Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Според мнение на колега от чужбина според лицензионното споразумение на мобилната версия (EULA), след съгласяването с условията, вие се съгласявате те да използваш вашия IMEI. Колко е вярно не знам, защото не съм собственик на андроид и не мога да проверя това твърдение. Някой ако може, нека да го направи за да внесе малко успокоение. :)

Ей това пише там по въпроса:

Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Няма нищо нередно  :)

Използва се за локализация,ако се подаде сигнал за изгубен или откраднат телефон

То и АНС не е насочена (уж) към следене телефона на Меркел и милиони граждани, но го правят. :ph34r:

Могат да ви ползват IMEI-а и си го пише черно на бяло в лиц.спораз.А за какви цели ще се използва не е ясно или изрично упоменато.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Автор

Някой няма ли да се изкаже относно качествата на новия тотал?

Моите наблюдения е че нищо нее добавено просто са коригирали  бъгове, оправили са уеб защитата, този път принципа нее с добавки към браузерите а на базата на собствен драйвер. Мобилните версии не ги ползвам.

Слушайте момчета, предполагам, че шпионират китайците, ама кажете ми една защитна програма дето не шпионира аз мисля, че няма. за редови потребител като мен дето няма кво да крие, ми е през цървулите, че ме следят китайците, важно е че програмата пази отлично и е лека за системата и че се развива в правилна посока. 

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Ползвам мобилната, за да си чистя у-вото, за мен се спраня по-добре от clean master :rolleyes: 

Слушайте момчета, предполагам, че шпионират китайците, ама кажете ми една защитна програма дето не шпионира аз мисля, че няма. 

Ми няма разбира се, аз за кво минах на Линукс.Не че имам какво да крия толкоз! Тоя ми редактира мненето, че съм написал масата овце

Ей с такива пишман модератори няма как да не върви (едно време читав) форума стремглаво надолу :mad:  :mad: 

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Автор

Ползвам мобилната, за да си чистя у-вото, за мен се спраня по-добре от clean master :rolleyes: 

тук съм съгласен отлично чисти. видях я на един тел дето ми бяха донесли да го оправям. 

Ми няма разбира се, аз за кво минах на Линукс.Не че имам какво да крия толкоз! Тоя ми редактира мненето, че съм написал масата овце

Ей с такива пишман модератори няма как да не върви (едно време читав) форума стремглаво надолу :mad:  :mad: 

За пореден път едно и също.

Това, че някой не ползва Linux, съвсем не означава че е тъпа овца. Качеството на форума зависи основно от качеството на неговите потребители.

Бих се радвал да не се налага да се намесвам...

Щом като уеб защитата е със собствен драйвер означава ли това че тя е работеща под всеки браузър или остава пак само за IE и техния такъв?

Това, че някой не ползва Linux, съвсем не означава че е тъпа овца. 

Прав си, тъпи овце всъщност са точно тези, които осъзнават по колко и какви начини биват следени и не предприемат мерки.

Ще дам пример за не толкова схватливите,чича ви Сноудън използвал само и единствено tails щото примерно не е тъа овца...

Прав си, тъпи овце всъщност са точно тези, които осъзнават по колко и какви начини биват следени и не предприемат мерки.

Ще дам пример за не толкова схватливите,чича ви Сноудън използвал само и единствено tails щото примерно не е тъа овца...

Как да го видиш като си със розовите очила :diving: 

тук

тук

тук

и тук

ами тук 

а какво ще кажеш за тук 

да продължавам ли ами тук 

тук

......той повече се пробива от Win 7 бре  ,сега леж на тая кълка Линукс и се мисли за недосегаем. :super:

Как да го видиш като си със розовите очила :diving:

тук

тук

тук

и тук

ами тук 

а какво ще кажеш за тук 

да продължавам ли ами тук 

тук

......той повече се пробива от Win 7 бре  ,сега леж на тая кълка Линукс и се мисли за недосегаем. :super:

Освен тези има доста други, и?

Освен тези има доста други, и?

