Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

За руската версия става въпрос

Здравствуйте!скажите а 25 числа будет только релиз русской версии или ещё финал 5 версии.

Анатолий Ткачев

Здравствуйте! Одновременно релиз 5 версии будет.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Благодаря ти.

Значи бетата е готова вече  Публикувано изображение  и ще можем да я критикуваме Публикувано изображение

То да ти кажа, аз не очаквам да са добавили защитна стена с оглед, че през целия период от пускането на бетата се гласуваше в самата програма за нови модули..и все пак ще ги питам в фейсбук дали е планирано включването на защитна стена в завършената 5 версия на 360TS.

То да ти кажа, аз не очаквам да са добавили защитна стена с оглед, че през целия период от пускането на бетата се гласуваше в самата програма за нови модули..и все пак ще ги питам в фейсбук дали е планирано включването на защитна стена в завършената 5 версия на 360TS.

Някъде четох подобен въпрос. И бяха казали, че работят усилено по въпроса. Ама не вярвам скоро да я пуснат. Нека изчистят всичко по-програмата, път тогава.

Говориш все едно е елементарно.

Защитната стена ще я добавят, те си знаят кога...

Какво имаш предвид под прилична проактивна защита?Тества ли я?Как?Нещо видео направи ли за тестове...нещо друго?

Кое му е сложно?  Privatefirewall 7 например е тествана подробно тук  http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php   Сработва се добре с Кихчовия TS. Уж тогава добавих стена и проактивна защита на ниво - а на втория ден деинсталирах програмата заради доста FP и незадоволителна самозащита.  Пробвах лично наскоро. Признавам си - тероризирах Кихчовия TS с каквото се сетих   Сега се чудя защо Panda IS е на опашката при чешките тестващи....Испанският IS  превъзхожда с разлика тази китайска недоизмишльотина.  Пожелавам им бързо развитие!  

Кое му е сложно?  Privatefirewall 7 например е тествана подробно тук  http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php   Сработва се добре с Кихчовия TS. Уж тогава добавих стена и проактивна защита на ниво - а на втория ден деинсталирах програмата заради доста FP и незадоволителна самозащита.  Пробвах лично наскоро. Признавам си - тероризирах Кихчовия TS с каквото се сетих   Сега се чудя защо Panda IS е на опашката при чешките тестващи....Испанският IS  превъзхожда с разлика тази китайска недоизмишльотина.  Пожелавам им бързо развитие!  

На колко от интернет потребители, ще им се наложи да разчитат на самозащитата на програмата? Тоест, да имат зараза която да 'убие' антивируса. Никога, не съм имал зашитна стена. И никога, не съм имал проблеми, като потребител с елементарна интернет култура. От доста време ползвам китаеца, защо нямам проблем с FP? Или пиши качествени неща, или спри да спамиш. Публикувано изображение

Спам е когато не знаеш как да тестваш и прецениш програма - а искаш други хора да се съобразяват с мнението ти.

Спам е когато не знаеш как да тестваш и прецениш програма - а искаш други хора да се съобразяват с мнението ти.

Анджак, значи знаеш. Публикувано изображение  Спам е и когато, си на всяка манджа мерудия. А ти правиш точно това. Това е тема за китаеца, като казваш нещо, го докажи. Покажи тези фалшиви засичания, покажи и другите 'проблеми' дето си имал. Иначе, си остава само ненужно четиво. Тоест спам.  

Няма да влизам в спора ви,но препоръчвам да си сложиш една стена на Комодо и да видиш за какви ,как да кажа...безмисленни утечки става въпрос.....Не говоря за проблеми.....Ще споделя и още нещо-ползвам Norton Ghost-експерименти,кво да правиш...Та, Битдефендер ,Аваст+Комодо,360 Тотал+Комодо и чисто Комодо Интернет Секюрити и моята лична класация по лекота е :1-Комодо Интернет Секюрити (не е за потребители от типа "next,next,ok" при настройките,има малко прилика с Касперски..),2-Аваст+Комодо,3-Битдефендер Интернет Секюрити...И ако ако мога да перефразирам-"Интернетът е голям..и .."щастието" дебне от всякъде"...

