Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Честно казано много ми се ще да пробвам китайската версия, обаче тоя език нещо ме спира. Ако трябва да добавя нещо в изключения, или пък ми хване някой не особено легален файл, не знам какво ще става. :D

Обаче това си е наистина привлекателно. 

post-321437-0-08273000-1386779571_thumb.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Честно казано много ми се ще да пробвам китайската версия, обаче тоя език нещо ме спира. Ако трябва да добавя нещо в изключения, или пък ми хване някой не особено легален файл, не знам какво ще става. :D

Обаче това си е наистина привлекателно. 

Бетон е кигайката, казвам ти.Има и своите минуси, като адски много екстри, които като всичко останало са на китайски и идея си няма човек за какво са.Един погрешен клик и почват да се свалят разни неща после нема оправия.За сега английската версия не й отстъпва пък и предстои пускането на нова с доста подобрения (едно от които възможност за смяна на скинове, както е при китайката) тъй че няма нужда човек да се пъне

То аз китайката я сложих да я видя и тя как е, не че съм недоволен от английската, ама няма да откажа някой, който е с нея да цъкне някоя и друга снимчица с оптималните настройки, че я гледам малко, като телЕ е зелЕ :)

То аз китайката я сложих да я видя и тя как е, не че съм недоволен от английската, ама няма да откажа някой, който е с нея да цъкне някоя и друга снимчица с оптималните настройки, че я гледам малко, като телЕ е зелЕ :)

Ако искаш мога да снимам как са при мен и да ги постна?При китайката нещата са аналогични, останалото не го пипай.

Ако искаш мога да снимам как са при мен и да ги постна?При китайката нещата са аналогични, останалото не го пипай.

Ами поне на мен би ми било полезно, а и искам да попитам от тази снимка се вижда, защо е удивителната, когато я отворя ми предлага да изтегля допълнителни неща, и защо windows не засича, че има антишпионски софтуер.

http://www.kaldata.com/forums/uploads/gallery/gallery/album_590/gallery_174038_590_115530.jpg

След бързото сканиране изникна нещо, но въпросът е как да го разбера какво и какво да го правя...

http://www.kaldata.com/forums/uploads/gallery/gallery/album_590/gallery_174038_590_81518.jpg

Редактирано от kantaris (преглед на промените)

След бързото сканиране изникна нещо, но въпросът е как да го разбера какво и какво да го правя...

http://www.kaldata.c...8_590_81518.jpg

Тук няма кой да ти помогне.Това е потвърждение на онова за което говорех по-горе!

Eто как са при мен нещата:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

В английският вариант и аз бях направил тези настройки, но ми се щеше и някой с китайската да сподели :D

В английският вариант и аз бях направил тези настройки, но ми се щеше и някой с китайската да сподели :D

Какво има за споделяне, същите ги правиш и при китайката!И както ти казах останалите не ги пипаш.Детска игра е да се ориентираш по иконките.

Направил съм ги вече, но ми е странно защо windows не отчита spyware модул? При английската нямаше подобно съобщение.

Направил съм ги вече, но ми е странно защо windows не отчита spyware модул? При английската нямаше подобно съобщение.

Не е болка за умиране, но защо да е така.

Така е  не е фатално, просто ми е интересно дали друг е срещал такъв проблем. При вас имаше ли разлика между двете, като използван рам? при мен е почти двойно повече.

О, китайката на моменти полудява и точно това бе една от причините да я махна.Не знам на какво се дължи, дали на някое от многото приложения или нещо друго, но е факт!

Няма ли най-накрая да сложат енджините използвани от китайката на английската версия и да се реши проблема с тези маймунджилъци най-накрая... :)

О, китайката на моменти полудява и точно това бе една от причините да я махна.Не знам на какво се дължи, дали на някое от многото приложения или нещо друго, но е факт!

kакво имаш предвид?

kакво имаш предвид?

Това, което съм написал.

Няма ли най-накрая да сложат енджините използвани от китайката на английската версия и да се реши проблема с тези маймунджилъци най-накрая... :)

Всички мечтаем за този момент, но за сега няма такава информация.Все пак има огромен напредък, тъй като преди време изрично бяха казали, че версия на английски няма да има (патенти, права на дефендера...)

• Автор

Новата китайка имам предвид финалната версия 5, дори е по лека от английката преди да пишете разни теории опитайте на практика.

