Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Защо някои подсигуряват Кихчо с Privatefirewall 7 ? Много време съм бил само с тази стена и никакъв Кихчо не и е бил нужен да я подсигурява... По директно от това не мога да се изразя. Иначе всеки е свободен във всичко да си вярва...Вие ползвате Кихчо и му помагате да става по-добър - обаче това е така и при другите безплатни и небезплатни програми.

А защо, аз никога не съм ползвал защитни стени? И не съм имал проблеми? Това, дали някой потребители слагат защитни стени, си е тяхно решение. Но не означава, че антивирусната, не си върши работата. А и, хора свикнали със защитни стени, ги комбинират с всякакви антивирусни. И често, се получава обратен ефект. И ниско ниво на защита, ако не знаеш, какво правиш. :) Ти си запознат, но 90% от хората не са.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

А защо, аз никога не съм ползвал защитни стени? И не съм имал проблеми? Това, дали някой потребители слагат защитни стени, си е тяхно решение. Но не означава, че антивирусната, не си върши работата. А и, хора свикнали със защитни стени, ги комбинират с всякакви антивирусни. И често, се получава обратен ефект. И ниско ниво на защита, ако не знаеш, какво правиш. :) Ти си запознат, но 90% от хората не са.

Просто нищо не разбираш - разни буби си влизат и си излизат... Няма никакъв контрол! Обикновено е нормално нищо да не си разбрал и да нямаш проблеми... Аз нямам кой знае какво да пазя и пак не искам псевдозащитни програми...

Просто нищо не разбираш - разни буби си влизат и си излизат... Няма никакъв контрол! Обикновено е нормално нищо да не си разбрал и да нямаш проблеми... Аз нямам кой знае какво да пазя и пак не искам псевдозащитни програми...

Не искам да те засегна, но това ми прилича на параноя. Имаш собствено мнение, и го уважавам. Но не значи, че си прав. Няма да ставам защитник на китайския софтуер, но хората от AV-test, AV comperative, Virus Buletin, не мислят, че програмата не струва. Иначе, нямаше да получи тези резултати. Няма перфектна антивирусна, и това е ясно.

Публикувано изображение

Тук цъках, няколко програми. Едната е защитната стена, дето ползваш. И както се вижда, проактивната защита е регистрирала нещата. А даже и не съм разбрал, като се ровех из програмата, видях лог файла. Предполагам, ако имаше опасност, щеше да ги спре. По същия тих начин, без да разбера.

Иначе си прав, нета е опасно място. И не става въпрос само за буби. Нека колегите с опит ме поправят ако греша, но бубите из нета, не се движат, като хлебарки в канал. :D  За да пипнеш буба, трябва да си в определен сайт, или сайтове. Дето бубите живеят. :D  И тук, идва разните там HIPS, проактивни защити, URL филтри, облачни защити и всякаква такава технология и съкращения. Които, ще минимизират риска от зараза. Според това което съм изчел за защитните стени, основното й предназначение е, ако някой целенасочено атакува компютъра ти. С цел, да го постави под контрол. Или да ти причини някакво друго страдание и проблеми. Но това е само, ако този който те атакува, е новак и не знае какво да прави. Защото специалист, ще се справи, ако ще и 5 стени да имаш. Чувал съм, че има програми дето имитират хакерска атака, тук искам да питам запознатите. Ако ползваш рутер, въпросната програма вижда рутера /неговото IP/ нали така? И ако прави такава атака, то ще атакува рутера. И трябва да 'проникне' в настройките на рутера, да види колко компютъра има свързани, и какви IP адреси е раздал на тези компютри. И чак тогава, да 'завладее' въпросното PC. Което малко усложнява нещата за тази програма. Може и да греша, за това с рутера, поправете ме, ако е така.

И в крайна сметка, за над 90 от потребителите, всяка антивирусна, дето предлага защита от най-често срещаните опасности в нета, им върши работа. Важното е да те пази от заразени инсталационни файлове, и опасни сайтове. Пък другото, ако имаш потребност и ти е необходими, си слагаш защитни стени. :)

Извинявай Тошка но ти в тази тема какво стойностно нещо написа? Ти си тук да рекламираш твоята комбинация, а ние тук в по-голямата си част навярно сме ползватели на кихо или хора, които имат опит с програмата и са си направили минималния труд дая тестват и да добият собствени впечатления.ти бидейки лишен от такъв опит повтаряш приказки на други хора, които уж били пробвали.Аз навремето преди бая години повлиян от твоите коментари инсталирах рисинг и на2 ден се гипсирах и се наложи да преинсталирам компа.

не се хаби да му обясняваш каквото и да е на тоя лунатик, просто няма смисъл.

Защитни стени и аз вече не слагам - 95% от хората освен мен са зад рутер.

Остава ХИПС-а, на мен все повече ми е ненужен...

Ползвам този на NOD32 v7. Файда никаква от него, освен да ме дразни вече половин година...Е това е защото не съм се заразявал...

Има ли автоматичен ъпгрейд на Тотала? Не можах да разбера. 

Има ли автоматичен ъпгрейд на Тотала? Не можах да разбера. 

Има. И 360IS и 360TS, автоматично се ъпдейтват и ъпгрейдват. Но не знам, да има нова версия на 360TS. За сега.

