Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Автор

А, ха! Разбрах!!!

Чудеса има само в приказките!

Оставам си с AVAST :lol6:

Не мисля, че си разбрал. 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Не мисля, че си разбрал. 

Оооо! Разбрал съм.

Понеже не получих нито един отговор на своите въпроси то реших да изпробвам отново. Ето какво установих:

- Няма вече и помен от лекотата с която работеха първите версии. Машината се товари осезаемо.

- Липсата на БГ превод си е косур, а и все пак не живеем в Англия или пък Китай. Машината се ползва от деца и възрастни и те трябва да са наясно кога и какво се случва щом се пръкне съобщение.

- Преди малко гледах отзивите в един немски специализиран форум и отзивите са - кьорфишек

Извода:

- Използвайте си класическите продукти!!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

57 хакера се състезават в продължение на 13 часа да пробият защитата на Кихо (360 Zero-day Shield for XP) безуспешно.

Кингсофт пада още първата минута...

http://www.360safe.com/news/?p=655

Ха ха,новини на Qihoo 360

Айде стига с тази фенщина,че кой си плюе продукта,естествено че ще е най-добрия,непробиваем и прочие !

Това е толкова достоверно,че все едно гледам рекламата за алпийското мляко с лилавата крава.

Ха ха,новини на Qihoo 360

Айде стига с тази фенщина,че кой си плюе продукта,естествено че ще е най-добрия,непробиваем и прочие !

Това е толкова достоверно,че все едно гледам рекламата за алпийското мляко с лилавата крава.

Това е положението.Когато Касперски си направят собствен тест, ще го постнем и него. И какво се получава - всички плащат, за да са на челните места, а китайците си правят и печелят тестовете!? :D :D :clown:

Когато Касперски си направят собствен тест, ще го постнем и него.

..... а китайците си правят и печелят тестовете!? :D :D :clown:

Те Касперски още програмата не могат си оправят,ти за тестове ми говориш  :D

• Автор

Оооо! Разбрал съм.

Понеже не получих нито един отговор на своите въпроси то реших да изпробвам отново. Ето какво установих:

- Няма вече и помен от лекотата с която работеха първите версии. Машината се товари осезаемо.

- Липсата на БГ превод си е косур, а и все пак не живеем в Англия или пък Китай. Машината се ползва от деца и възрастни и те трябва да са наясно кога и какво се случва щом се пръкне съобщение.

- Преди малко гледах отзивите в един немски специализиран форум и отзивите са - кьорфишек

Извода:

- Използвайте си класическите продукти!!!!

Ами аз не виждам с какво програмата е станала по-тежка, лекотата е абсолютно същата.

Липсва БГ превод да може да се каже, че е кусур, но новите версии ще са мултиезични, наистина ги забавиха.

Пак за отзивите по форумите и там пишат една камара неграмотници.

Аз не смятам, че кихо е кьорфишек и не става дума за фенщина а просто реална оценка. 

Сложните настройки изискващи превод..
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение

снимал съм само разделите, където съм попипвал.

Моля за китайката някой да направи същото, че икам да я слагам.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Сложните настройки изискващи превод..

Е нали трябва все да се плюе по нещо!Иначе току виж си помислил, че си сгрешил форума. :D

Е, някой ще публикува ли няколко поста или не ?

Е нали трябва все да се плюе по нещо!Иначе току виж си помислил, че си сгрешил форума. :D

Айде бе :D Тва  Линукс-а Г :ph34r: лемо дърво бил щом се завърна отново :clown:  Иначе по темата ако искочи дадено съобщение на английски на някой чича като мене ще му е  малко стресиращо :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Айде бе :D Тва  Линукс-а Г :ph34r: лемо дърво бил щом се завърна отново :clown:  Иначе по темата ако искочи дадено съобщение на английски на някой чича като мене ще му е  малко стресиращо :D

Дърво е Уиндоус (и в частност Касперски).А аз мога хем да си го ползвам и да му се радвам, хем да си коментирал Кихо,Михо и т.н.

