Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Не. GoW2 е само за Xbox. Първата си е за всичко biggrin.gif

Но първата беше обявена като Xbox360 Exclusive. После направиха порт под натиска на феновете. Няма значение, няма да говоря повече :) . Това тука повече прилича на Expansion или Mod, който нито ще се хареса особено много, нито ще е нещо ново ... просто ще караш предимно мотори, а на тоя физичен енджин това е малко гадно.

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Да, виждам и Sawn-Off shotgun. Прилича на някакъв мод за мулти. Така и не разбрах каква точно представлява мода...

@Skoinks - прав си, това беше някаква ултра мощна помпа, гледах я по Future Weapons - 6 shell-a в пълнител и направо разкъсва метал. Доста по-мощно от Spas-a biggrin.gif Да, RPD имах предвид... В CoD5 го пишат PPSh или нещо от сорта... Абее пак е с 91 партона пълнител, руския отговор на немския шмайзер biggrin.gif

Да, виждам и Sawn-Off shotgun. Прилича на някакъв мод за мулти. Така и не разбрах каква точно представлява мода...

@Skoinks - прав си, това беше някаква ултра мощна помпа, гледах я по Future Weapons - 6 shell-a в пълнител и направо разкъсва метал. Доста по-мощно от Spas-a biggrin.gif Да, RPD имах предвид... В CoD5 го пишат PPSh или нещо от сорта... Абее пак е с 91 партона пълнител, руския отговор на немския шмайзер biggrin.gif

Мне. RPD е LMG (Light Machine Gun), а PPSH няма нищо общо. Да, и двете са руски, но PPSH е автомат. Докато шмайзера е MP-40, което също няма много общо.

Хора, някой знае ли дали могат да се карат самолети в GTA 4? Май не, а?

Skoinks писах ти ЛС, че стана много офтопика...

Хора, някой знае ли дали могат да се карат самолети в GTA 4? Май не, а?

Skoinks писах ти ЛС, че стана много офтопика...

С чиитове иначе така за мисия или пробвал съм от летището не става за сега. :rolleyes:

Близо седмица от 'мини-пача' се чудех защо изведнъж профила ми на Windows LIVE в интернет спря да ми ъпдейтва постигнатите achievements и сега стигнах до извода че проблема е в самия пач и нещата около него. Отчита се кога е играно за последно но само толкова.

С чиитове иначе така за мисия или пробвал съм от летището не става за сега. :help wanted3:

Какъв е чиита?

Самолети няма. Има само handling файлове за самолетите, но няма моделите.

И аз така знам, че самолети няма да могат да се карат в GTA4, май само някой и друг хеликоптер.

btw carljohnson, как е играта с джойстик? Аз навремето бях пробвал Сан Андреас с джойстик и беше много.... нека кажем странно. ;)

На GTA 4 би трябвало да е по-добре, защото като гледам порта не е от най-добрите. Тръгвам да бягам напред и настрани и камерата тръгва с мене. Аз искам хем да бягам настрани, хем да гледам на другата страна. Камерата е като на конзола. Много ме нерви понякога, но ще го преодолея.

Еми то и града не е много глям за самолети пък и никъде не е удобно за кацане.Когато излезе Just Cause 2 ще видите какво е наистина голяма карта с много самолети cool.gif

Самолети не могат да се управляват заради случилото се на 11 септември в New York. Това беше съобщено официално и много сериозно от R* доста отдавна, ако не се лъжа още преди появата на конзолните версии на играта. Освен това да караш самолет в тази игра би било само е така, за разходката, защото наистина града не е много обширен, все пак е един и няма дълги магистрали и села между 3-те му части. Да не говорим, че с такси се стига от единя до другия край за точно 3 секунди, като skip-неш пътуването ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Не знам потърси в чичо GOOGLE.

Не ми прябва по причините, които описаха всички останали. Просто ми беше интередно, защото го написа така сякаш си го пробвал :huh: Както и да е искам да питам защо не мога за сменям песните с "n" и "b" клавишите?

