Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

На мен линка не ми го отваря ...

http://dox.bg/files/dw?a=67fd715c6a

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Win 7x32, Qihoo 360 IS, Comodo 5.10 с изключен sandbox - има силно изразен лаг при работа със sandbox - интерфейса и затварянето му. И по някакъв начин се влияе от настройките на антивируса ( при max е най - голям). Няма видими конфликти с Comodo нито натоварване на процесор, RAM, диск.Три въпроса, защото не работя на това PC:- опцията "the following applications will not be prompted to run in sandbox" e неясна и трябва да се разбира:1.тези програми от бокса ще работят изключително виртуализирани или обратното2.посочените програми няма да работят в sandbox?- при браузър в sandbox има ли начин да се запази нещо по избор на диска ?- има ли свестни "Help", сайт, форум за информация (освен wilderssecurity.com и видеото от руския тест не намирам нищо стойностно)?

Win 7x32, Qihoo 360 IS, Comodo 5.10 с изключен sandbox - има силно изразен лаг при работа със sandbox - интерфейса и затварянето му. И по някакъв начин се влияе от настройките на антивируса ( при max е най - голям). Няма видими конфликти с Comodo нито натоварване на процесор, RAM, диск.Три въпроса, защото не работя на това PC:- опцията "the following applications will not be prompted to run in sandbox" e неясна и трябва да се разбира:1.тези програми от бокса ще работят изключително виртуализирани или обратното2.посочените програми няма да работят в sandbox?- при браузър в sandbox има ли начин да се запази нещо по избор на диска ?- има ли свестни "Help", сайт, форум за информация (освен wilderssecurity.com и видеото от руския тест не намирам нищо стойностно)?

За Help на Comodo ли питаш или на Qihoo?

Help за Comodo

http://help.comodo.com/product-72-Comodo-Internet-Security.html

За Qihoo

e) Sandbox. When an application running in Sandbox, it will be isolated from operations system to ensure the safety of the both. All the files the application generated will be in Sandbox only, and will be erased when Sandbox turned off. It is recommended to backup these files if needed. If you choose to let this application always run in Sandbox, the application will automatically run in Sandbox even started outside Sandbox.

http://www.360safe.com/license.html

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

И защо се предоверявате на тези китайци?

защото пазят затова повече от година сам  с продукти на кихо и няма проблеми

Впечатляващо, мерси! Прерових 80 стр.в wilderssecurity,  това съм пропуснал,  допусках че трябва да има начин, но  както съм споменал не е моя PC и не мога да тренирам. Трябва да се проиграе колко е удобно - навиците...знаеш. Поздрави.

• Автор

Добър вечер на всички.

Пуснаха финал на 360 версия 3.0.0.1202, изправени са проблемите с реалновремевата защита с енджина на дефендера и е включена опция за скениране от контексното меню.

Държи се стабилно линк за теглене:

http://dl4.comss.ru/download/360TS_Setup.exe

Очаквам мнения и коментари, да ни е честит новия финален продукт.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

На първо четене: бъгът с неразпознаването от работния център е оправен; този с твърденията, че има 35-40 актуализации след почистване обаче си остава. Всеки път трябва да се скриват един по един езиковите пакети и инструмента за почистване на малуеър на Microsoft си остава.

ПП. В контекстното меню се е появила и опция "Scan with"...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Автор

А защо не от официалния сайт?

Там напоследък има проблеми с линковете за теглене

На първо четене: бъгът с неразпознаването от работния център е оправен; този с твърденията, че има 35-40 актуализации след почистване обаче си остава. Всеки път трябва да се скриват един по един езиковите пакети и инструмента за почистване на малуеър на Microsoft си остава.

На Експи върви супер!

Там напоследък има проблеми с линковете за теглене

Няма такова нещо - сваля се без проблем. Не ги слушай тия космонавти.

http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup.exe

Публикувано изображение

Какво толкова ми го хвалите тоя Китайски Тюрлюгювеч? Не им стигат техните ядра и облачета,защото са много добри та добавят и Битдефендер и Авирата ама са забравили да сложат и Kaspersku за цвят бре. :P Само дали ще имат толкова пари да си платят за правата много се съмнявам.

Па не дай си боже да включиш всичките им ядра лекотата им изчезва както василевса кат види Български Хан  :)

Разбира се теста не беше направен на моя компютър а на един приятел който беше за преинсталация.

