Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

П.П. Как качвате клипчета в Youtube с HD качество (поне 720p), аз не успях.

Ползвах за клипа Faststone capture в .wmv формат.

С резолюция 1280/1024, но като го ъплоуднах не мога да вдигна повече от 360p като го гледам - нищо не се вижда.

Ако каченият клип е оригинал с тази програма клиповете стават с такова качество. Проблема не е в тебе. Смени програмата :D

Сега качвам конвертираният клип и ще дам връзката. Само името съм сменил - теста не е мой.

Засега качеството е лошо но мисля,че след обработката ще се подобри.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

1.Added malicious Website Blocking for Firefox

За Опера първо се инсталира тази добавка

https://addons.opera.com/bg/extensions/details/download-chrome-extension-9/?display=en

После се отива в Chrome Store и инсталираме 

https://chrome.google.com/webstore/detail/360-web-threat-protection/glcimepnljoholdmjchkloafkggfoijh

И вече я имаме и в Opera тази защита.

Публикувано изображение

Май, най-добра интернет защита, се получава, от комбинация на Qihoo и браузъра им.

Що ми се струва,че виждам български :D  или е от жегата ;)

Това май, е самата опера. :clown:  Опциите, за действия на добавката, в поверителен режим. :clown:  :P

Що ми се струва,че виждам български :D  или е от жегата ;)

То това е от Операта.

То какво стана с тоя превод?Нов ли трябва де се прави?Гледам че има руска версия вече.

Мога да се хвана да го направя ако няма желаещи. ;)

То това е от Операта.

То какво стана с тоя превод?Нов ли трябва де се прави?Гледам че има руска версия вече.

Мога да се хвана да го направя ако няма желаещи. ;)

Ами давай пиши им.

• 2 седмици по-късно...

Гледам нова версия има 5.0.0.1996, някой знае ли за промените!

Гледам нова версия има 5.0.0.1996, някой знае ли за промените!

Добавена поддръжка, на нови рутери, и оправени бъгове. Това пише.

в 360 Sequrity Beta пишат, че още не засича при сваляне...

v5.0.01996....still same problem...cant detect a virus in download file without custom scan or run it 

в 360 Sequrity Beta пишат, че още не засича при сваляне...

Зависи как са си настроили програмата...на кой мод.Защото това си е отделна опция да сканира файловете при сваляне, те ако са пуснали performance mode как очакват да им сканира при сваляне и при отваряне, като при тоя мод се спират тия функции. :)

При мен тоя проблем го няма..или не засича вируса или го засича директно при сваляне.

Security mode - само на някои машини с 8 или 8.1 *64 се проявява проблема.

Говорехме за това няколко пъти вече... Имат някаква несъвместимост с новите ОС.

Работят усилено по въпроса...

Що тъй бре Кихчо ? Пускам сканиране и намира това. Влизам в настройките да добавя файла в белите листи и кво .... вече му снели детекта. :D

То убаво ама ако го бях делнал? Сега се чудя дали да я разкарам и да сложа на този комп пак Авирата,че ми писна от оплаквания след този Кихчо

Детекта на Кихо

Публикувано изображение

Това е на Касперски

Публикувано изображение

Бозата не е някаква измислена ами си е оригинален въстановяващ диск на Тошиба

Virus scan results
----------------------
C:WINDOWSMakeMrk.exe  HEUR/QVM07.0.Malware.Gen  Unresolved

Направо съм ви бесен да знаете :D

Това вече е прекалено!!! Като го пуснах на пълен скан пак открива тия файлове. Аман

Публикувано изображение

Ако сложа оригиналният диск сигурно и оттам ще иска да трие :mad: Като си оправят лъжливите тревоги това ще и дам шанс.

Авира си баца без тия проблеми.

Що тъй бре Кихчо ? Пускам сканиране и намира това. Влизам в настройките да добавя файла в белите листи и кво .... вече му снели детекта. Публикувано изображение

То убаво ама ако го бях делнал? Сега се чудя дали да я разкарам и да сложа на този комп пак Авирата,че ми писна от оплаквания след този Кихчо

Детекта на Кихо

Публикувано изображение

Това е на Касперски

Публикувано изображение

Бозата не е някаква измислена ами си е оригинален въстановяващ диск на Тошиба

Virus scan results

----------------------

C:WINDOWSMakeMrk.exe  HEUR/QVM07.0.Malware.Gen  Unresolved

Направо съм ви бесен да знаете Публикувано изображение

Това вече е прекалено!!! Като го пуснах на пълен скан пак открива тия файлове. Аман

Публикувано изображение

Ако сложа оригиналният диск сигурно и оттам ще иска да трие Публикувано изображение Като си оправят лъжливите тревоги това ще и дам шанс.

Авира си баца без тия проблеми.

Недей рева ами спри QMV II и си готов Публикувано изображение Клоуда и бит енджина са напълно достатъчни.

Недей рева ами спри QMV II и си готов Публикувано изображение Клоуда и бит енджина са напълно достатъчни.

А как се спира?

• Автор

А как се спира?

маха се отметката от настройките. Никси спри евристиката и стига се оплаква

маха се отметката от настройките. Никси спри евристиката и стига се оплаква

Да не се оплаквам? Хубаво. Сложих TS и веднага ми гепи един файл

Публикувано изображение

Това също ли е зараза?

• Автор

Да не се оплаквам? Хубаво. Сложих TS и веднага ми гепи един файл

Публикувано изображение

Това също ли е зараза?

Виж какво пише при засичането ясно е че не е зараза пише приложение, което не е необходимо да се стартира със системата - не значи заплаха нали?