• Автор

Нова версия на Total Security 4.0.0.2065

Оправени са проблеми с производителноста  други бъгове, поддръжка на пясъчника на Windows 8.1.Защита от уязвимост IE “Snowman” (CVE-2014-0322)

Нова версия на Total Security 4.0.0.2065

Оправени са проблеми с производителноста  други бъгове, поддръжка на пясъчника на Windows 8.1.Защита от уязвимост IE “Snowman” (CVE-2014-0322)

Явно не са ъпдейтнали линка още в официалния сайт,защото при мен се сваля предишната...

Публикувано изображение

• Автор

Явно не са ъпдейтнали линка още в официалния сайт,защото при мен се сваля предишната...

Публикувано изображение

Инсталационния файл е един и същ но се инсталира вече новата версия.

Засега ще ползвам 360IS. Като гледам темпото, с което пускат нови версии, скоро ще мина на 360TS. vasilevsa, как е новата версия?

А браузъра, пробвал ли си го?

• Автор

Засега ще ползвам 360IS. Като гледам темпото, с което пускат нови версии, скоро ще мина на 360TS. vasilevsa, как е новата версия?

А браузъра, пробвал ли си го?

Добре е новата дори и повишиха рейтинга в comss.ru., браузера го ползвал алтернатива на хрома и то доста добра.

Името е едно и също версията е нова.

пп. Сега ще я сложа да видим как е хавата. ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Е не знам за вас,но новата версия както е написано наистина е оправила някои бъгове и най-вече един сред тези,заради които много хора нямаха доверие на програмата и я отписваха:

Публикувано изображение

Става въпрос за "големия" проблем,че action центъра на windows не я разчита като антивирусна и ви дава грешка,която лесно можеше да се прикрие,но все пак някои,които много разбират се изявяваха с "големи мнения".Е хората си устояха на думата след моя сигнал оправиха този бъг!

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

• Автор

струва ми се че резидентния модул се бави много. дайте мнения моля.

струва ми се че резидентния модул се бави много. дайте мнения моля.

след рестарта се оправи

Не виждам проблеми. Но, защо не се ъпдейтва сама? Предполагам, ще го оправят това. Това Wi-Fi security check, за какво е? Всеки път ми казва, че паролата за рутера ми е слаба.  :D

Е не знам за вас,но новата версия както е написано наистина е оправила някои бъгове и най-вече един сред тези,заради които много хора нямаха доверие на програмата и я отписваха:

Става въпрос за "големия" проблем,че action центъра на windows не я разчита като антивирусна и ви дава грешка,която лесно можеше да се прикрие,но все пак някои,които много разбират се изявяваха с "големи мнения".Е хората си устояха на думата след моя сигнал оправиха този бъг!

Ако говорим за обикновен потребител тези съобщения ще го шокират. Това е бъг с приоритет 2 от 3

О толкова хвалене тук явно съм останал с впечатление,че програмата е "убиец" в положителният смисъл на думата.Но ... всяка програма има своят характер.

- Бърза първоначална инсталация и няма как да бъде друга впредвид размера на дистрибутива.

- Мудно инсталиране на енжините на BitDefender и Avira. Високо натоварване откъм оперативна памет и процесор. За мене не е притеснително - прави се един път.

- Проблеми със системните обновявания от самата програма - дава ми,че файловете не могат да се инсталират.

Според Windows Update и всичко си е тип-топ. Или грешка в програмата. Намира ъпдейт който Windows Update казва,че не е наличен. Браузърът по-подразбиране е обновен - FF 24.6.0 ESR

- Сканира системата ми достатъчно бързо, бих казал че с включени всички енжини бързата проверка не е толкова по-бърза от Касперски например. Но проверените файлове са повече.

- Товаренето - ами има го този момент. Дърпа повечко оперативна памет облачният енжин май е.

Лично на мене засега програмата ми харесва въпреки фалшивите аларми.

http://www.boredomsoft.org/downloads.bs

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И при мен, открива ъпдейт, дето го няма. Не забелязвам, някакво товарене на системата ми. Има още какво да подобрят. Кога ще я тестват в AV test или някой от другите сайтове?

Не виждам проблеми. Но, защо не се ъпдейтва сама? Предполагам, ще го оправят това. Това Wi-Fi security check, за какво е? Всеки път ми казва, че паролата за рутера ми е слаба.  :D

Моя рутер пък не е познат на китайците

И при мен, открива ъпдейт, дето го няма. Не забелязвам, някакво товарене на системата ми. Има още какво да подобрят. Кога ще я тестват в AV test или някой от другите сайтове?

Товарене не. Лапане на оперативна памет.

Май и моя,  :D И памет не губя. 1,4 гига ми е заета. От 5,5 общо рам.

Когато се появи причина да имат интерес да я тестват...

Да видим, какъв ще е резултата.  :D

- Товаренето - ами има го този момент. Дърпа повечко оперативна памет облачният енжин май е.

Публикувано изображениеClip_3.jpg

Само аз ли не го виждам това натоварване?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

В момента при мене е 124 RAM

Публикувано изображение

Все пак при нова инсталация е нормално да дърпа вече памет. Още повече,че хардуера при нас е различен.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Приятел стана ясно,че програмата не те радва просто ще е хубаво да не влизаш повече в тази тема докато не тестваш програмата и не покажеш с какво е по-лоша от останалите дето ти предлагаш. :) Ама да влизаш и да открито да хейтваш просто не намирам идея защо го правиш.

Ползвам 360IS. Просто ми е интересно, как ще се представи. И в кое от всичките ми мнения, съм хейтил? Нещо не се разбрахме с теб колега.  :clown:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.