Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Автор

Момчета, как е новия 360 TS откъм натоварване на системата при вас, и някой пробвал ли е различните нива на Protection mode.

Аз лично вчера го сложих на чисто нова инсталация на 8 Pro *32, Athlon 4200+, RAM 2 GB DDR2, Nvidia 8600 GT...

При Balance mode, не са включени енджините на BitDefender и Avira, при включване на Security mode двата енджина се включват и рамта заета от единия от сървизите на 360 скача от 20 на около 200МБ, обаче не товари процесора и не забелязвам драстична разлика в работата на машината. В края на караищата ако е само РАМ  - тя нали е затова - да се ползва, пък и ако получаваме драстично по-високо ниво на защита с включени двата енджина си заслужава.

Друго което промених е да сканира всички файлове...

Вие как настройвате това ново чудо.

И още нещо - не забелязвам настройка за защита на регистрите, както имаше на 360 IS, та питам 360 TS пази ли регистрите  или не?

Директно на въпросите ти, откъм натоварване при мен не се усеща от системата, с включени и двата енджина съм на секюрити мод, в тази версия няма проективна защита все още не е добавена. Добре си направил с промяната да скенира всички файлове, в реално време отлично засичат и двата енджина и на авира и бит. аз нямам 200 мб гълтане на рам а около 30 с включени енджини.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Днес след преинсталиране на 360 TS се появи опцията в контексното меню и версията е 3.0.0.1202

post-791-0-37225900-1400082476_thumb.jpg

post-791-0-23144400-1400082482_thumb.jpg

• Автор

Днес след преинсталиране на 360 TS се появи опцията в контексното меню и версията е 3.0.0.1202

Публикувано изображениеconte.jpg

Публикувано изображение360.jpg

Да вече е писано затова. уеб защитата на този етап работи само с интернет експлоръра и техниа браузер 360.

Абе хора не мога да ви разбера...оплаквате се от защита и т.н. като ви трябва истинска и качествена антивирусна програма,която да се справя супер си купете някаква платена.

Това е безплатна антивирусна а имате огромни очаквания към нея...

Впрочем 360 имат 2 браузъра единият е един вид safe браузър с повече опции за защита а другият е двуядрен съсредоточен върху скоростта и върху защитата.Уеб защитата работи и с 2та.Като вторият лично според мен е далеч по-добър от chrome но можете да го пробвате.Хубавото,е че  браузърите са на английски също.

Аз лично нямам оплаквания към антивирусната...работи перфектно в сравнение с други,които съм пробвал.Мисля,че dual-core браузърът го има само в китайския сайт http://chrome.360.cn/ не знам дали има общо но само да споделя линка,който е решил да тества браузъра.Не помня инсталацията дали беше на китайски или английски но самият браузър ми е изцяло на английски.

• Автор

Абе хора не мога да ви разбера...оплаквате се от защита и т.н. като ви трябва истинска и качествена антивирусна програма,която да се справя супер си купете някаква платена.

Това е безплатна антивирусна а имате огромни очаквания към нея...

Впрочем 360 имат 2 браузъра единият е един вид safe браузър с повече опции за защита а другият е двуядрен съсредоточен върху скоростта и върху защитата.Уеб защитата работи и с 2та.Като вторият лично според мен е далеч по-добър от chrome но можете да го пробвате.Хубавото,е че  браузърите са на английски също.

Аз лично нямам оплаквания към антивирусната...работи перфектно в сравнение с други,които съм пробвал.Мисля,че dual-core браузърът го има само в китайския сайт http://chrome.360.cn/ не знам дали има общо но само да споделя линка,който е решил да тества браузъра.Не помня инсталацията дали беше на китайски или английски но самият браузър ми е изцяло на английски.

По мое лично мнение доста от платените програми не могат да се мерят с тази. Последните тестове на ав компаратив е 99.7% , сега като вкарат в курс тотала, и ще избият рибата.

По мое лично мнение доста от платените програми не могат да се мерят с тази. Последните тестове на ав компаратив е 99.7% , сега като вкарат в курс тотала, и ще избият рибата.

Принципно и аз съм на същото мнение,но се вижда,че доста хора се оплакват.