На Китаец и Китайка голяма вяра да нямаш е казал .... :(

Редактирано от BackTrack5R3 (преглед на промените)

Какво толкова ми го хвалите тоя Китайски Тюрлюгювеч? Не им стигат техните ядра и облачета,защото са много добри та добавят и Битдефендер и Авирата ама са забравили да сложат и Kaspersku за цвят бре. :P Само дали ще имат толкова пари да си платят за правата много се съмнявам.

Па не дай си боже да включиш всичките им ядра лекотата им изчезва както василевса кат види Български Хан  :)

Разбира се теста не беше направен на моя компютър а на един приятел който беше за преинсталация.

Този китайски тюрлюгювеч работи без да се усети натоварване на една 8 годишна машина, а камо ли за съвременен компютър.

• Автор

Компанията Кихо не е никак бедна компания и има капитал от около 5 милиарда долара. Още ли мислиш, че нямат толкова пари а?. При мен са включени всички ядра и върви много леко и не се усеща от компютъра, никой не те кара да ползваш програмата ползвай си касперски, плати си го както подобава и си свиркай, само че е по-тежък. не разбирам какво те дразни тази програма, след като очевидно познанията ти за нея за меко казано оскъдни.. Па ако се имаш за български хан това вече влиза в друга графа със специална документация по нея.

Как е уеб защитата! Все още само Anti-phishing ли е или и HTTP скенер! Аз лично предпочитам да спре вируса още при зареждането му а не чак когато го сваля на компа! Не че имам нещо против програмата аз също я следя с интерес и мисля че има потенциал да стане лидер сред антивирусите, но много държа на един добър уеб скенер!

Уеб защитата им хич я няма бик казал аз.Нито спира вредоносни сайтове,вируси,експлойти и банери и никаква сигурност при банкиране пък.Ще чакам аз да се свали вируса в моя компютър, че тогава да го трие да бе да. :clown:.Има много да учат или крадват от по-известните компании в тази област.  Нито стена, нито контрол на програмите има, хубава работа ама китайска. :D

Редактирано от BackTrack5R3 (преглед на промените)

Вчера и днес го слагах за експеримент във връзка с бета тестването на Касапа. Бахти .... Касапа го разпознава но не го трие това чудо,така както трие от раз някои .... :clown:  Ся да не скочат разни от храстите.... :ph34r:

Тия китайци или са го направили добре или  го е нямало в базите на Касперски при пускането на RC/TR версията.

100% е второто.

***********************Обнаружено потенциально несовместимое ПО:FileSystemDriver360AvFlt mini-filter driver360AvFltsystem32DRIVERS360AvFlt.sysKernelDriver360SelfProtection360SelfProtectionsystem32drivers360SelfProtection.sysKernelDriverBAPIDRVBAPIDRVsystem32DRIVERSBAPIDRV.sysKernelDriverEfiSystemMonEfiMonSystem32DriversEfimon.sysKernelDriverHookPortHookPortSystem32DriversHookport.sysKernelDriverQuantum DeepScanner Serversqutmdserv??C:Windowssystem32driversqutmdrv.sysЗапущенный процесс:QHActiveDefense (C:Program Files360Total SecuritysafemonQHActiveDefense.exe)File: C:Program Files360Total SecuritysafemonQHActiveDefense.exeInternalName: QHActiveOriginalFilename: QHActive.exeFileVersion:   3,0,0.1003FileDescription:  360 Total SecurityProduct:   360 Total SecurityProductVersion: 3,0,0.1003Debug:   FalsePatched:   FalsePreRelease: FalsePrivateBuild: FalseSpecialBuild: FalseLanguage: Английски (Съединени щати)Драйвера:C:Windowssystem32drivers360AvFlt.sysC:Windowssystem32drivers360SelfProtection.sysC:Windowssystem32driversBAPIDRV.SYSC:Windowssystem32driversefimon.sysC:Windowssystem32drivershookport.sysC:Windowssystem32driversqutmdrv.sys

Откъм визия - добре направена програма. Други впечатления нямам в момента.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Вчера и днес го слагах за експеримент във връзка с бета тестването на Касапа. Бахти .... Касапа го разпознава но не го трие това чудо,така както трие от раз някои .... :clown:  Ся да не скочат разни от храстите.... :ph34r:

Тия китайци или са го направили добре или  го е нямало в базите на Касперски при пускането на RC/TR версията.

