Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Аз си мисля, че по вероятност ще е около както казахте рам1- гб.процесор 3800+ видео 512 серийте biggrin.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 286k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Според сайта на Rockstar играта излиза на 29.4.2008 г.

Този 4-ти трейлър, за който говори cuntar да не Box Art Video?

П.С

Надеждата умира последна :clap:

Нещо ми се струва, че играта ще е добра, но ще има нещо много гадно. Вярно ли е, че ще има Камера, с която да записваш филмчета?

Да се надяваме, че графиката и геймплея ще е различен както GtA 2 и GTA 3. Разликата в графиката беше огрномна. Освен че GTA 2 беше 2D :rolleyes:

Не ми е ясно защо сравняваш 2 с 3. Да, част от действието ще се развива в Liberty City. Би трябвало да обърнем/ш поглед назад-до периода Vice City<->San Andreas. Трябва да сравниме Трейлърите на двете игри с тези на IV. Тогава може би ще разберем какво ново ще крият в 4тата версия, дали ще е добра или не. А малко тъп въпрос, но Нещо за версията след IV-5 ли ще е, България ли ще е..?

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Ами в San Andreas имаше фотоапарат с който правиш снимки, тук може да има камера. Ама тия филмчета.. трябва да ги ... на какво ще ги гледаш? На камерата ли? Пък то трябва да имаш определено място за филмчета и .... много сложно става.. Но все пак може и да има. ! :ph34r:

А малко тъп въпрос, но Нещо за версията след IV-5 ли ще е, България ли ще е..?

Що пък България ? Едва ли !.

Ами в San Andreas имаше фотоапарат с който правиш снимки, тук може да има камера. Ама тия филмчета.. трябва да ги ... на какво ще ги гледаш? На камерата ли? Пък то трябва да имаш определено място за филмчета и .... много сложно става.. Но все пак може и да има. !

Защо пък в играта да има специално място за гледане? ohmy.gif Може да е като в Сан Андреас - My Documents/GTA San Andreas/Gallery. В СА така се разглеждаха снимки, а пък в IV да гледаш и видеота.

А за къде ще се развива действето в V (ако има такава), според мен ще е в Сърбия, а главният герой ще се казва Майстор Миро biggrin.gif

Редактирано от 4life (преглед на промените)

Какво стана, защо всички се замълчахте? Май хората загубиха интерес. sad.gif

П.С

В един сайт прочетох, че платформите, на които излиза играта са само PS3 и Xbox360

Източник: http://www.gta4.net/overview/

Нееееееееее, неееееееее, нееее е честно

Title:

Grand Theft Auto IV

Developer:

Rockstar North

Publisher:

Rockstar Games (Parent Company: Take2 Interactive)

Multiplayer:

Yes

Platforms:

PlayStation 3, Xbox 360

Website:

www.rockstargames.com/IV

Release Date:

April 29, 2008 (Worldwide)

Rating:

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

На 29 Април тази година всички които имат Ps3 или XboX 360 ще играят играта.. GTA IV !

Защо ли още като видях темата за пръв път (когато се регах - 23 Юни 2007) си помислих:

- " Най-вероятно хората, които нямат конзоли, няма да имат и късмет - няма да играят GTA IV. " ?

Ето, че наистина излиза така. Хубаво е, че скоро ще я има - 29 Април, но НЕ е хубаво, че няма да може да се играе от по-вечето хора.

Не е лошо, че ще има и мултиплеър, а няма да се занимаваме да теглим модове за него.. Но, някой от сайта да има такава конзола ?

10 човека поне ???

Какво стана, защо всички се замълчахте? Май хората загубиха интерес. sad.gif

П.С

В един сайт прочетох, че платформите, на които излиза играта са само PS3 и Xbox360

Източник: http://www.gta4.net/overview/

Загубиха интерес хората още преди 2-3 месеца, защото още тогава Rockstar се замълчаха и от тогава няма почти никаква нова информация освен 3-ти трейлър и обложка за играта. Чак сега се разбра за какви платформи ще излиза..

Но едно не мога да разбера и някой може ли да ми отговори: Защо 80% от игрите НЕ излизат за Pc (комп.) ?

Според мен, защото ще сложат изисквания които няма да може да покрие никой..

Според вас ??????!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Хаха, затвориха ви спамърските усти biggrin.gif

Мда...

В тая тема сигурно няма да пишат много хора вече, щото не всеки има Ps3 или XboX 360 ..

Вече ще трябва да свикнем да не очакваме да играем новите игри - които нямаме конзоли, де.. Другите са много добре!

Под мултиплеър се има предвид, че може с двата контролера на конзолата да се играе от двама човека.

Под мултиплеър се има предвид, че може с двата контролера на конзолата да се играе от двама човека.

Разбрах в какъв смисъл е ! :sobbing:

SentLorlpMan това,което ти казах за PC версия съм го чел в писи мания.Не знам колко е вярно.

SentLorlpMan това,което ти казах за PC версия съм го чел в писи мания.Не знам колко е вярно.

99% е грешно, но... biggrin.gif:)sad.gif

Дали няма шанс да стане, както със СА. Първо да пуснат PS3 и Xbox360 версиите, а полувин година по-късно PC версията?!?

