но няма да ти стигнат ресурсите на машината за да задържи добър frame rate.

Направих клип с фотоапарата

http://4storing.com/92r7t/2b46dd2b6663bead...e3e8e474fa.html

1 минутка е 70Mb

FPS-to върви с 26 като се натовари пада до 19, но не по-надолу

Спешно се нуждая от помощ.Играта ми прави много гаден бъг, както си играя 10-20 мин без проблеми, започва да ми сече много гадно.Като я спра и пак я пусна се оправя, но я ще ме хване на някоя по- дълга мися и няма да мога да си я мина.Ако някой знае дали вълбще може да се оправи това да каже.

Направих клип с фотоапарата

http://4storing.com/92r7t/2b46dd2b6663bead...e3e8e474fa.html

1 минутка е 70Mb

FPS-to върви с 26 като се натовари пада до 19, но не по-надолу

Eб@ти ... явно видео паметта е много определяща. А играта оригинална ли е?

Eб@ти ... явно видео паметта е много определяща. А играта оригинална ли е?

Не, не е оригинална.

Made in Zamunda KINGS версия с крака на Razor :clap:

Този, който питаше, как да свирне с клаксона на колата това става с бутон "G"

Редактирано от pacetoo (преглед на промените)

И при мен fps-то е много добро в началото на играта .Ама когато отидеш на по уживено място и особено ако вали fps-то пада .Аз е играя на 1680x1050 текстури на medium другото high и другото както ми го е пуснала играта.Между другото съм с Sapphire HD3850 DDR3 512mb

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.