Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Кой е тоя пач?!

Дето уж оправя текстурите. При мен даже ги влоши.

Резултати: 1)без пача-играя на low всичко, 25 константа, 800х600 60 Мегахерца->Първите 1-2 часа е със насичане, след това си играя перфе. Други проблеми нямах.

2)с пача-играя на Medium\High, 25 константа, същата резолюция->първият половин час насича, след това е перфе. Да спомена, че ако играя на low с пача насичането е повече, отколкото без, но на медиум и high няма проблеми. Други проблеми нямам, освен, че понякога текстурите се гаврят с мен, но се оправят сравнително нормално(като скорост). Звукови проблеми, радия и прочие имах само два-три пъти, явно додето се окопити.

Ще повторя-при всеки един човек и при всяка една машинка е различно. :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 286,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Може ли да добавим наши песни като свири радиото и как? мисля, че го четох някаде но не обърнах внимание.? (Мp3)

И при мен има понякога бъгове с Текстурите? Това не е ли от видео картата ? (9600гт) мн неприятно такова

Редактирано от Mc-to92 (преглед на промените)

Слагаш песните в C:\Documents and Settings\**************\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music.

Пускаш играта и на Audio има опция Scan да ти сканира Mp3-ките. В играта радио Independence. Сменяш ги с B и N.

Направили са го супер когато свърши песен и водещия каже "Може да е твоето радио, но пак ще слушаш реклами".

Пробвахте ли на Low Text. дали ще ви изчезват пак текстурите?

С пача вече мога да играя на Medium Text. с над 30FPS, но съм забелязвал, че някои изчезват като се обърна или им отнема време да се refresh-нат... She drives me crazy! (woo, woo)

Хора хелп... стигнах до мисията Escuela Of The Streets... мисията е лесна, но имам някакъв бъг, който ми пречи да я мина. Нали следя го, всичко правя правилно, но той просто не излиза от колата и не мога да мина мисията. Гледах клипчета да не би да съм объркал нещо, ама не. Някой знае ли къде може да е проблема ?! Защото иначе не мога да продължа напред sad.gif:cheers:

Благодаря предварително :)

Хора хелп... стигнах до мисията Escuela Of The Streets... мисията е лесна, но имам някакъв бъг, който ми пречи да я мина. Нали следя го, всичко правя правилно, но той просто не излиза от колата и не мога да мина мисията. Гледах клипчета да не би да съм объркал нещо, ама не. Някой знае ли къде може да е проблема ?! Защото иначе не мога да продължа напред sad.gif:help wanted3:

Благодаря предварително :)

Може би ти не си спрял на точното място. Всмисъл ... ти го следиш от разстояние и в момента в който той спре се показва едно триъгълниче до тротоара, където трябва да спреш ти. Ако не си спрял там ... затова не излиза.

Ако и това правиш както трябва ... не знам. Опита ли да излезеш от играта и да влезеш пак?

Може би ти не си спрял на точното място. Всмисъл ... ти го следиш от разстояние и в момента в който той спре се показва едно триъгълниче до тротоара, където трябва да спреш ти. Ако не си спрял там ... затова не излиза.

Ако и това правиш както трябва ... не знам. Опита ли да излезеш от играта и да влезеш пак?

Ми значи спирам където трябва, но нищо не става. Пробвах няколко пъти отначало мисията. Излизах и влизах пак нищо не помогна. Възможно ли е да е някаква грешка при инсталацията ? Или липсващ файл ? ohmy.gif

Сложи си крак на razor1911 cool.gif

Ако и това не помогне ... пробвай да преинсталираш играта и да срожиш крака на razor начисто.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Сложи си крак на razor1911 cool.gif

Ам аз съм (или поне бях докато не се натварих и я изтрих) с релийза на Kings и с Real Proper Crack... сега ще си драпна крака и релийза на Razor1911

Благодаря :help wanted3:

Ако и това не помогне ... пробвай да преинсталираш играта и да срожиш крака на razor начисто.

Добре ще опитам. Благодаря :)

Хора, малък проблем... Преди като влизах в играта ми влизаше автоматично в Windows LIVE акаунта... Сега не знам какво стана, нищо не съм бутал, не се логва автоматично и всеки път ми дава warning в loading менюто, откъдето трябва да си избера акаунта и да чакам да се логне. Не е болка за умиране, но ме нерви.