Това какви утечки има или няма, не ме вълнува. Щом си се хванал на хорото, и ползваш интернет, уиндоус, фейсбук и всякакви от сорта. Значи си известен за тези, на който това им е необходимо. Другото е параноя. Както и да е. Темата е за китаеца. 

Китаеца да си отговори на името...нито е "интернет" нито е "тотал"......

За тях е Тотал. Тяхна си работа. Ако не ви харесва, не го ползвате. 

На колко от интернет потребители, ще им се наложи да разчитат на самозащитата на програмата? Тоест, да имат зараза която да 'убие' антивируса. Никога, не съм имал зашитна стена. ...... Публикувано изображение

:offtopic_s:

Сега аз ти казах вчера, че май пишеш от скоро тука и май, май съм познал, страна в спора Ви не взимам !!! Обаче лично аз и няколко мои познати сме попадали в подобна ситуация. В такъв момент разбираш дали добре си се защитил и как си настроил защитата си ! Много от тестерите включват именно този момент

самозащита, в тестовете си. (справка - http://www.comss.ru/page.php?id=2000. ) 

Примера за стена на Комодо с две ръце го адмирирам, първо, защото може да се настрои и да се получи перфектен синхрон и второ виртуализацията майка... :halloween10::vacuumcleaner:

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Публикувано изображение

Сега аз ти казах вчера, че май пишеш от скоро тука и май, май съм познал, страна в спора Ви не взимам !!! Обаче лично аз и няколко мои познати сме попадали в подобна ситуация. В такъв момент разбираш дали добре си се защитил и как си настроил защитата си ! Много от тестовете включват именно този момент самозащита, в тестовете си. 

Примера за стена на Комодо с две ръце го адмирирам, първо, защото може да се настрои и да се получи перфектен синхрон и второ виртуализацията майка... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Явно четете, ама между редовете. Какъв е шанс, да налетиш на бацил, дето да прецака антивирусната? На мен не ми се е случвало. Никога не съм попадал на такъв бацил. Има, но не съм попадал. А въпросния колега, само едно и също повтаря, Така, че който ползва китаеца, и има елементарн култура като ползвател на интернет, няма за какво да се плаши. 

:offtopic_s:

Момче, ако беше маловажен или прочие този момет, нямаше да се включва в тестовете ! Много от програмите защитават именно за това с парола достъпът си до настройките, с цел недопускане на компрометиране. Спор с тебе няма да влизам, ще ти кажа защо, тука твой клип, настройка или опровержение на даден факт и прочие не съм виждал, да пише някой друг да, ама на този етап и ти си в категория бла- бла. Във вашата тема на разговор не искам да се меся, подчертал съм, за какво ти пиша.П.С: има хора, които попадат на този вид зарази има екипи за взаимопомощ във форума...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Публикувано изображение

Момче, ако беше маловажен или прочие този момет, нямаше да се включва в тестовете ! Спор с тебе няма да влизам, ще ти кажа защо, тука твой клип, настройка или опровержение на даден факт и прочие не съм виждал, да пише някой друг да, ама на този етап и ти си в категория бла- бла. Във вашата тема на разговор не искам да се меся, подчертал съм, за какво ти пиша.

П.С: има хора, които попадат на този вид зарази има екипи за взаимопомощ във форума...

Според тестовете, китаеца е един от водещите продукти, нали? Ама някой го оспорват,  Не казвам, че е маловажен проблем. Но, не ми се е случвал. И няма как да ти се случи, ако спазваш 'хигиена' при ползването на интернет и програми.  Ако нещо не ви харесва, не го ползвате. И не пречете на други, дето искат да го ползват. Китаеца дава нормална защита, за обикновен потребител. И то по-добра от някой безплатни продукти. Дето също нямат качествена самозащита. Ама няма да ги изброявам. Ако целта е да се намерят кусури, ще се намерят, Както на всяка друга програма. Който пази 'световни тайни' на компютъра си, да не ползва нет. Или китаеца. Другото е само спор, без смисъл.  

