Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Ще го хване колега ще го хване не се притеснявай

Имаше въпрос по-нагоре за деинсталацията на програмата. махате отметкана на самозащитата и стартирате вградение деинсталатор премахва я без остатъци и преди беше ставало въпрос затова.

Тошка има и китайско и китайско баце. Инсталирай и ще видиш закакво иде реч а твоята "безплатна комбинация" ще е за в коша по ефективност

Благодаря за отговора. Чува ли се нещо за нови версии на 360TS? Братята китайци, няма ли да кирилизират? То ако го направят на руски, и ей го и на български.  :D  Образно казано.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

• Автор

Когато възникне причина ще заместя една безплатна комбинация с друга сродна или подобна...Кихчо сега е във вариации и промени. Кингчо е със стабилна версия от преди 2 години. А Сепчо е на лидера в защитния софтуер Симантек и не ми се коментира това сега. Техен реален конкурент за мен е само CIS 7.

Версията интернет секюрити на кихчо не е във вариации и промени в тези процеси е тотала. все пак продукта е суров ще го изчистят след 2-3 версии и ще убият много конкуренти.

Версията интернет секюрити на кихчо не е във вариации и промени в тези процеси е тотала. все пак продукта е суров ще го изчистят след 2-3 версии и ще убият много конкуренти.

Да разбирам, че за сега по-стабилен е 360IS, така ли?

"Privatefirewall классно дополняет работу 360 TS ". Това руско откровено мнение ми подсказва сега изобщо да не пробвам Кихчови варианти. Без добра стена нещата са неподсигурени. И кого те ще убиват в безплатния спектър - CIS 7, SEP 12 или RIS 23!?  Просто няма да им стигнат силите...

"Privatefirewall классно дополняет работу 360 TS ". Това руско откровено мнение ми подсказва сега изобщо да не пробвам Кихчови варианти. Без добра стена нещата са неподсигурени. И кого те ще убиват в безплатния спектър - CIS 7, SEP 12 или RIS 23!?  Просто няма да им стигнат силите...

Не ставаш ли твърде параноичен колега? Никога не съм ползвал защитна стена. Като доскоро и уиндолската  спирах. И нямам проблеми. Добра антивирусна, с HIPS или нещо подобно, върши работа. А, ако някой иска да влезе в компютъра ми, ще влезе. Та в компютрите на Пентагона влизат, та една защитна стена ли ще ги спре.  :D  Не се обиждай, не искам да те засегна. 

Не ставаш ли твърде параноичен колега? Никога не съм ползвал защитна стена. Като доскоро и уиндолската  спирах. И нямам проблеми. Добра антивирусна, с HIPS или нещо подобно, върши работа. А, ако някой иска да влезе в компютъра ми, ще влезе. Та в компютрите на Пентагона влизат, та една защитна стена ли ще ги спре.  :D  Не се обиждай, не искам да те засегна. 

Private Firewall 7  съм я ползвал доста месеци като единствена защитна програма - кое е параноичното? Тя вероятно сама ме е пазила по-добре от вариантните безплатни версии на Кихчо.... Защо да съм като разграден двор - без да следя портове, връзки, трафик и т.н. Един от най-добрите варианти на HIPS  точно при тази стена е налице.

Пазилата е, това е ясно. 

Добре ако имате толкова сериозно документи,които пазите на компютъра си си плащайте за качествена защита макар,че кихото за сега преборва доста платени програми.

Аз си ползвам нормалната защитна стена за сега и нямам проблеми,въпроса е че аз не съм в такива среди,че да има смисъл да ми хакват компютъра,нито пък пазя кой знае каква информация на компютъра си ...

Не разбирам имате прекалено големи изисквания все едно ще пазите базата данни на ЦРУ у вас,като има прекалено много важни работи както казах има си платени програми купувайте си не скачайте на безплатени,които така или иначе ви ги дават на поднос без да им плащате нищо.

Кихчо е далече от нивото на най-добрите безплатни програми - той и тях не може да пребори засега...  Дано с времето това се промени.

Кихчо е далече от нивото на най-добрите безплатни програми - той и тях не може да пребори засега...  Дано с времето това се промени.

Ти слагал ли си въпросната програма? За да даваш такова мнение трябва да имаш лични впечатления,не копи и пейст от тук-там.

Ти слагал ли си въпросната програма? За да даваш такова мнение трябва да имаш лични впечатления,не копи и пейст от тук-там.

Ще я инсталирам - ако си отговоря на въпроса защо да я инсталирам. Съфорумци от разни форуми споделят изводи -  та аз тях ги познавам от години и няма как да не отчитам мненията им. Не съм случайно попаднал тук като нов кандидатползвател на защитен софтуер...  А ти Ники,вчера ме нарече дърт паяк...Нямам нищо против програмите на Кихчо - иска ми се само феновете им да осъзнават, че не са отлично защитени...Поне да не се заблуждават.