Хората са свикнали да имат доверие най-вече на платени програми,защото уж плащат за сериозен съпорт и постоянна поддръжка.

За последно чух,че bitdefender са лидери при антивирусните софтуери ползвах ги до преди време,но пък от както открих 360 не съм имал нужда от каквито и да е било други програми за защита дори и malwarebytes махнах .

Достатъчно добра е да се справя с всичко освен ако не сте някакъв човек,дето бърка на места,на които не трябва.

Но като безплатен избор определено надминава всички дори и конкурента от baidu,който според мен лично е далеч по-слаб и като действие и напряга повече системата..

Проблема при Qihoo не е в самия продукт (той си е отличен), а в самата компания. В момента чета доста неща, че не уважавали личните данни на потребителите си. После как да има доверие човек на продукта. Не става въпрос затова, че е китайски...просто ме заринаха с линкове и доводи (които в момента нямам право да коментирам) и направо се изненадах доста...А линковете са поне 20...всички знаем, че репутация трудно се гради и лесно се разваля...Comodo имаха един скандални моменти с някакви сертификати, но там случая се разми, после бяха IObit...ще дойде момент при който потребителите няма да ползват продуктите от недоверие дори те са да перфектни и да осигуряват точно това от което потребителите се нуждаят. Някой ще каже, че нямал какво да пази на компютъра си...дори и така да е, все пак личната информация трябва да остане конфиденциална и да се уважава.

Иначе, че угода няма - няма и да има...колкото хора, толкова и нужди и изисквания ще има. Тук ключа за успеха е в баланса. Qihoo са го напипали...Comodo и те...стига да оправят малко бъговете на последната версия за да стане стабилния танк, който беше и е версия 5.

Поздрави!

Какво става с финалната версия на 360 Total Security? Нали уж е излязла финалната версия вече?

Ще и добавят ли най сетне защитна стена както подхожда на един интегриран пакет и може би модул за архивиране или криптиране? 

Какво става с Хипса?

Qihoo са го напипали...Comodo и те...

По съм склонен да ползвам нещо, на което отзад му пише China, но като видя продукт , имащ достъп до мрежата, на който пише УСА .... бЕгам ...като дявол от тамян.... Както искаш го тълкувай.  :)  Само от "джама" няма как да се избяга ... за сега !

.....

Попрочетох мненията по-горе, но понеже доста време се бях пооткъснал от антивирусната тематика, да попитам обобщаващо - има или няма уеб-защита Qihoo 360 ?

Редактирано от T-50 (преглед на промените)

По съм склонен да ползвам нещо, на което отзад му пише China, но като видя продукт , имащ достъп до мрежата, на който пише УСА .... бЕгам ...като дявол от тамян.... Както искаш го тълкувай.  :)  Само от "джама" няма как да се избяга ... за сега !

.....

Дали антивирусната компания ще даде информацията на Американското правителство или Microsoft каква е разликата , и къде си избягал ?!

• Автор

.....

Попрочетох мненията по-горе, но понеже доста време се бях пооткъснал от антивирусната тематика, да попитам обобщаващо - има или няма уеб-защита Qihoo 360 ?

Има но на този етап работи само с експлоръра и техния браузер, в следващите версия ще добавят и за други

Има но на този етап работи само с експлоръра и техния браузер, в следващите версия ще добавят и за други

Знаеш ли как са го натрапили в началото този свой браузър? :)

http://seekingalpha.com/article/807811-qihoo-360-fakes-a-microsoft-security-patch

Пак казвам...не търся заяждане, нито казвам че продукта е лош. Просто с колеги от чужбина имаме дискусия относно колко е доверена компанията и налаганата от нея политика. Да информацията е стара, но петното в репутацията си стои. А подобни линкове има още 19. И аз останах изненадан, защото не бях търсил подобна информация относно продукта. :(

Харесвал съм доста китайски програми - обаче сега реших да не ползвам нищо тяхно...САЩ изглежда са ги заразили с някаква нова шпиономания...И сега китайци всячески събират всевъзможна информация за всички...

