Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Автор

А сега преведи и Китайската  ;) .

Там не е ясно къде са езиковите файлове, скатани са яко.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Адмирации за труда и от мен. :)

Доста си поиграх и смятам, че се получи повече от добре.Всичко е преведено, без пясъчника и чистача.Има още доста пипкава работа по превода, но това ще става с времето, ще го обновявам поетапно!

Начин на инсталиране:

1. Изключваме самозащитата и затваряме програмата от трея.

2. Уверяваме се, че няма работещи процеси (в таск-а)

3. Поставяме и заместваме файла с този в: Program Files360360 Internet Securityi18nen_ussd 

* Запазете оригиналният файл за всеки случай!

4. Включваме програмата и сме готови.  :)

Включете се с мнения и препоръки, за да го направим още по-добър!

Ще помоля модератор да го сложи на първа страница.

Свали

парола: kaldata.com

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Първо, изключих самозащитата и затворих програмата от трея, но в таск-а има процес, който не мога да спра:

Публикувано изображение

И второ, не ми дава за заместя sd.xml файлът в директорията на Qihoo-то като ми отказва достъп. Нужни му били администраторски права, а аз съм единствен такъв и след първо потвърждение не би трябвало да има проблем... Нещо да кажете по въпроса?

ПС. С Windows 8.1 Pro x64 съм

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Ако искаш пробвай съвета от първия пост на тази тема.Честно казано не съм наясно как стоят нещата под Wn 8.

Ако искаш пробвай съвета от първия пост на тази тема.Честно казано не съм наясно как стоят нещата под Wn 8.

Направих всичко описано, но въпреки това не става. Отказва ми достъп :brick wall:

Направих всичко описано, но въпреки това не става. Отказва ми достъп :brick wall:

Под safe mode не става ли?

Изключих самозащитата и махнах отметките на проактивната защита и убих процеса и замених файла без проблем.Windows 8.1 Pro x64 

Публикувано изображение

Под safe mode не става ли?

Изключих самозащитата и махнах отметките на проактивната защита и убих процеса и замених файла без проблем.Windows 8.1 Pro x64

Точно под Safe mode стана, но пак зор видях докато не влезнах от msconfig и да буутне направо в него, че с това фаст буут си щраках клавиши ама не#баваше системата. :huh:

някой колега с кихо ще ми даде ли двата длл файла от тази папка D:Program Files360360 Internet SecuritydeepscanQVM

благодаря

Редактирано от ✯T✯H✯E✯P✯L✯A✯Y✯E✯R✯ (преглед на промените)

Не че особено ползвам уиндоус, но все пак харесвам тези китайски продукти.. В момента на няколко клиенти слагах байду или украинското чудо Зиля.

Но така и така никой не преведе тази -> http://shadu.baidu.com/

Байду-то с касперски двигател.

Не че особено ползвам уиндоус, но все пак харесвам тези китайски продукти.. В момента на няколко клиенти слагах байду или украинското чудо Зиля.

Но така и така никой не преведе тази -> http://shadu.baidu.com/

Байду-то с касперски двигател.

ако търсиш безплатна антивирусна с "двигател" на касперски преведена на английски ти трябва зон аларм. ;)

Е аз на моя в момента карам с Касперски Pure 3 (когато изобщо го включвам де)

Обновен превод!

* Преведен Пясъчник

* Преведен Чистач

* Напрвени корекций по цялостния превод

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Свали

Инструкций - пост № 529!

Заменяш ги със свои в: C:Program Files360360 Internet Securitycustomskin4 с условието да е 800x500 и PNG  ;)

Заменяш ги със свои в: C:Program Files360360 Internet Securitycustomskin4 с условието да е 800x500 и PNG  ;)

нямам такава папка

http://www38.zippyshare.com/v/78467174/file.html

Редактирано от ✯T✯H✯E✯P✯L✯A✯Y✯E✯R✯ (преглед на промените)

В списъка с разрешени файлове освен папки имам и няколко ".exe"-та и след добавянето им, ми направи впечатление тази отметка в случай при (бъдеща) модификация на тях. Разбира се, аз го оставих така, както е показано, но ме интересува как вие подхождате, всмисъл дали я махате, или я оставяте?

Публикувано изображение

нямам такава папка

http://www38.zippyshare.com/v/78467174/file.html

С последната версия на програма ли си? При мен я има в главната директория -> виж.

Обновен превод!

* Преведен Пясъчник

* Преведен Чистач

* Напрвени корекций по цялостния превод

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Свали

Инструкций - пост № 529!

IE Index.dat  файлы  може да го оправиш.Успех. ;)

В списъка с разрешени файлове освен папки имам и няколко ".exe"-та и след добавянето им, ми направи впечатление тази отметка в случай при (бъдеща) модификация на тях. Разбира се, аз го оставих така, както е показано, но ме интересува как вие подхождате, всмисъл дали я махате, или я оставяте?

Остави го така.

IE Index.dat  файлы  може да го оправиш.Успех. ;)

Оправено е, снимката е малко от преди това. :)

Публикувано изображение

С последната версия на програма ли си? При мен я има в главната директория -> виж.

не съм, но предпочитам да не я ъпдейтвам да не вземе да ми се натресе битдефендера при ъпдейта, че ми е любимец :ph34r:

не съм, но предпочитам да не я ъпдейтвам да не вземе да ми се натресе битдефендера при ъпдейта, че ми е любимец :ph34r:

Доколкото си спомням екстрата с избор на тема е от последните 1-2 версии и най-вероятно за това нямаш въпросната папка в главната директория.

пс Ако нямаш въпросното Themes от падащото меню, значи си с стара версия -> виж

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.