Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Здравейте,

Имам питанка :) Как да направя така, че в колата да си пускам моя музика. Виждам папката в Мy Documents, User Music, слагам, но после в колата превъртам всички радия и нищо? В какъв формат трябва да са песните? Пробвах mp3, wav, wma и не става.

Поздрави!

Редактирано от Novkov (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Свалих всичко на Low и тогава успях да вдигна текстурите от Low на Medium и играта изглеждаше невероятно. Има доста хляб в играта, представям си каква графика ще вади, ако текстурите са на Hightest и имаш две GeForce 280-ки ръгнати в компа :)

За мисията с бягащия гангстер - някъде около гарата в Бруклин бях намерил коктейли молотов. С тях си реших проблема с ръкопашния бой с мисии напред. Само му хвълих един на оня с че... с ножа и се опече. Има много скрити оръжия, които биха могли да ви помогнат супер много по време на мисия.

Мишел мислех и аз да я напия, уви точно преди барчето имаше някакъв бордюр, а аз газках Харлито за да я впечатля и се размазахме в една стена ;) Да видим ще излезе ли пак на среща с този "freak" Нико.

Историята е много добре направена, направо е като филм.

@DeluxBG - гангстера се качва по едни метални стълби нагоре. И аз първо се обърках там. Когато стигнеш неговото равнище, стрелкичката на жълтата иконка от картата изчезва. Така както на GTA San Andreas, ако целта ти е на по-високо/ниско, квадратчето се променя на триъгълниче.

За проблема с изчезваяите текстури - може да е от недостатъчно VRAM. На старото ми видео, което беше 256мб ми ставаше така на GTA игрите.

Някой има ли представа защо NB си кълчи единия крак на 90 градуса, когато слиза по стълбите със задържан shift?

@Novkov - влизаш в Documents/Rockstar Games/GTA 4/User Tracks. Там слагаш шорткъти (или цели песни) към песните си. След това влизаш в игра, отиваш на Audio Options и натискаш Complete Scan. Готов си.

Аз имам малък проблем с радио Independence. Не мога да сменям песните с "N" и "B". Някакви идеи?

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Докато сте в кола или около някоя уредба (абе изобщо, където има пуснато радио) извадете си GSM-а и наберете 843-555-0124 (или 0123, не съм 100% ситурен). Ще се свържете с един оператор, той ще изслуша десетина секунди от песента и ще затвори. След това ще получите SMS с името на песента. Яка работа. След това ще можете да набирате този номер от phonebook-а ... последното име - ZiT.

Това ви го казвам, защото един от приятелите ми в играта, Бруси, ме "научи". Предполагам, че можете за го правите дори и да не сте стигнали до тази част от играта.

ПП: И не слагайте 3 коли на паркмястото ... едната ще изчезне. Д*б@, два дни търсих Aston Martin-а (една кола, дето пука като сменя скоростите и излиза огън от ауспусите, които са отстрани на праговете ... мисля че e Aston Martin DB7, но може и някакъв Viper да е) и накрая реших да експериментирам ... естествено загубих точно нея.

Докато сте в кола или около някоя уредба (абе изобщо, където има пуснато радио) извадете си GSM-а и наберете 843-555-0124 (или 0123, не съм 100% ситурен). Ще се свържете с един оператор, той ще изслуша десетина секунди от песента и ще затвори. След това ще получите SMS с името на песента. Яка работа. След това ще можете да набирате този номер от phonebook-а ... последното име - ZiT.

Това ви го казвам, защото един от приятелите ми в играта, Бруси, ме "научи". Предполагам, че можете за го правите дори и да не сте стигнали до тази част от играта.

ПП: И не слагайте 3 коли на паркмястото ... едната ще изчезне. Д*б@, два дни търсих Aston Martin-а (една кола, дето пука като сменя скоростите и излиза огън от ауспусите, които са отстрани на праговете ... мисля че e Aston Martin DB7, но може и някакъв Viper да е) и накрая реших да експериментирам ... естествено загубих точно нея.

Телефона е 843-555-0100.

@Novkov, като сложиш песните, търси радио Independance FM. Там са.

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

@DeluxBG - проблема с текстурите се дължи определено на видеото, не на играта. Май GTA 4 не е неговата щастлива игра. След като изтеглих файла на Skoinks, всичко вътре беше на high - общо към 700мб ми излизаше. Повече от моята VRAM. Като пуснах играта, буквално се озовах в невидимо море. Почти нямаше текстури, всичко беше изчезнало, а всичко което се виждаше беше много красиво. Като се върнах на старите опции се оправи... Струва ми се, че и идва на нагорнище на твоята видеокарта. Неслучайно в изискванията на играта се подчертаваше, че се изисква 512MB карта... Е мойта не е такава но, пак върви ОК. Пробвай да намалиш повечето настройки и виж дали няма да се появят.

Телефона е 843-555-0100.

Не, 100% е с 012х накрая. Има един друг --- 948-555-1000, ама не си спомням за кво беше. Записал съм си ги на листче, така че едва ли бъркам, освен, ако не дава различни номера, но не ми се вярва.