Не ми прябва по причините, които описаха всички останали. Просто ми беше интередно, защото го написа така сякаш си го пробвал :) Както и да е искам да питам защо не мога за сменям песните с "n" и "b" клавишите?

Това май става само когато си сложил свой песни и слушаш Independence FM, но не съм сигурен.

И трябва в Audio опциите, mode-а на радиото да е Sequential.

Не е задължително. Аз съм на Shuffle и пак мога да ги сменям.

Не е задължително. Аз съм на Shuffle и пак мога да ги сменям.

Shuffle е синоним на random в случая. Пробвай на Sequential.

Хора... както си бях на 63 % от играта.... изведнъж всичко свърши ?!?!? Убих Джими Пелегрино и надписите почнаха.... А каде са останалите 40 % от играта?!?!?!? :)

Хора... както си бях на 63 % от играта.... изведнъж всичко свърши ?!?!? Убих Джими Пелегрино и надписите почнаха.... А каде са останалите 40 % от играта?!?!?!? :hush:

Предполагам в скрити мисии ... а и понякога се случва да убиеш някого преди да си изпълнил 100% от мисиите му. И пак ... на 63% ми се вижда малко рано, аз съм на 61% ...

Искам само да попитам-преди време имаше едни "файлчета" с име 100%Checklist и бяха за San Andreas и Vice City. Създадено ли е такова и за IV, защото като гледам ще се узоря да кача стотака.

Офф:

@Skoinks- PPSH не е никакъв автомат, MP-40 не е никакъв автомат. Пистолет пулеметов-Шпагина(не съм много на ти с руския) и Machine Pistole 40. Къде аджеба видя автомат? И двете са Картечни пистолети. Автомат-такова оръжие не несъществува(пак само според мен). Дори и световно известния Калашников не е автомат, както казват принципно. Автомат Калашников-а 47 е щурмова пушка, както и STG 44(Sturmgewehr 44), от където Другаря Калашников си го копира-усъвършенствания Калашников излиза на бял свят през 1947 година и оттам иметто му-АК47(така както STG 44 е създаден през паметната 1944 и оттам името му). Поздрави :lock:

Какво ще рече тоя еррор error

Че играта изисква DirectX 9c

Искам само да попитам-преди време имаше едни "файлчета" с име 100%Checklist и бяха за San Andreas и Vice City. Създадено ли е такова и за IV, защото като гледам ще се узоря да кача стотака.

Офф:

@Skoinks- PPSH не е никакъв автомат, MP-40 не е никакъв автомат. Пистолет пулеметов-Шпагина(не съм много на ти с руския) и Machine Pistole 40. Къде аджеба видя автомат? И двете са Картечни пистолети. Автомат-такова оръжие не несъществува(пак само според мен). Дори и световно известния Калашников не е автомат, както казват принципно. Автомат Калашников-а 47 е щурмова пушка, както и STG 44(Sturmgewehr 44), от където Другаря Калашников си го копира-усъвършенствания Калашников излиза на бял свят през 1947 година и оттам иметто му-АК47(така както STG 44 е създаден през паметната 1944 и оттам името му). Поздрави wink.gif

Съгласен съм тебе. Но както знаеш, ние на автоматичните оръжия им викаме автомати. Вярно е,ч е има много голяма разлика между картечен пистолет и щурмова пушка, но... Това за STG 44 може и да е вярно, честно казано съм забелязвал бая прилики между двата автомата (STG 44 май е с по-малък fire-rate). Амеркканците им викат automatic rifles. Но пак мисля, че имаш право, защото пистолет-пулеметов Шпагина, в предвод мисля че означава автоматичния пистолет на Шпагин (русофилите да ме поправят, ако греша).

И това, че са кръстили СТГ-44, защото е изобретен през 1944-та е напълно грешно. По тая логика МР-40 е изобретено през 1940-та. Това са просто последователни модели, всеки по-усъвършенстван от предходния. Напиши в Гугъл МР-37, за да видиш за какво ти говоря. Това всъщност е прототипът на МР-40...

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.