Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

След като имаш интерес, защо не си напраиш труда да прочетеш поне десетина страници отт темата, ще ти се изяснят много неща и ще обогатиш знанията си.

точно как да прочета 10-15 страници.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

точно как да прочета 10-15 страници.

Има два варианта:

1. Внимателно четеш темите и постовете и питаш конкретно.

2. Слагаш двете програми на виртуалка и тестваш сам.

Има два варианта:

1. Внимателно четеш темите и постовете и питаш конкретно.

2. Слагаш двете програми на виртуалка и тестваш сам.

и питах конкретно, на една фирма ли са или не двете програми, но точен отговор не получих.

и питах конкретно, на една фирма ли са или не двете програми, но точен отговор не получих.

Една фирма  http://en.wikipedia.org/wiki/Qihoo

Qihoo 360 Technology Co. Ltd. (Qihoo 360) is a leading Internet platform company in China as measured by active user base. At the end of March 2012, we had about 411 million monthly active Internet users, according to iResearch.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

:whist:

Да не се заяждаме, ама ми каза, че са различни на един брант, което не те разбрах много много и те питах втори ти път и до там... 

Една фирма.

благодаря ти човеко, че ми се падна преди теб дървен философ. 

Да не се заяждаме, ама ми каза, че са различни на един брант, което не те разбрах много много и те питах втори ти път и до там... 

благодаря ти човеко, че ми се падна преди теб дървен философ. 

Това са два различни продукта.

Разбрах, че са два различни продукта вече, но не разбрах дали една фирма ги е правила. Ако някой съм ядосал да ме прощава, сега си лягам да спя. :) 

• Автор

Разбрах, че са два различни продукта вече, но не разбрах дали една фирма ги е правила. Ако някой съм ядосал да ме прощава, сега си лягам да спя. :)

Една фирма е да. Фирма Qihoo. 

• Автор

Гледам им иконите на двете програми са им еднакви иконите, а ти твърдиш, че са две различни програми, та тогава защо са с идентични икони.

Извинявай ама къде ги видя ти тези еднакви икони? Те са съвсем различни, на китайката иконата е зелена и е във формата на щит а на английската е кръгла форма със зелен кръст по средата. 

барем като не си гледал из сайтовете да ми беше погледнал аватара!

Поздрави

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Извинявай ама къде ги видя ти тези еднакви икони? Те са съвсем различни, на китайката иконата е зелена и е във формата на щит а на английската е кръгла форма със зелен кръст по средата. 

барем като не си гледал из сайтовете да ми беше погледнал аватара!

Поздрави

Публикувано изображение

Време е да се напрегнеш и да започнеш да мислиш.

• Автор

Да толкова са различни, че нямам думи... .

Това което си показал не е китайската версия на програмата а е едно специализирано приложение за малуер, виж му по-долу и размера 1 мегабайт, можели да е антивирус с 5 енджина с общ размер от 1 мегабайт няма как, а кихо нямат онлайнинсталировачи.

Това е китайската версия на програмата и стига си се препъвал като не знаеш, а сега кажи същото лие или не, а английката дето уж си показал е мобилна версия за телефон :

Публикувано изображение

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

От къде да знам, че е приложение за мауер а, когато питах беше точно за тези два сайта. А ти другарю влизаш в графата стар, но девствен. 

• Автор

От къде да знам, че е приложение за мауер а, когато питах беше точно за тези два сайта. А ти другарю влизаш в графата стар, но девствен. 

Ами питай, ти си влезнал в темата за да се информираш все пак нали?

и след като аз смея да твърдя, че съм познавач и на двете версии, ти казвам че са различни значи са такива.

сега ако желаеш ги прегледай и установи разликите. 

Те програмите наистина се намират в тези два сайта, но не са тези които си посочил.

Ами питай, ти си влезнал в темата за да се информираш все пак нали?

и след като аз смея да твърдя, че съм познавач и на двете версии, ти казвам че са различни значи са такива.

сега ако желаеш ги прегледай и установи разликите. 

Те програмите наистина се намират в тези два сайта, но не са тези които си посочил.

Благодаря, аз питах за тези сайтове и предния ти колега ако се зачетеш твърдеше, че е този сайт ти викаш не е от този та както и да е. На китайската кой й е линка?

• Автор

Благодаря, аз питах за тези сайтове и предния ти колега ако се зачетеш твърдеше, че е този сайт ти викаш не е от този та както и да е. На китайската кой й е линка?

Линк:

http://down.360.cn/360sd/360sd_std_5.0.0.5011D.exe

Но трябва да те предупредя, че китайката е по-тежичка.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Не съм убеден, че трябва да започваш от китайската версия. Английската е достатъчно добра, справя се отлично и разбираш какво правиш, без да се налага да налучкваш разни неща.  :D

Не съм убеден, че трябва да започваш от китайската версия. Английската е достатъчно добра, справя се отлично и разбираш какво правиш, без да се налага да налучкваш разни неща.  :D

Китайският му бил втори майчин, така че недей го мисли. :D

Е, ако е половин китаец, тогава съветът ми е излишен. Извинете. :D

Качете някаде инсталатора на това чудо, че не ми дава да го сваля,.

Благодаря предварително!

Редактирано от T H E P L A Y E R (преглед на промените)

Само китайски към момента.

ok не е проблем китайския, но линка за сваляне не ми работи, затова исках някой да качи инсталатора, ако го има.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.