Гледам че давате разни номера тука, та и от мен малко : GTA IV CheatBook ..

79519167ab4.jpg

ВАЖНО : След използването на някой от тези "чийтове", става невъзможно да изпълните играта на 100 %. Давам ги с идеята, да си направите втори сейф, в който да играете за кеф (да се правите на Рамбо срещу армията и т.н.), а вече мисиите да си ги записвате в първият сейф, където ще играете 'истински', без измами ...

Skoinks - за notepad-a, който си дал. Той ми прави всичко на High, като пренатоварва видеото. И пак като ги намаля, следващия път като вляза пак са високи. Как се оправя тва чудо, то по-зле стана?

commandline.txt

Ето го. Ако някоя настройка не ти харесва - просто промени числото до нея. Така трябва да е на някъде medium.

Мерси турбо много! Така по-става. Ща черпа... biggrin.gif

xactoR - да не би да говориш за... ТОВА:

dodgeviperse2.jpg

На Dodge Viper ми мяза, ако ме питаш мене. Има адското ускорение, направо излита! Аз мисля, че или я потроших докато стигна до къщи, или потроших Нико biggrin.gif

На мене ето това повече ми се нрави :wors:

ednoferaricvqt4ervenea5.jpg

Имам играта вече седмица на харда но по една или друга причина още не съм я инсталирал(дълга история)Темата си я следа редовно и чета проблемите на всички Ви.Набавил съм си 6 различни крака за момента в който ще ми потрябват.И си се чудя всичко това струва ли си?Сериозно се замислих да си закупя играта и да я играя като бял човек.Питах Google колко струва играта и от къде да я поръчам евентуалнно ама освен трейлари,кракове и финтове как да се заобиколят защитите друго не намерих!Вие знаете ли?

Здравеите Всички , Инсталирах си GTA 4 но имам проблем , ще помоля за помощ. 3начи инсталирах си играта копирах крака , но когато стартирам играта ми изписва " GTA FATAL ERORR RMN40 ". Със XP Съм Sp2.

Компа ми е горе доло добър,

Pentium Dual - Core 5200

nVidia Geforce 9500 GDD3 512/128

4 GB RAM DDR/800 Mhz

Seagate 500 Gb/32 Cashe

Ще съм Благодарен ако ми помогнете ! :wors::P;)

Здравеите Всички , Инсталирах си GTA 4 но имам проблем , ще помоля за помощ. 3начи инсталирах си играта копирах крака , но когато стартирам играта ми изписва " GTA FATAL ERORR RMN40 ". Със XP Съм Sp2.

Компа ми е горе доло добър,

Pentium Dual - Core 5200

nVidia Geforce 9500 GDD3 512/128

4 GB RAM DDR/800 Mhz

Seagate 500 Gb/32 Cashe

Ще съм Благодарен ако ми помогнете ! :wors::P;)

Ако не се лъжа играта изисква SP3...

Имам играта вече седмица на харда но по една или друга причина още не съм я инсталирал(дълга история)Темата си я следа редовно и чета проблемите на всички Ви.Набавил съм си 6 различни крака за момента в който ще ми потрябват.И си се чудя всичко това струва ли си?Сериозно се замислих да си закупя играта и да я играя като бял човек.Питах Google колко струва играта и от къде да я поръчам евентуалнно ама освен трейлари,кракове и финтове как да се заобиколят защитите друго не намерих!Вие знаете ли?

72 лева на промоция

Мерси турбо много! Така по-става. Ща черпа... biggrin.gif

xactoR - да не би да говориш за... ТОВА:

dodgeviperse2.jpg

На Dodge Viper ми мяза, ако ме питаш мене. Има адското ускорение, направо излита! Аз мисля, че или я потроших докато стигна до къщи, или потроших Нико biggrin.gif

На мене ето това повече ми се нрави :P

ednoferaricvqt4ervenea5.jpg

И Корвета е много як, да. А другото, фаровете не са като на нито един Viper, ама ... R*. Няма значение.

Сега ще мисля да пробвам онзи txt файл. Къде да го копирам?

=Skoinks

4) Настройките.

Фикс:

а) Свалете прикачения файл и го сложете в папката на играта.

Xactor, само от тебе не очаквах да не четеш.

Здравейте! Разбрах, че играта изисква Service Pack 3 за Windows XP. Понеже не съм на "ти" със софтуера, искам да попитам дали ако инсталирам SP3 ще се изтрие нещо от "компа" ? Същото ли ще е все едно си преинсталирам Уиндоуса ,или ще е все едно инсталирам програма? Надявам се да сте разбрали въпроса ми! Благодаря предварително! :nono:

Абе потребителите в замунда казват че като се истриеше някъкъв файл тръгва и на SP2

Да бе? ohmy.gif

Някой ще ми обясни ли защо има цели три модела на Харлей Дейвидсън в играта? :P

Xactor, само от тебе не очаквах да не четеш.

Четох, даже преди няколко страници питах дали някой е намерил подобно решение на проблема. Но ми е убягнало. Съжалявам cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.