Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

О, китайката на моменти полудява и точно това бе една от причините да я махна.Не знам на какво се дължи, дали на някое от многото приложения или нещо друго, но е факт!

kakво имаш предвид под "полудява"?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

.... Тъй като се задейства при рестарт когато модулите на антивируса не са заредени и прави поразиите начина е човек като си свърши работата с компа да си пусне един скан и да даде отметка за изключване на компа след скана  и тогава ще помете злосторниците. Аз вече тъй процедирам

Как така незаредени? Драйвер няма ли си  :D  

Дори да я няма в трея трябва да е заредила в паметта и да следи процесите. Да не бъркаш нещо?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Как така незаредени? Драйвер няма ли си  :D

Дори да я няма в трея трябва да е заредила в паметта и да следи процесите. Да не бъркаш нещо?

Тя операционната система не зарежда какви драйвери кви пет лева вади черния екран и като му дадеш старт уиндоус нормал и рестарт. Дори поправка на уина чрез буут сиди не върши работа!

• Автор

има нова версия на английката:

Новое в версии 4.8

1. 360 Internet Security 2013 переименован в 360 Internet Security.
2. Поддержка тем.
3. Поддержка автоматического обновления.
4. Единый инсталлятор (поддерживает как 32-разрядные так и 64-разрядные системы).

Нападайте:

Линк:

http://int.down.360safe.com/360is/360is_4.8.0.4800.exe

Ебати подобренията, няма що.

3. Поддержка автоматического обновления.

Че до сега как се обновяваше? :eek:

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Автор

Публикувано изображение

В руския форум правят превод на руски на английката напипали са езиковия файл

В руския форум правят превод на руски на английката напипали са езиковия файл

Не те разбрах.

• Автор

Не те разбрах.

В момента я превеждат на руски това исках да кажа. Като завършат превода ще ги помоля да ми изпратят файла да направя Български езиков пакет

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

В момента я превеждат на руски това исках да кажа

Добре, какво общо има това със споменатите по-горе промени и по-конкретно 3та???

what's new1. 360 Internet Security 2013 is now 360 Internet Security.2. Supports themes.3. Supports auto update.4. Unified installer (supports both 32-bit and 64-bit)."

• Автор

Добре, какво общо има това със споменатите по-горе промени и по-конкретно 3та???

what's new1. 360 Internet Security 2013 is now 360 Internet Security.2. Supports themes.3. Supports auto update.4. Unified installer (supports both 32-bit and 64-bit)."

Няма нищо общо исках да кажа, че скоро щее мултиезична това.

В момента я превеждат на руски това исках да кажа. Като завършат превода ще ги помоля да ми изпратят файла да направя Български езиков пакет

Англоезичните спецове да почват превода.

Китайски шпиони вън.Kитайска кухня може би :PКакво толкова му се надупвате на тоя китаец немога да ви разбера толкова време, освен да са ви наели за рекламни агенти в България :)

Китайски шпиони вън.Kитайска кухня може би :P Какво толкова му се надупвате на тоя китаец немога да ви разбера толкова време, освен да са ви наели за рекламни агенти в България :)

Предлагат гола китайка за час в уреден хотел стига да успееш да изкараш кирливите ризи на Qihoo.Аз за това толкоз напъвам, той nikssi ме хвана. :D  :D

• Автор

Предлагат гола китайка за час в уреден хотел стига да успееш да изкараш кирливите ризи на Qihoo.Аз за това толкоз напъвам, той nikssi ме хвана. :D  :D

и аз те хванах

Китайски шпиони вън.Kитайска кухня може би :P Какво толкова му се надупвате на тоя китаец немога да ви разбера толкова време, освен да са ви наели за рекламни агенти в България :)

Китаеца пази и бие платените прорграми.

• Автор

Ee ако имаще такова нещо я бях отчел досега китайката. Ама ха де тия промоции пак съм ги подминал. 

В Settings, подменю Scan, на Virus Resolution по подразбиране е Ask me before resolving, а другата опция е: Resolve scan results automatically. За какво точно е тази настройка и как е по-добре да се конфигурира, защото в подменю Antivirus: Threat Resolution съм му задал да ме пита какво да прави с заразения файл.

• Автор

В Settings, подменю Scan, на Virus Resolution по подразбиране е Ask me before resolving, а другата опция е: Resolve scan results automatically. За какво точно е тази настройка и как е по-добре да се конфигурира, защото в подменю Antivirus: Threat Resolution съм му задал да ме пита какво да прави с заразения файл.

Едното е да трие автоматично а другото да пита преди карантиниране, това е

Руска локализация. Айде превеждайте :)Автор: Виктор Стефанов

пп.Превода е обновен

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Отговорно се заемам с превода на Кихо, като на първо време смятам да бъдат преведени най-важните функции на програмата, а в последствие и всичко останало.Не се ангажирам със срокове, които иска може да се включи.Благодаря на nikssi за предоставените файлове! ;)

За днес толкова

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ще се постарая до няколко дни да проговори и на български!!!! :)  :)

А сега преведи и Китайската  ;) .

Тя ще почака. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.