Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Абе този плъгин за лисицата защо не се активира автоматично ами трябва да го изравям от папката на програмата?

При мен мисля,че още като инсталирах IS ме пита дали искам да го инсталирам плъгина и го направих директно.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Тошка ти като някаква мантра повтаряш за защитни стени. Каква работа ти върши на теб стената? В момента поголямата част от интернет потребителите са зад рутери, закакъв чеп му е стена. Казваш Хипс кихо има ХИПС, това че нее толкова натрапчив като на приват и комодо не е повод за заключения като твоите.

ти си тук само да вкарваш фитили на хората не ползваш, критикуваш като ползваш критики на някого си.Коя евристика не дава фолс? На никси тулчето е засечено от QVM.

Как успя да се убедиш, че мненията им са обективни?

Дайте тогава нещо в темата за подпомагането - защото и аз също считам, че Вашите Кихчовци имат да догонват значителни разлики спрямо безплатните версии за у дома на SEP 12 и CIS 7. Сега ще пробваме ли надбягване на безплатни версии?

При мен мисля,че още като инсталирах IS ме пита дали искам да го инсталирам плъгина и го направих директно.

При тебе винаги е различно,не както при другите :D  сигурно и ползваме една и съща версия на Mozilla Firefox например 24.6.0 ESR :clown:

Дайте тогава нещо в темата за подпомагането - защото и аз също считам, че Вашите Кихчовци имат да догонват значителни разлики спрямо безплатните версии за у дома на SEP 12 и CIS 7. Сега ще пробваме ли надбягване на безплатни версии?

Не е така и като толкова ти се правят тестове намери и дай за тестване. Стига седя наготово! И след като не си я слагал спри да спамиш в темата.

Смешно е вече. ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

При тебе винаги е различно,не както при другите :D  сигурно и ползваме една и съща версия на Mozilla Firefox например 24.6.0 ESR :clown:

Не е така и като толкова ти се правят тестове намери и дай за тестване. Стига седя наготово! И след като не си я слагал спри да спамиш в темата.

Смешно е вече. ;)

Няма смешно да си ползвател на по-добри безплатни програми от Кихчовите....   А щом така отстрани изглежда - май е правилно да се самоотстраня от тази тема. 

Няма смешно да си ползвател на по-добри безплатни програми от Кихчовите....   А щом така отстрани изглежда - май е правилно да се самоотстраня от тази тема. 

Да правилно. Спами в друга тема! Тук се пише за конкретната програма - тя не място за офтопик!

При мен пък Chrome изхвърли плъгина на 360 IS. Пък си работи досега - 150 дни...

Излезе съобщение като стартирах браузера - непроверен издател от трета страна - нещо такова.

Стои неактивен плъгина. Как да го включа сега...

Деинсталирах го от Хрома с цел да го сложа отново, но как...

При мен пък Chrome изхвърли плъгина на 360 IS. Пък си работи досега - 150 дни...

Излезе съобщение като стартирах браузера - непроверен издател от трета страна - нещо такова.

Стои неактивен плъгина. Как да го включа сега...

Деинсталирах го от Хрома с цел да го сложа отново, но как...

Виж тука http://cyberraiden.wordpress.com/2013/07/21/qihoo-360-internet-security-2013/

Успя ли, да скапеш китайчето? :D 

Публикувано изображение

Защо такива лоши реултати имат, другите антивирусни? Чак ми е странно, AVG, Avira, Eset, Kesperski, да е толкова лошо положението. То е за XP, теста и това е стара ОС, но все пак. Като в едните тестове, са прилично представящи се, но в други са под 80%.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

то ноу хубу че е на 1 място навсякаде, но интересно новото им отроче как би се представило, така като гледам прословутото update.exe още не се лови от тотала http://dox.bg/files/dw?a=40d2344f60

Редактирано от T H E P L A Y E R (преглед на промените)

то ноу хубу че е на 1 място навсякаде, но интересно новото им отроче как би се представило, така като гледам прословутото update.exe още не се лови от тотала http://dox.bg/files/dw?a=40d2344f60

Може би, когато се появи в тестовете на AV Test, AV Comperativs или някой от другите такива сайтове. Тогава ще е готов продукт. А щом, до сега не е минал тестове там, значи още го изпипват и не са напълно готови.

360 Internet Security

Real-time Protection logDateTime Event Virus name Results File    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------2014-06-17 19:38:30 Detected security threats Trojan.GenericKD.1709936   This file has been deleted. If it was mistakenly deleted, you may restore it from Quarantine. C:UsersnikssiDesktopUpdate.exe    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Основните програми мълчат ... прибързано е според мен да се правят изводи.

Аз знам какви са файловете и дали са заразени. Чистички са. Виж първите две - направо се спуках от смях.  

