Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

ok не е проблем китайския, но линка за сваляне не ми работи, затова исках някой да качи инсталатора, ако го има.

http://dox.bg/files/dw?a=108ddb6f2d

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Здравейте, някой може ли да каже каква е разликата между total security и internet security на Qihoo? Защото не съм го пробвал новото, но ми е интересно какви допълнителните функции притежава!

Здравейте, някой може ли да каже каква е разликата между total security и internet security на Qihoo? Защото не съм го пробвал новото, но ми е интересно какви допълнителните функции притежава!

Total Security ще разполага с Firewall,Internet Security е само антивирус и хипс и ще стане пакет,като Comodo............ако греша някой да ме поправи

Редактирано от TechMaster (преглед на промените)

• Автор

Разликата е само,  че в total security има и  optimisation tools  и еmail protection,но при Comodo  и двете имат Firewall

Има и друга доста съществена разлика тотал секюрити използва локален енджин на авира, докато при интернет секюрити е енджина на бита.

Разликата е само,  че в total security има и  optimisation tools  и еmail protection,но при Comodo  и двете имат Firewall

Нито една от двете нямат стени тук грешиш. При тотала е в разработка

Коментара ми относно стените беше насочен за Comodo,понеже тя беше дадена като база за сравнение,но явно още имат да се учат.

• Автор

Коментара ми относно стените беше насочен за Comodo,понеже тя беше дадена като база за сравнение,но явно още имат да се учат.

Ясно. аз не съм разбрал.

Има и друга доста съществена разлика тотал секюрити използва локален енджин на авира, докато при интернет секюрити е енджина на бита.

Съмняваме, че като Norton One, ще може чрез тотала да се управляват и другите защитавани устройства ... Поне с такова впечатление съм останал.

• 4 седмици по-късно...

Ами умря понеже умря и разработването на програмата. От колко време чакаме нововъведения. Иначе програмата е лека, лесна за настройка и много ефективна. Та ако посветените имат инфо за нови верси не говоря за 5 бетатс тя е козметика.. Да сподели.

Е точно де и аз за това говоря, че вече от толкова време чакам нещо ново от тях и нъцки. Само браузъра пуснаха, а total security за нея пък няма нищо даже и из нета. последната информаия, която намирам е от февруари, че уж април ще излезе с английски превод. Другото е тъмна Индия...

Темата обаче тотално умря Публикувано изображение

Тук  пък направиха форум на руски и пълна тишина :D  Иначе то не само тази тема умря тука. Причините са ясни на всички.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Иначе то не само тази тема умря тука. Причините са ясни на всички.

На мен не са ми ясни , какви са ?

Да не ги купиха Симантек та се баталясаха така?

57 хакера се състезават в продължение на 13 часа да пробият защитата на Кихо (360 Zero-day Shield for XP) безуспешно.

Кингсофт пада още първата минута...

http://www.360safe.com/news/?p=655

За съжаление не са облагодетелствени ползвателите на английската версия понеже нещата се отнасят до бета версия (китайска v 9.7!)

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Жалко, че не участват и другите азиатски програми - Baidu, Rising и т.н.

Подкрепям!

Имам въпроси!

Програмата е интересна, но аз я смразих защото ми скапа OC. Все пак:

- Все още ли е толкова лека EN версията?

- По стабилно ли работи?

- Все още ли е толкова ефективна?

- Има ли все още проблем с вирусните дефиниции? По едно време, май не бяха най - редовни?

- За предпочитане ли е пред AVAST Free?

Имам въпроси!

Програмата е интересна, но аз я смразих защото ми скапа OC. Все пак:

- Все още ли е толкова лека EN версията?

- По стабилно ли работи?

- Все още ли е толкова ефективна?

- Има ли все още проблем с вирусните дефиниции? По едно време, май не бяха най - редовни?

- За предпочитане ли е пред AVAST Free?

Съжарявам, но всичките ти въпроси са просто несериозни.

Съжарявам, но всичките ти въпроси са просто несериозни.

А, ха! Разбрах!!!

Чудеса има само в приказките!

Оставам си с AVAST :lol6:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.