100% е второто.

***********************Обнаружено потенциально несовместимое ПО:FileSystemDriver360AvFlt mini-filter driver360AvFltsystem32DRIVERS360AvFlt.sysKernelDriver360SelfProtection360SelfProtectionsystem32drivers360SelfProtection.sysKernelDriverBAPIDRVBAPIDRVsystem32DRIVERSBAPIDRV.sysKernelDriverEfiSystemMonEfiMonSystem32DriversEfimon.sysKernelDriverHookPortHookPortSystem32DriversHookport.sysKernelDriverQuantum DeepScanner Serversqutmdserv??C:Windowssystem32driversqutmdrv.sysЗапущенный процесс:QHActiveDefense (C:Program Files360Total SecuritysafemonQHActiveDefense.exe)File: C:Program Files360Total SecuritysafemonQHActiveDefense.exeInternalName: QHActiveOriginalFilename: QHActive.exeFileVersion:   3,0,0.1003FileDescription:  360 Total SecurityProduct:   360 Total SecurityProductVersion: 3,0,0.1003Debug:   FalsePatched:   FalsePreRelease: FalsePrivateBuild: FalseSpecialBuild: FalseLanguage: Английски (Съединени щати)Драйвера:C:Windowssystem32drivers360AvFlt.sysC:Windowssystem32drivers360SelfProtection.sysC:Windowssystem32driversBAPIDRV.SYSC:Windowssystem32driversefimon.sysC:Windowssystem32drivershookport.sysC:Windowssystem32driversqutmdrv.sys

Айде пак на пу..а примка , все на гумения Касперски трябва да му казват кое е вредно и кое не , в противен случай мята explorer.exe в карантината или позволява на PCHunter да го изличи от твърдия диск :giggle1:

Айде пак на пу..а примка , все на гумения Касперски трябва да му казват кое е вредно и кое не , в противен случай мята explorer.exe в карантината или позволява на PCHunter да го изличи от твърдия диск :giggle1:

Хах, това да не е Симантек или Комодо бре... Нещо си се объркал. А Qihoo наистина има да догонват. Но не са само те....

Хах, това да не е Симантек или Комодо бре... Нещо си се объркал. А Qihoo наистина има да догонват. Но не са само те....

Напълно съм съгласен , единствено и само Касперски може да направи системата неизползваема :clown:  със Симантек , Комодо и Qihoo не съм наблюдавал подобно нещо.

• Автор

Уеб защитата им хич я няма бик казал аз.Нито спира вредоносни сайтове,вируси,експлойти и банери и никаква сигурност при банкиране пък.Ще чакам аз да се свали вируса в моя компютър, че тогава да го трие да бе да. :clown:.Има много да учат или крадват от по-известните компании в тази област.  Нито стена, нито контрол на програмите има, хубава работа ама китайска. :D

Заприличал си на ней само празни мохабети без нищо в подкрепа като доказателствен материал.

за да ти докажа, че приказваш само голи мохабети то показвам това:

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1003/6623/original.jpg

Направете си в графата протекшън секюрити мод и ще имате такива защити.

И аз съм с такова наблюдение че уеб защитата я няма никаква! 

• Автор

Инсталирай си Фортиклиент! или си добави панда секюрити урл.

Момчета, как е новия 360 TS откъм натоварване на системата при вас, и някой пробвал ли е различните нива на Protection mode.

Аз лично вчера го сложих на чисто нова инсталация на 8 Pro *32, Athlon 4200+, RAM 2 GB DDR2, Nvidia 8600 GT...

При Balance mode, не са включени енджините на BitDefender и Avira, при включване на Security mode двата енджина се включват и рамта заета от единия от сървизите на 360 скача от 20 на около 200МБ, обаче не товари процесора и не забелязвам драстична разлика в работата на машината. В края на караищата ако е само РАМ  - тя нали е затова - да се ползва, пък и ако получаваме драстично по-високо ниво на защита с включени двата енджина си заслужава.

Друго което промених е да сканира всички файлове...

Вие как настройвате това ново чудо.

И още нещо - не забелязвам настройка за защита на регистрите, както имаше на 360 IS, та питам 360 TS пази ли регистрите  или не?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.