Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Иска си 1Gb видео рам

В нито един миг не ми цикли с

Palit PCI-E GF9600 GT Super 1GB DDR2

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Иска си 1Gb видео рам

Не съм казал че цикли казах че на по уживените места fps-то пада cool.gif

Аз съм си дал всичко на минимум, но тоя проблем с внезапния сеч не се маха.Просто изкача от нищото :mark: и същото така нищо не го оправя освен alt + F4.Толкова е гаден , че даже не мога да вляза в менюто като натисна ескейп.

Иска си 1Gb видео рам

Играя я с 320МБ карта, с макс резолюция, low текстури и останалото на high :) Yupp!

FPS-тата са от порядъка на 35-30. 25 в оживените места :singer:

На 1ГБ ще кърти да, ама няма такова нещо "играта си иска 1ГБ".

The hell, някой да помогне с тоя video editor! :)

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Точно 1 GB си иска. Аз съм с 512, като картата краде памет от някъде другаде, та на статистика показва че е 2.2 GB biggrin.gif

77013294mg6.jpg

Идеята ми е, че каквото и да правиш, за добра графика 800-900 MB си удря ..

FEarBG - ти пък ако разичиташ на CanYouRunIt да ти изчислява как ще върви много си се подлъгал. Тоя сайт ми показваше нулев шанс да подкарам Assassin's Creed на старото PC, а аз я играх на макс в същото време :) Не знам как ги удря тия 800МБ. Аз като сложа текстурите на High ми показва 700МБ, а както съм сега ми взима 314 ohmy.gif

За да можеш да си викаш такси трябва да си минал една от мисиите там.. не помня точно коя. След като си е минеш ти казва, че можеш да си викаш, как да си го викаш и т.н.

FEarBG - ти пък ако разичиташ на CanYouRunIt да ти изчислява как ще върви много си се подлъгал. Тоя сайт ми показваше нулев шанс да подкарам Assassin's Creed на старото PC, а аз я играх на макс в същото време :) Не знам как ги удря тия 800МБ. Аз като сложа текстурите на High ми показва 700МБ, а както съм сега ми взима 314 ohmy.gif

Ето така ги удря :

lollg3.jpg

И пак графиката не е кой знае какво. Още иска ... А за "CanYouRunIt", само дадох за пример това с 2.2 GB, дето ми го вади О.0

Относно "Assassin's Creed", като гледам кое приемаш за "High" на GTA IV, ясно ми става какво е "макс детайли" за теб в AC biggrin.gif

Абре, другари. Как се играе боулинг? Може да Ви звучи смешно, ала аз нещо не схванах. Значи заемам стартова позиция, след това пише едновременно да придвижа мишока надолу и изведнъж да го изстрелям на горе като регулирам наляво\надясно. При мен не се получава. А изпълнителното ключе е Mouse... Аз ли бъркам някъде? Релийза е на Kings, а крака-Razor. Благодаря!

Като избереш позиция просто почни да местиш мишката възможно най-бързо напред-назад. Гредай да правиш дълги измествания и да са в права линия. След като хвърли топката можеш да мърдаш мишката встрани като придаваш фалц на топката и тя се измества в желаната посока.

Движиш мишката бързо надолу и веднага след това нагоре. Ако не става, дори и много бързо увеличи сензитивността й от Control Panel.

Чесно казано с catalyst 8.12 от време на време ми изчезват текстури или по-скоро по-бавно ги зарежда ако мина от една област в друга по права линия на висока скорост с кола - това го нямаше в 8.12 rc3 ама не ми се сменят драйвери през пет минути така че с тия ще карам.

Иначе немисля че проблема е в видео паметта (е вярно че с 512МБ няма да си пуснете High текстури но за останалото нчма да имате проблем), или рам-паметта - и с 2GB си върви нормално. Иска си як процесор (ако ви се намира 3-4 ядрен процесор ще е най-добре).

@? Някой по-нагоре беше писал че има проблем - след 20-30мин му забива и няма как да минава дългите мисии. Ами и аз съм така, проблема е в играта, аз си гледам клипчетата за дадената мисия и после ако играта забие преди да съм минал мисията, чакам на десктопа да спре да зарежда (да изчисти паметта тъйкато играта я задръства за тези 20-30мин) и пак пускам, този път обаче пропускам филмчетата и гледам да съм малко по експедитивен. Също така си изключвам и радиото в колата - не че неискам да слушам музика, ама забива по-бързо особенно ако се съберат няколко различни звука едновременно. Аз лично съм стигнал до извода че драйверите на Creative са доволно скапани - поне 50% от случаите когато една игра забие, проблема е заради аудиото - по-нови драйвери малко позамазват положението ама пак е трагедия.

Другари и другарки , престанете с безсмислените коментари ! Ще се наложи пак да затворим с колегите темата, и два - три дена да трием глупости !

Искам да попитам няколко неща.Нико може ли да се напива сам/без да има среща с някой/ и как?И защо направо пиян те дава?Това е доста нереалистично както и мигновеното изтрезняване след края на срещата.Какво се прави в мисията за blackmailer?Където ходиш да гледаш гледката при биноклите/viewpoint/?Къде се практикува дарца?Благодаря!

Имам много добра новина за притежателите на GeForce видео карти ... http://www.techpowerup.com/78603/RivaTuner...g_Textures.html ...

То пише че и с ATI Catalyst 8.12 работи. Между другото как да я настроя тая програма за да оправи текстурите sad.gif

Редактирано от karrlito (преглед на промените)

Моля някой да помогне за тази програма, как се исползва !?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.