По добре да деинсталирам програмата. Няма да мога един лог да пусна :ph34r: 

На мен ми се струва,че основната му цел е да търси какво ли не против програмата.Аз имам чувството,че вместо да си прекарва пълноценно деня той сваля хиляди файлове само и само да му засече някаква фалшива аларма...  Напълно ясно ми е че не ти допада изобщо програмата,стига ни е едно мнение да те разберем,че има фалшиви аларми ама ти изписа цели романи с тестове и т.н. това води до мнението,че ти реално настина гледаш да накараш хората да са против програмата.Няма да си губя времето да се връщам на internet security и да тествам,ще попитам само съпорта на 360 дали вирусните дефиниции на IS и TS са еднакви,което би трябвало да е така...Що просто не я изтриеш и не си сложиш някоя твоя любимка и това е :) Предполагам довечера да очакваме още тестове,абе ти приятелка(жена) нямаш ли си...(в кръга на шегата разбира се ...не ти се бъркам просто е малко странно).. Всъщност имам много добра идея...качи един списък с сигурни файлове,които IS ги засича като зловередни.И нека всеки,който ползва IS да свали и да тества всеки един файл и да каже какво се случва.Защото сега пак си качил няколко файла ама е напълно объркано,едните са назад с 2-3 страници,другите са тук...нека да е просто нещо организирано.Ако ти се занимава разбира се...

- Да това ми е целта. Да намеря недостатъци и да ги представя на бета тестерите тук за доклад!- Да изтрих я и не защото ти каза или пък ме е подразнила. Защото участвам в бета тестване и не си струва да си губя времето с Кихо. Има си компетентни бета тестери. Толкова компетентни,че един безвреден тул не забелязват.- Да имам си жена и дете и това не пречи да тествам продуктите и денем и нощем ако се налага. Впрочем и детето ми помага,а жена ми е на светлинни години от разни измислени тестери тука. Един съвет. В тестването прави това което никой разумен човек няма да направи. Пускай ъпдейта и затваряй програмата,пускай сканиране и убивай процесите и т.н извращения всякакви. Да си бета тестер не означава непременно да ползваш програмата като експерт. Ползвай я като последният хулиган и за намерени грешки докладвай. Така се тества не по написан сценариЙ.Приятно тестване и повече бъгове ;) пп.Жокер Qihoo IS.... Проверете при изчистване и спиране на  сандъка колко MB показва,като заето място. Затворете програмата и отворете отново сандъка има ли разлика и откъде се е появила тази разлика?При мене след изчистване и спиране показваше -1 МВ. при отваряне отново - 200 МВ.  Ако и при вас е така не е ли бъг?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз знам какви са файловете и дали са заразени. Чистички са. Виж първите две - направо се спуках от смях.  

По добре да деинсталирам програмата. Няма да мога един лог да пусна :ph34r: 

- Да това ми е целта. Да намеря недостатъци и да ги представя на бета тестерите тук за доклад!- Да изтрих я и не защото ти каза или пък ме е подразнила. Защото участвам в бета тестване и не си струва да си губя времето с Кихо. Има си компетентни бета тестери. Толкова компетентни,че един безвреден тул не забелязват.- Да имам си жена и дете и това не пречи да тествам продуктите и денем и нощем ако се налага. Впрочем и детето ми помага,а жена ми е на светлинни години от разни измислени тестери тука. Един съвет. В тестването прави това което никой разумен човек няма да направи. Пускай ъпдейта и затваряй програмата,пускай сканиране и убивай процесите и т.н извращения всякакви. Да си бета тестер не означава непременно да ползваш програмата като експерт. Ползвай я като последният хулиган и за намерени грешки докладвай. Така се тества не по написан сценариЙ.Приятно тестване и повече бъгове ;) пп.Жокер Qihoo IS.... Проверете при изчистване и спиране на  сандъка колко MB показва,като заето място. Затворете програмата и отворете отново сандъка има ли разлика и откъде се е появила тази разлика?При мене след изчистване и спиране показваше -1 МВ. при отваряне отново - 200 МВ.  Ако и при вас е така не е ли бъг?

И ся, изоставяш ли ни? :huh:  Кой ще ми дава 'вирусчета'? :D 

Относно това,че преди време някой беше споменал за тези ъпдейти дето липсват при windows update а 360ts ги дава,прочетете това: http://www.360safe.com/news/?cat=1

Става въпрос,че тези ъпдейти са главно за открити бъгове и нередности в системата на microsoft от страна на екипа на 360.Точно за тази работа microsoft им благодари вече 38 пъти,повече от на която и да е друго компания..а както виждате в самият линк,който написах останалите антивирусни са далеч по-назад по принос към microsoft,като symnatec и norman са само с 7 пъти признати от microsoft.

Хубаво е ако знаете английски да прочетете статията.Не помня кой точно го определяше като проблем това с тия ъпдейти,но ето че няма нужда от притеснение и всичко е точно.