Плюс това, като задам някакви контроли, следващия път като вляза пак са си по default. Преди си беше ок всичко, сега просто не ми сейфа контролите и не се логва автоматично. Някакви идеи как се оправят?

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Бихте ли дали съвет за пача защото гледам едни се оплакват други се радват аз играя на 800х600 Медиум,Хай идеята ми е дали с пача ще може да дигна резоюцията защото сега като я вдигна и доста се забавя самата играта незнам колко ми е фпс ама има ли смисъл изобщо да го слагам?

Бихте ли дали съвет за пача защото гледам едни се оплакват други се радват аз играя на 800х600 Медиум,Хай идеята ми е дали с пача ще може да дигна резоюцията защото сега като я вдигна и доста се забавя самата играта незнам колко ми е фпс ама има ли смисъл изобщо да го слагам?

Сложи го, нищо не губиш.

Crimsader ... така прави когато се прецака файла, в който си записва настройките. Защо и как се е бъгнал не мога да ти кажа. В най-лошия случай ще се наложи да я преинсталираш.

Преди малко минах една мисия, в която трябва да се гръмнат 5 вана пълни с наркотици (това не е Spoiler, споко). Имах доста налични оръжия, но не и рокет лаунчер. Имах ~200 патрона в м4а1-то и ... не мисля, че щяха да стигнат. Вановете са неподвижни, просто трябва да се избият адси много хора за да се докопаш до тях. Та .. след като стигнах до вановете ... наредих ги един до друг и хвърлих в средата единствената граната в инвентара ... После трябваше да довършвам единия с м-ката, но един пълнител стигна. Много се израдвах. Адски добре ми се получи ... Та, ако някой случайно изпадне в такова положение, това е изхода :huh:

Добре, мерси xactoR, ще я пренсталирам дано стане... Между другото и аз сега като тебе почнах да се чудя за какво са парите освен да купуваш оръжия. Имам 350 000$ и няма какво да ги правя, освен да ги давам на просяците, да купувам оръжия и да ходя по стриптийз ;) Как няма да може да се купуват къщи! ;(

А на мен как ми се е доиграло biggrin.gif Не съм играл от вторник ... Два дни мъча процесора с клок, днеска се занимавам с антивирусна и като гледам вече 2 часа .... остават минимум още толкова. Иначе и аз съм в края на игра видимо, защото ми остава последната мисия на тоя Jimmy (иначе съм на 63%). И въпреки, че ако го убия предполагам ще му взема къщата и т.н. ... ще свърши играта. Мисля да не го убивам ... но това не пречи да свърши играта и вместо къща да взема пари. Така че много се чудя какво да направя. Иначе имам желанието да я играя пак ... но с друга видео карта ;)

Crimsaderи при мен ги има абсолютно същите проблеми. При мен поне се появиха след като сложих въпросния пач. Явно наистина влияе различно на различните машини - аз със завист чета тука как пач-ът бил вдигнал фпс на 30 и такива неща, но при мен - само проблеми - от тези, които и ти имаш, а и други - средно 3-4 фпс надолу, текстурите изчезват понякога и такива глупости...

Хора, а как минахте мисията, дето трябва да вземеш наркотиците на "Е" от старата болница!

Не мога да оцелея през тия ченгета !!? :speak:

Хора, а как минахте мисията, дето трябва да вземеш наркотиците на "Е" от старата болница!

Не мога да оцелея през тия ченгета !!? :speak:

Трябва много да се криеш. И трябва де се движиш бързо. Иначе, като минеш мисията те очаква изненада :eek:

@Pazzobg - не мене насистина ми вдигна FPS над 30, но се бъгна, нали ти казвам... Преди малко я преинсталирах (слава богу пазя още Razor-a) и всичко се оправи. Контролите се сейфат, а Windows LIVE проблема се оправя, като си влезеш в Setting на Windows LIVE профила. Там задаваш Auto-sign in и това е :) Реди то рол!