Ще я инсталирам - ако си отговоря на въпроса защо да я инсталирам. Съфорумци от разни форуми споделят изводи -  та аз тях ги познавам от години и няма как да не отчитам мненията им. Не съм случайно попаднал тук като нов кандидатползвател на защитен софтуер...  А ти Ники,вчера ме нарече дърт паяк...Нямам нищо против програмите на Кихчо - иска ми се само феновете им да осъзнават, че не са отлично защитени...Поне да не се заблуждават.

Кажи ми коя безплатна антивирусна може да се конкурира с 360 в момента?

Да кажем,че безплатните версии на bitdefender и comodo са добър избор но нямат доста опции,които кихо има примерно а и в самият кихо е включен и engin-а на bitdefender.

За avast да забравим това вече не го броя за антивирусна,да кажем че съм я ползвал доста години между 2005 и 2009 но тогава само нея съм знаел.Сега в момента брат ми я има на лаптопа му и просто да кажем,че не става за нищо.

• Автор

Да разбирам, че за сега по-стабилен е 360IS, така ли?

да точно така

Кажи ми коя безплатна антивирусна може да се конкурира с 360 в момента?

Да кажем,че безплатните версии на bitdefender и comodo са добър избор но нямат доста опции,които кихо има примерно а и в самият кихо е включен и engin-а на bitdefender.

За avast да забравим това вече не го броя за антивирусна,да кажем че съм я ползвал доста години между 2005 и 2009 но тогава само нея съм знаел.Сега в момента брат ми я има на лаптопа му и просто да кажем,че не става за нищо.

Няма такава дане говорим, че и малко от платените дават такава защита.

Напротив от две години ползване на кихчо съм разбрал и съм се убедил, че съм отлично защитен, и за себе си съм разбрал една истина, че при наличието на кихчо няма да си накича компа със защитни програми като коледна елха, за да си имам отлична защита. Айде един да напише дето е ползвал кихчо, че компа му се е напълнил с вируси и се е скапал та се е принудил да преинсталира. Тошка пък за "технологичното недоразумение" Рисинг не ща да коментирам, много слаба работа.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Аз лично дори се оттървах от доста вируси след като инсталирах quihoo и съм си достатъчно доволен в момента.

Иначе да Rising и Baidu макар,че доста  допадат на вид в момента са на светлинни години от qihoo по работа..

Ще я инсталирам - ако си отговоря на въпроса защо да я инсталирам.

Като не си я слагал какво коментираш тогава? 

... Съфорумци от разни форуми споделят изводи - та аз тях ги познавам от години и няма как да не отчитам мненията им.

Мнения разни и писачи разни. Писачи,които копират мнението на други и нямат свое собствено мнение. 

... А ти Ники,вчера ме нарече дърт паяк...

Такъв си.Отговори си сам какво правят паяците. 

...Нямам нищо против програмите на Кихчо - иска ми се само феновете им да осъзнават, че не са отлично защитени...Поне да не се заблуждават.

Прочитайки мнението ти хората, които не знаят,че не си ползвал програмата веднага остават с отрицателно впечатление. Объркват се тотално.Лично аз съм слагал програмата,тествал съм я макар и за кратко и мога да ти кажа,че всичките ти мнения изобщо не са верни.

Какво ще кажеш да направите един тест - както се полага. Снимки,логове и файлове и връзки за тестване. Стига това говорене. Нека се види кой кум и кой сват. Ама на тебе явно такъв вариант не ти изнася. Хайде изправи се срещу Кихо и докажи тезата си!

• Автор

Аз лично дори се оттървах от доста вируси след като инсталирах quihoo и съм си достатъчно доволен в момента.

Иначе да Rising и Baidu макар,че доста  допадат на вид в момента са на светлинни години от qihoo по работа..

Прост пример ще дам колега. Виж темата за кихо колко страници с коментари има виж техните страници колко се коментират, няма щото няма качество там

Не е правилно точно в тази тема да се повтарям за други безплатни възмоожности. Можете сами да пробвате. И аз може да пробвам Кихчо - когато си подобрят проактивната защита спрямо непознат вредоносен код и когато проумеят, че добрата защитна стена е нещо задължително. Засега негативно се влияя от мнения на съфорумци от други форуми... И заникъде не бързам.

• Автор

Не е правилно точно в тази тема да се повтарям за други безплатни възмоожности. Можете сами да пробвате. И аз може да пробвам Кихчо - когато си подобрят проактивната защита спрямо непознат вредоносен код и когато проумеят, че добрата защитна стена е нещо задължително. Засега негативно се влияя от мнения на съфорумци от други форуми... И заникъде не бързам.

Извинявай Тошка но ти в тази тема какво стойностно нещо написа? Ти си тук да рекламираш твоята комбинация, а ние тук в по-голямата си част навярно сме ползватели на кихо или хора, които имат опит с програмата и са си направили минималния труд дая тестват и да добият собствени впечатления.

ти бидейки лишен от такъв опит повтаряш приказки на други хора, които уж били пробвали.

