Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Някъде в блога четох, че:

Сдобиването с оръжия щяло да бъде много трудно. Те били най-ценната вещ в играта.

Да, ама като загърмим полицайте - нали ще им взимаме оръжията! Те няма как да не носят!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Да ама ти щи събереш 101237597347 патлака и 2568945656 палки и после к'во? biggrin.gif:) Ще имат само патлаци и палки ;). После идват SWAT и ти взимаш 3 автомата и после опааа - правиш кратко пътуване до Ада ;)

Да ама ти щи събереш 101237597347 патлака и 2568945656 палки и после к'во? biggrin.gif:wors: Ще имат само патлаци и палки :wors:. После идват SWAT и ти взимаш 3 автомата и после опааа - правиш кратко пътуване до Ада :wors:

Имах в предвид, не да събирам 18635491327453279841631 патлака и 401874051746510786947318 палки, а, че й така може да се сдобиваме с оръжия. Щото са писали, че ще е много трудно.

- Грмвам един полицай и просто ще имам един патлак

Дам. Не са помислили авторите. Всъщност не знаем. Може да трябва да го пребъркаш за оръжие освен ако не го е извадил. А си представи че си насред Times Square и пребъркваш умрял полицай. :) Но може да не е така.

Надявам се да не е като в GTA III, VC, SA където с 3 тупаника убиваш човек - да е като на Mafia, да трябва бая да го ступаш. А сега си представи че тупаш полицай насред Times Square biggrin.gif

Ами, да...

Надявам се нещата да са направени по-реалистично. Гумите на колите да се пукат. При стреляне по автомобил, камион и т.н., с базуката той не само да гръмва и да остава прав, ами поне да пада. Скачам с автомобил в морето, той така си стои - без да потъне! Както каза и ти - хората да се убиват по-трудно. Не с един юмрук!

Много интересно - сдобиването с оръжия ще е трудно! - Няма ли да има магазизни за оръжия? Незнам, защо са писали такааа?! А сдобиването с пари как ще е? Т'ва не са се сетили да го пишат. Ще има ли код за пари както в Grand Theft Auto San Andreas? Хубаво ще е ако има. Но ако няма магазини за оръжия................ ще е гадно!

Незнам, може да ти трябва разрешително biggrin.gif

А пък за код за пари - и да няма те хората ще измислят трейнер ;)

Във Vice City, пак се сдобиваме с пари. Няма код, но..... Да ама аз трепя с танка по улиците и минавам събирам парите. Като събера 30 000 си купувам оръжия колкото мога!

Незнам.. По описанията разбирам, че тук всичко ще е различно. GTA IV с нищо няма да си прилича с предичните версии! Поне според описанията излиза така!

Да, може и разрешително да ми трябва... Но много сложно става.. ТРябва да го взимам от някъде, че......... много трудно... ще видим..

Незнам, може да ти трябва разрешително biggrin.gif

А пък за код за пари - и да няма те хората ще измислят трейнер ;)

Ако няма код - с трейнер ще се сдобия първи!

Ами... мoже (ако има) разрешително да се вземе например от казарма, ако станеш полицай - вариантите са много...

Хайде треееейлъра излезе още вчера...... Аз сега се сетих. Ще гледам!

2:06 мин. е дълъг! YES!

Браво.. Хубав е.. Най-добрия!

Тоз' трейлър ме разби от всякъде !

Нико нещо се прави на остроумен с тея лафчета "Welcome to America" или пък тоя лаф баш накрая на трелъра.

Играта наистина ще е много добра ! Градът ще е много по-реален като размери. Личи си просто !

Мен ми хареса наркая със това: I'm sorry Niko, but we have to kill you.

Well since you put it that way, OK.

Играта ще се чака с нетърпение. Действително играта може би ще бъде най-най... Има малко дразнещи факта, които някой може да ги отмине, но аз ще ги отбележа:

1)Движението на героите остава леко изкуствено както в СА. Все едно като се почесват, чешат въздуха

2)Колите.... в трейлъра видях добре познатата кола на Balas от СА. Това ме смути :/ Пак ли гето?!