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Виж, те могат да добавят, когато си поискат някоя стена.Лично според мен искат да си развият своя собствена и затова им отнема толкова време.

Аз лично нямам нужда от стена.Иначе съм тествал със Comodo и върви перфектно, не създава проблеми.

Относно проактивната защита и като цяло защитата никакви проблеми с вируси изобщо!Разбира се, аз не бърникам на такива места, че да хващам от най-здравите вируси.Ако ще бъркам на такива места бих си купил платена програма. :)

И пак казвам искате прекалено бързо да бъдат вкарани много неща в програмата.Хората искат да си я доразвият добре а не да бързат.Нали знаете "бързата работа, срам за майстора".

Аз лично не бързам за никъде..давам си идеите, докладвам мои проблеми и проблеми на хора от форума и редовно изпращам доклади за malware и phishing сайтове.

В момента не си от полза на обществото.Ясно ни стана, че искат защитна стена, ясно ни стана, че не си доволен от самозащитата...всичко съм го предал на екипа на 360.Пълниш темата от много време с едно и също нещо.Ето защо колегата и аз го смятаме за спам.

Не искам да споря, както казах вече...няма смисъл просто е хубаво да не се повтаряш а ти го правиш.

Изпратил съм твоите мнения до 360safe, ако има нещо ново, което искаш да добавиш давай...ще им го пратя.Ако ли не, моля те просто за да не пълним темата излишно с едно и също, а по-точно само говорене за тая стена и тая самозащита спри да пишеш.Не, че е против правилата на форума, напротив обсъждаме окей но е безсмислено едно и също нещо да го повтаряш вече в 15-20 коментара.

Ако искаш сам да им пращаш своите мнения, макар че вече съм ги предал ето отново този мейл [email protected]  .А и на мен не ми е проблем, заел съм се с този ангажимент и го правя напълно безплатно, макар че всеки може да си отвори мейла и да драсне няколко реда.

Сега изпращам файлчета на Панда - а преди това на Rising, Symantec, Comodo, Kingsoft... Само на ползвана в момента програма.  Кихчовците все още не са успели да ме заинтригуват като подпомагащ...Не ме провокирайте повече засега -  тази програма с нещо първо трябва да ми хареса.Не ми трябва пакет, който от самото начало да преценявам с какво да доподсигурявам.  И после ...пак да не съм успял. Ползвайте си Кихчо - щом Ви харесва. Трудно Ви е да възприемете предупрежденията ми и затова повече не ми се пише в тази тема.

Сега изпращам файлчета на Панда - а преди това на Rising, Symantec, Comodo, Kingsoft... Само на ползвана в момента програма.  Кихчовците все още не са успели да ме заинтригуват като подпомагащ...Не ме провокирайте повече засега -  тази програма с нещо първо трябва да ми хареса.Не ми трябва пакет, който от самото начало да преценявам с какво да доподсигурявам.  И после ...пак да не съм успял. Ползвайте си Кихчо - щом Ви харесва. Трудно Ви е да възприемете предупрежденията ми и затова повече не ми се пише в тази тема.

Никой не те кара да ставаш подпомагащ, нито пък те караме да спираш да пишеш в темата.Аз просто като човек този път, ти казвам, че схванахме мнението ти и няма нужда просто да продължаваш да го казваш във всеки един свой коментар в темата.

Малко не ми се вярва това да ти е последното мнение, защото гледам си упорит човек и няма да се спреш.

Единственото, което ти казвам, е че ти си създаде пълна характеристика за програмата и за самата компания на 360safe само след няколко часа ползване на точно една тяхна програма.