Здравейте,

Искам да попитам понеже си смених антивирусната и сложих 360, но заедно с http://zamunda.net/details.php?id=400332&hit=1 . Въпросът ми е ще си пречат ли двете програми и също така добра комбинация ли са за защита ? 

Здравейте,

Искам да попитам понеже си смених антивирусната и сложих 360, но заедно с http://zamunda.net/details.php?id=400332&hit=1 . Въпросът ми е ще си пречат ли двете програми и също така добра комбинация ли са за защита ? 

mbam го остави като контролен скенер.Добра програма е, но е излишна като реално времеви скенер с Кихо!!!

Т.е. да го изключа Malware-а и от време на време да го пускам да сканира, така ли ? 

Питам, защото с прочетеното от форумите съм останал с впечатлението, че освен антивирусната трябва да имам и програма като Malware, която да подпомага дейноста ѝ.

Редактирано от bmlk (преглед на промените)

Т.е. да го изключа Malware-а и от време на време да го пускам да сканира, така ли ?

Да.

Не сваляйте програми от торент сайтове, особенно ако са безплатни и ги има в официалните сайтове.

Това се отнася за всички програми, не само за антивирусните, а особено за тях.

В конкретния случай: https://www.malwarebytes.org/ 

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• Автор

здравейте, имаме новина.

излезна официално 360 total security Beta на английски:

360 Total Security offers you complete protection against viruses and other malicious threats.

Whether you are shopping online, downloading files, browsing the web, 360 Total Security protects you from cybercrime at all times. Furthermore, you can keep your PC in optimal condition with our one-click checkup feature.

Download here: http://360safe.com/totalsecurity.html

Ето пуснаха нещо за да се раздвижи темата! сега я слагам да видим аджеба що е туй нещо!

Добавен е и енджин на бит и авира!

Ето ви почти същата е като китайката, само че на английски, тук ще има повече мощ.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Ако бях достатъчно глупав да остана с Уиндоус, със сигурност това щеше да е защитата!

Инсталирах я на настолния.

Добавен е енджин на Avira, System Repair Engine (каквото и да е това - дано не ми се налага да го ползвам); възможност за ускоряване на зареждането и почистване на системата; възможност за логване във Facebook директно от програмата. По подразбиране се инсталират и работят само облакът и QVMII, другите (BitDefender и Avira) се инсталират ръчно. Настройките са станали още по-опростени в сравнение с IS. Все още е Beta версия (2.1.0.1156). Иконата долу в трея е в по-бледи цветове. След оптимизирането се забелязва чувствително по-бързо стартиране на системата. Лошото е, че изтри към 4,5 GB кешове и разни невалидни линкове, които никоя от останалите програми с такива функции, които имам на компютъра, не е искала да трие. Тоест, да видим какво е прецакала. Изтри кеша на Windows Update, възможно е при следващ ъпдейт да се появят проблеми. А може и нищо да не се появи - ще стане ясно по-нататък. Като намеря повечко време и желание, ще взема да я тествам с някои от файловете по другите теми. Засега не се забелязва забавяне на системата или при браузване.

Добавено е това:

Публикувано изображение

ПП. Аха, ей го и първият:

Публикувано изображение

След около две минути проверка:

Публикувано изображение

Езикови пакети и "инструмент на Microsoft... и т.н."...

Дотук добре:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Айде бе... И с "Включи", и без него - все тая. Не изчезва...

В контектсното меню няма "Scan with"...

Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=1570402932

Парола: **

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тук направих контролно сканиране на лаптопа на същия архив, но с Norton. Хамериканчето при идентични условия хвана 29. Кихо - 41.

Разни - за насам-натам.

Публикувано изображение

Още малко за пращане...

Публикувано изображение

Това само на RealTime, без ръчно сканиране. С ръчно сканиране се добавят по още 1-2. Същият е резултатът и при отмятане на "Monitor all file types" вместо "only executables and documents".

