Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Е те ако са в карантина, нали може да ги възстанови? Но все пак, B-boy[style] ще каже какво да се прави. Явно добре си се напълнил, с буби и гадини.

П.П Ааа то имало и системни файлове. Тогава става интересно. Публикувано изображение  B-boy[style], какво ще кажеш?

Как ще ги възстанови ако не може да стартира Windows-a.. Sality трябва да се лекува по-начина използван от Kaspersky и Dr.Web (да се премахне само зловредния код от файла, а не самия файл). :)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Как ще ги възстанови ако не може да стартира Windows-a.. Sality трябва да се лекува по-начина използван от Kaspersky и Dr.Web (да се премахне само зловредния код от файла, а не самия файл). Публикувано изображение

Коригирах си поста. Публикувано изображение  Ама май не е имал проблем със стартирането на виндолса, или се бъркам? Тогава лекувани ли са заразите или са изтрити файловете?

хм...прави впечатление, че МВАМ не го засича ...което не е добре! МВАМ е основна почистваща, при това - масова програма!  :(

хм...прави впечатление, че МВАМ не го засича ...което не е добре! МВАМ е основна почистваща, при това - масова програма!  :(

MBAM не се занимава със засичането на файлови инфектори. Оставя тази работа на антивирусните програми, тъй като тя НЕ Е антивирусна програма и няма енджин за поправка на заразените файлове (а триенето им не е решение при Sality). Не е проблем, че не го засича, защото тя е допълнение, не заместник на антивирусните програми. :)

MBAM не се занимава със засичането на файлови инфектори. Оставя тази работа на антивирусните програми, тъй като тя НЕ Е антивирусна програма и няма енджин за поправка на заразените файлове (а триенето им не е решение при Sality). Не е проблем, че не го засича, защото тя е допълнение, не заместник на антивирусните програми. Публикувано изображение

След като предлагат платена версия с която ни уверяват че ще имаме напълно функционална и качествена антивирусна не мога да се съглася че не е антивирус! Само докато влезнеш в сайта им и те заливат с убеждения и предложения за една пълнофункционална антивирусна! Дори ни убеждават че може да ни защитят от вируси които обикновенните антивирусни не могат! 

Редактирано от reyhan_84 (преглед на промените)

След като предлагат платена версия с която ни уверяват че ще имаме напълно функционална и качествена антивирусна не мога да се съглася че не е антивирус! Само докато влезнеш в сайта им и те заливат с убеждения и предложения за една пълнофункционална антивирусна! Дори ни убеждават че може да ни защитят от вируси които обикновенните антивирусни не могат! 

Уж е, ама май не е. Публикувано изображение  Но все пак, си има тема за МВАМ. Да не разводняваме тази.

Нещо не сте разбрали...MBAM винаги е била подпомагаща програма. Тя се цели в неща пропускани от основните антивирусни програми да...упорити регистри, рууткити, остатъци от зловреден софтуер, потенциално нежелани приложения и т.н. и има по-различни евристики на сканиране (но няма да издавам принципите и на действие), но не може да замести антивирусна програма, защото дори не прави дълбока инспекция на всички файлове, нито има такава голяма база данни (това би означавало тя да загуби чара и бързината си)... :)

А сега 360 вече е и номер 1 при мобилната защита според AV-TEST GmbH  .

Публикувано изображение

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Истината е, че от към проекция програмата няма равна (с малки изключения на някои платени руски програми), поне според мен, а когато не се допусне заразяване... това не е ли добре ? Облака им е ... повече от отличен, да не говорим и за собствения им енджин...П.С: лично аз на смартфона си ползвам Аваст. Не заради друго, прости китайците винаги са ми били леко подозрителни :) и определено не ми допада, че в приложението си са включили и оптимизатор, аз искам чист антивирус...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Истината е, че от към проекция програмата няма равна (с малки изключения на някои платени руски програми), поне според мен, а когато не се допусне заразяване... това не е ли добре ? Облака им е ... повече от отличен, да не говорим и за собствения им енджин...П.С: лично аз на смартфона си ползвам Аваст. Не заради друго, прости китайците винаги са ми били леко подозрителни :) и определено не ми допада, че в приложението си са включили и оптимизатор, аз искам чист антивирус...

Има какво още да се желае,има пропуски а още повече,че така и не са оправили проблема, който някои хора имат а по-точно не засичане на вирус при сваляне в downloads примерно а чак при преместване или сваляне на desktop-а.Поне при мен го няма, но един човек в страницата на 360 се оплака днес от това също.

Всъщност всички софтуери са ми подозрителни, но пък няма как да не се ползват .. относно оптимизатора...ами просто искат да са в крачка с "модата", защото всички компании гледат да добавят нещо ново за да бъдат предпочитани и т.н. :D 

Според мен проявление на даден проблем при един, двама, трима или по-малък брой потребители не е представителна извадка за глобален проблем на програмата. Но, уважавам мнението ти.

В списъка с разрешени файлове освен папки имам и няколко ".exe"-та и след добавянето им, ми направи впечатление тази отметка в случай при (бъдеща) модификация на тях. Разбира се, аз го оставих така, както е показано, но ме интересува как вие подхождате, всмисъл дали я махате, или я оставяте?

Публикувано изображение

С последната версия на програма ли си? При мен я има в главната директория -> виж.

