Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Поне се проверете на тема разградени дворове! Кихчо досега нарочно е без защитна стена. Не се ли сещате защо това е така? 

Щото китайците, събират инфо. Публикувано изображение  Малки жълти шпиони. Публикувано изображение  Последно, параноя ли те гони, или просто така? 

П.П Всяка програма, изпраща данни някъде. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Поне се проверете на тема разградени дворове! Кихчо досега нарочно е без защитна стена. Не се ли сещате защо това е така? 

Някакви доказателства защо Кихчо е без защитна стена?Защото казваш нарочно, т.е. знаеш защо е без нея.

Аз лично нямам достъп до техните файлове, до техните разговори и писма ..явно ти знаеш как да проникнеш и да огледаш нещата, ще се радвам да споделиш. :)

Поставяте въпроси - отговорите им следва да ги търсят ползвателите на Кихчовите версии. На мен и през ум не ми е минало да съм със защита без защитна стена! Сещайте се защо това е така. Нямам нищо да крия и пак така разсъждавам.

Поставяте въпроси - отговорите им следва да ги търсят ползвателите на Кихчовите версии. На мен и през ум не ми е минало да съм със защита без защитна стена! Сещайте се защо това е така. Нямам нищо да крия и пак така разсъждавам.

Това си е твоя работа. Но, не я натрапвай на други. Някой хора, не искат защитни стени, или не им трябват. Ползвай каквото искаш. А най-добре, спри нета. Публикувано изображение

Кихчо ми върши перфектна работа що се отнася до това да блокира вируси и всички подобни гадинки още преди да съм ги свалил.

Windows 7 си има firewall, която си ми върши също достатъчно добра работа!

Не живея в града, не бърникам на места дето не трябва и си ползвам спокойно интернета.

Кихчо ще сложат стена, не се знае кога но ще я има.

Мен лично ме удовлетворява и вградената в windows 7 и тя си ми върши работата.

А аз искам и не е трудно да имам безплатна реална тотална защита. Ровя навсякъде където реша. Бубите за мен са закачка и занимавка. При добре преценена защита ги пренебрегвам и не е нужно въобще да им се обръща внимание. Тези мои изисквания обаче засега са непостижими с която и да е програма...С Кихчовите досега съвсем не става. Дано утре да е различно. Вие вместо да се надспорвате с мен - защо не пробвате примерно Panda IS 2014!? Постнах линк в темата с промоциите. Защо не си направите някои съпоставки и после пак ми пишете къде не съм бил прав... И не е задължително да е точно Панда - в този форум има теми за достатъчно много други програми.

А аз искам и не е трудно да имам безплатна реална тотална защита. Ровя навсякъде където реша. Бубите за мен са закачка и занимавка. При добре преценена защита ги пренебрегвам и не е нужно въобще да им се обръща внимание. Тези мои изисквания обаче засега са непостижими с която и да е програма...С Кихчовите досега съвсем не става. Дано утре да е различно. Вие вместо да се надспорвате с мен - защо не пробвате примерно Panda IS 2014!? Постнах линк в темата с промоциите. Защо не си направите някои съпоставки и после пак ми пишете къде не съм бил прав... И не е задължително да е точно Панда - в този форум има теми за достатъчно много други програми.

Колега съпоставяй безплатна с аналогична такава. Панда IS, не е безплатна програма. Макар и на промоция. Ако сравняваш, ще сравниш AVG, Avira, Bitdefender, облачната Панда и други безплатни. Публикувано изображение  Тогава говори. 

Колега съпоставяй безплатна с аналогична такава. Панда IS, не е безплатна програма. Макар и на промоция. Ако сравняваш, ще сравниш AVG, Avira, Bitdefender, облачната Панда и други безплатни. Публикувано изображение  Тогава говори.

Вярно е - а защо не с Comodo IS Premium 7 Free, Rising Antivirus 23 Free или с клиентската безплатна за у дома версия на Symantec EP 12? Тези последните са предпочитани за мен като безплатни възможности. Просто всички съм ги пробвал лично.

Вярно е - а защо не с Comodo IS Premium 7 Free, Rising Antivirus 23 Free или с клиентската безплатна за у дома версия на Symantec EP 12? Тези последните са предпочитани за мен като безплатни възможности. Просто всички съм ги пробвал лично.

Точно в това е проблема, тези си ги пробвал а qihoo не...а аз 2-3 часа ползване не го приемам за пробване освен ако не си правил 3 часа задълбочени анализи на програмата, тестване на способностите и за улавяне на вируси и т.н. Но едва ли си правил подобно нещо.

Като са предпочитани за теб ползвай си ги..в момента спамиш и рекламираш други антивирусни в темата за qihoo. :) 

Всъщност като се замисля един вид това ти е целта.. :)

Приятел мен лично взимаш да ме изнервяш много...чета ти мненията и просто ми писва да не напиша нещо...ама ти това чакаш да го докладваш веднага.

Просто изчезни от темата, не ми пука че форума е за обсъждане и всеки има право на мнение, ти не правиш обсъждане ти натякваш едно и също и нищо друго.

Чухме мнението ти сигурно към 10000 пъти едно и също всеки път, просто спри да пишеш както беше казал, че ще направиш вчера :)

Не Ви харесва истината... Нямам и няма как да имам някаква цел при съпоставки на безплатни програми. Лека вечер!

Съпостави ги. Ти имаш проблем с Qihoo, не аз. Помниш, че любимия ти Симентек, пропусна зараза нали? В една друга тема. Публикувано изображение  Няма 100% добра. За Комодо много е писано. Ама няма нищо да казвам, че докачливи хора има. Публикувано изображение

Не Ви харесва истината... Нямам и няма как да имам някаква цел при съпоставки на безплатни програми. Лека вечер!

