Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Аз почти е врътнах.

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Някой на който му забиваше след до 25мин игра случайно да му се е оправил проблема след слагане на пача? На мен това ми е основния проблем още от преди и за съжаление още си го имам.

BTW направи ми впечатление за текстурите между Medium и High в теста разликата е само 1fps, в играта е малко повече но пък си струва (въпреки че High настройка ми надхвърля обема на видео паметта)

П.П. Оказва се че това не е цял пач а съвсем малък ъпдейт. Ето малко полезна информация:

TITLE UPDATE

A title update is now available. It can be downloaded here or through Games For Windows - LIVE: http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html

We recommend all users update to this patch.

ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB - MANUAL DOWNLOAD PAGE

Rockstar Games Social Club automatically updates itself to use the latest version. If you have ever been unable to get the application to run you should download the stand alone installer here:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/RSGSC/index.html

LOOK / SPIN / STUCK KEY ISSUES

With the latest Title Update, some users are experiencing a Look/Spin/"Stuck Key" issue that interferes with user input. The workaround, described below, will restore Keyboard/Mouse and XInput (360) controller functionality. Support for DirectInput devices is currently limited.

We apologize for the inconvenience and appreciate your patience.

To fix the issue:

A1) Unplug any DirectInput controllers (gamepads, joysticks etc..)

A2) Reboot your computer

A3) Launch GTA IV

If the issue persists, the following instructions are provided as a guide to assist you in deleting the conflicting DirectInput drivers:

B1) Exit game

B2) Go to Start->Control Panel->System->Hardware Tab->Device Manager->Human Interface Devices

B3) Locate drivers for devices

B4) Delete drivers for devices

B5) Launch GTA IV

**Some users are able to reinstall the drivers for their DirectInput devices, with the device attached, and have found that it will work in game. If you do attempt to reinstall your device and the problem resurfaces, please follow steps B1-B5 again.

Installation Instructions

For installation instructions please view the GTA IV PC Installation Instructions.doc

Note: You must have Vista Service Pack 1 or Windows XP Service Pack 3 installed PRIOR to installing and running

Grand Theft Auto IV PC.

Right-click 'My Computer –> Properties' to see if you have the latest Service Packs installed, and if not check Windows Update and download before trying to install the game.

Installing on a non–English, French, Italian, German, Spanish, or Russian Operating System

There is a known issue with non–English, French, Italian, German, Spanish or Russian operating systems, where unsupported characters will appear on the initial installation screen (this screen then remains present in the background throughout the installation process).

Click to see screen of error.

To bypass this issue and install the game:

* Select the larger button at the bottom left of the initial installation screen and you will be moved on to a language select screen.

* Select either English, French, Italian, German or Spanish and the rest of the installation will continue in that language.

* At the end of the installation, the screen containing unsupported characters will appear again. Please select the button at the bottom left of this screen to progress to the Rockstar Games Social Club application.

The game can now be launched normally from the Rockstar Games Social Club application.

Grand Theft Auto IV Error Codes

For further information on error codes encountered during installation or gameplay, please view GTA IV Error Codes.

Understanding Grand Theft Auto IV Graphic Settings

The PC version of the game has brand new graphics options not seen on the console. Read for info on how to tune the graphics to the proper level for your PC.

For optimum performance, please ensure the latest drivers are installed for your Video Card.

As of December 10, 2008,

* Nvidia - 180.48

Download new driver here: (http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html) ATI - 8.12 (10/12/2008)

*

Download new driver here: (http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx)

Known issues related to video cards and drivers:

* Owners of Nvidia 7900 Series Cards - Download the latest Nvidia driver above to fix missing textures issue described here.

* Owners of ATI cards and Nvidia cards - Click here if experiencing frequent crashes and/or missing textures.

* Owners of ATI Series Cards - Click here for a fix to image quality (blacked-out textures) with certain MipMap detail settings are used.

* Owners of ATI 1900 Series - At present the shadows may flicker and form large triangles in some instances. A patch will be released soon to correct this issue.