П.С

А според вас защо фирми като ТHQ и Rockstar Games спират да произвеждат игри с платформа PC? :P

На 29 Април тази година всички които имат Ps3 или XboX 360 ще играят играта.. GTA IV !

Защо ли още като видях темата за пръв път (когато се регах - 23 Юни 2007) си помислих:

- " Най-вероятно хората, които нямат конзоли, няма да имат и късмет - няма да играят GTA IV. " ?

Ето, че наистина излиза така. Хубаво е, че скоро ще я има - 29 Април, но НЕ е хубаво, че няма да може да се играе от по-вечето хора.

Не е лошо, че ще има и мултиплеър, а няма да се занимаваме да теглим модове за него.. Но, някой от сайта да има такава конзола ?

10 човека поне ???

Загубиха интерес хората още преди 2-3 месеца, защото още тогава Rockstar се замълчаха и от тогава няма почти никаква нова информация освен 3-ти трейлър и обложка за играта. Чак сега се разбра за какви платформи ще излиза..

Но едно не мога да разбера и някой може ли да ми отговори: Защо 80% от игрите НЕ излизат за Pc (комп.) ?

Според мен, защото ще сложат изисквания които няма да може да покрие никой..

Според вас ??????!

Надеждата последна умира :huh: ! Дано стане като със СА по-късно да излезе за ПЦ (даже според мен така ще стане, защото са похарчили много пари и само с конзолите няма да имат голям дохот). Имай надежда :speak: !

Надеждата последна умира :clap: ! Дано стане като със СА по-късно да излезе за ПЦ (даже според мен така ще стане, защото са похарчили много пари и само с конзолите няма да имат голям дохот). Имай надежда :) !

Е прав си, че не трябва да губим надежда! :clap: Но в САЩ, Канада и Япония основният дохот на производителите на игри е от конзолите(знам ли защо!?). Освен това е вярно, че само на две платформи не върви.СА излеле за PS2, PC и Xbox.

Е прав си, че не трябва да губим надежда! :wors: Но в САЩ, Канада и Япония основният дохот на производителите на игри е от конзолите(знам ли защо!?). Освен това е вярно, че само на две платформи не върви.СА излеле за PS2, PC и Xbox.

3 e по-хубаво число...

Но, ако тая излезе за Ps3, Pc и XboX 360, няма да е лошо...

То, най-много хора ще я играят на компютър, но.. май никой няма да я играе - т.е., който няма конзола.

Най-добре ще е да стане, както със San Andreas - Да излезе половин година по-късно за Pc, от версията за конзоли.

Дано...

Надеждата последна умира ;) ! Дано стане като със СА по-късно да излезе за ПЦ (даже според мен така ще стане, защото са похарчили много пари и само с конзолите няма да имат голям дохот). Имай надежда :rolleyes: !

В някой държави ще имат огромен дохот с конзолите, а малък с Pc.

В други от конзолите няма да спечелят много, а от компютърната версия да

Така, че е най-добре да излезе и за комп и за конзоли - така всички печелят най-много - и тези които играят и производителите..

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Така, че е най-добре да излезе и за комп и за конзоли - така всички печелят най-много - и тези които играят и производителите..

Всъщност в повечето богати страни(САЩ, Канада, Япония, Германия, Великобритания и др.) след излизането на PS2 основния доход на производителите започна да идва от конзолите(отново знам ли защо!? biggrin.gif )Но от една страна си прав, че за голям брой геймъри(влкючително и аз) ще е добре да излезе за повече платформи(и за PC естествено).

П.С

В http://www.gta4.net/ и Официалният сайт на играта няма новости. ;)

3 e по-хубаво число...

Но, ако тая излезе за Ps3, Pc и XboX 360, няма да е лошо...

То, най-много хора ще я играят на компютър, но.. май никой няма да я играе - т.е., който няма конзола.

Най-добре ще е да стане, както със San Andreas - Да излезе половин година по-късно за Pc, от версията за конзоли.

Дано...

Да прав си! Всеизвесно е, че на запад за предпочитане са конзолите повече от PC . Тоест децата се радват на новогодишния подарак който не е компютър а се сети какво е......

И производителя това цели парички от конзоли!!! laugh.gif

Да прав си! Всеизвесно е, че на запад за предпочитане са конзолите повече от PC . Тоест децата се радват на новогодишния подарак който не е компютър а се сети какво е......

И производителя това цели парички от конзоли!!! laugh.gif

Така е, ама в Азия и Източна Европа(ние балканците) е обратното. PC-тата са предпочитани, не само за офис работа, ами и за гейминг. Ама стига сме говорили за световните доходи на Конзолните производчици. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

П.С

Но вижте тенденцията от две заглавия насам: GTA Vice City Stories и GTA Liberty City Stories излязоха само за PSP и PS2. Може би Rockstar Games са променили политиката си??? ohmy.gif:)sad.gif

Тези две игри излязоха доста отдавна. Може (А и дано) да не са си променили политиката.

Ние направихме темата не за играта, ами за доходите и за конзолите...

Относно играта, какво стана с 4-тия трейлър за който беше казал някой..?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.