Точно ти не можеш да ми кажеш каква е истината.

Всъщност можеш.Ето как да го направиш:

Изготви ми пълен анализ във видео вариант(препоръчително в hd качество) на антивирусната 360TS бета версия.Искам да тестваш абсолютно всеки неин модул от webcam protection до registry protection.Искам да направиш и тест на самозащитата също.

Искам да опишеш абсолютно всичко.Искам да покажеш защо quihoo не въвеждат защитна стена(защото уж знаеш) и всичко дето го говореше.

Ако не можеш да направиш това нямаш място в темата.

Казваш, че 360TS не става за нищо, че самозащитата и е мега зле, че крадели данни и затова нямало защита стена е докажи твърденията си и няма да ползвам тази програма никога повече през живота си. :)

Изготви ми пълен анализ във видео вариант(препоръчително в hd качество) на антивирусната 360TS бета версия.Искам да тестваш абсолютно всеки неин модул от webcam protection до registry protection.Искам да направиш и тест на самозащитата също.

Искам да опишеш абсолютно всичко.Искам да покажеш защо quihoo не въвеждат защитна стена(защото уж знаеш) и всичко дето го говореше.

Казваш, че 360TS не става за нищо, че самозащитата и е мега зле, че крадели данни и затова нямало защита стена е докажи твърденията си и няма да ползвам тази програма никога повече през живота си. :)

Няма причина въобще да ме интересува какво Ви харесва и какво ползвате.

Кажи коя ти е любимата защитна програма и ще и направя тест на самозащитата.

Кажи коя ти е любимата защитна програма и ще и направя тест на самозащитата.

В цялото мнение, както в цялата тема става въпрос за 360 Total Security от 360safe.com .

Иначе получих отговор относно новата версия, но както предполагах все още няма да има стена.

Публикувано изображение

Кратък анализ на прочетеното в мрежата:

-ползването на 5 двигателя-360 Cloud Engine / QVMII / Avira , Bitdefender и System Repair

-за максимална защита е задължително да сме свързани с мрежа

-за offline(без интернет) е задължително да са включени 2-та енджина на Авира и Битдефендер

-Уеб защитата работи с плъгин,засега достъпен само за Гугъл хром

-проблеми с пясъчника -не стартира програми от контекстното меню и добавените по подразбиране в него

-проблеми с ограничен акаунт

-много добър детект на вируси,въпреки понякога взаимното игнориране на 2-та енджина(проблем с своевременното обновяване с дефиниции)

Общо казано нещата вървят на добре за един антивирус,но не е нещо повече от познатите ни до сега.С темповете на разитие е пряк и настоящ конкурент на повечето безплатни антивирусни програми.

Лично мое мнение, е че на ИС трябваше да добавят една стена по възможност, да не спират развитието му. А, тотала да си го кичат с каквото искат. На доста познати съм слагал Ис 360, понеже не изписва търсене на лицензи и прочие, а и не е лоша, като защита, доста от тях са потребители рискови цъкащи навсякъде. Хареса ми, че се справи ИС, добре със Sality на моя лаптоп, и не допусна заразяване, излекува заразения инсталационен файл. Не е толкова добър лечител, като Касапа, но ... е задоволителен.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Лично мое мнение, е че на ИС трябваше да добавят една стена по възможност, да не спират развитието му. А, тотала да си го кичат с каквото искат. На доста познати съм слагал Ис 360, понеже не изписва търсене на лицензи и прочие, а и не е лоша, като защита, доста от тях са потребители рискови цъкащи навсякъде. Хареса ми, че се справи ИС, добре със Sality на моя лаптоп, и не допусна заразяване, излекува заразения инсталационен файл. Не е толкова добър лечител, като Касапа, но ... е задоволителен.

Непонятно, защо спряха развитието на IS. Аз го харесвам повече, но съдба. 

Непонятно, защо спряха развитието на IS. Аз го харесвам повече, но съдба. 

защото ще хвърлят всичките си сили в тотала, новата 5 версия е трепач, кове ги още при сваляне

защото ще хвърлят всичките си сили в тотала, новата 5 версия е трепач, кове ги още при сваляне

Дано я направят, още по-добра. 

Дано я направят, още по-добра. 

аз я ползвам с пуснат авира енджин и смея да твърдя че е по добра като детект от кихо с бит енджин, заради по бързата реакция на лабораторията на германците http://www68.zippyshare.com/v/5593951/file.html,

също така е и по лека, се пак служебния компот е с едва 1 гб рам, а си върви без проблем

Редактирано от T H E P L A Y E R (преглед на промените)

аз я ползвам с пуснат авира енджин и смея да твърдя че е по добра като детект от кихо с бит енджин, заради по бързата реакция на лабораторията на германците http://www68.zippyshare.com/v/5593951/file.html,

също така е и по лека, се пак служебния компот е с едва 1 гб рам, а си върви без проблем

Интересно, аз принципно я държа с двата включени. На другия компютър. 

Интересно, аз принципно я държа с двата включени. На другия компютър. 

авира енджина е достатъчен да запълва дупките в първата линия на защитата (клоуда), с бита става дублиране на локални енджини и е вече излишен според мен

Като споменавате Авири и ми е мъка, забиха я в земята. Само една дефиниционна детекция в нея остана.

Като споменавате Авири и ми е мъка, забиха я в земята. Само една дефиниционна детекция в нея остана.

но пък имат най добрите деф. и с помоща на китайския клоуд, QMV и проактивка става бетон комбинация

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.