Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Не е само на конкретния компютър ...проблема със зареждането е и към Вирустотал-а...

Имали опция в програмата за ръчно инсталиране на сертификат? Ако да инсталиран ли е?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Ето,че след въпроса ми отвориха и анкета,която ще е супер всички да отговорите за да може да се въведе и български език: 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=652447598185092&set=a.432353560194498.1073741826.414626141967240&type=1&theater

Ето го и резултата: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=653620404734478 Публикувано изображение

Имали опция в програмата за ръчно инсталиране на сертификат? Ако да инсталиран ли е?

Има опция...и сертификата се инсталира като изключение(в Мозила) защото Битдефендера не приема съществуващия цифров подпис за валиден...

Както казах преди време...искате готов софтуер, който да е напълно надежден купете си!Писна ми да обяснявам глупости на всякакви хора, че програмата е в процес на развитие и че се справя страхотно дори в сравнение с вече готови такива като avast например.

Вие тука сте с някакви грандиозни претенции,искате от някаква безплатна антивирусна да си ги задоволите...да ама не е отивате купувате kaspersky,bitdefender,norton те нали са водещите за 2014 и се радвайте.Ама да дойдете тука да се оплаквате, че китайците нищо не правили и че програмата не ставала за нищо и т.н. Вярно е една от най-добрите в момента и се оправадате в с това, но си личи че има много работа още по нея да се върши...улавя вирусите перфектно почти, но и липсват още много неща..

Форума е за обмяна на мнения иначе няма да се казва форум.

Прав си и за това,че и липсват още много неща но ако си мълчим те сами ще се добавят ли?

Никога не съм казал, че е най-бързо развиващата се компания(според мен е битдефендер).Снимката из щатите беше за да покажа, че хората действат сериозно, но вие очаквате всичко да ви го дадат за 1 седмица и да се радвате на безплатен пълен продукт.

Те може да им плащат за работата, но едва ли е като на платени антивирусни програми, които печелят милиони от работата си.

Както казах преди време...искате готов софтуер, който да е напълно надежден купете си!Писна ми да обяснявам глупости на всякакви хора, че програмата е в процес на развитие и че се справя страхотно дори в сравнение с вече готови такива като avast например.

Вие тука сте с някакви грандиозни претенции,искате от някаква безплатна антивирусна да си ги задоволите...да ама не е отивате купувате kaspersky,bitdefender,norton те нали са водещите за 2014 и се радвайте.Ама да дойдете тука да се оплаквате, че китайците нищо не правили и че програмата не ставала за нищо и т.н. Вярно е една от най-добрите в момента и се оправадате в с това, но си личи че има много работа още по нея да се върши...улавя вирусите перфектно почти, но и липсват още много неща..

Спокойно колега. Не се ядосвай. Хората са такива, дай им нещо безплатно, и те ще  имат претенции. Който иска защитна стена, и там други такива неща, си купува програма. Който не, ползва безплатна. Че то AVG, Avira, безплатния Бит, нямат това дето искат колегите. Публикувано изображение

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

......Искате защитна стена, че то почти никой безплатен продукт няма. Ако не се заглежда човек в името, и не търси под вола теле, ще види че програмата е супер.

Comodo :) . Иначе момци, вдигайте краката и релаксирайте утре само отпускарите, като мен почиват хахахаха. Китайците са си китайци, ниски, с дръпнати очи и с много пари, един ден всички ще се съобразяваме с тях, както вече и става.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Форума е за обмяна на мнения иначе няма да се казва форум.

Прав си и за това,че и липсват още много неща но ако си мълчим те сами ще се добавят ли?

Напълно наясно съм за какво е форума.

Ти наясно ли си какво е мнение?

Защото мнение според мен лично не е да изразяваш недоволството си и да имаш върховни претенции към една безплатна програма и  един вид да не им даваш време дори да я разработят а да искаш, и да искаш всичко наведнъж да бъде сложено.

Не мисля, че има антивирусна програмата, която при стартирането си да е била напълно завършена нали :)

Comodo Публикувано изображение .

Казах почти. Но и трябва да върши работа, антивирусната. Публикувано изображение

Браво. Ако си мълчахме дали щеше да има резултат ?

