Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Автор

вече има версия 4.0.0.2051, хм наистина ги вадят на конвейр. теглите от сайта и директно ъпгрейдвате.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Вярно не е перфектна но не виждам защо толкова бързате и очаквате да излизат всичко нови работи.Някой случайно да им плаща на хората за това...а ви предоставят безплатни качествени програми...

И какво,да си сложим "розовите очила" и да казваме,че  всичко перфектно?!

Няма програма,която да не понася критика,поне аз не познавам да има такава.

Това че,нещо се критикува не означава в никакъв случай че не се одобрява или е боклук или нещо от сорта!

Точно ей такива като вас,които си затварят очите с нищо не помагат в развитието на софтуера,а дори напротив,пречат му!

И няма нужда да четете морал,не откривате "топлата вода" все пак :)

Това че,нещо се критикува не означава в никакъв случай че не се одобрява или е боклук или нещо от сорта!

Точно ей такива като вас,които си затварят очите с нищо не помагат в развитието на софтуера,а дори напротив,пречат му!

Нямам проблем с критиките,проблема ми е,че искате прекалено бързо да стават нещата...да пускат новите версии,да надграждат и т.н. по-бързо..а като се бяха забавили с пускането на total security дори някои казваха,че работата е изоставена и т.н. Това ми е проблема като цяло,иначе критиките съм съгласен относно подобрения и т.н.,идеи които може да се осъществят относно софтуеъра,бъгове и т.н. но като цяло имах предвид големите изисквания на някои хора тук..

Момчетата реших да пробвам 360TS и останах много разочарован! Нагласих е на Security профил с включени енджини на Avira и Bitdefender, всички настройки на макс дефинициите обновени до последните и кво мислите се случи при тестването ми с файловете на eicar ами нищо тая програма изобщо не отреагира при нито един линк или файл на eicar! Не посмях изобщо да я тествам с истински вирусчета тъй като винаги съм бил на мнение че всяка програма е най добре да се тества на реална машина а не на виртуален Windows. Не бързайте сега да ме нападате не искам да кажа нищо лошо за програмата напротив аз лично харесвам нейното развитие и съм с намерение да е ползвам занапред и дори да е препоръчвам на познати и приятели. Само че не знам какво става но при мен мълчи като риба. Кво да е правя да е премахна и след това пак ли да е сложа? Между другото според самата нея всички компоненти си работят и е актуализирана! Дайте съвет! 

Момчетата реших да пробвам 360TS и останах много разочарован!

Ако не държиш на оптимизиращите и инструменти,върни се на 360IS ,за сега се държи добре.

Нещо при теб не е наред, при мен програмата си изтри наред всички файлове. Настройката ми е на Balanced (виж каква е разликата между двете настройки и сам си отговори защо не ги трие при тегленето)

Редактирано от lupis (преглед на промените)

Нещо при теб не е наред, при мен програмата си изтри наред всички файлове. Настройката ми е на Balanced (виж каква е разликата между двете настройки и сам си отговори защо не ги трие при тегленето)

Съгласен съм! Но при security би трябвало нещата да са доста по hard относно сигурността на системата, а нали се включват още два енджина в помощ на защитата!

• Автор

Съгласен съм! Но при security би трябвало нещата да са доста по hard относно сигурността на системата, а нали се включват още два енджина в помощ на защитата!

Ето ти Тотал секюрити при секюрити мод на защитата:

Публикувано изображение

проблема е при теб още при самото сваляне помита ейкар, инсталирай я наново на чисто да видим дали пак ще е така.

Такива дето само критикуват тук не помагат на развитието на програмата. аз лично съм им пратил сумати предложения за корекции по програмата, за добавяне на необходими опции.

А сега кажете кой от вас е дал някакво предложение на разработчците освен да си чеше перото тук?

Ако не държиш на оптимизиращите и инструменти,върни се на 360IS ,за сега се държи добре.

В момента в руския форум казват че има проблем при новата интернет секюрити с уебгарда.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

вече има версия 4.0.0.2051, хм наистина ги вадят на конвейр. теглите от сайта и директно ъпгрейдвате.

Защо пък непременно да посещавам сайта ? Връзката за сваляне е една и съща и при нова версия се сваля актуалната такава. ;)

• Автор

Къде точно? Какви по-точно?

плъгините не работят коректно.

Защо пък непременно да посещавам сайта ? Връзката за сваляне е една и съща и при нова версия се сваля актуалната такава. ;)

сваляй от връзката тогава.

плъгините не работят коректно.

Може ли връзка към въпросният руски форум както ти писа , където се дискутира този проблем? Без плъгини в браузъра не работи WEB защитата ли?

сваляй от връзката тогава.

Благодаря ще го имам впредвид :D

• Автор

Може ли връзка към въпросният руски форум както ти писа , където се дискутира този проблем? Без плъгини в браузъра не работи WEB защитата ли?