360 играят много добре...да почнеш да печелиш малко,по-малко доверието на microsoft си е голям плюс за бъдещето им развитие.

360 вече имат партньорство заедно с microsoft и тяхната програма за бързо откриване на експлойти(Microsoft MAPP).

Нека да не превеждам цялата статия,основното го споделих относно ъпдейтите,а който има интерес да прочете повече да посети линка. :)

(Ако погледнете малко по-надолу в страницата с новините в официалният им сайт,ще видите снимка от Time Square в New York,където е разположена реклама на 360.Една антивирусна без перспективи би ли си правила реклама там,всъщност би ли пръснала толкова много пари за реклама там..)

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Програмката, си е хубава. Тук спор няма. Както винаги, ще има хора дето няма да я харесват. Това е нещо нормално. Нека се развиват, вървят в правилната посока.

Днес се ъпдейтна сама до 4.0.0.2067.

Коя 360IS или 360TS?

Мога да кажа, че антивирусната има много ниско влияние върху системата. Дори при сканиране, не натоварва чувствително лаптопа ми. В покой 972 MB, при ползване на форума и сканиране от антивирусната 1,2 GB.

Кой твърдеше,че Internet Security нямало да го развиват? :rolleyes:

360 Internet Security

Версия: 4.9.0.4900R

CRC32: 95A54677
MD5: 131A1BFE4C0732C0DA4FBC1538E20677
SHA-1: D562D2A1308F40077A859E1BCF269055CA16C51C
Цифров подпис: ‎19 ‎юни ‎2014 ‎г. 06:08:52 ч.

Сваляне: http://int.down.360safe.com/360is/360is_4.9.0.4900R.exe

Кой твърдеше,че Internet Security нямало да го развиват? :rolleyes:

360 Internet Security

Версия: 4.9.0.4900R

CRC32: 95A54677

MD5: 131A1BFE4C0732C0DA4FBC1538E20677

SHA-1: D562D2A1308F40077A859E1BCF269055CA16C51C

Цифров подпис: ‎19 ‎юни ‎2014 ‎г. 06:08:52 ч.

Сваляне: http://int.down.360safe.com/360is/360is_4.9.0.4900R.exe

Бяха го писали в доста форуми. Сега няма причина пак да го проверявам - защото Кихчовци са лидери по фалшиви тревоги.  Имат неадекватна проактивна защита и са с все едно липсваща  защитна стена...   Който желае може и още да им сътрудничи - та дано нещата се променят...

Любопитно ми e,дали на някоя от програмките ще добавят и FW????

Бяха го писали в доста форуми. Сега няма причина пак да го проверявам - защото Кихчовци са лидери по фалшиви тревоги.  Имат неадекватна проактивна защита и са с все едно липсваща  защитна стена...   Който желае може и още да им сътрудничи - та дано нещата се променят...

Хахаха!Чети си форумите и по-добре не пиши тук...забравих,че твоите хора по другите форуми са по компетентни от компаниите занимаващи се с тестване на антивирусни.Бай Пешо комшията и той е по компетентен от AV-comparatives,Conseinc,AV-Test,PCSL .

Казах ти че си хейтър и няма смисъл да пълниш темата с глупави коментари.Не си тествал програмата никога и ми даваш мненията на някакви хора от някакви неизвестни форуми!Аз ти давам моето мнение за антивирусните на 360,които ползвам от няколко месеца и това на компании с такъв имидж,какъвто едва ли твоите хора от другите форуми имат.

Бих те обидил, но ще си задържа мнението да не си създавам главоболия с модератори и т.н. Мисля,че това ми мнение слага край изобщо на всичко,което пишеш.Само си помисли колко е компетентно мнението на твоите хора от другите форуми в сравнение с това на изброените по-горе компании.

И последно..защо те наричам хейтър и защо не искам да го приемаш за обида.Защото ти си човек,който сигурно не е стъпвал дори в официалния сайт на 360(било то английския или китайския),никога не си ползвал някой от продуктите им...човек уповаващ се на мнението на еди какви си хора в други форуми,които ти дори сигурно не познаваш и де чул,де прочел и решил да се вмъкне тука да си губи времето и да дразни хората.

Защо ти отделям толкова време с такива големи коментари?Защото искам да се осъзнаеш и да се стегнеш,защото си губиш ценно време от живота за да се правиш на интересен. :)

Любопитно ми e,дали на някоя от програмките ще добавят и FW????

Aко имаш предвид firewall възможно е и да добавят.

Хората се занимават с много неща в момента и приоритет им беше обновяването на браузъра в последните 2 седмици(оправяне на някои бъгове и подобряване).

Впрочем новата версия на браузъра излиза утре на 27 юни.

Това им е пратено като идея и ще видим дали ще го добавят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.