Сигурно не, но пък нали затова е създадена страницата в фейсбук и затова има мейл за препоръки. :) 

:offtopic_s:

Е тука хвърли

ghostBG86 ръкавицата, аз мога и без дефинициии :) , а ти си избери програма :)

Май отскоро пишеш във форума, поразгледай добре темите в него има много интересни неща и събеседници.Наливам бирката аз, ако искаш пиши на ЛС, да се разберем. Лека вечер на всички :) и да знаете днес по северното Черноморие не беше много за море :) обаче за бири беше 6

Ако имаш възможност да попиташ човека дали има някакви файлове в blacklist-а на 360TS, иначе не виждам причина изобщо антивирусната да спира дадена програма освен ако не я засякла като заразена или просто при стартирането на програмата при изскочил прозорец с примерен текст "тази програма се опитва да прави промени в регистъра..." потребителя е избрал опция блокирай и я праща директно в blacklist-a.

Не се наемам да обсъждам проблеми при windows xp, но истината,е че при доста опити за оптимизация с дадена програма съм получавал проблеми под windows xp.Но не виждам какъв проблем може да причини една speed up опция,която спира ненужни при стартиране програми и сервизи.А иначе всеки би трябвало да знае кое му трябва при стартиране и дори 360 да го открива всеки път с тая опция просто да бъде отмаркирано, не е голяма работа..

Нещо бъркаш нещата. Не става въпрос да е сложила в blacklist-тата легитимни неща (или пък в карантината), а е спряла неща, които според нея не са необходими да стартират с Windows с цел забързване на стартиращия процес "благодарение" на модула Speedup. Потребителя нищо не е избирал и не е виновен за нищо...тя сама си е спряла всичко и след рестарта му е показала колко секунди му е "спечелила" при рестарт. И може да причини проблеми наистина...алгоритмите, които се използват от оптимизиращите програми са базирани на някакви бази с данни или доклади на потребители...никога не може да заместят човек и да кажат, кое трябва да се спре или изтрие и кое не трябва. Специално Premiere-ата е обвързана с редица програми за да работи както трябва - Quiktime и т.н (а именно QuickTime бе една от програмите изключени от Speedup модула). И не, не всеки е нужен да знае кое за какво е. Аз знам, но потребителя на когото я качих, който си е достатъчно компютърно грамотен в сферата на видеомонтажите си няма и понятие от тези неща и не е нужно да ги има...той е просто консуматор...на нас ни е хоби...има разлика. И както казах - аз също не го сметнах за голяма работа, но реших да пиша тук за да им го обясните ако ви се занимава. Няма как да го питам вече нищо повече относно проблема, защото той я деинсталира и си реши проблема, защото имаше спешно работа на машината, която бе възпрепятствана от "дребния" проблем. :)

Като цяло не са само Qihoo...Symantec в Norton 360 имат подобни модули, AVG закупиха Auslogics BootSpeed...не мога да разбера каква е тази мания по тези програми. Ползата от подобни оптимизации не е чак толкова голяма (говоря за чистенето на регистрите, не за спирането на излишните процеси и услуги), а рисковете от повреда на Windows са доста големи...Риска определено не си заслужава, но те си знаят.

Поздрави!

Напълно наясно съм за какво е форума.

Ти наясно ли си какво е мнение?

Защото мнение според мен лично не е да изразяваш недоволството си и да имаш върховни претенции към една безплатна програма и  един вид да не им даваш време дори да я разработят а да искаш, и да искаш всичко наведнъж да бъде сложено.

Не мисля, че има антивирусна програмата, която при стартирането си да е била напълно завършена нали Публикувано изображение

Защо тогава е общодостъпна? И като е безплатна какво да мълча и ръкопляскам и да не изказвам лично мнение. ОКС тъй ще е 

Нещо бъркаш нещата. Не става въпрос да е сложила в blacklist-тата легитимни неща (или пък в карантината), а е спряла неща, които според нея не са необходими да стартират с Windows с цел забързване на стартиращия процес "благодарение" на модула Speedup. Потребителя нищо не е избирал и не е виновен за нищо...тя сама си е спряла всичко и след рестарта му е показала колко секунди му е "спечелила" при рестарт. И може да причини проблеми наистина...алгоритмите, които се използват от оптимизиращите програми са базирани на някакви бази с данни или доклади на потребители...никога не може да заместят човек и да кажат, кое трябва да се спре или изтрие и кое не трябва. Специално Premiere-ата е обвързана с редица програми за да работи както трябва - Quiktime и т.н (а именно QuickTime бе една от програмите изключени от Speedup модула). И не, не всеки е нужен да знае кое за какво е. Аз знам, но потребителя на когото я качих, който си е достатъчно компютърно грамотен в сферата на видеомонтажите си няма и понятие от тези неща и не е нужно да ги има...той е просто консуматор...на нас ни е хоби...има разлика. И както казах - аз също не го сметнах за голяма работа, но реших да пиша тук за да им го обясните ако ви се занимава. Няма как да го питам вече нищо повече относно проблема, защото той я деинсталира и си реши проблема, защото имаше спешно работа на машината, която бе възпрепятствана от "дребния" проблем. :)