Новата китайка имам предвид финалната версия 5, дори е по лека от английката преди да пишете разни теории опитайте на практика.

Тая версия 5 не съм пробвал, но едва ли високата консумация на рам се дължи на това.Според мен някое от включените приложения дава ядове.

p.s. Колко по-лека да е...?

Публикувано изображение

• Автор

Тая версия 5 не съм пробвал, но едва ли високата консумация на рам се дължи на това.Според мен някое от включените приложения дава ядове.

p.s. Колко по-лека да е...?

Публикувано изображение

Доста по в сравнения с 4-ката

Хората дават избор. Английската версия ще я направят мултиезична. Мощна  качествена. Искате повече мощ и опции ами гълтате два валериана и си инсталирате китайската версия и разучавате това е право на личен избор.

Аз съм с китайката

Само че разучаването определено няма да е сносно, когато се появи съобщение от проактивната защита. За другите компоненти може и да мине номера с визуалната памет и наизустяването на опциите, но не и за проактивната защита - а този ценен модул ще е безполезен ако не се отговаря правилно на задаваните въпроси и това ще е жалко. Най-добре да направят английската версия равнопоставена на китайската ако искат да отхапят по-голямо парче от баницата на световния пазар. Колкото до валерианите то при този стрес и без това ги лапаме като ментови бонбони, че да прибягваме към тях и за един софтуер. :)

PS: Иначе според коментарите (от 1322 надолу) е добре програмката да има подпомагане от COMODO или подобна програма. Много вярни неща има и в последния пост:

Another thing to note is Qihu will sometimes allow something that a moment later it decides to block, not very consistent.

Това съм го забелязвал и на постовете на Василевса. За домашни потребители с не много ценна информация може и да е ок, но по-принцип да пропуснеш нещо и след два дни да решиш да го блокираш не е супер идеалния вариант (но пак е по-добре отколкото изобщо да не го засече, а те така или иначе всички пропускат, но лошото е, че инфото вече ще е заминало към злосторниците).

Все пак аз бих дал шанс на комбинацията CF 5.12 + Q360 да видя дали ще е по-добре от чист CIS 5.12. :)

Да, аз цитирах именно онзи случай при теб, но ако имам CF отзад това няма да се случи и май ще е добра комбинация стига да е неконфликтна. Последен въпрос от мен преди да я тествам - в китайската има и енджина на Avira ли? Кои по-точно са там енджините, че се споменава, че са цели дори 6 в wilders? (Avira сигурно е там)? И проактивната защита е HIPS или по-скоро поведенчески модул (behavior blocker)? Питам, защото вече трябваше да са вградили HIPS-a от Malware Defender-a в Q360 и тогава изобщо нямаше да ме интересува китейската версия и дори енджините, а щях да се осланям само на него почти изцяло - от кога си мечтая да пуснат Malware Defender за x64 и това ще е един от вариантите. Друга програма, която чакам от няколко години е OSSS 2 поддържаща x64, ама там скоро май няма да ме огрее...и добре че е стабилния варан 5.12 :)

в китайската има и енджина на Avira ли? Кои по-точно са там енджините, че се споменава, че са цели дори 6 в wilders? (

Авира, Битдефендер, Облак, ,QVM II, И някакъв техен китайски.

И проактивната защита е HIPS или по-скоро поведенчески модул (behavior blocker)

Водят го HIPS, но като че ли си  е баш поведенчески модул

Мда...и аз мисля, че е по-скоро поведенчески от това, което четох във wilders - повече в стил emisosft anti-malware/mamatu или treatfire, отколкото Malware Defender...

Мда...и аз мисля, че е по-скоро поведенчески от това, което четох във wilders - повече в стил emisosft anti-malware/mamatu или treatfire, отколкото Malware Defender...

Поне моите наблюдения са такива.vasilevsa има по-богат опит с програмата, нека и той си каже мнението. :)

• Автор

Да по-скоро е това тъй като програмата скача много рядко на нещо и обикновено е на зловреди. Иначе мълчи като риба ако е нещо читаво. Китайката има функции на поправка на проблеми породени от премахването на вируси на мен ми махна един много досаден проблем. Стената на уина в началото се бъгваше при стартиране на системата и минаваха около 5- 10 мин докато се включи през това време никъв интернет седиш и чакаш да зареди стенатаи тогава. Мъка. Китайката го оправи

и сега си е пушка уина

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.