Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Автор

Махнах го тва Комодо сложих друга стена. Но пак същото как да си върна предишните настройки!

Ами отиваш в настройките на ИП адресите и ги подменяш!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Махнах го тва Комодо сложих друга стена. Но пак същото как да си върна предишните настройки!

Публикувано изображение

Ами отиваш в настройките на ИП адресите и ги подменяш!

Не ми се смей много но тва не знам как става! Сега съм с PrivateFirewall с нея може ли да ги сменя!

• Автор

Не ми се смей много но тва не знам как става! Сега съм с PrivateFirewall с нея може ли да ги сменя!

Колегата по-горе ти е показал със снимка къде се отива и се подменят

Колегата по-горе ти е показал със снимка къде се отива и се подменят

Да който не гледа повтаря като папагал, та и моята работа така!

• Автор

Аз го направих но сега нямам нет! Ами сега!

Сложи на ДНС 8.8.8.8

а алтернативен :8.8.4.4

Сложи на ДНС 8.8.8.8

а алтернативен :8.8.4.4

Добре но сега няма IP какво да му въведа!

• Автор

Добре но сега няма IP какво да му въведа!

Ако сложиш автоматично не тръгва ли нета. Ако не тръгва значи доставчика ти работи със дефинирани айпита и трябва да им звъннеш да ти продиктуват

Ако сложиш автоматично не тръгва ли нета. Ако не тръгва значи доставчика ти работи със дефинирани айпита и трябва да им звъннеш да ти продиктуват

На виваком съм кой да търся не знам! Ами не ставали с IP то на лаптопа!

Редактирано от reyhan_84 (преглед на промените)

• Автор

Значи не ти трябват Айпи адреси. Просто го оставяш на автоматик и така. И аз съм на виваком няма дерт!

Значи не ти трябват Айпи адреси. Просто го оставяш на автоматик и така. И аз съм на виваком няма дерт!

Ееее сега стана, одеве що не ставаше! Егати и работата! Мерси за насоките сега бачка и пробвах да тегля кихото - без проблем няма го екрана на комодото. Интересното е че след като решавах да игнорирам съобщението че сайта е опасен даваше ми да изтегля програмата но дефакто не се случваше и си стоеше винаги на 0% и се разпадаше след известно време! Явно че  комодото не разрешава теглене дори и  да пренебрегнеш предупреждението!

Редактирано от reyhan_84 (преглед на промените)

Дай на автомат и си рестартирай модема.

Какви IP адреси? Това са DNS -и.

Май не правиш разлика.

• Автор

Дай на автомат и си рестартирай модема.

Какви IP адреси? Това са DNS -и.

Май не правиш разлика.

Знам много добре какво са проблема на човека му произтичаше от ДНС - и те на Комодо и именно те трябваше да се подменят. Ама и ти чел, не чел пишеш!!!

Знам много добре какво са проблема на човека му произтичаше от ДНС - и те на Комодо и именно те трябваше да се подменят. Ама и ти чел, не чел пишеш!!!

Какво не съм чел? Та кои IP -та не му трябват и защо въобще трябва да пипа IP-то?

IP не се сменя при промяна на DNS.Сега ясен ли съм?

Явно човекът се е объркал.

• Автор

Какво не съм чел? Та кои IP -та не му трябват и защо въобще трябва да пипа IP-то?

Защото е на виваком. Не трябва да пипа IP - то, това му писах и аз да ги остави на автоматик и да не пипа. На виваком не е нужно да се дефинират Ip -та

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Защото е на виваком. Не трябва да пипа IP - то, това му писах и аз да ги остави на автоматик и да не пипа. На виваком не е нужноп да се дефинират Ip -та

То не е само за Виваком, а е принципно навсякъде.

• Автор

То не е само за Виваком, а е принципно навсякъде.

Не е ако е на кабелен  оператор, който работи с дефинирани Ай пи та като предходния ми доставчик, ако си на автоматик интернет няма!

Освен ако ръчно се пишат ама то тогава е трудно да се сменят и DNS-те понеже доставчиците не го позволяват.

Не е ако е на кабелен  оператор, който работи с дефинирани Ай пи та като предходния ми доставчик, ако си на автоматик интернет няма!

Аз съм на кабелен на оптиспринт и мога да ги сменям с които си искам.

Всичко получавам автоматично.

IP -то не се пипа, просто DNS-те сменям  и нямам проблем.

Като му зададох новите DNSи ми излезе прозорец който ми казваше да сменя IP адреса. Не ги смених а ги оставих на автомат и от там дойде проблема с липсата на нет. За това и попитах какво да правя. Интересното е че след като се мъчих да въведа ръчно IP след това като зададох отново на автомат тогава тръгна нета! Странна работа!

Такаа, защо броят на елиминираните обекти от облака на Кихо е различен при китайската и английската версия на програмата???

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Виждаме, че към дадения момент става въпрос за разлика от над 3 000 бройки!

Интересното е, че при QVM II нещата са както трябва:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Все пак говорим за облак и връзка в реално време и мисля, че за рефрешване и дума не може да става.Ами тогава?

Публикувано изображение

За феновете ще споделя, че абривиатурата QVM (или ядрото ) означава всъщност Кихо Виртуална Машина.Това e интелигентна технология базирана на изкуствен интелект за засичане и обезвреждане на зловреден софтуер!!!

• Автор

Такаа, защо броят на елиминираните обекти от облака на Кихо е различен при китайската и английската версия на програмата???

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Виждаме, че към дадения момент става въпрос за разлика от над 3 000 бройки!

Интересното е, че при QVM II нещата са както трябва:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Все пак говорим за облак и връзка в реално време и мисля, че за рефрешване и дума не може да става.Ами тогава?

Има и други нещо интересно, че облаците дефинират различно в китайската и английската версия. Което ме нявава на мисълта, че има известна разлика в ползваните облаци, не съм 100% сигурен. Обикновено дефинирането на облака на английската версия  е подобно на битовото имено Trojan.Generic, a  при китайската е например Win32 и така нататък!

Публикувано изображение

За феновете ще споделя, че абривиатурата QVM (или ядрото ) означава всъщност Кихо Виртуална Машина.Това e интелигентна технология базирана на изкуствен интелект за засичане и обезвреждане на зловреден софтуер!!!

Абсолютно вярно друга такава технология няма разработена и ако Ви прави впечатление драстично е намален броя на фалшовете, които дава. Откога пиша аз в този форум, че е перлата на програмата, с високата степен на откриваемост на нови вируси.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Което ме нявава на мисълта, че има известна разлика в ползваните облаци, не съм 100% сигурен.

Споделям това мнение.За съжаление съпорта им за нищо не става.Попитах ги преди няколко дни за решение на пролема с новия плъгин за лисицата и още чакам отговор. :D

• Автор

Споделям това мнение.За съжаление съпорта им за нищо не става.Попитах ги преди няколко дни за решение на пролема с новия плъгин за лисицата и още чакам отговор. :D

Какъв проблем има там би ли споделил?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.