Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Тези две игри излязоха доста отдавна. Може (А и дано) да не са си променили политиката.

Дано да не са си я променили! :) И Liberty City Stories, и Vice City Stories излязоха след СА. LCS излезе края на 2005, началото на 2006(за различните платформи), а VCS излезе края на 2006, началото на 2007(отново за различните платформи). Дано GTA IV да излезе за повече платформи, но дали... :angry:

• Отговори 2k
  • Прегледи 286,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Не знам, но ако има GTA IV само за конзоли такъв ще ни го сложат..., на геймъри очаквали играта. А дано да не е като Crisis-бързо излезе-бързо загасна, а толкова я очакваха

Ако R* си позволят да пуснат играта само за конзолите те тогава си осигуряват ако не фалит поне големи загуби.

Официалната дата на излизане на играта е 29 Април, 2008 г.

Ако дотогава, от R* не решат нещо друго и не произведат играта и за Pc, ще я има само за конзолите - Ps3, XboX 360 .

Дано да не са си я променили! ;) И Liberty City Stories, и Vice City Stories излязоха след СА. LCS излезе края на 2005, началото на 2006(за различните платформи), а VCS излезе края на 2006, началото на 2007(отново за различните платформи). Дано GTA IV да излезе за повече платформи, но дали... :help:

Еми, значи много лошо.

Излиза San Andreas за конзоли и за компютър.

След нея излизат още две игри от същата поредица, но само за конзоли. sad.gif

Значи няма какво да се надяваме - GTA IV няма да излезе за Pc ;)

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Официалната дата на излизане на играта е 29 Април, 2008 г.

Ако дотогава, от R* не решат нещо друго и не произведат играта и за Pc, ще я има само за конзолите - Ps3, XboX 360 .

Еми, значи много лошо.

Излиза San Andreas за конзоли и за компютър.

След нея излизат още две игри от същата поредица, но само за конзоли. sad.gif

Значи няма какво да се надяваме - GTA IV няма да излезе за Pc :)

Ами и аз това казвам, но като не е сигурно, какво мажем да направим. Е да, това е масова и многоочаквана игра, пък само за NextGen-ите... :)

Редактирано от 4life (преглед на промените)

Дано, (но да не се стига до там :angry: ) ако GTA IV излезе само за конзоли някой да направи много добър имоларор за PS3 :)

Дано, (но да не се стига до там :angry: ) ако GTA IV излезе само за конзоли някой да направи много добър имоларор за PS3 :)

Няма никакви емулатори за Ps3, пък и няма откъде да си я дръпнеш играта за тая конзола, щото за нея няма игри никъде в торент тракерите.

Ако нямаш конзола - Няма да играеш !!!

Проверих 3-4 сайта и навсякъде пише, че платформите са PS3 и Xbox360 sad.gif Щом по - малко от три месеца преди появата на играта са обявени само те, сигурно това ще са. Не помня в СА бяха ли обявили PC версията предварително? :rolleyes::huh:

Проверих 3-4 сайта и навсякъде пише, че платформите са PS3 и Xbox360 sad.gif Щом по - малко от три месеца преди появата на играта са обявени само те, сигурно това ще са. Не помня в СА бяха ли обявили PC версията предварително? :rolleyes::huh:

Май я бяха обявили..

Не мога да разбера защо от R* са решили да не изкарват игрите за ?

Какво губят ако ги изкарват и за комп?

Според мен само печелят по-вече, но те.. явно не искат по-вече хора да играят игрите им.. ohmy.gifsad.gif

"В нета се разнесоха слухове, че е напълно вероятно да очакваме появата на PC версията на Grand Theft Auto IV през октомври тази година. Не се посочват обаче източници, на които се базират тези предположения. Можем само да се надяваме те да се окажат верни.".......PC Mania.... laugh.gif

Eто и линк ,към официялния сайт на играта...GTA IV

Е, дано да е така, но може би няма да имаме късмет. Все пак да се надяваме !

Но е безндеждно да се очаква, защото и на официалния сайт пише че играта излиза на тази дата:

4.29.2008 - 29 Април, 2008 г.

005090578-big.jpg

Ако ще излиза PC версия Октомври месец .. Не трябваше ли и там да пише ??? biggrin.gif

"В нета се разнесоха слухове, че е напълно вероятно да очакваме появата на PC версията на Grand Theft Auto IV през октомври тази година. Не се посочват обаче източници, на които се базират тези предположения. Можем само да се надяваме те да се окажат верни.".......PC Mania....

Това в PC Mania ли го пише ?!

В някой сайт да пише, че ще има PC версия или само там ?

Full Version: Grand Theft Auto IV Факти Ето виж и тук,може да научиш нещо!!!

"Гост публикувано на: 24.01.2008 Играта за РС излиза през Ноември 2008!Ако искате ми вярвайте!Инфото е от мой близък,който работи в Рокстар".....това е цитат от един друг форум за играта..... :P

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

Май я бяха обявили..

Не мога да разбера защо от R* са решили да не изкарват игрите за ?

