Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Хахаха е то това ясно с бакспейса ама не го прибира тоя човек.. Както и да е минах я ... Когато стигнах до 1 кола като натиснах F и прибра GSM-а...Да играта е леснa , ама с кодчета (особено за куките) ти спестява поне 5,6 минути .. :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

ама с кодчета (особено за куките) ти спестява поне 5,6 минути .. :beer:

И къде остава геймплея?

Аааа играта била лесна. Мисия да закараш някой с такси може да се превърне в голям зор и да я карате по 3-4 пъти когато играта забива :clap:biggrin.gif

Това го има още от GTA III и не е плюс а минус. Всички са го забелязали, но на никой не му харесва.

Да знам, но чак сега реших да отбележа :clap: А и да съгласен съм с теб, че е минус, защото 2 часа си търся една кола и в следващия момент я виждам дори и по улиците на най дребните и никакви квартали.

Да знам, но чак сега реших да отбележа :super: А и да съгласен съм с теб, че е минус, защото 2 часа си търся една кола и в следващия момент я виждам дори и по улиците на най дребните и никакви квартали.

Не става въпрос за колко време се намира колата, а за това че като вземеш дадена марка кола се появяват още от същия вид.Колкото до играта превъртях е и ми омръзна сега се радвам на video editor-a .И аз не вярвах че ще ми омръзнe така бързо но това вече е факт.Накрая да добавя че пиратската версия се превърта

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

...Кой е казал, че не се превърта?

R*

Абе, момчета ... преди време бях си уговорил среща с тая медицинската сестра, ама реших, че няма да ми понесе да ми плюмпа и я отказах. Сега не ми отговаря на E-mail-ите (не че много ми трябва, ама като разбрах какво прави ...) Има ли шанс да се свържа пак с нея или е изгубена кауза?

И изобщо ... май май и тая игра ще се превърта втори път, просто първият път правя нещата както ми дойде и се оказва, че много греша ... Това ме нервира biggrin.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

След 3-4 дни game time отново става активна опцията да я поканиш на среща.

След 3-4 дни game time отново става активна опцията да я поканиш на среща.

Да, ама не получавам e-mail с отговор ...

Трябва да можеш да отговориш на стария(първия) имейл,след няколко сейва. След това срещата ти се записва в органайзера на телефона.

Редактирано от mi_taka (преглед на промените)

Трябва да можеш да отговориш на стария(първия) имейл,след няколко сейва. След това срещата ти се записва в органайзера на телефона.

Axa, ще пробвам ... когато си клокна пак процесора или взема друг ...

А ако "по случйност" съм изтрил е-mail-a? :)

А ако "по случйност" съм изтрил е-mail-a? :speak:

E, май гориш biggrin.gif ... Аз не трия нищо нито от mail-a, нито от GSM-a.

Еми и аз така, но май съм го изтрил по погрешка, като съм го сметнал за спам. Тези писма с рекламите ги трия, щото ме объркват като търся някое писмо.

Добре. Обратно към сайта за запознанства тогава ;)

Аз сналям в момента пачът. Надявам се да няма проаблем след това.

E имаше проблем - камерата беше в г**а на Нико. Оказа се че е от джойстикът ми.

Редактирано от carljonson (преглед на промените)

Rockstar Broadcast - GRAND THEFT AUTO IV: THE LOST AND DAMNED Debut Trailer Launch

tldmainiv1.gif

tldtrailer1mn4.jpg

Plus New Screenshots

tld-s_badass.jpg tld-s_easyman.jpg tld-s_johnnysturf.jpg tld-s_streetsweeper.jpg tld-s_themeeting.jpg tld-s_rollindeep.jpg tld-s_thatsmycab.jpg tld-s_thefinger.jpg

tldcomingxu4.gif

Rockstar Broadcast - GRAND THEFT AUTO IV: THE LOST AND DAMNED Debut Trailer Launch

tldmainiv1.gif

tldtrailer1mn4.jpg

Plus New Screenshots

tld-s_badass.jpg tld-s_easyman.jpg tld-s_johnnysturf.jpg tld-s_streetsweeper.jpg tld-s_themeeting.jpg tld-s_rollindeep.jpg tld-s_thatsmycab.jpg tld-s_thefinger.jpg

tldcomingxu4.gif

Знае ли се дали ще излиза за комп това сваляемо съдържание изобщо или си е само за XBOX.

До колкото знам, ще са само за Xbox. Има и още 1 или 2 продължения освен това, които смятат да изкарват.

Стига бе! НЕЕ!!! Трябва да излезе за PC! На един от скрийновете се вижда RRPd-то, легендарния руски автомат, с пълнител който мяза на консервена кутия! Тва ще е жестоко! А и като гледам трейлъра голямо меле ще е.

А аз вчера се надъхвах на мисията, където крадеш банка и убиваш няколко стотин куки biggrin.gif

Стига бе! НЕЕ!!! Трябва да излезе за PC! На един от скрийновете се вижда RRPd-то, легендарния руски автомат, с пълнител който мяза на консервена кутия! Тва ще е жестоко! А и като гледам трейлъра голямо меле ще е.

А аз вчера се надъхвах на мисията, където крадеш банка и убиваш няколко стотин куки biggrin.gif

Извинявай, че ти убивам фантазията, но това е някаква пушка-помпа. Мяза на Spas-12 с кръгъл пълнител.

Btw... RRPD? Да нямаш предвид RPD?

Също така - няма да излезе за PC. Никога. Поне не официално.

То и GTA IV немаше да излиза за PC първоначално, ама кво стана biggrin.gif

То и GTA IV немаше да излиза за PC първоначално, ама кво стана biggrin.gif

Има разлика между - не сме казали дали ще излиза и - Xbox360 EXCLUSIVE.

Xbox360 EXCLUSIVE.

Gears of War не беше ли Exclusive (хи-хи-хи)? Не знам, дано да я направят и за PC и PS3 по-натам ...

Gears of War не беше ли Exclusive (хи-хи-хи)? Не знам, дано да я направят и за PC и PS3 по-натам ...

Не. GoW2 е само за Xbox. Първата си е за всичко biggrin.gif

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Не съм очарован, може би защото не си падам по мотори biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.