Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Вчера я качих на компютър на 2-ра позната (защото лаптопите им са по-слаби) и съм доволен от performance-a. Направих им автоматичен ъпдейт, планировчик (един път на седмица сканиране), пуснах им всички щитове без тези за проактивната защита (защото няма да се оправят при задаването на въпросите)...чудех се дали да им оставя и sandbox-a, но те казаха, че не инсталират често програми, а той само там може да попречи на инсталацията на програмата и затова го оставих (за да може ако стартират непознат файл да няма проблеми). Само в настройките на Sandbox-a включих забрана за изпращане на информация до нета за програми работещи в Sandbox-a...да знам, че може и легитимни програми работят вътре, но реших да активирам опцията, защото след като спрях проактивната защита (автоматично се изключи и keylogger защитата) и така поне малко да компенсирам тази загуба. Първата мацка няма проблеми от месеци с програмата...втората ще видим кога и дали въобще ще изпищи. :) Ако не изпищи, това ще е добър знак. :)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

• Автор

Вчера я качих на компютър на 2-ра позната (защото лаптопите им са по-слаби) и съм доволен от performance-a. Направих им автоматичен ъпдейт, планировчик (един път на седмица сканиране), пуснах им всички щитове без тези за проактивната защита (защото няма да се оправят при задаването на въпросите)...чудех се дали да им оставя и sandbox-a, но те казаха, че не инсталират често програми, а той само там може да попречи на инсталацията на програмата и затова го оставих (за да може ако стартират непознат файл да няма проблеми). Само в настройките на Sandbox-a включих забрана за изпращане на информация до нета за програми работещи в Sandbox-a...да знам, че може и легитимни програми работят вътре, но реших да активирам опцията, защото след като спрях проактивната защита (автоматично се изключи и keylogger защитата) и така поне малко да компенсирам тази загуба. Първата мацка няма проблеми от месеци с програмата...втората ще видим кога и дали въобще ще изпищи. :) Ако не изпищи, това ще е добър знак. :)

Брей зарибяваш мацки с кихчо

Една от скритите екстри на програмата.

Ще го махам от служебният лаптоп и ще връщам малката Панда. Към "натежаването" добави ли се и проблем с Уиндоуса, решението е само едно - коша !

Публикувано изображениеПубликувано изображение

• Автор

В доста форуми е прехвалена тази програма като безплатна възможност. И никой не пояснява с какво тя например е по-добра от също безплатните за у дома Rising IS 23, CIS 7, SEP12... Да - аз съм им фен на тези трите. Точно затова ми е интересно.

Тошка, като си направиш труда да я инсталираш ще разбереш, с какво е по-добра.

Ще го махам от служебният лаптоп и ще връщам малката Панда. Към "натежаването" добави ли се и проблем с Уиндоуса, решението е само едно - коша !

не е ли по-умно да преинсталираш тотала отново?

не е ли по-умно да преинсталираш тотала отново?

Добре е все пак , че не ми предложи преинсталация на джама ...  :)

Започне ли да се налага такова действие (на преинсталация) - значи има проблем , който не е в Уиндоуса.

А за мен, най-умното решаване на един проблем е неговото отстраняване ! :)

• Автор

Добре е все пак , че не ми предложи преинсталация на джама ...  :)

Започне ли да се налага такова действие (на преинсталация) - значи има проблем , който не е в Уиндоуса.

А за мен, най-умното решаване на един проблем е неговото отстраняване ! :)

глупости къв джам понякога се получават такива неща особено при ъпгрейд с наслагване

глупости къв джам понякога се получават такива неща особено при ъпгрейд с наслагване

добре ... нека си се получават, ама нека това да не бъде на моята машина ....

.... понякога се получават такива неща особено при ъпгрейд с наслагване

Затова се прави винаги чиста инсталация. Пускането на нова версия,след версия означава,че продукта е още в бета тестов период. Няма лошо за тези които им е интересно тестването. За останалите е малко шокиращо. За  мене лично това не е притеснително.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

добре ... нека си се получават, ама нека това да не бъде на моята машина ....

Мислиш ли че с панда си по-защитен?

това, което успявам да измисля , че нямам проблеми. За "защитеност" на служебна машина изобщо не може да се говори ...има си IT-отговорник за сървъра.

Към домашна машина подхода е коренно различен и там не бих си позволил смели тестови експерименти.  :)

Чувството за защитеност няма нищо общо с реалното положение. А то се формира на базата на подобни дребни грешки.

Тази чистачка нищо чудно да прави подобни проблеми. Затова и не искам да чувам за подобни оптимизатори.

пп. Извинявай,че се намесвам в дискусията Ви но предполагам Т-50 това има впредвид.

Вижте ако има някакви грешки или програмата ви създава проблеми това си е само проблем от вас според мен...

Защо на мен от няколко месеца ползване първо на internet security-то и след това на total-а никога не ми крашвала програмата,никога не е давала грешки,работи безупречно и съм с windows 7 .Speed up-a също върши страхотна работа,ако въведат в cleanup-а и поправка на регистри изобщо забравям за ccleaner и други подобни програми.

Следя всички мнения в темата и просто не мога да разбера от къде ви идват проблемите,при мен перфектна инсталация,перфектно си мина и ъпгрейда.И особено мнения,че натоварвала системата много...

Вярно,е че в момента изпипват доста нещата но това не пречи програмата да си работи правилно,винаги може да изникне проблем,но когато една голяма част си работят с програмата нормално и има няколко човека дето имат проблеми то едва ли е от самата програма проблема..

Това е леко прибързано решение, защото често се случва не само по-вина на антивирусната, но и на Windows (поправя се като се поправи WMI)...не е лесно, но си има начини. Някои от по-известните методи са описани тук:

http://blogs.technet.com/b/askperf/archive/2009/04/13/wmi-rebuilding-the-wmi-repository.aspx

Но да не забравяме, че TS е все още в доста ранна бета фаза. :)

Хаха...не...просто са им по-слаби системите...една от тях беше с Windows XP и за нея Qihoo е добър вариант, защото без да ги подценявам, не вярвам да се справят с Malware Defender. :)

Хаха...не...просто са им по-слаби системите...една от тях беше с Windows XP и за нея Qihoo е добър вариант, защото без да ги подценявам, не вярвам да се справят с Malware Defender. :)

Малко ли издържат ?

Потвърждавам  - на 8 Pro, 360 TS не охранява в реално време.

И аз го премахнах, но не сложих облачната Панда, а FortiClient 5.0 for Windows...

Алтернативи много - по-нататък пак ще пробваме Кихчо

тва какво показва уиндоуса няма никакво значение,  важното е да пази в реално време

Егати недодяаната ОС.Кихо им виновен, че грешно индикира. :ph34r:  :clown:

Интересното е ,че при мен и на уин7 показва,че няма реална защита с 360TS.Инсталирал съм го на чисто нов уиндоус,не съм ъпгрейдвал.Не знам на какво се дължи това,но сега се чудя имам ли антивирусна или не? :)

Интересното е ,че при мен и на уин7 показва,че няма реална защита с 360TS.Инсталирал съм го на чисто нов уиндоус,не съм ъпгрейдвал.Не знам на какво се дължи това,но сега се чудя имам ли антивирусна или не? :)

Явно за вас е по-важно какво показва работният център отколкото самата антивирусна програма.При положение, че програмата работи, кому е нужна излишна скомина?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.