Никога не е късно да спреш да буташ Линукса във всяка тема и да вземеш да пишеш смислени коментари, като едно време.

Разочароваш ме,много съм научил от твоите коментари,така че очаквам скоро пак стария Лъкибой да се върне или по скоро да кацне на земята :)

Поздрави друже и нищо лично,надявам се off-topicsa да спре до тук ;)

Щом като уеб защитата е със собствен драйвер означава ли това че тя е работеща под всеки браузър или остава пак само за IE и техния такъв?

Зависи, по принцип все ги компилират със IE ,но най-бързия и сигурен начин е да провериш със eicar теста

излезна нова версия на 360 Total security:

3.0.0.1204, според комс.ру уебзащитата кърти.

Нова версия http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup.exe

What's new in the latest version? Version 4.0.0.2048 May 30, 20141. Added Chrome support for malicious URLs blocking2. Added Sandbox3. Added Vulnerability patching4. Added plug-ins clean up5. Added Network protection6. Added cloud analysis for unknown files7. Added Optimization for network performance in Speedup

• Автор

Нова версия http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup.exe

What's new in the latest version? Version 4.0.0.2048 May 30, 20141. Added Chrome support for malicious URLs blocking2. Added Sandbox3. Added Vulnerability patching4. Added plug-ins clean up5. Added Network protection6. Added cloud analysis for unknown files7. Added Optimization for network performance in Speedup

Евала им направо ме разбиха 2 дена издържа старата версия и изригнаха с тази. от това дето им препоръчах да направят само опцията изключване след скан не са добавили, да се надяваме в следващата версия да я има

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Днес я сложих на служебния лаптоп, на мястото на облачната Панда. Тежичък е Киху, в сравнение с малката Панда, доста по-тежичък, особено с включени ядрата на Битдефендера и Авирата. От всички опции, не ми допадна това, че липсва възможност на "сканиране по разписание" ....това не е добре !

Ако успеят да я олекотят (въпреки, че едва ли ще стане с присъствието на ядрата на Бит-а и Авирата) и да добавят възможност за сканиране по разписание - програмата ще има бъдеще !

Към момента обаче, за дългосрочно ползване, бих заложил на облачната Панда пред Киху !

Евала им направо ме разбиха 2 дена издържа старата версия и изригнаха с тази. от това дето им препоръчах да направят само опцията изключване след скан не са добавили, да се надяваме в следващата версия да я има

Цвъкат ги на конвейер. Качили са недоработена версия и са поправили грешката си. Днес може да има още една,пък утре още три...и ако няма автоматичен ъпгрейд е доста кофти :D

Като гледам още няма зачатъци на защитна стена. Проактивната защита работи ли? Ако ги няма тези модули какъв интегриран пакет e? Да не говорим,че програмите от тази класа имат още куп възможности, които в Qihoo Total Security  ги няма.

Какво стана с версия пет ? Някаква информация?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Цвъкат ги на конвейер. Качили са недоработена версия и са поправили грешката си. Днес може да има още една,пък утре още три...и ако няма автоматичен ъпгрейд е доста кофти :D

Като гледам още няма зачатъци на защитна стена. Проактивната защита работи ли? Ако ги няма тези модули какъв интегриран пакет e? Да не говорим,че програмите от тази класа имат още куп възможности, които в Qihoo Total Security  ги няма.

Какво стана с версия пет ? Някаква информация?

Защитна стена скоро няма да има. автоматичен ъпгрейд има. проактивната работи при мен изскача няколко пъти за разни простотии. версия 5 ще почака още.

Какво ще кажете за новата функция Patch Up? Някой има ли вече впечатления от нея?

На първо четене работи нормално. Намери ми тридесетина ъпдейта и на двете машини, в това число Java и Shockwave, макар стандартният ъпдейтър на Windows да не намираше нищо; ъпдейтна ги без проблем. За по-нататък ще видим.