Харесвал съм доста китайски програми - обаче сега реших да не ползвам нищо тяхно...САЩ изглежда са ги заразили с някаква нова шпиономания...И сега китайци всячески събират всевъзможна информация за всички...

А преди когато ползваше Rising Китайците спяха.

А преди когато ползваше Rising Китайците спяха.

Не вярвам да са бездействали.  Достатъчно дълго съм ползвал техните  Rising,Twister,Kingsoft,Jiangmin...Безплатните им версии са добри - обаче ставаш като техен сътрудник... Май е по-добре при сродни условия да ползвам безплатно  у дома SEP 12 или Comodo Internet Security 7. Бих пробвал задълго и нещо руско безплатно - ама на руснаците тези възможности още им изглеждат като крива идея...Не зная защо е така.

Здравейте!

От 2-3 дена, 360 IS не се стартира след като зареди системата (Windows 8.1 Pro 64-бита) и трябва кликам на *.exe-то, за да тръгне. В Task Manager/Startup е със статус Enabled. Чудя се дали да реинсталирам програмата или може да пробвам и друго?

PS По предложение на колегата T H E P L A Y E R, си сложих Total Security и до няколко дена ще пиша впечатленията си. :)

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Не вярвам да са бездействали.  Достатъчно дълго съм ползвал техните  Rising,Twister,Kingsoft,Jiangmin...Безплатните им версии са добри - обаче ставаш като техен сътрудник... Май е по-добре при сродни условия да ползвам безплатно  у дома SEP 12 или Comodo Internet Security 7. Бих пробвал задълго и нещо руско безплатно - ама на руснаците тези възможности още им изглеждат като крива идея...Не зная защо е така.

Сигурен съм че и Комодо събират и предоставят информация на Американското правителство , когато им поискат.

Сигурен съм че и Комодо събират и предоставят информация на Американското правителство , когато им поискат.

Операционната система е достатъчна само.

Операционната система е достатъчна само.

Съгласен съм , преди няколко месеца четох някъде как обвиняват Ubuntu в събиране на информация , та нямам доверие на когото и да било , за това важната информация съм я криптирал с TrueCrypt.

• Автор

излезна нова версия на 360 Total security:

3.0.0.1204, според комс.ру уебзащитата кърти.

Публикувано изображение

засега не се самоъпгрейдва инсталнах я наново.

линк:

http://www.360safe.com/product-list.html

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

излезна нова версия на 360 Total security:

3.0.0.1204, според комс.ру уебзащитата кърти.

засега не се самоъпгрейдва инсталнах я наново.

Новата версия за андроид също е брутална:

What's new in the latest version? Version 1.9.0 May 20, 2014

A new generation of antivirus engines:

"Sky Bridge" underlying architecture – significant increase of over 300% in scanning speed.

"Retina" Active Scan – millisecond snapshot scan technology, results are more thorough and more accurate.

"Hawkeye" System – a global cloud security system, providing real-time global mobile security.

Според мнение на колега от чужбина според лицензионното споразумение на мобилната версия (EULA), след съгласяването с условията, вие се съгласявате те да използваш вашия IMEI. Колко е вярно не знам, защото не съм собственик на андроид и не мога да проверя това твърдение. Някой ако може, нека да го направи за да внесе малко успокоение. :)

Според мнение на колега от чужбина според лицензионното споразумение на мобилната версия (EULA), след съгласяването с условията, вие се съгласявате те да използваш вашия IMEI. Колко е вярно не знам, защото не съм собственик на андроид и не мога да проверя това твърдение. Някой ако може, нека да го направи за да внесе малко успокоение. :)

Внасям яснота, като казвам, че това е напълно вярно:

We collect the following information in two ways:

[*]Device information. We may collect device-specific information, including your operating system version, system language, and IMEI number.

http://www.360safe.com/m/andr/privacy.html

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Няма нищо нередно :)

Използва се за локализация,ако се подаде сигнал за изгубен или откраднат телефон,нормално без тази идентификация няма как да се локализира и това става от самата програма тя подава този бих казал сигнал за самолокализиране.Повечето,да не кажа и всички  го ползват ,аз съм ползвал Comodo и  Kaspersky и двете са много леки и добри.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.