SecuROM Support Site

For information regarding game activation, revoking a previous activation, and further details and support regarding game components and functionality, please visit: http://activate.rockstargames.com/?c=GTA4

Games for Windows – LIVE sign up

If you don't have a Games for Windows – LIVE account you will want to sign up for one in order to play multiplayer and unlock achievements in the single player game. Sign up for an account here: http://www.gamesforwindows.com/en-us/suppo...es/default.aspx

For information on how to sign up for Games for Windows – LIVE on a computer which has access to the internet, please view the Walkthrough for Games for Windows LIVE sign up_v2.doc

For information on how to sign up for Games for Windows – LIVE on a computer which does not have access to the internet, please view the Walkthrough for GTA IV – offline profile sign in.doc

Signing into Games for Windows – LIVE from inside Grand Theft Auto IV

Once you have your account the following guide will walk you through the process of signing in. To view it click here.

Games for Windows LIVE support site

For any questions regarding Games for Windows – LIVE, please visit their support site: http://www.gamesforwindows.com/en-US/Suppo...es/default.aspx

If you are experiencing firewall issues when connecting to LIVE be sure to have the following ports available:

* UDP 88

* UDP 3074

* TCP 3074

Getting the Latest version of Games For Windows Live

It is required to have the latest version of Games for Windows – LIVE to play the game. For more information and to manually download the new version, please visit http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/GFWLupdate/

Social Club Account Creation and Linking

The Rockstar Games Social Club is the place to view all your GTA IV stats and videos. To do this you will need to create a Social Club account and link it to your Games for Windows – LIVE account.

If you already have a Social Club and Games For Windows – LIVE account visit the following site to link them: https://socialclub.rockstargames.com/profil...untlinking.html

If you need to sign up for Social Club you can create an account at the following address: https://socialclub.rockstargames.com/profile/register.html

Additional Game Documentation

For more detailed information about the Video Editor feature as well as Multiplayer, please view the NA_LAM_multiplayer_readme.pdf and the NA_LAM_videoeditor_readme.pdf.

For known issues, game controls, graphic card support, and benchmarking information, please view the readme file. (Readme_EN_V6_061108.txt)

Rockstar Games Social Club Errors

* Issue – You see the following message when trying to play GTA IV. Application Failed to Launch. The application you are attempting to launch failed to start. GTA IV may be blocked by Windows Parental Controls/Family Safety. Please make sure you have access to the application before trying to launch it, or contact support at: http://www.rockstargames.com/support

Solution – Make sure you can run GTA IV

1. Double click the Grand Theft Auto IV shortcut

o If you see a SecuROM error please visit our SecuROM support page for more info.

http://activate.rockstargames.com/?c=GTA4

o If you are running vista and see an error about Parental Controls make sure Parental Controls are set appropriately.

http://windowshelp.microsoft.com/windows/e...48efc51033.mspx

Copy Protection Q&A

For in depth information about the copy protection used by Grand Theft Auto IV, please view DRM and Copy protection for Grand Theft Auto IV PC.doc

Редактирано от pcforce (преглед на промените)

Remix1912 , това съм го пробвал вече и какво ли още не ... преинсталирам цялата игра да видим дали ще се оправи ...

Другия варянт за над 2 звезди е да бягаш пеша. По големи и малки улички, само гледаш да не те засечът. Тогаво по- трудно те засичат. Аз тая мисия специално я минах като влязох в метрото и тичах по релсите. Там вече няма кой да те засече ако ще и с кола да влезнеш. Само трябва да се пазиш от влаковете :baby:

------------------------------------------------------------------------

Между другото малко полезна информация :) Ако направите приятелството си с Brucie на 70%, когато му се обадите той ще мине да ви вземе с хеликоптера си. А ако направите приятелството си с Dwayne на 60 процента можете да извикате неговите хора да ви помагат в битка. Информацията е от списание. Не е тествана поне от мен.. :help:

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

А къде мога да видя на колко процента ми е приятелството с някой?

А къде мога да видя на колко процента ми е приятелството с някой?

Даваш Escape и цъкаш на Stats. Аз обаче като трябваше да правя избор между X и Dwayne избрах да убия Dwayne и да взема парите от Х, като даже мислех, че след това имам още мисии от Х. Обаче оня ми даде парите и се изпари. Мислех си, че след като в Stats има проценти за приятелство и респект за Dwayne може и да изпусна нещо, но ... все тая. Така играта е по-интересна.

А тоя Brucie като го помолиш за хели, трябва да хващаш такси за са идеш до мястото на излитане и след това пак няма да си дори близо до желаната дестинация. Така че тази екстра не е доизпипане според мен. Може би по-натам ще свърши работа (аз съм на 60% от играта).