Хора дайте линк да сваля тоя превод на български за 

360  Security

Доста си поиграх и смятам, че се получи повече от добре.Всичко е преведено, без пясъчника и чистача.Има още доста пипкава работа по превода, но това ще става с времето, ще го обновявам поетапно!

Начин на инсталиране:

1. Изключваме самозащитата и затваряме програмата от трея.

2. Уверяваме се, че няма работещи процеси (в таск-а)

3. Поставяме и заместваме файла с този в: Program Files360360 Internet Securityi18nen_ussd 

* Запазете оригиналният файл за всеки случай!

4. Включваме програмата и сме готови.  :)

Включете се с мнения и препоръки, за да го направим още по-добър!

Ще помоля модератор да го сложи на първа страница.

Свали

парола: kaldata.com

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не може да се свали превода от тоя линк, дайте валиден линк..

Кое не ти е ясно, че ти трябва превод ? Ако е просто въпрос на естетика, ОК. Ако е за да си настроиш програмата ще помогнем и с английската версия, всичко е много простичко, превода имаше писаници, че нещо не ставал, след ъпдейт на версията или нещо такова.

Снимки на програмата и снимки на моите настройки:
Off Topic

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Към настоящия момент не ползвам програмата за по-задълбочени казуси, предполагам друг ще спомага.

Има какво още да се желае,има пропуски а още повече,че така и не са оправили проблема, който някои хора имат а по-точно не засичане на вирус при сваляне в downloads примерно а чак при преместване или сваляне на desktop-а.Поне при мен го няма, но един човек в страницата на 360 се оплака днес от това също.

Нима вече има проблем ? Това отдавна не е новина за мене http://www.kaldata.com/forums/topic/200218-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-qihoo-360-antivirus-%D0%B8-360-total-security/page-49#entry2878059  

Хубавите работи стават бавно  нали   Публикувано изображение  Като ви се пише си записвайте и докладвайте не спорете излишно!

Хора дайте линк да сваля тоя превод на български за 

360  Security

Не може да се свали превода от тоя линк, дайте валиден линк..

Превода е невалиден за последната версия.

Нима вече има проблем ? Това отдавна не е новина за мене http://www.kaldata.com/forums/topic/200218-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-qihoo-360-antivirus-%D0%B8-360-total-security/page-49#entry2878059

Хубавите работи стават бавно  нали   Публикувано изображение  Като ви се пише си записвайте и докладвайте не спорете излишно!

Имам я на Руски ама по добре да е на Български.

При мен проблем няма.Има една група хора, които се оплакват от този проблем със незасичането на файла и затова сега си променям мнението и смятам, че има такъв но изглежда засяга една малка част потребители.

Аз съм казал на хората, които имат проблем на какъв адрес могат да пратят информация със снимки,ако искат и видео [email protected] .

Пак казвам аз споря, когато има защо.Този проблем го сигнализираха хора,които ми се броят на пръстите на едната ръка само и сега забелязвам, че и един чуждестранен ползвател на програмата е сигнализирал в страницата на 360 .

Щом при мен го няма такъв проблем, мога да продължавам да си споря на тази тема.Аз просто съветвам тези отделни хора,които имат проблем просто да го съобщят.

Относно превода на IS версията, наистина би било добре, ако може да се нагоди за последната версия. Така или иначе вече няма да я обновяват, само ще захранват с дефиниции. Ако няма проблеми ще е супер.

Относно превода на IS версията, наистина би било добре, ако може да се нагоди за последната версия. Така или иначе вече няма да я обновяват, само ще захранват с дефиниции. Ако няма проблеми ще е супер.

Версия 5 бета има.. айде де и до тука да спрем лаишките думи !Справка - http://rghost.net/56952189

Е тука вече ме удари не под пояса ами под .. стига глупости момчета, няма програма, която няма да се развива повече още повече КИТАЙСКАТА 360.... само Ви се моля няма да ставате смешни ! Версия 5 бета има.. айде де и до тука да спрем лаишките думи !Справка - http://rghost.net/56952189

Това е официалното им становище. Имам и писмо от съпорта. Ако искаш, ще ти го покажа, там те си казват, че повече няма да има обновления на 360IS. Само дефиниции, и то до края на годината. За китайската версия, не знам. Има 360TS beta версия 5.

Ако е така, моля да ме извиниш за горния коментар. Хубав ден.

Ако е така, моля да ме извиниш за горния коментар. Хубав ден.

На мен лично, ми харесва повече 360IS. Не знам, защо няма да я развиват. Публикувано изображение 

Някой знае ли нещо за превод на руски или български в Total Security ?

Говореше се,че ще има официален руски превод,какво пречи да има и български?

Бета тестерите не спете ами работете да не го прочетете и това в друг форум!

Някой ден и това ще стане. Руския превод, май само е проект засега. Може да вземат пример от Байду, там можеш сам да си преведеш програмата. И да споделиш превода. Публикувано изображение

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Руската локализация официално се прави от COMSS.RU

Руската локализация официално се прави от COMSS.RU

Планирано е за 25 юли да бъде представена рускоезичната версия

Анатолий Ткачев Superuser 3 месяца назад

Часто задаваемые вопросы

• Появится ли русская версия 360 Total Security?

Русская версия планируется появится с обновлением в июле 2014 года

Анатолий Ткачев Superuser 2 часа назад

Получили дистрибутив 360 Total Security с нашим переводом на тестирование. У нас будет несколько дней на исправление недочетов.

Пока релиз русской версии планируется на 25 июля.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.