Благодаря ще го имам впредвид :D

при интернет секюрити, работи с плъгини при тотал не е така, мисля, че сме писали вече по този въпрос. ами влез в comss.ru на коментариите за новата версия на интернет секюрити 

4.9.0.4901

при интернет секюрити, работи с плъгини при тотал не е така, мисля, че сме писали вече по този въпрос. ами влез в comss.ru на коментариите за новата версия на интернет секюрити 

4.9.0.4901

Нещо не намирам коментарите по този проблем. Иначе попаднах на две интересни неща:

- Стена няма да има

Мы считаем, что наша функция сетевой безопасности является более эффективным, чем обычный межсетевой экран. В отличие от брандмауэра, особенности сетевой безопасности может обнаружить черный ход, утечка информации и другие виды поведения, что брандмауэр не поймать.

- Internet Security ще го забутат в пета глуха.

Хотите попробовать нашу преемника продукт 360 Internet Security: 360 Total Security. Это будет заменить 360 IS в качестве основного продукта безопасности ПК в ближайшем будущем.

По сравнению с 360 Internet Security, 360 Total Security является целостное решение для вашей компьютерной санитарное. Помимо функции безопасности, как интернет-безопасности, он предлагает другие мощные функции, как оптимизация ПК и функции очистки диска.

А также, мы выпустим русскую версию в будущем

Интегриран пакет без стена не знам да има друг. Лично на мене не ми допадат тия чистачи. Предпочитам  в Total Security вместо чистачките да има модул за криптиране , архивиране и т.н.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Web plugin-а е достъпен за сега само за браузъри базирани на chrome и имащи възможност да ползват chrome приложения.

При internet security си спомням,че ми инсталира приложение и на mozilla.

Иначе си има log с информация,където пише за всичката дейност проверена в браузърите при мен 360chrome и chrome вкл. свалени файлове и блокирани линкове ако има такива..

И при мен не засича в реално време 360 TS, при Security mode с включени двата енджина.

При ръчен скан трие.

Довечера ще допроверя нещата.

И при мен не засича в реално време 360 TS, при Security mode с включени двата енджина.

При ръчен скан трие.

Довечера ще допроверя нещата.

Сигурен ли си дали не засича или просто не те известява?

Аз лично в настройките съм си маркирал да ме известява за почти всичко...иначе не виждам причина да не ти работи,виж и дали self protection-a работи..

Дръпнах снощи 360 TS от официалния сайт.

Сложих го на лаптоп Lenovo Ideapad Y560.

OS - Windows 8 Pro x64.

Не успях много да рразцъкам антивирусната, понеже се занимавах с други неща свързани с инсталацията (драйвери, програми, настройки)...

Дръпнах 360 на security mode. Инсталирах и уеб филтъра, но към Chrome нищо не се закачи (като плъгин или разширение).

Реших да разбера на бързо дали работи тая уеб защита...

Не само тя не работеше, ами и реалновремевата охрана също.

Пробвах 10 линка от malc0de.

Самия Хром блокира няколко. Тези дето ги пусна Хрома, 360 не ги блокира, нито изтри.

После при скан от контекстното меню бастардиса повечето от тях.

Ще допроверя по-подробно след като се прибера от работа.

Дръпнах снощи 360 TS от официалния сайт.

Сложих го на лаптоп Lenovo Ideapad Y560.

OS - Windows 8 Pro x64.

Не успях много да рразцъкам антивирусната, понеже се занимавах с други неща свързани с инсталацията (драйвери, програми, настройки)...

Дръпнах 360 на security mode. Инсталирах и уеб филтъра, но към Chrome нищо не се закачи (като плъгин или разширение).

Реших да разбера на бързо дали работи тая уеб защита...

Не само тя не работеше, ами и реалновремевата охрана също.

Пробвах 10 линка от malc0de.

Самия Хром блокира няколко. Тези дето ги пусна Хрома, 360 не ги блокира, нито изтри.

После при скан от контекстното меню бастардиса повечето от тях.

Ще допроверя по-подробно след като се прибера от работа.

нещо не са я напаснали за осмицата още и др. се оплакват че не лови в реално време на 8 и 8.1

В доста форуми е прехвалена тази програма като безплатна възможност. И никой не пояснява с какво тя например е по-добра от също безплатните за у дома Rising IS 23, CIS 7, SEP12... Да - аз съм им фен на тези трите. Точно затова ми е интересно.

Понеже това е темата за продуктите на 360 Груп (Qihoo 360 Antivirus, 360 Total Security и др.) искам да попитам, някой има ли опит с файловото им хранилище Yunpan [http://yunpan.ru/]? Гледам, че дават безплатно 36ТБ капацитет, 10ГБ лимит за размер на единичен файл, клиенти за синхронизация с PC и смартфони...

При мен така излиза:Публикувано изображение

Някой ползва аватар дето се хоства сигурно не там дето трябва

.

https://www.virustotal.com/bg/ip-address/81.177.135.33/information/ Това обаче е стар репорт...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.