Какво губят ако ги изкарват и за комп?

Според мен само печелят по-вече, но те.. явно не искат по-вече хора да играят игрите им.. ohmy.gifsad.gif

Губят, защото да я правят и за PC е доста работа. Пък и ще има зверски изисквания и всеки би предпочел да я играе на конзолката, вместо да дава луди пари за компютър, само за да я играе GTA 4.

Губят, защото да я правят и за PC е доста работа. Пък и ще има зверски изисквания и всеки би предпочел да я играе на конзолката, вместо да дава луди пари за компютър, само за да я играе GTA 4.

Според мен ,е точно обратното......ще загубят ако не я пуснат за PC....ако я оптимизират както трябва ,какъв е проблема!Работата е там, че най-големия пазарен дял за игрите си остава PC....това е...(колко хора имат PS3) ???

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

Според мен ,е точно обратното......ще загубят ако не я пуснат за PC....ако я оптимизират както трябва ,какъв е проблема!Работата е там, че най-големия пазарен дял за игрите си остава PC....това е...(колко хора имат PS3) ???

И аз бях питал кой има PS3 .. Никой не отговори..

Всеки би предпочел на конзола да играе, но за да я играеш на PS3 ще трябва да даеш 1100 лв. за да го купиш и после за всяка игра да даваш по 150 - 200 лв.

Доста по скъпичко излиза, пък и не всеки може да си го позволи....

Зверски изисквания ще има, но ... няма да са чак толкова големи.

Е, може да иска 1 GB Ram, 2.6-8 GHz, 256 Video Card минимум, но те и изискванията на Pro Street са толкова, а я играят доста хора.

По-големи едва ли ще бъдат.

Ама.. като са си решили да не изкарват игрите си за PC вече от R*...

Все пак след San Andreas илизат още две от поредицата, но само за конзоли...

Явно са се отказали да изкарват игри за компютър. (Защо ли ?)

Full Version: Grand Theft Auto IV Факти Ето виж и тук,може да научиш нещо!!!

"Гост публикувано на: 24.01.2008 Играта за РС излиза през Ноември 2008!Ако искате ми вярвайте!Инфото е от мой близък,който работи в Рокстар".....това е цитат от един друг форум за играта..... :P

Ако това е вярно добре... Но на такива твърденията обикновено им се оказват грешни.

Все пак да се надяваме . :?

И аз бях питал кой има PS3 .. Никой не отговори..

Всеки би предпочел на конзола да играе, но за да я играеш на PS3 ще трябва да даеш 1100 лв. за да го купиш и после за всяка игра да даваш по 150 - 200 лв.

Доста по скъпичко излиза, пък и не всеки може да си го позволи....

Зверски изисквания ще има, но ... няма да са чак толкова големи.

Е, може да иска 1 GB Ram, 2.6-8 GHz, 256 Video Card минимум, но те и изискванията на Pro Street са толкова, а я играят доста хора.

По-големи едва ли ще бъдат.

Ама.. като са си решили да не изкарват игрите си за PC вече от R*...

Все пак след San Andreas илизат още две от поредицата, но само за конзоли...

Явно са се отказали да изкарват игри за компютър. (Защо ли ?)

Ако това е вярно добре... Но на такива твърденията обикновено им се оказват грешни.

Все пак да се надяваме . :?

Никой не може да каже с точна сигурност може да са по-голями или сравнително близки до тези.

Само се надявам да мога да я подкарам :)

Никой не може да каже с точна сигурност може да са по-голями или сравнително близки до тези.

Само се надявам да мога да я подкарам :)

Аз най-много се надявам да излезе и за PC, което май няма да стане ?!

Ако играта я има и за компютър, ще разберем изисквания... Иначе няма да са ни нужни. laugh.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Аз пък няма да разсъждавам относно политиката на големите компании ами ще си гледам моята работа - ще чакам да излезе зе PC , ако излезе - супер , ако не - здраве! Да няма да се охарчвам за конзоли или пък да съдя R* - Защо не са пуснали версия за PC! :)

Аз пък няма да разсъждавам относно политиката на големите компании ами ще си гледам моята работа - ще чакам да излезе зе PC , ако излезе - супер , ако не - здраве! Да няма да се охарчвам за конзоли или пък да съдя R* - Защо не са пуснали версия за PC! :wors:

Хах, то оставаше и някой да ги осъди... :)

Относно играта:

Вчера излязоха нови шотове. :wors:

Май е сигурно, че няма да излеза за PC, защото в СА, III и Vice City са използвали стара графична платформа, затова са излязли зa PC. В новата GTA IV Rockstar, съобщиха че ще използват нова RAGE(Rockstar Advanced Graphical Engine), затова и ако излезе за Pc ще има непосилни изисквания(а това води до малки печалби) и затова предпочитат да хвърлят услилята си за NextGen платформите.

Ако случайно я пуснат за PC, кой идва с мен да джобим НАСА :)

И защо ? Я най добре да набием R* и да им окрадем това на което те играят.Между другото и със Мax Payne 3 така се е закучила работата... ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.