Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Аз пък най-накрая успях да играя горе долу добре.

Харесва ми играта, доволен съм. :ph34r:

Сега съм на мисията дето трябва да гоня пича от химическото чистене... biggrin.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Не става и не става. Викнах брат ми да помага ... никакъв ефект. Как подяволите да го мина biggrin.gif ?

Смени си контролите, duh?

Смени си контролите, duh?

Как предлагаш да ги направя? Дори и да стрелям с Ctrl например, пак остава проблема с камерата (досега ми харесваше, но в тая мисия пречи много). Освен това остава и проблемът с гадия хеликоптер. Просто е отврат biggrin.gif Утре пак ще се мъча, но ... то е интересно да повтаряш мисиите заради свои грешки и то по 3-4 пъти макс. Когато една мисия ти се опре така ... играта почва да те нервира, а комбинацията от Shift и Delete да те съблазнява.

Аз пък обичам трудните игри, да се мъча дълго :) После като я превъртя ми става някво яко biggrin.gif Пък като е лесна ми е все тая дали съм я превъртял...

Аз пък на тази мисия нямах никакъв проблем.Хеликоптера го оправлявах с мишката

Айдее руската мафия returns! :lol6:

clipboard02rx2.jpg

И аз мисля, че ще имам проблеми с тая мисия с хелито, защото съм свикнал от Сан Андреас да мога да гледам на абсолютно всякъде от хелито. Тука с мишката си движа хвърчилото, не камерата. А да гледам право под мене какво има - абсурд. Ще се мъчим...

Как предлагаш да ги направя? Дори и да стрелям с Ctrl например, пак остава проблема с камерата (досега ми харесваше, но в тая мисия пречи много). Освен това остава и проблемът с гадия хеликоптер. Просто е отврат biggrin.gif Утре пак ще се мъча, но ... то е интересно да повтаряш мисиите заради свои грешки и то по 3-4 пъти макс. Когато една мисия ти се опре така ... играта почва да те нервира, а комбинацията от Shift и Delete да те съблазнява.

Ами човече, просто гледаи да не се доближаваш много до него за да не стреля ракети... иначе така или иначе накрая ще те уцели ... тва си е сценария... просто трябва съвсем малко да го проследиш... и си чук... няма смисъл да го стреляш изобщо...аз не съм стрелял грам тогава само го следях,, защото както сам казваш нямаме по 3 ръце biggrin.gif а и след това няма да получиш къщата му само да те светна :eek: но както виждаш това е края на играта... и сам виждаш, че дори и да си на 63% пак свършваш играта... а не ми вярваше biggrin.gif

И трябва в Audio опциите, mode-а на радиото да е Sequential.

Да получи се. Мерси!

Хора, а как минахте мисията, дето трябва да вземеш наркотиците на "Е" от старата болница!

Не мога да оцелея през тия ченгета !!? :eek:

Значи колега... от дясно на сградата има река.... след като вземеш наркотици насочи се към нея... там има оставен джет с който можеш да избягаш по вода... а и това е най-безболезнения вариант... иначе дори и да си без кола... пред болницата на доста удобно място има паркиран един пикап... и него можеш да вземеш...ама ще има да бягаш от тия копелета... мани мани... за тва най-добре по вода...

здравеите може ли нялкои да ми помогне с мисията от Packie :

you need to bi wearing a suit and tie with smart shoes befor meething packie

какво трябва да направя за да мога да я зема тая мисия ?

пп английския ми е като на рокстар руския :P

Трябва да си купиш костюм и обувки !

От най-близкия магазин има!

МИНАХ Я biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif (последната мисия, от която се оплквах)

Относно мисията с адвокатите ... няма лесен начин. Гледаш възможно най-бързо да слезеш доло и да излезнеш от сградата. Точно пред теб има полицейска кола, с която да избягаш. Ако се забавиш, ще има стращно много куки и ще стане много трудно да се измъкнеш.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

МИНАХ Я biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Относно мисията с адвокатите ... няма лесен начин. Гледаш възможно най-бързо да слезеш доло и да излезнеш от сградата. Точно пред теб има полицейска кола, с която да избягаш. Ако се забавиш, ще има стращно много куки и ще стане много трудно да се измъкнеш.