3)Звука от Автомат Калашников-АК 47 наподобява Machine Pistole MP 44 от Call of Duty 2. Леко, не напълно :P

4)Разбиването на патрулката в камиона бе само с трошене на капака на патрулката, нито дим, нито газ, а патрулката се заби здравата. Поне според мен.

Но има голяма поредица от +, а именно:

1)Графика..., само да не искат компютъра да се захранва от северно корейски ядрен реактор

2)Наблегна ли са на картата-добри текстури

3)Хеликоптерите са добре изпипани, ала не видях нито полицейски хеликоптер, нито военен.

4)Като че ли патрулките ще ти дишат във врата, а не да изчезват след определено разстояние

5)Стриптийз клуба, оххх... Беше замъглено, ала представителите на нежния пол не носеха... "Капаци на тенджерите", ако ме разбирате :P. Не че ще е голям плюс, ала все пак.

6) Музиката... Много добре пасва с трейлъра

7)Добре, че нашето сръбско момче ше бъде бито от Х хората, а не като СА-Нашия е крал и баровец!

8) Слиза от кораб? => Има острови в играта или поне в някоя от мисиите ще трябва да се ходи до остров

9) Предполагам, че ще може да влизаш в ПОВЕЧЕТО, но не във всички сгради-видяхте нашия пич Нико как млати с Автомат Калашников в една сграда- сюжетна линия или обикновен ден?

10)Хеликоптера влияе на водата, доста добре ;)

11)Тоя как се криеше в кофата ме сцепи biggrin.gif

12) Melle/Bash атака- удар с приклад на оръжие.... Хехе, и това го има в Код и доста сполучливо е направено и в двете игри.

13)Нико чупи врат? Възможност за убиване на човек с един удар...

14) Добра идея с прикриването.

15)Красиви FX ефекти

17)ТОВА Е GTA 4!!!

Въпроси, някой ако разясни ще е хубаво.

Статуя на свободата? Ню Йорк??

London Brigde??

Метро или влак?

Sorry, че се разпрострях, но просто чакам излизането на играта! :rolleyes:

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Rommel просто ме уби

1)Графика..., само да не искат компютъра да се захранва от северно корейски ядрен реактор

5)Стриптийз клуба, оххх... Беше замъглено, ала представителите на нежния пол не носеха... "Капаци на тенджерите", ако ме разбирате . Не че ще е голям плюс, ала все пак.

Баси, колко НЕ прилича на Driver: Parallel Lines... angry.gif

Няма нищо общо. просто Driver: Parallel Lines беше грешка. Играта имаше добър замисал и лошо изпълнение.

Със GTA IV Rockstar няма (добре де ДАНО да не ни разочароват) да ти разочароват.

Предполагам знаеш какво е енджин на игра и, че в GTA IV ще се използва Euphoira и Havok.

А това само означава, че едва ли ще бъдем разочаровани :P

Горе-долу някакви изисквания да са излязли?

Нико когато скача върху автомобила, капака направо потъва.

Играта ще излиза ли за PlayStation Portables ( PSP ) конзолата?

• 2 седмици по-късно...

Точни изисквания няма още, но се готви за нещо от сорта на - 2.5 - 3.0 Ghz Процесор

1024-2048 МБ РАМ

128-256 МБ Видео. Но едно е сигурно - ще са високи особено с новия енджин Euphoira и Havok...

Някой ще ми каже ли кога ще излиза GRAND THEFT AUTO IV за PC във България и на каква цена ще бъде

Датата още не е известна...колкото да цената,ами ако си запознат колко, струва едно качествено ново заглавие по магазините ....около 100лв

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

[Хора , 3-тият трейлър е УБИИЙСССТТТТТТВЕНННН!!!!! Най - ме накефи Нико кат` надупчи патрулката . Много съм доволен , че действието се развива в Liberty City !!! Супер просто !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.