Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Автор

А пробва ли с 360IS? Като изчистиш всякакви остатъци от старата програма.

Готово вече се лови. Проблема се оказа в моята машина, бях правил едни опити и бях модифицирал файла хост, май от там дойде цялата работа, възстанвих го в оригинален вид, пуснах тотала на бързо скениране намери ми някви системни модификации след това поиска рестарт и след рестарта залови ъпдейт ексе, това е, конспирацията е решена.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Впрочем за информация само..има ъпдейт на браузъра на 360 от днес!Можете да го дръпнете от официалния сайт:

What's new in the latest version? Version 7.5.2.100, June 13, 2014

1. Ad Filter: hide unwanted advertisements.

2. Dual Engine: powered by both Webkit and IE web engines.

3. Secure Browsing: filter phishing and malicious URLs.

4. Video Pop-out: place video in an always-on-top window.

5. Themes: personalize 360 Browser with beautifully designed themes.

Някои от посочените неща ги имаше и преди,но предполагам са подобрени.

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

А защо не се ъпдейтва автоматично?

Защото китайчетата обичат да пипат с ръчички :D

:D :D  Е за мързеливи европейци, ще го оправят предполагам. Гледам, че Байду също е с три енджина. Ползва Авира Но има по-слаби резултати. Не казвам, че са лоши /96% не е зле/ за предпочитане е пред майкросфот дефендър или секюити. Но изостава от тази Qihoo. Защо според вас е така?

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Според AV-Comparatives Кихо не е на първо място по лекота нито дори в първата тройка! Така като гледам става въпрос за IS версията! Ето линк http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/06/avc_per_201405_en.pdf 

Може и да е така. Не можах да видя, теста за който говориш колега. Но в реалното ми ползване на 360IS, не забелязвам тежест за системата. Но, времето ще си покаже. http://www.av-test.org/en/home/ тук му дават отлични резултати за Performance. 6 от 6 точки.

Ето го тогава тук http://www.av-comparatives.org/performance-tests/ Първия най-горе!

Да де, ама нещо нета ми е бъгнат, И не мога да го отворя. Оп отворих го. Е резултат от 98.3 не е лош. Другите са 98.5 и 98.8. Само ESET  ес 99. А предполагам, че няма да ги усетиш тези разлики.

Тия тестове за performance-а са правени на различни машини с различни включени програми,затова е най-добре вие сами да си тествате.Да ви кажа само тази Аваст дето уж и дават сериозен рейтинг за performance ми натоварваше системата повече от 360TS и беше далеч по-слаба в ловенето на вируси.

Тия тестове за performance-а са правени на различни машини с различни включени програми,затова е най-добре вие сами да си тествате.Да ви кажа само тази Аваст дето уж и дават сериозен рейтинг за performance ми натоварваше системата повече от 360TS и беше далеч по-слаба в ловенето на вируси.

Правлно. Всичко зависи от това каква е машината. Предполагам, че за теста са ползвали една и съща. Важното е как се държи вашият компютър с тази програма. При мен AVG и Avas, са товарили най-много машината ми.

Според AV-Comparatives Кихо не е на първо място по лекота нито дори в първата тройка! Така като гледам става въпрос за IS версията! Ето линк http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/06/avc_per_201405_en.pdf 

Обърнете внимание на отчетливо-низходящият тренд на Аваст, започвайки от октомври 2013 до сега! Т.е. от периода на излизане на новата, крайно неудачна, версия 2014 ! Именно тази версия, необмислена от всякъде (започвайки от интерфейса) ме принуди да се завърна към добрият, стар и проверен във времето НОД 32.

Новата версия 2014 на Аваст, е типичен пример - какво НЕ трябва да се прави и как не трябва да пипаш нещо, което до момента е работило и те е качило на върха! Ако Аваст не преработят коренно неудачната версия 2014, аз предричам, че срива им ще продължи! Щом и АВГ, които дълго време бяха назад, вече ги задминава, значи грешката е вярна !

====

Има при мен някакъв проблем с визуализацията на цитат, затова повтарям написаното: 

Обърнете внимание на отчетливо-низходящият тренд на Аваст, започвайки от октомври 2013 до сега! Т.е. от периода на излизане на новата, крайно неудачна, версия 2014 ! Именно тази версия, необмислена от всякъде (започвайки от интерфейса) ме принуди да се завърна към добрият, стар и проверен във времето НОД 32.