След инсталацията излезе съобщение: поради малко РАМ ( 1 ГБ ) да спра авира енджина. Пробвах с него и без него - Хрома си върви нормално, но изпълних препоръката и го спрях. Предполагам и само с Бит Дифендър енджина защитата ще е на ниво. Нали!? В сравнение с Avast! Premier 8 скоростта на сърфиране е идеална.

Поздрави!

Аз съм с лаптоп 2гб рам,2.33ghz двуядрен процесор,256мб. видео карта и антивирусната върви напълно идеално дори и с engine-те на avira и bitdefender.

Кофти...тромаво се сърфира,особено с Mozilla  ... 

Mozillа-та принципно си е далеч по-тромава от chrome.А да ти кажа дори най-новите версии на internet explorer вървят далеч по-добре от мозила.

Иначе и при мен "patch up" опцията свърши добра работа,ъпдейтна дори някои програми.

Защитата си е на перфектно ниво поне за моите изисквания а нововъведенията в speedup също са добри и вършат работа.

В сравнение за времето за стартирането на лаптопа ми,при предишната версия имах резултати от 25,24 секунди сега след инсталирането на новата версия и използването на всичките и опции е само 16 секунди.

Вярно не е перфектна но не виждам защо толкова бързате и очаквате да излизат всичко нови работи.Някой случайно да им плаща на хората за това...а ви предоставят безплатни качествени програми...

А също така лично на мен ми харесва опцията при сканиране,която открива неизвестни файлове поне за тяхната база данни и ги изпраща за проверка.

Впрочем препоръчвам ви да разгледате различните опции при "Cleanup",особено ми харесва откриването на ненужни plug-in,които често несъзнателно ги инсталираме заедно с някои програми(аз лично следя за подобни като toolbar-ове но пък излезе,че съм пропуснал на места..).

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Mozillа-та принципно си е далеч по-тромава от chrome.А да ти кажа дори най-новите версии на internet explorer вървят далеч по-добре от мозила.

Явно не си ползвал версия 29 или 30 (бета 9). В момента Мозилата хвърчи почти толкова, колкото и Хром. Но пак зависи колко добавки (плъгини и разширения) са инсталирани, какви са настройките на Мозила и на плъгините, дали е почистван скоро кеша, дали е компресирана SQLite базата данни (могат го и SpeedyFox и CCleaner), дали са почиствани браузърите от напасти (не само с програми от сорта на Junkware Removal Tool, adwcleaner, hitmanpro, mbam, eset online scanner, emsisoft emergency kit), но и ръчно (преглеждане на prefs.js и останалите файлове), изтриване на locked и corrupted файловете в профила, променяне на pipelining настройките и т.н. и т.н... Като цяло не съм тествал как се държи Qihoo с Мозилата (трябва да го тествам, но съм останал с впечатление, че е доста лека програма), но може и да не е кадърно написана за Мозила (а не самата Мозила да е виновна). Веднага давам един пример...добавката TrafficLight на Bitdefender работи перфектно на Хром, но на Мозилата след 1 седмица използване прави браузъра почти неизползваем и муден...не увеличава времето за стартиране, но увеличава времето за превключване между табовете със съдържание...а ако се използват доста табове и става мазало. Но да не го обръщаме на Мозила срещу Хром срещу IE (всеки си има предпочитания, както и всеки браузър си има плюсове и минуси)...Хром има сандбоск и всеки таб бачка в нов процес (добавя стабилност), Мозила има главна парола (която пак е по-добре отколкото съдържанието на паролите да е в чист текст) и има отделен процес за плъгините, IE е доста подобрен, но това внедряване в ОС понякога създава големи главоболия...при решаване на проблеми с браузъра (преинсталацията му и т.н.). Qihoo предлага много добра защита, а що се отнася до това как се отнася компанията с личните данни, то вече да не вярваш на никого (щом дори TrueCrypt и Tor имат изненадки)...Затова харесвам мотото на Sandboxie (Trust no program)...преди всичко обаче за мен най-важно си остава бекъпа и imaging-a на системата. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.