Аз мога да ти изброя колко техни програми съм ползвал: 360IS,360TS,360browser(global),360 speed browser(dual-core,нещо като глобалния но завършен,без бъгове),360 secure browser(базиран на internet explorer),360 compression(на китайски, най-бързият инструмент от този вид, който съм срещал).

При възможност за достатъчно хубав телефон, бих изпробвал и мобилните им инструменти.

Ползвам услугите на 360safe от няколко месеца и мисля, че мнението ми е далеч по-компетентно от твоето. :)

Както твоето ще е по-компетентно от моето, ако започна да споря с теб относно продуктите на symnatec и т.н.

Comodo ме грабнаха с единия от браузърите си базиран на chrome преди време, наскоро реших да тествам този базиран на mozilla, като цяло се справи добре но изненадващо без никакво напрягане заби или crash-на както искаш го наречи на няколко пъти.Само тези 2 продукта мога да обсъждам от гореизброените ти.Също и стената на comodo, за която нямам особено точно мнение, тъй като я ползвах 2-3 дни, но прецених, че нямам нужда от нея.

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Не е правилно да подвеждате неопитни ползватели. С години са налице качествени безплатни защитни стени с хипс и само с тях бих бил по-добре защитен в сравнение с Кихчов пакет или друг подобен. Липсата на защитна стена означава разграден двор - които могат неусетно все "си влизат и си излизат..." Когато нищо не си разбрал - всичко изглежда нормално. Това мое мнение е по-скоро за някоя от темите за защитни стени - но реших да не оставям мнението на съфорумец без конкретен отговор.За да се позамисли.

Не е правилно да подвеждате неопитни ползватели. С години са налице качествени безплатни защитни стени с хипс и само с тях бих бил по-добре защитен в сравнение с Кихчов пакет или друг подобен. Липсата на защитна стена означава разграден двор - които могат неусетно все "си влизат и си излизат..." Когато нищо не си разбрал - всичко изглежда нормално. Това мое мнение е по-скоро за някоя от темите за защитни стени - но реших да не оставям мнението на съфорумец без конкретен отговор.За да се позамисли.

Пак твоето си знаеш. Влиза-излиза, ама в едни други ситуации. Публикувано изображение  Явно сънуваш кошмари за китаеца, не знам защо. Заплаха ли чувстваш, или си такъв? Ако искаш да знаеш, от фейсбук влиза-излиза повече инфо за теб. Публикувано изображение  Без да споменавам други приложения и програми. Ти си стой зад защитни стени и си мисли, че си защитен. Който трябва, ще научи каквото иска за теб, без да знаеш. Всичко останало е параноя или нещо друго. Публикувано изображение

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Пак твоето си знаеш. Влиза-излиза, ама в едни други ситуации. Публикувано изображение  Явно сънуваш кошмари за китаеца, не знам защо. Заплаха ли чувстваш, или си такъв? Ако искаш да знаеш, от фейсбук влиза-излиза повече инфо за теб. Публикувано изображение  Без да споменавам други приложения и програми. Ти си стой зад защитни стени и си мисли, че си защитен. Който трябва, ще научи каквото иска за теб, без да знаеш. Всичко останало е параноя или нещо друго. Публикувано изображение

Отворен съм за гости. Нека проучват колкото желаят...Има хора нямащи какво да крият. И не Ви ли омръзна да спорите? Връщам се от там за където Вие още не сте тръгнали...

Отворен съм за гости. Нека проучват колкото желаят...Има хора нямащи какво да крият. И не Ви ли омръзна да спорите? Връщам се от там за където Вие още не сте тръгнали...

Ми за какво е това, всеки пост за защитна стена. Нали нищо не криеш? Нещо си противоречиш. Аз не споря, просто ти отговарям. На еднотипните писания. Колегата ти го е обяснил, няколко поста преди този. За него, китаеца върши работа. Като гледам и за доста други хора. На мен също. 

Поне се проверете на тема разградени дворове! Кихчо досега нарочно е без защитна стена. Не се ли сещате защо това е така? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.