Даваш Escape и цъкаш на Stats. Аз обаче като трябваше да правя избор между X и Dwayne избрах да убия Dwayne и да взема парите от Х, като даже мислех, че след това имам още мисии от Х. Обаче оня ми даде парите и се изпари. Мислех си, че след като в Stats има проценти за приятелство и респект за Dwayne може и да изпусна нещо, но ... все тая. Така играта е по-интересна.

А тоя Brucie като го помолиш за хели, трябва да хващаш такси за са идеш до мястото на излитане и след това пак няма да си дори близо до желаната дестинация. Така че тази екстра не е доизпипане според мен. Може би по-натам ще свърши работа (аз съм на 60% от играта).

Сгрешил си много, като си убил Дуейн... Дава ти пари... И това е. Като убиеш Playboy ти дава къща, голямо TV, дрехите на Claude от GTA III, приятелство с Дуейн и, ако го докараш на 70 % Дуейн ти дава кола пълна с гангстери да ти помагат, когато му се обадиш.

Сгрешил си много, като си убил Дуейн... Дава ти пари... И това е. Като убиеш Playboy ти дава къща, голямо TV, дрехите на Claude от GTA III, приятелство с Дуейн и, ако го докараш на 70 % Дуейн ти дава кола пълна с гангстери да ти помагат, когато му се обадиш.

Ма Диен се убива по-лесно.

Ма Диен се убива по-лесно.

E, голяма работа biggrin.gif ... Явно съм сбъркал, но какво да се прави. Лошото е, че попринцип като стане нещо такова ми става едно гадно, се едно съм се прецакал доживот. Но, ще го преживея ...

А ще промени ли историята на играта това дали ще пощадя някой или ще го убия?

Вече на две мисии би трябвало да мога да избирам съдбата на лошите, но просто не знам какви рефлекси имам, веднага щом ги зърна с червена стрелка отгоре, ги убивам с изстрел в тиквата. Един приятел вика, че имало някакъв тип дето се държал на някакъв кран и трябвало да избера съдбата, а аз си спомням, че имаше една мисия дето гонех един по един кран и успях да го убия много преди да е стигнал края му. Нали няма да ми излезе някакво прозвище на icе-cold killah, от когото всички ще се плашат? :magnifier:

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

А ще промени ли историята на играта това дали ще пощадя някой или ще го убия?

Вече на две мисии би трябвало да мога да избирам съдбата на лошите, но просто не знам какви рефлекс имам, веднага щом ги зърна с червена стрелка отгоре, ги убивам с изстрел в тиквата. Един приятел вика, че имало някакъв тип дето се държал на някакъв кран и трябвало да избера съдбата, а аз си спомням, че имаше една мисия дето гонех един по един кран и успях да го убия много преди да е стигнал края му. Нали няма да ми излезе някакво прозвище на icе-cold killah, от когото всички ще се плашат? :ph34r:

Еми ... доста си бил бърз за да го убиеш преди да стигне до ръба. Прозвище няма да ти излезе, споко.

Ех, тази игра ... два пъти успя да ми направи гадно! Btw по-натам пак имах избор между двама човека и пак по същата логика убих тоя, дето повече хленчеше. След това му бях на погребението като трябваше да му "спася честта" от нападналите ме гангстери. В крайна сметка го заровихме благочестив. biggrin.gif Какво ли щеше да стане, ако бях убил другия ...

Ми, правиш си сейф преди да го убиеш и виждаш и двата варианта biggrin.gif

А прави ли ви впечатление, че в зависимосто от това с какво превозно средство си, около теб започват да се появяват все превозни средства от същия модел :rolleyes:

Това го има още от GTA III и не е плюс а минус. Всички са го забелязали, но на никой не му харесва.

Точно в GTA 4, не съм го забелязал тоя скеч. Я пробвайте да вземете Comet-a и вижте дали всичко ще стане в Comet около вас biggrin.gif

Но ми се струва, че GTA 4 има по-малко коли от Sa Andreas. Не знам не съм открил третата част от града, но засега не ми се струват много колите. Като включим, че няма и велосипедчета и други "странни" алтернативни мпс-та.

Точно в GTA 4, не съм го забелязал тоя скеч. Я пробвайте да вземете Comet-a и вижте дали всичко ще стане в Comet около вас biggrin.gif

Но ми се струва, че GTA 4 има по-малко коли от Sa Andreas. Не знам не съм открил третата част от града, но засега не ми се струват много колите. Като включим, че няма и велосипедчета и други "странни" алтернативни мпс-та.

