Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Някакви впечатления от добавката за Firefox?

vasilevsa, тестваш ли?

В съседната тема май ти даде шот точно от лисицата.Ако е така сподели как се държи филтрацията при Лиско.  :)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Toва е архив, който свалих и веднага беше прибран в карантина. Аз питам именно защото не виждам никакви добавки по браузъра, или каквото и да е. :D

Редактирано от 올드보이 (преглед на промените)

Абе важното е да върши работа, не да вади очи. ;)

Аз питам именно защото не виждам никакви добавки по браузъра, или каквото и да е. :D

Има

Публикувано изображение

Да, това е много интересно. Само че при мен тази нова екстра отсъства. Публикувано изображение

Ми възможно е.Оплакват се иначе от проблеми с добавката под x64

P.S. Позволих си да цитирам дословно проблема ти в съседния форум да видим какво ще кажат.Даже и на китайците директно ще пиша :)

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Автор

Да, това е много интересно. Само че при мен тази нова екстра отсъства. Публикувано изображение

Трябва да я добавиш ръчно. Приложението е в папка safemon Webshield.crx. Добави го ръчно в добавките.

Някакви впечатления от добавката за Firefox?

vasilevsa, тестваш ли?

Иначе за статистиката не ползвам Фаерфокс!

Трябва да я добавиш ръчно. Приложението е в папка safemon Webshield.crx. Добави го ръчно в добавките.

"Добавката не може да бъде инсталирана, защото изглежда е повредена", това ми изписва когато пробвам да я въведа ръчно през браузъра, чрез Инсталиране на добавка от файл в Мениджъра на добавки в Mozilla, иначе и аз съм с х64 уиндоус.

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

• Автор

"Добавката не може да бъде инсталирана, защото изглежда е повредена", това ми изписва когато пробвам да я въведа ръчно през браузъра, чрез Инсталиране на добавка от файл в Мениджъра на добавки в Mozilla, иначе и аз съм с х64 уиндоус.

грешката е моя обърках добавката с тази на хрома, значи файла е този: webshield_firefox.xpi! Добавете го ръчно. Съжалявам просто бях сънен след нощната смяна и съм ги объркал ;)

грешката е моя обърках добавката с тази на хрома, значи файла е този: webshield_firefox.xpi! Добавете го ръчно. Съжалявам просто бях сънен след нощната смяна и съм ги объркал ;)

В C:Program Files360360 Internet Securitysafemon такъв файл не фигурира, отделно, че пробвах самият файл да го потърся в цялата система, но също няма такова "животно".

• Автор

В C:Program Files360360 Internet Securitysafemon такъв файл не фигурира, отделно, че пробвах самият файл да го потърся в цялата система, но също няма такова "животно".

Публикувано изображение

ето го

• Автор

При мен просто няма такъв файл.

Версията на кихо последната ли е? Ако е последна значи просто може би трябва да опиташ да инсталираш на ново програмата

Версията на кихо последната ли е? Ако е последна значи просто може би трябва да опиташ да инсталираш на ново програмата

Може да го свалиш от тук и да си го копираш в папката ако искаш:

http://dox.bg/files/dw?a=864cd5b447

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Може да го свалиш от тук и да си го копираш в папката ако искаш:

http://dox.bg/files/dw?a=864cd5b447

Версията ми е 4.5.0.4100., но на страницата им гледам, че има по-нова версия. Ще я сваля и инсталирам, сигурно заради това я нямам добавката. И все пак, не трябва ли сама да се обнови, версията от от преди 2 дена (21-и)?

• Автор

Версията ми е 4.5.0.4100., но на страницата им гледам, че има по-нова версия. Ще я сваля и инсталирам, сигурно заради това я нямам добавката. И все пак, не трябва ли сама да се обнови, версията от от преди 2 дена (21-и)?

Вероятно още не са я пуснали за обновление през програмата. от там идва проблема при теб от версията. Добавката за файерфокс е реализирана в последната версия в предните не съществува

@vasilevsa, мерси за оказаната помощ! Ще изчакам още 1-2 дена да видя дали сама няма да се обнови програмата, ако ли не я деинсталирам и слагам новата версия.

Приятна вечер!

• Автор

@vasilevsa, мерси за оказаната помощ! Ще изчакам още 1-2 дена да видя дали сама няма да се обнови програмата, ако ли не я деинсталирам и слагам новата версия.

Приятна вечер!

Няма нужда от деинсталация. Надгражда се ако свалиш новата и дадеш инсталация.

Приятна вечер!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Като реша да изтегля програмката от техния сайт комодото не ми дава, казва че рейтинга не бил много добър и било опасно! Защо така бе бацета!

Когато инсталирах Комодо със промяна на техните DNS от инсталационния файл блокираше свалянето на програмата,това ми отговориха,след промяната се сваля без проблеми.

Публикувано изображение

Когато инсталирах Комодо със промяна на техните DNS от инсталационния файл блокираше свалянето на програмата,това ми отговориха,след промяната се сваля без проблеми.

Публикувано изображение

Махнах го тва Комодо сложих друга стена. Но пак същото как да си върна предишните настройки!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.