Като цяло не са само Qihoo...Symantec в Norton 360 имат подобни модули, AVG закупиха Auslogics BootSpeed...не мога да разбера каква е тази мания по тези програми. Ползата от подобни оптимизации не е чак толкова голяма (говоря за чистенето на регистрите, не за спирането на излишните процеси и услуги), а рисковете от повреда на Windows са доста големи...Риска определено не си заслужава, но те си знаят.

Поздрави!

Утре сутрин ще сглобя някаква материал, който да им изпратя на съпорта.Благодаря, че съобщи за проблема.

Принципно 360 имат специална програма за защита и оптимизация на windows xp, но е налична само на китайски.

Принципно никой до сега с xp не е писал относно проблеми с програмата, затова и съм изненадан и все пак ще им изпратя доклад :)

Защо тогава е общодостъпна? И като е безплатна какво да мълча и ръкопляскам и да не изказвам лично мнение. ОКС тъй ще е 

Виж не искам да се заяждам.Имам предвид, че имате прекалено невероятни да речем изисквания към една антивирусна, която тепърва започва да се развива.Не обичам да споря,особено с адаш така, че няма да продължавам.

Просто исках да се изясним, че не е нормално да имате подобни изисквания към 360safe на такъв етап от развитието и.

А total-а е бета версия и точно затова не се очаква да е завършена програма.Пусната е за да се тества от потребителите. :)

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Аз пък казвам за пореден път. AVG, Avira, безплатния Бит, нямат защитна стена. Е да, те имат платени продукти, дето имат всичко. Китаеца е безплатен. Който иска ползва, който иска не. 

:help::offtopic_s:

Е, сега кажете, че китайците отново не запалиха огъня на дебата в този форум, е виждате ли колко е велика китайската конспирация :) ? " – Ако бяхме немци или поне малко германци", както се казвате  един забавен сериал.... За мен винаги е имало едно питане: Има ли безплатен обяд? А, ако има, то на каква цена ?  :)

Е, сега кажете, че китайците отново не запалиха огъня на дебата в този форум, е виждате ли колко е велика китайската конспирация Публикувано изображение ? " – Ако бяхме немци или поне малко германци", както се казвате  един забавен сериал.... За мен винаги е имало едно питане: Има ли безплатен обяд? А, ако има, то на каква цена ?  Публикувано изображение

На каквато,  Фейсбук, Андроид и други. Публикувано изображение

:help::offtopic_s:

Е, сега кажете, че китайците отново не запалиха огъня на дебата в този форум, е виждате ли колко е велика китайската конспирация :) ? " – Ако бяхме немци или поне малко германци", както се казвате  един забавен сериал.... За мен винаги е имало едно питане: Има ли безплатен обяд? А, ако има, то на каква цена ?  :)

Да си призная, те в парламента не обсъждат толкова много дневните въпроси...а там дори им плащат. :D

Я, колко спокойно стана във темата. Публикувано изображение Публикувано изображение

Аз пък казвам за пореден път. AVG, Avira, безплатния Бит, нямат защитна стена. Е да, те имат платени продукти, дето имат всичко. Китаеца е безплатен. Който иска ползва, който иска не. 

Нищо не Ви пречи да добавите към този уж  TS  добра безплатна защитна стена с прилична проактивна защита.

Между другото да спомена,че според comss.ru на 25-и е датата за новата версия 5...

За руската версия става въпрос.

Получили дистрибутив 360 Total Security с нашим переводом на тестирование. У нас будет несколько дней на исправление недочетов.

Пока релиз русской версии планируется на 25 июля.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нищо не Ви пречи да добавите към този уж  TS  добра безплатна защитна стена с прилична проактивна защита.

Говориш все едно е елементарно.

Защитната стена ще я добавят, те си знаят кога...

Какво имаш предвид под прилична проактивна защита?Тества ли я?Как?Нещо видео направи ли за тестове...нещо друго?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.