Ако става въпрос за мисията , където трябва да убиеш въпросния адвокат при който отиваш на интервю... убий го с нож и няма да имаш ама абсолютно никакви ядове... никой няма да чуе... просто му режеш гръкляна и тои млъква завинаги.. после си излизаш от сградата като пич... е това е лесно според мен... laugh.gif

Ако става въпрос за мисията , където трябва да убиеш въпросния адвокат при който отиваш на интервю... убий го с нож и няма да имаш ама абсолютно никакви ядове... никой няма да чуе... просто му режеш гръкляна и тои млъква завинаги.. после си излизаш от сградата като пич... е това е лесно според мен... laugh.gif

Eeeeeeeeeeeee ... така ли стана, бе ... biggrin.gif аха-ха-ха. Брао! За следващият път ще е от полза.

благодаря за бързия отговор аз се бях маскирал на скитник но за костиума не се бях сетил 10x

Не бе човек!

Това го изисква мисията!

Да си с костюм!

Това пише там!

Това не е някакъв трик или нещо !

BTW как да си кача на втория етаж на онази сграда, там при паркинга !

Аха, оправих се, трябваже да се покатеря по контейнерите ! :help:

Ето една добра шотка (говоря за втората) :

post-184606-1229962008_thumb.jpg

post-184606-1229963044_thumb.jpg

Редактирано от DeluxBG (преглед на промените)

Не бе човек!

Това го изисква мисията!

Да си с костюм!

Това пише там!

Това не е някакъв трик или нещо !

BTW как да си кача на втория етаж на онази сграда, там при паркинга !

Аха, оправих се, трябваже да се покатеря по контейнерите ! :rolleyes:

Ето една добра шотка (говоря за втората) :

еее откаде тоз костюм с тея италиянски якички на ризите бе... cool.gif аз в магазина такова не можах да намеря

еее откаде тоз костюм с тея италиянски якички на ризите бе... cool.gif аз в магазина такова не можах да намеря

Иди в Persius ... има два магазина в Manhattan (сиреч централната част).

Иди в Persius ... има два магазина в Manhattan (сиреч централната част).

Точно там ходя... и аз понеже станах тарикат та само там пазарувам... biggrin.gifbiggrin.gif ама точно такъв костюм няма ...

Мисиите с Assassination са супер лесни в това GTA. От една мисия съм докопал снайпер с 30 патрона и сега само да зърна мишената, го убивам от раз в главата и отпрашвам преди хората му да са дошли :speak: За сега не съм играл трудна мисия... Очаквах да е по-трудна...

Точно там ходя... и аз понеже станах тарикат та само там пазарувам... biggrin.gifbiggrin.gif ама точно такъв костюм няма ...

Има ... до обувките.

Мисиите с Assassination са супер лесни в това GTA. От една мисия съм докопал снайпер с 30 патрона и сега само да зърна мишената, го убивам от раз в главата и отпрашвам преди хората му да са дошли :speak: За сега не съм играл трудна мисия... Очаквах да е по-трудна...

То всички мисии в тая игра са лесни. Само една ме узори (последната) и то защото не мога да управлявам хеликоптер. От останалите да съм рестартирал максимум по 3 пъти и то само гадни мисии като тая дето отвличам един затворник, тая с адвокатите и още една, ама не сещам какво точно ставаше. Банката я минах от втория път ... там всичко е до скорост. biggrin.gif А да те питам ... тия Assassination мисии вдигат ли процентите, защото аз минах няколко, но не обърнах внимание?

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Има ли начин да махнем рекламите в нашата радио станция. Някъде 10-15 мин слушах само Реклами и как да направя това радио да е на всяка кола щото аз ги сменям като ги ударя (hahahah)

Ето човече къде се намира този костюми забележи с какво трябваше да прекося от HOVE BEACH до тук biggrin.gif !

post-184606-1229968614_thumb.jpg

Мхм, явно съм объркал ... виж срещу обувките, а ако не са там иди точно на отсрещната стена. Със сигурност не са посредата на закачалките, а са в края ...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.