Новата версия 2014 на Аваст, е типичен пример - какво НЕ трябва да се прави и как не трябва да пипаш нещо, което до момента е работило и те е качило на върха! Ако Аваст не преработят коренно неудачната версия 2014, аз предричам, че срива им ще продължи! Щом и АВГ, които дълго време бяха назад, вече ги задминава, значи грешката е вярна !

Редактирано от T-50 (преглед на промените)

Според моите наблюдения Кихо е доста по лек от тези които са пред него но това си е мое мнение!

При мен 360 TS също се държи много добре и не натоварва системата,преди него бях с BitDefender-а  и разликата е много чувствителна в полза на Qihoo . И двата енджина- Avira и  Bitdefender  са включени и настройките са на макс....

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

• Автор

в момента при мен пак спря да лови тоя тъп файл нещо и има натая програма облака май ту баца ту не баца

Да не се е омазало, пак нещо по виндолса? Вечерат ще проведа тестове при мен.

в момента при мен пак спря да лови тоя тъп файл нещо и има натая програма облака май ту баца ту не баца

e той файла се засича от бита и авира, поне с локалните енджини не лови ли?

Редактирано от T H E P L A Y E R (преглед на промените)

• Автор

Да не се е омазало, пак нещо по виндолса? Вечерат ще проведа тестове при мен.

бах толкоз пак да се омаже одеве пусках комбофикс пак ще пусна да видим

Интересно, семантек и комодо, също не го ловят. А колегите, няколко поста по-нагоре го ловяха.  :eek: Дали е заради паролата?

В момента в който го стартирах, го закова. Но при сканиране на самия архив, мълчи като партизанин.  :D

Публикувано изображение

Колеги, преди малко ходих да оправям един компютър - излязъл е черен екран и не зарежда нищо. Нито Последната най добра конфигурация, нито в Сейф Мод.

Грешката на черен  екран беше в някакъв драйвер Hookport.sys

Преинсталирах ОС макар че беше само на месец.

Сега като се прибрах, порових в нета и пише, че това е драйвер на 360Internet Security :huh:

При някой появявал ли се е този проблем? http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http://www.runscanner.net/lib/Hookport.sys.html&prev=/search%3Fq%3DHookport.sys%26hl%3Dbg

Става дума за Уиндоус 7 Профешънъл 32 бита.

Колеги, преди малко ходих да оправям един компютър - излязъл е черен екран и не зарежда нищо. Нито Последната най добра конфигурация, нито в Сейф Мод.

Грешката на черен  екран беше в някакъв драйвер Hookport.sys

Преинсталирах ОС макар че беше само на месец.

Сега като се прибрах, порових в нета и пише, че това е драйвер на 360Internet Security :huh:

При някой появявал ли се е този проблем? http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http://www.runscanner.net/lib/Hookport.sys.html&prev=/search%3Fq%3DHookport.sys%26hl%3Dbg

Става дума за Уиндоус 7 Профешънъл 32 бита.

Имал е инсталиран Qihoo, като антивирусна ли? http://www.runscanner.net/lib/Hookport.sys.html тук казват, че това е подписан файл от китайците. Но може, мауер може да се преименува на този файл.

Имал е инсталиран Qihoo, като антивирусна ли? http://www.runscanner.net/lib/Hookport.sys.html тук казват, че това е подписан файл от китайците. Но може, мауер може да се преименува на този файл.

Точно така - бях му инсталирал 360 Internet Security

Сега вече е с добрата стара Avira

Точно така - бях му инсталирал 360 Internet Security

Сега вече е с добрата стара Avira

Нещо се е омазало положението. Не знам, дали е заради китаеца. А правил ли е нещо, друго по компютъра? 

Интересно, семантек и комодо, също не го ловят. А колегите, няколко поста по-нагоре го ловяха.  :eek: Дали е заради паролата?

В момента в който го стартирах, го закова. Но при сканиране на самия архив, мълчи като партизанин.  :D

Публикувано изображение

тук засичането е с деф. на бита, но самия клоуд на кихо не го лови вече, явно са го счели за безвреден

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.