@DeluxBG - минах я от втория път. Първо взимаш някаква бърза кола (Coquette или Feltzer например) и я паркираш на заден точно пред изхода на болницата. Като вземеш дрогата гледай аз аптечки из стаите. Не се заемай до убиеш всички SWAT-овски нинджи, камо ли да стрляш по хелито. Убиваш само този, който много близо до тебе, скачаш в колата и отпрашваш... Ако не мжоеш да загубиш куките, отиди в Pay'n'Spray-a западно от Central Park ;)

@xactoR - минах я, но не съм се изненадвал biggrin.gif Дето Елизабет пръсва мозика на Manny ли, или какво? Да, гадно е, оператора си беше за гръмване, но Manny - не.

Хахахаха, и аз я минах, знаете ли как?

С як спринт през полицията!

А тая Мишел майка и д@ба biggrin.gif !

Някой ще даде ли съвет как се минава следната мисия: С хеликоптер трябва да преследвам друг хеликоптер. Независимо дали съм близо или далече от него винаги ми казва, че съм го изпуснал. Всичко друго вече е минато или не е активно, а ми казаха, че след тази мисия се отваряли много други с разните мафиотски босове.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Еми, за мене не беше изненада, защото xactoR ми го беше казал много преди да стигна до там, lol biggrin.gif

Не те обвинявам, xactoR, ами напротив - мерси, че ми каза да не си губя времето с нея, защото преди това я чуках всяка вечер и я водих къде ли не, а брачед ми се цупеше :idea:

pataran, в тая мисия трябва да летиш близо до него и да не си много по-високо или много по-ниско. Накрая като идете над океана Джейкъб ще извади Rocket Launcher-a и ще стреля по другия хеликоптер. Тази мисия е лесна.

Аз обаче зациклих на подобна (която е и последна). Първо гоня човека пеша (нарочно не казвам кой), после с лодка (целят ме с ракети), и накрая трябва да се кача на хеликоптер. Докато се кача също мога да умра. И ако успея да се кача, трябва да управлявам най-скапаният хеликоптер в играта (знаете как е ... копчетата от едната страна на kb + копчетата от другата страна на kb), който завива адски скапано. Не стига това, ами и в момента в който поема управлението оня е на някво доволно разстояние, цели ме с ракети, а моя хеликоптер докато се издигне, оня се измъква. Ако успея да го издигна бързо, оня влиза между небостъргачите, където аз не мога да вляза туко така. За първи път в играта и камерата повече ми пречи, отколкото ми помага. И така ... успях само 1 път от десетина да го последвам ... и тогава ми изписа, че трябва да стрелям с мишката. Е как подяволите? И 3-та ръка да имах пак щеше да ми е трудно! Освен това оня направи един рязък завой и аз докато завия, та треаше и да се спусна надолу ... счупих хелито. Отврат! Всеки рестарт отнема по ~10 минути. И накрая компа заби и се ресна biggrin.gif

Направо не знам. Попринцип мразя хеликоптерите и избягвам да ги ползвам. Сега само за да мина мисията ще ми се наложи да изгубя няколко часа за да се науча да ги управлявам като хората. Деб@! Много се дразня!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Здрасти , заради тази игра си сложих виста . Не каква да е а най-изхаканата виста 64 бит-а ( декемврийската версия) , понеже станах с 6 GB рам , а 32 битовата нямаше да ги признае всичките . Всичко оправих с изключение на най-важното Daemon Tools-a , имам го инсталиран маунтвам GTA-то но ми дава , че виртуалното устройство няма драйвъри и ме праща в "device manager-a" . Някой ако е имал подобен проблем или знае как да го фиксна моля да сподели . Всички драйвъри са сложени , единствено при инсталацията на Chipset driver-a ми даде грешка при "Bus Controller" и вмомента в "device manager-a ми седят "Bus Controller" и "витруалното устройство" като непзонати устройства . Драйвърите съм ги свалял от сайта на гигабайт и незнам вече какво да направя .

Има тема в Софтуер но там никой няма идея , всичко което правя до тук го правя , заради тази игра , дано админа ме разбере и не ми изтрие поста , ако все пак някой има идея за моя проблем как да го оправя.... това ми е единствената надежда . Ами това е и ако не сте ме разбрали какво имах впредвид ето един скрийн.

Междодругото вмомента нямам DVD понеже е на ремонт , това може ли да има някаква връзка ?

post-43707-1229876689_thumb.jpg

Редактирано от ToYourAss (преглед на промените)

Не става и не става. Викнах брат ми да помага ... никакъв ефект. Как подяволите да го мина biggrin.gif ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.