Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

някой забелязал ли е засичане с деф. на авира енджина в реално време?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

• Автор

някой забелязал ли е засичане с деф. на авира енджина в реално време?

отваряш програмата долу на protection  даваш enable на авира и бит за да ловят в реално време, ако оставиш както е по подразбиране не ловят в реално време и ловят тествах!

отсъства опцията за изключване на компа след скениране и обработка доста полезно нещо за мен.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Пробвай да стартираш файл който Китаеца не го лови , 99% съм сигурен че ще допусне заразяване на системата. При Нортън такъв филм не се прожектира.

Не е съвсем така.В темата по-напред аз лично съм дал десетки шотове и примери как файлове се засичат точно при стартиране. :P

отваряш програмата долу на protection  даваш enable на авира и бит за да ловят в реално време, ако оставиш както е по подразбиране не ловят в реално време и ловят тествах!

отсъства опцията за изключване на компа след скениране и обработка доста полезно нещо за мен.

аха орентирах се, доста са го забутали, при китайката беше по на лесно място,

деф. при мен са  от 17.04, интересно при другите от кога са?

аха орентирах се, доста са го забутали, при китайката беше по на лесно място,

деф. при мен са  от 17.04, интересно при другите от кога са?

Публикувано изображение  Публикувано изображение

При мен дефинициите са още вчерашни от 22, а и забелязах още нещо Action Center прие програмата и спря да сигнализира, че няма защита. При вас как е?

Дефинициите съм ги дал горе; за работния център:

Публикувано изображение

Бутонът за включване продължава да стои там само за красота. А на лаптопа изобщо не я вижда:

Публикувано изображение

По форумите се оплакват, че ядрото на Авира не работи при сканиране....

I noticed that the engine of Avira antivirus does not work during scans (I installed it and I have enabled in the options), you also encountered this?

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Явно при XP, е по-добре положението, останалите по-модерни люде, ще чакат ;)

Не е съвсем така.В темата по-напред аз лично съм дал десетки шотове и примери как файлове се засичат точно при стартиране. :P

Те много уж засичат при стартиране , но допускат заразяване на системата , а Нортън не допуска.

По форумите се оплакват, че ядрото на Авира не работи при сканиране....

при мен авира енджина не лови в реално време, въпреки че при ръчно сканиране файла се засича с деф. от авира енджина

• Автор

при мен авира енджина не лови в реално време, въпреки че при ръчно сканиране файла се засича с деф. от авира енджина

при мен лови странно!

При мен дефинициите са още вчерашни от 22, а и забелязах още нещо Action Center прие програмата и спря да сигнализира, че няма защита. При вас как е?

Action center-а при мен при всяко стартиране на компютъра показва различно - един път, че няма защита, друг път че всичко е ок и има защита...

А при мен въобще не се показва при tray icons и като я пусна ръчно пак не се показва, как да го оправя, че да се зарежда.

• Автор

А при мен въобще не се показва при tray icons и като я пусна ръчно пак не се показва, как да го оправя, че да се зарежда.

Инсталирайте отново. махнета старата и инсталирайте отново!

Да, това го оправи, но дано при следващия ми рестарт да не се появи отново, а да оправят грешката.

• Автор

Да, това го оправи, но дано при следващия ми рестарт да не се появи отново, а да оправят грешката.

няма да се появи спокойно

• Автор

Публикувано изображение

avira в реално време

здравейте, имаме новина.

излезна официално 360 total security Beta на английски:

360 Total Security offers you complete protection against viruses and other malicious threats.

Whether you are shopping online, downloading files, browsing the web, 360 Total Security protects you from cybercrime at all times. Furthermore, you can keep your PC in optimal condition with our one-click checkup feature.

Download here: http://360safe.com/totalsecurity.html

Ето пуснаха нещо за да се раздвижи темата! сега я слагам да видим аджеба що е туй нещо!

Добавен е и енджин на бит и авира!

Ето ви почти същата е като китайката, само че на английски, тук ще има повече мощ.

Отделих почти цял ден да изчета темата и като стигнах до тук реших да я изтегля, но нещо не се получава:

"Ами сега! Internet Explorer не можа да се свърже с int.down.360safe.com

Може би имахте предвид: 360safecom"

.....!?!?

Отделих почти цял ден да изчета темата и като стигнах до тук реших да я изтегля, но нещо не се получава:

.....!?!?

http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup.exe

• Автор

.....!?!?

Това е сайта може и от там да влезнете не ми се вярва да са сменили линка за изтегляне но все пак е възможно. Много е добра програмата, иска да се настрои правилно.

Ето го точния линк нещо са го коригирали:

http://www.360safe.com/totalsecurity/en/101/d

Това е сайта може и от там да влезнете не ми се вярва да са сменили линка за изтегляне но все пак е възможно. Много е добра програмата, иска да се настрои правилно.

Благодаря на vasilevsa и nikssi.asilevsa

В сайта на програмата, долу, където са другите програми пише:360 Total Security, Coming Soon... , но предполагам, че това се отнася за финалната версия. 

Редактирано от rucho1 (преглед на промените)

На мен линка не ми го отваря ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.