Аз навремето преди бая години повлиян от твоите коментари инсталирах рисинг и на2 ден се гипсирах и се наложи да преинсталирам компа.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Не се карайте. Колегата си има мнение. На какво е базирано, си е негова работа. Вярва на познати хора, това си е негово право. Факт е обаче, че тази антивирусна, има много добри резултати. AV test, AV Comperativ, Virus Buletin го доказват. Както и други подобни организации. А както прочетох, в тази тема, и Майкрософт е сключил договор с тях. И като гледам, в много чужди форуми я хвалят. Но, винаги ще има хора, дето ще си харесват други продукти. Аз съм доволен, поне за краткото ползване, което имам с тази програма.

http://www.chart.av-comparatives.org/chart1.php

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Извинявай Тошка но ти в тази тема какво стойностно нещо написа? Ти си тук да рекламираш твоята комбинация, а ние тук в по-голямата си част навярно сме ползватели на кихо или хора, които имат опит с програмата и са си направили минималния труд дая тестват и да добият собствени впечатления.ти бидейки лишен от такъв опит повтаряш приказки на други хора, които уж били пробвали.Аз навремето преди бая години повлиян от твоите коментари инсталирах рисинг и на2 ден се гипсирах и се наложи да преинсталирам компа.

Какви са тези логики? Аз и заради програми на Симантек съм преинсталирал ОС. И какво от това? Бубите просто изпреварват възможностите на повечето защити...Нищо в тези теми не е еднозначно. Точно затова отчитам като особено важни защитната стена и проактивната защита - и нямам намерения да пропускам изискванията си за подобни неща... Кихчо е аутсайдер точно по тези въпроси - по мнение на проверили ... в други форуми... А Вие си помагайте още на Кихчо - щом си Ви харесва. Аз заради Вас ще взема да го инсталирам... И пак вероятно ще си докарам наложителност за нова ОС...
  • Автор

Какви са тези логики? Аз и заради програми на Симантек съм преинсталирал ОС. И какво от това? Бубите просто изпреварват възможностите на повечето защити...Нищо в тези теми не е еднозначно. Точно затова отчитам като особено важни защитната стена и проактивната защита - и нямам намерения да пропускам изискванията си за подобни неща... Кихчо е аутсайдер точно по тези въпроси - по мнение на проверили ... в други форуми... А Вие си помагайте още на Кихчо - щом си Ви харесва. Аз заради Вас ще взема да го инсталирам... И пак вероятно ще си докарам наложителност за нова ОС...

Тошка пак си гледаш от твоята камбанария. масовия потребител каква култура има да ползва оръжие за защита като ХИПС а? задаваш ли си този въпрос, колко пъти са си блокирали системни приложения и са сбъгясвали всичко.

модула QVMII е без аналог при евристичните модули на антивирусните програми, самообучаващ се евристичен модул., мисля, че това е по-добро оръжие срещу непознатите зарази.

Има ли къде да прочета за QVMII? Някаква информация.

• Автор

Има ли къде да прочета за QVMII? Някаква информация.

QVM is our proprietary technology that detects malware through an artificial-intelligence algorithm capable of machine learning to recognize new forms of malware. QVM technology offers a robust model for recognizing malware characteristics using the massive amount of data that we have compiled on confirmed malware in our blacklist and verified safe programs files in our whitelist. This model is used as a basis for a detection algorithm which is automatically enhanced and updated with new malware samples submitted by our users to our servers.

Program files that do not appear in our blacklist and whitelist are scanned using QVM, and any ''hits'' returned by this technology are presumed to be malicious and removed or quarantined. As malware is constantly being created or morphing, QVM has the advantage of being able to detect threats that have not been previously identified. According to PC Security Labs, an independent security product test organization, QVM has a detection rate of 74.9% for unknown new malware, which surpasses most heuristic detection technologies.

QVM is our proprietary technology that detects malware through an artificial-intelligence algorithm capable of machine learning to recognize new forms of malware. QVM technology offers a robust model for recognizing malware characteristics using the massive amount of data that we have compiled on confirmed malware in our blacklist and verified safe programs files in our whitelist. This model is used as a basis for a detection algorithm which is automatically enhanced and updated with new malware samples submitted by our users to our servers.

Program files that do not appear in our blacklist and whitelist are scanned using QVM, and any ''hits'' returned by this technology are presumed to be malicious and removed or quarantined. As malware is constantly being created or morphing, QVM has the advantage of being able to detect threats that have not been previously identified. According to PC Security Labs, an independent security product test organization, QVM has a detection rate of 74.9% for unknown new malware, which surpasses most heuristic detection technologies.

Благодаря.

Защо някои подсигуряват Кихчо с Privatefirewall 7 ? Много време съм бил само с тази стена и никакъв Кихчо не и е бил нужен да я подсигурява... По директно от това не мога да се изразя. Иначе всеки е свободен във всичко да си вярва...Вие ползвате Кихчо и му помагате да става по-добър - обаче това е така и при другите безплатни и небезплатни програми.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.