Велосипеда не е мпс :P

Иначе ... да, като вземеш някоя кола губиш шанса да намериш друга. Аз един път много се залетях с оная, дето се чудехме Aston ли е или Viper, и я преобърнах. А беше кабрио в много як червено-оранжев цвят. Сега дори и да намеря ново кабрио (може би съм загубил два часа в безцелно въртене по картата в търсене) ще трябва да загубя още един час в пребоядисване, докато оцеля готиния цвят. Даже не съм сигурен, че има шанс да се падне (от Pay 'n' Spray). Иначе горе в BOHAN близо до safe house-а имам иконка за Garage, но досега не съм намерил кола, която да може да влезе в него. в SA имаше един специален, в който можеше да се тунинговат само 3-4 коли, може би и този е такъв. За жалост няма такъв, в койта да можеш да бутнеш която си искаш кола.

Ако някой знае нещо по-конкретно по въпроса с тоя Garage да каже, че ми е мерак да го видя.

За да се отървеш от полицаите може и да звъниш на Kiki Jenkins (LawChik), ако естествено свалката е станала и процентите са над 80

има опция при позвъняването да й се "оплачеш", че те притесняват полицаи "Clear Wanted" и моментално сваля две звезди.

За да се отървеш от полицаите може и да звъниш на Kiki Jenkins (LawChik), ако естествено свалката е станала и процентите са над 80

има опция при позвъняването да й се "оплачеш", че те притесняват полицаи "Clear Wanted" и моментално сваля две звезди.

Ааа, ето къде бил ключа от палатката ... А аз винаги и се обаждам когато не ме гонят и тя ми казва, че не може да ми помогне ... biggrin.gif

А някой успя ли да излезе на среща с друга освен SoboHoe (която е адски тъпа и говори за себе си в 3-то лице, nick-ът и май е само SoboHo, но HOE означава мотика и много и приляга) и Kiki, която вече почва да ме дразни с тия нейни бивши гаджета (за друго не говори)?

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

В БГ тракерите има GTA 4 най различни и сащо с най-новия драйвър за видео дето уш оправя проблема с невидимите сгради и улици, Пробвах с дуги кракове и с тоя драйвър но пак не става. Имам молба към тези които са се сблъсквали със същия проблем, дали знае каква е причината? видеокартата ми е Nvidia GeForce 8500 GT - Memory 256mb. Благодаря предварително

Grand Theft Auto IV Potential Girlfriend Information

1. Michelle Cannes

2. Kiki Jenkins сваля две звезди от Wanted level-а

3. Carmen Ortiz като мед сестра при обаждане дава health boost

4. Alex Chilton при обаждане имаш 50 % намаление за всички дрехи за 24 игрови часа

5. Kate McReary

Grand Theft Auto IV Potential Girlfriend Information

1. Michelle Cannes

2. Kiki Jenkins сваля две звезди от Wanted level-а

3. Carmen Ortiz като мед сестра при обаждане дава health boost

4. Alex Chilton при обаждане имаш 50 % намаление за всички дрехи за 24 игрови часа

5. Kate McReary

Коя е Alex Chilton? Kate e грозна и непотребна biggrin.gif

Alex Chilton-след мисията "Out of the Closet" от craplist.net ник "Liberated Woman."

Kiki е спасяваля няколко мисии от преиграване заради полицейско преследване.

Абе хора някой има ли проблема с gsm?! Значи на мисията с Елизабет и Джейкъб съм да взема наркотиците..Избих ги всичките,обаче куките тръгнаха да ме гонят ... И викам си сега по лесно ще е да изпозлвам кода...Давам на gsm пиша кода за полицията да не ме следят и тои въобще не си слага телефона на ухото и го държи в ръка...Викам си хубо без код и искам да си изкарам оръжие ако се наложи да трепя някой полицаи обаче той продължава да държи въпросния GSM , който е невидим всъщност ;) И не мога да си мина мисията ... И друг път ми се е случвало да не си слага телефона на ухото давах на пауза и после пусках играта и се оправяше,ама сега...Много ви се моля помогнете ми sad.gif

Опитай да играеш без чийтове ! Играта никак не е трудна ! Полицайте се губят лесно, а на тая мисия... още по-лесно biggrin.gif

пп: За да прибереш телефона натисни или дясното копче на мишката няколко пъти докато се прибере или backspace-a (копчето над Enter )

Редактирано от Totalll (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.