Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Казва се Banshee това кабрио и кърти мивки :dancing18:

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 286,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Проверете дали я има тая колица ето тук:

post-10074-1230495349_thumb.jpg

Мога ли да стана полицай?

И ако да как ?

Мога ли да стана полицай?

И ако да как ?

Взимаш патрулка и натискаш Е. Вътре в компютъра има един ред на който пише нещо от сорта - "View current crimes". Към всяко си има обяснения - къде се намира, какъв вид е престъплението и преследването (с кола, пеша, в метрото ...). Натискаш Еnter и започваш.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

абе хора инсталирах си вчера играта , тръгнах си по мисиите и си добавих мр3ки в дира дето трябва да са , обаче като влезна в играта и дам скан пише само че зарежда песни и да съм изчакал нали , ама това за секунди се появява!режима е на shuffle обаче не тръгват! идей ?

пак не иска sad.gif други идей ?

пробвах и пак не иска .... идей ?

Нямам други идеИ sad.gif

Ае провери всичко дали е наред, няма причина да не ти ги чете... Формата на песните, папката, радиостанцията и т.н. :) Нали на Independence FM ги търсиш? В GTA 4 това ти е радиото с ЕмПеТройките biggrin.gif

Хора някой знае ли къде ми сейфат снимките от GSM-a? Поснимах малко из града и сега не мога да ги намеря biggrin.gif

Който иска да направим едно мулти на гта4 да ми пише !

Здравейте на всички! Може би тук съм единствен с този проблем,но искам да ви помоля да ми помогнете.Става дума за инсталацията на GTA 4.Изтеглила съм GTA 4 multi kings и маунтнах 1 диск с daemon tools,появи ми се прозорец,в който пишеше,че играта иска да инсталира и Windows games live i др неща.Давам бутона Accept.продължавам с инсталацията чрез бутона Next,изибрам директория,където играта да се инсталира и продължавам,играта започва с инсталацията,по ено време ми иска 2 диск,където се съдържа data3,избирам директорията и се инсталира-готово! До сега правилно ли правя.Имам проблем с offline account-a.Как да го направя?Моля,ако трябва ми дайте снимки

@uzumymwpeietro - Не са занимавай с тоя, може би, бъгав релийз на multi kings. Изтегли си този на Razor1911, инсталира, копираш крака и играеш :P Няма по-лесно от това.

Все пак някой да знае къде се сейфат снимките от GSM-a?

Днес ми се наложи да преинстална Windows-а , но когато сложих файловете в C:\Users\*user name*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames започвам мисиите наново (не бях стигнал далече 40%) ама ако не разбера как да я подкарам пак от 40-тия процент май ще освободя 30гб от харда :lol6: само да кажа че преди да сложа стария сейф направих нов и имената на папките не съвпадат ... Ако някой има идея ще съм много благодарен.. ако не 30 гб фрее ;)

1. Като ти се включва играта изписва ли ти се user името, което ти се е изпилсвало досега?

Ако не натисни "Home" бутона и се логни, после може да дадеш автоматично вписване!

2. 40 % не са малко, защото играта се превърта (стори частта) ~60 % cool.gifcool.gif

Днес ми се наложи да преинстална Windows-а , но когато сложих файловете в C:\Users\*user name*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames започвам мисиите наново (не бях стигнал далече 40%) ама ако не разбера как да я подкарам пак от 40-тия процент май ще освободя 30гб от харда :ph34r: само да кажа че преди да сложа стария сейф направих нов и имената на папките не съвпадат ... Ако някой има идея ще съм много благодарен.. ако не 30 гб фрее :)

Аз преминах през същите затруднения и ето как оправих нещата.

1. Преди да копираш старите сейфове в папката, стартирай играта и си направи офлайн акаунт.

2. Излизаш от играта, изключваш Rockstar Social Club-а и копираш старите сейфове в папката на акаунта, който създаде преди малко.

3. Сваляш XLive Wrapper, разкомпресираш .dll и .exe файловете в папката на играта и стартираш CopyXLiveResources.exe. Ще те попита дали искаш да копираш данните от xlive.dll от System32 в този, който копира току-що в папката на играта. Даваш YES.

4. Стартираш отново играта през RockStar Social Club. При старта ще те попита дали искаш да се копират още някои данни. Даваш YES.

5. Играта се стартира и вече можеш да си заредиш старите сейфчета. :)

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Хора, как може никой да не пише бе ?

Айде не ви ли се доигра мулти!

На мен много, обаче по българските сайтове, никой не говори за GTA IV multiplayer via hamachi!

Всички международни сайтове са луднали !!!

Аз се разцепвам да търся и намерих какви ли не неща само че имам един гаден проблем!

Аз не играя през хамачи.Иначе играя.Ама ако и ти искаш да се присъединиш ми пиши едно ЛС.

Писах ти ЛС ама аз нямам оригиналната игра !

искам да попитам наистина ли ако се използват кодове не можеш да превъртиш играта на 100 %? sad.gif

Зависи какъв е кода. Обикновено при активациятата на някой код в горния ляв ъгъл ти изписва какво прави чийта и кои миси блокира... Мисля, че имаше няколко, които не блокираха мисии...

Но няма смисъл да играеш с кодове, няма да станеш по-добра :angry: Наслаждавай се на играта напълно, без да мамиш, а като я превъртиш тогава си ги пиши за да се гавриш с куките biggrin.gif

Да,разбрах те.И последна питанка,ако се зададе един код,който блокира някой мисия до там ли ще бъде с мисиите?Не може да се продължи?

Еми да, то най-вероятно блокира някои от последните мисии, но все пак ако има няколко мисии след блокираната ти остават няколко процента ненапълнени...

Хора кажете как се борави с frame limiter-a? Значи в comandline TXT му слагам стойност 1 - уж за включено, демек 25FPS, ама като вляза в играта пак са над 25. Пробвах да сложа конкретно число, примерно 30, пак не става. Ако някой е успял да го включи да каже как, че нещо не мога да го оправя...

Командата е -framelimit x (x=0 U 1). Доколкото знам е правилна, обаче не знам защо просто не ми работи.

Имам 1 въпрос който може да сте го дискутирали в предишните 110 страници но все пак ще попитам има ли вързможност да тръгне без да си прецаквам Pc-то с SP3? С SP2 съм мерси предварително

Хора, как може никой да не пише бе ?

Айде не ви ли се доигра мулти!

На мен много, обаче по българските сайтове, никой не говори за GTA IV multiplayer via hamachi!

Всички международни сайтове са луднали !!!

Аз се разцепвам да търся и намерих какви ли не неща само че имам един гаден проблем!

http://hardwarebg.com/forum/showpost.php?p...;postcount=2584

http://forums.data.bg/index.php?showtopic=601802&st=1320

Здравейте, може да да е писано вече по тоя въпрос ама не ми се четат 100 страници sad.gif

Ето какъв ми е проблема - като поиграя малко и FPS-то ми пада до 1-2 и така остава и е невъзможно да се играе. ;)

Тва не се случва през определено време, а всеки път различно. Сложих пача на R* също и драйвърите за видеото.

Компа ми е -

CPU: AMD Athlon x2 4200+

Video: GF8500GT 512MB (не е от нея, с по-слаби карти хората я играят без проблем)

RAM: 2GB

Помогнете ми моля ви :)

Може ли някой да ми обясни как се управлява хеликоптер? С кои клавиши? ( къде се намира NUMPAD2,NUMPAD4..?)Благодаря ви предварително

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.