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

здравейте, имаме новина.

излезна официално 360 total security Beta на английски:

360 Total Security offers you complete protection against viruses and other malicious threats.

Whether you are shopping online, downloading files, browsing the web, 360 Total Security protects you from cybercrime at all times. Furthermore, you can keep your PC in optimal condition with our one-click checkup feature.

Download here: http://360safe.com/totalsecurity.html

Ето пуснаха нещо за да се раздвижи темата! сега я слагам да видим аджеба що е туй нещо!

Добавен е и енджин на бит и авира!

Ето ви почти същата е като китайката, само че на английски, тук ще има повече мощ.

Кихчовци избиха рибата :)

Общо взето и аз от днес на обяд съм с него след IS. Моите наблюдения до момента са идентични с тези на Wankata, затова няма нужда да се повтаряме. Ако се вярва на това, че версията е все още бета такива проблеми са нещо нормално. :)

Лично на мен към 306 IS исках да видя само един енджин на Авира, другото е пак Кирайска му работа... следва превръщането на Тотала в Китайска сергия :) , не коментирам детекцията на продукта, да тази кичозност...
При мен Райт клик проверката липса...Публикувано изображение

Етови един файл:  http://rghost.net/54510284 pass: ** , За това говорим много баби хилаво бебе :)

Публикувано изображение

Пояснявам, че като го свалих го дава, като доверен, чак като се сканира го хваща, според мен това е пропуск !

Мм, нещо ни се разминават наблюденията.

В контектсното меню няма "Scan with"...

- за това - да.

Но за другото - не:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Настройките:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ПП. Не е сергия - максимално опростена, а и, доколкото виждам, оптимизирана е. Ако (не) те кефят толкова енджини, винаги, когато поискаш, можеш да си ги включиш/изключиш. Въпрос на вкус, де - на мен ми харесва. Най-важното е, че не бави и работи добре, а и лови на ниво. Скоро си правих експерименти и пробвах GData - също с два енджина. Ужас... btw, махнах Нортъна. Не може сравнително нова, при това китайска, програма да бие по точки прехвалената програма на американците с дългогодишни традиции. Ако щеш, и с липсата на десетките менюта, бутони, връткания, 3D-ефекти и прехвърляния от меню в меню. Тук всичко става с от един до три клика - простичко, просто работи. И пак въпрос на вкус - някои пък точно на многото (излишни) настройки се кефят...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Настройките са ми ясни, ама ти го лови, след като го свалиш и разархивираш, аз го тегля и ми го дава като добър файл.. току що разкарах програмата ще чакам по-читави версии, за момента дори съм на Линукс.. на единия комп... и честно да си кажа, съм много доволен... макар всичко по 7 да ми е легално.

Дори мога да ти допълня настройките, понеже даунлоуд интелиджента ( Download safety) ти не е вкл, понатовари програната за да усетиш грешките и.. тя е бета, да, но за момента .... не ми допада ;)

Публикувано изображение за справка 360 IS без 1000-та салтанати :) САМО само един енджин на АВИРА му трябваше... Отделно нещо не видях сандъка.. къде се е дянал, беше добро решение...

Ужас... btw, махнах Нортъна. Не може сравнително нова, при това китайска, програма да бие по точки прехвалената програма на американците с дългогодишни традиции. Ако щеш, и с липсата на десетките менюта, бутони, връткания, 3D-ефекти и прехвърляния от меню в меню. Тук всичко става с от един до три клика - простичко, просто работи. И пак въпрос на вкус - някои пък точно на многото (излишни) настройки се кефят...

Нортън може да не го засича при ръчен скан или при сваляне , но при стартиране не можеш да го заблудиш. Пробвай да стартираш файл който Китаеца не го лови , 99% съм сигурен че ще допусне заразяване на системата. При Нортън такъв филм не се прожектира.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.