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Между другото за файла MakeMrk.exe пише, че е използван Armadilo:

Packers identified => PEiD Armadillo v1.71

и това може да накара доста от по-параноичните антивирусни да подскочат. btmailcontrol.dll и btwebcontrol.dll са си чисти adware-чета:

VirusTotal

C:WINDOWSsystem32oobeISPSoftwareBTYahooBroadbandFromBT.exe/webcontrol/btwebcontrol.dll Infected: not-a-virus:Dialer.Win32.BT.g skipped

Между другото за файла MakeMrk.exe пише, че е използван Armadilo:

Packers identified => PEiD Armadillo v1.71

и това може да накара доста от по-параноичните антивирусни да подскочат. btmailcontrol.dll и btwebcontrol.dll са си чисти adware-чета:

VirusTotal

Значи мога спокойно да ги трия. За MakeMrk.exe го добавих в белият лист. 

Сега ще пусна пълно сканиране и ще дам резултата тука.

пп. Този файл съмнителен ли е ?

https://www.virustotal.com/en/file/74f179f3c1ec06a23a40b67c6d3e9a564c8aa2f6b1d48ab2193b2aa2e6113ca1/analysis/1408787688/

Ini файл трудно може да е съмнителен, защото е plain text (АSCII). Явно се шашка заради използвания скрипт във файла.

Съдържа информация за инсталция на драйвер за някакъв модем на Toshiba. Явно нещо Кихчо има зъб на Toshiba. :)

Но като цяло някои файлове използвани от фирмите производители на лаптопи дори като Dell се засичат и от Eset от над 7 години и казаха, че нямат намерение да ги премахват от дефинициите си:

C:Program Files (x86)Dell DataSafe Local Backuphstart.exe - a variant of Win32/HiddenStart.A potentially unsafe application - action selection postponed until scan completionC:Program Files (x86)Dell DataSafe Local BackupComponentsDSUpdatehstart.exe - a variant of Win32/HiddenStart.A potentially unsafe application - action selection postponed until scan completion

http://www.wilderssecurity.com/threads/false-positive.304458/

nikssi ако си решил да е сменяш слагай новата 5ца на baidu от 10 дена съм с нея и съм много по доволен от кихо с когото бях преди и ми правеше само бъгове!

nikssi ако си решил да е сменяш слагай новата 5ца на baidu от 10 дена съм с нея и съм много по доволен от кихо с когото бях преди и ми правеше само бъгове!

Мисля, че мнението ти е за коша! :)

И си създай тема за Байду и си е описвай колкото искаш.Не ни трябват още хора тук като ония Тошко ли как му беше името attj..

A досега не съм прочел за нито един бъг да си съобщил тук..

Все едно аз да вляза в темата на Байду(ако има такава изобщо) да кажа: "много бъгава антивирусна, не я препоръчвам на никой инсталирайте си 360TS перфектна е алабалблабалбалбалбалбал" ...

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Виж какво пише при засичането ясно е че не е зараза пише приложение, което не е необходимо да се стартира със системата - не значи заплаха нали?

Ти нали виждаш,че е в карантината? Защо ще е там ако е така както казваш.

Финална версия ли е? Стабилна ли е?

Мисля, че мнението ти е за коша! :)

И си създай тема за Байду и си е описвай колкото искаш.Не ни трябват още хора тук като ония Тошко ли как му беше името attj..

A досега не съм прочел за нито един бъг да си съобщил тук..

Все едно аз да вляза в темата на Байду(ако има такава изобщо) да кажа: "много бъгава антивирусна, не я препоръчвам на никой инсталирайте си 360TS перфектна е алабалблабалбалбалбалбал" ...

Ти какво подскачаш? Да я хвалим нон стоп ли? Преди малко намери заразен файл в рековери папките на компютъра. И шот ще ти дам но по късно. За бъговете си има тестери. Откъде на къде ще се разправям да докладвам ей тъй без нищо. ;)

Два дена се тормозя с този Кихо и е още на компа. Но до понеделник не се знае дали ще го изтрая.

ПП. Ето и снимка ако искаш да им докладваш. Вчера и един син екран ми извади - имаше някакъв конфликт IDA.

Не виждам и логовете от сканирането. Нормално ли е да няма такива?

Спирам да пиша в темата за да няма сръдни и други производни.

Ще се боря сам и заключенията ще си ги правя сам.

И като стана въпрос за тестове... ето последния тест от Comss.TV

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Ти нали виждаш,че е в карантината? Защо ще е там ако е така както казваш.

Финална версия ли е? Стабилна ли е?

Ти какво подскачаш? Да я хвалим нон стоп ли? Преди малко намери заразен файл в рековери папките на компютъра. И шот ще ти дам но по късно. За бъговете си има тестери. Откъде на къде ще се разправям да докладвам ей тъй без нищо. ;)

Два дена се тормозя с този Кихо и е още на компа. Но до понеделник не се знае дали ще го изтрая.

ПП. Ето и снимка ако искаш да им докладваш. Вчера и един син екран ми извади - имаше някакъв конфликт IDA.

Не виждам и логовете от сканирането. Нормално ли е да няма такива?

Публикувано изображениеClip.jpg

Спирам да пиша в темата за да няма сръдни и други производни.

Ще се боря сам и заключенията ще си ги правя сам.

Не съм казал да я хваляте!

Става въпрос, че идва тук почва да си предлага неговите си програми, да обижда текущата и т.н.

1. Той не е споделил за проблема си, за да го обсъдим и да го пратим на 360.

2. Това е тема за 360 не мисля, че е уместно да рекламира други антивирусни програми.

Впрочем аз продавам лук и чесън ако има навити да ми пишат ЛС. :)(пример само) 

Не мога да разбера какво се тормозите с Кихо, защо мен не ме тормози и си бачка добре? :)

Особено сини екрани..с какво я напрягаш изобщо, че да ти ги вади...

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.